レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Holder hvad de lover ifht produkter, kvalitet og leveringstid. God hjemmeside. Nem at navigere på. Forsendelse af mine varer var helt efter de oplysninger jeg kunne se på websiden. Kan anbefales.

StÞrrelsen pÃ¥ den sansebamse, som jeg ville kÞbe i fÞdselsdagsgave til min datter viste sig udsolgt, da jeg forsÞgte at bestille en uge fÞr, gaven skulle gives. Jeg blev hurtigt kontaktet herom og fik... もっず芋る

God handel Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet sÃ¥ pakken nÃ¥ede desvÊrre at blive sendt retur. Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sÞd og venlig b... もっず芋る

Jeg var Sent ude i forhold til min datter’s fÞdselsdag, men der var SÞrme hurtig service og aflevering af pakken - ‘bare’ fordi jeg havde skrevet det i kommentar til ordren. Dét var verdensklasse! O... もっず芋る

䌁業情報

1. おもちゃ屋

圓該䌁業による蚘述

Vicca.dk er et skoleunivers hvor du kan kÞbe alt man skal bruge når man går i skole. Skoletasker, penalhuse, skriveredskaber, skoletilbehÞr og madkasser/drikkedunke. Derudover har vi et stor udvalg indenfor leg og lÊr, motorik produkter og hjÊlpemidler til bÞrn.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

301件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Superfin kundeservice

Superfin kundeservice. Jeg var lidt sent ude med fÞdselsdagsgaver, men Vicca lÊste min besked, og min ordre var fremme dagen efter. Tak for det! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Vicca.

2026幎3月31日

dårlig kvalitet

havde Geometrisk squeeze, Antistress isterning og Klemmebold med glitter (og nogle andre ting)

de er på 1,5 uge gået i stykker....

en ad mine venna havde også kÞbt nogle ting efter mig, og de fik jeg så to ting med, en Mini stressbold og en Dobbeltbold til håndmassage

mini stress bolden gik i stykker på en uge.
og Dobbeltbold til håndmassage ankom skadet...

disse ting skulle hjÊlpe med min adhd i timerne, men jeg sidder nu tilbage, 300kr fra kontoen, og ingen koncentration.

meget skuffet!

2026幎3月21日
Vicca.dk ロゎ

Vicca.dk からの回答

Hej Alba,

Jeg er rigtig Êrgerlig over at hÞre om din oplevelse – det er bestemt ikke det, jeg Þnsker for mine kunder.

Jeg kan se, at du også har skrevet til os på mail, og jeg har allerede svaret dig der, hvor jeg tilbyder både ombytning til mere robuste produkter eller refundering af de varer, der er gået i stykker.

De nÊvnte produkter er normalt blandt de mere holdbare i deres kategori, men fidgets – sÊrligt dem med blÞdt fyld – kan have begrÊnset holdbarhed afhÊngigt af, hvor meget kraft de udsÊttes for. Derfor vil jeg meget gerne hjÊlpe med at finde nogle alternativer, der passer bedre til dit behov.

Du er meget velkommen til at vende tilbage på min mail, så vi kan få lÞst det for dig.

De bedste hilsner
Camilla
Vicca.dk

Svarer ikke på henvendelser

VÊr opmÊrksom på, at Warmies stinker af lavendel, og vi har ikke modtaget den halskÊde, vi har bestilt og betalt for. Jeg har skrevet for 4 dage siden, og har ikke hÞrt et ord tilbage..

2026幎3月6日
Vicca.dk ロゎ

Vicca.dk からの回答

Hej Christa,
Jeg beklager meget, at halskÊden manglede i din ordre – det er naturligvis ikke meningen. Som jeg skrev til dig som svar pÃ¥ din mail fra i morges, sÃ¥ kommer den afsted hurtigst muligt.
Jeg kan desvÊrre ikke se den fÞrste mail, du henviser til, i vores system, og derfor har jeg ikke haft mulighed for at reagere på den tidligere, og det beklager jeg naturligvis, som jeg også har skrevet til dig i mailen.
I forhold til Warmies er de alle tilsat Êgte lavendelblomster, hvilket også fremgår af produktbeskrivelsen. Mange oplever duften som beroligende, men jeg forstår godt, at det kan vÊre en smagssag. Duften vil dog aftage en del over tid og blive markant mildere.
Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller brug for hjÊlp, er du selvfÞlgelig altid velkommen til at skrive eller ringe til os igen.
Camilla fra Vicca.dk

Genial sanse bold m

Genial sanse bold m. Konfetti⭐⭐⭐🌟⭐⭐
Jeg kÞbte en til jul til mine bÞrnebÞrn - de er så glade for den at jeg har kÞbt 2 ekstra til gaver.

2025幎12月24日
自発的なレビュヌ

God handel. SÞd og venlig kundeservice.

God handel
Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet så pakken nåede desvÊrre at blive sendt retur.
Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sÞd og venlig behandling.
De gjorde det nemt for mig at betale for forsendelsen igen og så sendte de sendte pakken til mig igen. 2 dage senere havde jeg pakken.
Handler gerne her igen.

2025幎12月15日

Sen levering

Manglende levering.
Har netop fået en mail om jeg vil anmelde den tyngdedyne jeg kÞbte hos jer 7.12.
Det vil jeg gerne- hvis i vil sende dynen.
I lovede at varen kom frem inden jul- i ville tjekke op på det så alt forlÞb planmÊssigt.
Jeg kan se at min vare slet ikke er afsendt endnu.
Dynen blev leveret i dag d 30. 12.

2025幎12月28日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。