Perfekt oplevelse
Kan på det varmeste anbefale dette firma.
Super professionel og veludfÞrt installation.
Grundig vejledning.
Og så er Morten bare en meget behagelig person.
Mvh Allan - Hobro
Salg, service og montering af varmepumper og ventilationsanlÊg
MorsbÞl SÞvej 112, 7200, Grindsted, ãã³ããŒã¯
Kan på det varmeste anbefale dette firma.
Super professionel og veludfÞrt installation.
Grundig vejledning.
Og så er Morten bare en meget behagelig person.
Mvh Allan - Hobro
Alt fungerede perfekt - Morten kom som aftalt, super fint arbejde - Morten var meget hjÊlpsom og vi fik den bedste vejledning. Vores varmeste anbefalinger
Kan kun anbefale firmaet, da det er et professionelt firma. Får en god rådgivning om kÞb af anlÊg.
God service God vejledning
En rigtig rar mand det ser godt ud det han laver god til at forklar en hvad man har brug for og hvordan den virker der er pÊnt ryddet op og stÞvsuget efter sig så man kan slet ikke se han har vÊret der 12 tal her fra med pil op
Exceptionel god service! Professionelt arbejde udfÞrt af aller hÞjeste hylde! Er sÃ¥ tilfreds at jeg har bestilt endnu en varmepumpeð
Go service og behagelig montÞr/ejer :)
Meget seriÞs i sin vejledning og selvom jeg var lidt til om at bestemme mig var det ingen problem :)
SÃ¥ kun positivt fra min side.
Fantastisk god service , vores ventilations anlÊg kÞrer som nyt igen , og til en meget fair pris Vi var meget tilfredse kan klart anbefales ð. Mvh Joe Frank Nielsen

Ventilation & klima ããã®åç
Super serviceminded og professionel installation af et Nilan CT200 anlÊg. Alt blev foretaget som aftalt. Der blev endda udfÞrt lidt ekstra i form af aflÞb fra ventilationsanlÊg.
God og konkurrencedygtig pris.
En god oplevelse.

Ventilation & klima ããã®åç
Fremragende rådgivning og service vedr. kÞb og installation af luft-til-luft varmepumpe. Stor tålmodighed og venlighed ved eventuelle spÞrgsmål. Meget konkurrencedygtige priser på såvel varer som serviceaftale. Anbefales meget varmt!
Vi fik en fantastisk service af Morten og vil anbefale det til andreð
Morten var en dygtig og behagelig mand. Og vi er meget tilfreds med både arbejde og da Morten var og give tilbud så alt i alt en rigtig god oplevelse mvh Harry Dalgaard