Holder hvad de lover ifht produkter, kvalitet og leveringstid. God hjemmeside. Nem at navigere på. Forsendelse af mine varer var helt efter de oplysninger jeg kunne se på websiden. Kan anbefales.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
StÞrrelsen pÃ¥ den sansebamse, som jeg ville kÞbe i fÞdselsdagsgave til min datter viste sig udsolgt, da jeg forsÞgte at bestille en uge fÞr, gaven skulle gives. Jeg blev hurtigt kontaktet herom og fik... ãã£ãšèŠã
God handel Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet sÃ¥ pakken nÃ¥ede desvÊrre at blive sendt retur. Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sÞd og venlig b... ãã£ãšèŠã
Jeg var Sent ude i forhold til min datterâs fÞdselsdag, men der var SÞrme hurtig service og aflevering af pakken - âbareâ fordi jeg havde skrevet det i kommentar til ordren. Dét var verdensklasse! O... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vicca.dk er et skoleunivers hvor du kan kÞbe alt man skal bruge når man går i skole. Skoletasker, penalhuse, skriveredskaber, skoletilbehÞr og madkasser/drikkedunke. Derudover har vi et stor udvalg indenfor leg og lÊr, motorik produkter og hjÊlpemidler til bÞrn.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Godkendt
God, venlig og kompetent vejledning. Hurtig forsendelse! What's not to like?
Nemt at bestille
Nemt at bestille, varen kom hurtigt og vi er utrolig glade for de sanseplader vi kÞbte!
Holder hvad de lover
Superfin kundeservice
Superfin kundeservice. Jeg var lidt sent ude med fÞdselsdagsgaver, men Vicca lÊste min besked, og min ordre var fremme dagen efter. Tak for det! Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Vicca.
Rigtig gode bÞger,som mit barnebarn erâŠ
Rigtig gode bÞger,som mit barnebarn er glad for
dårlig kvalitet
havde Geometrisk squeeze, Antistress isterning og Klemmebold med glitter (og nogle andre ting)
de er på 1,5 uge gået i stykker....
en ad mine venna havde også kÞbt nogle ting efter mig, og de fik jeg så to ting med, en Mini stressbold og en Dobbeltbold til håndmassage
mini stress bolden gik i stykker på en uge.
og Dobbeltbold til håndmassage ankom skadet...
disse ting skulle hjÊlpe med min adhd i timerne, men jeg sidder nu tilbage, 300kr fra kontoen, og ingen koncentration.
meget skuffet!

Vicca.dk ããã®åç
Tak for tre fine tÞjaber
Tak for tre fine tÞjaber, som ankom med pakkepost meget kort tid efter bestilling.
Jeres produkter lever altid op til mineâŠ
Jeres produkter lever altid op til mine forventninger. Jeg får hurtigt leveret, det jeg har bestilt.
Alt i alt er i en virksomhed som kan stå inde for kvalitet og god service. Tak for jer.
Svarer ikke på henvendelser
VÊr opmÊrksom på, at Warmies stinker af lavendel, og vi har ikke modtaget den halskÊde, vi har bestilt og betalt for. Jeg har skrevet for 4 dage siden, og har ikke hÞrt et ord tilbage..

Vicca.dk ããã®åç
Rigtig god og venlig service!
Jeg fik en beskadiget vare, lavede reklamation og to dage efter var en ny på vej til mig.
Hurtig bytte af defekt vare
Super
Godt produkt - lever op til forventningerne. OK hurtig levering
Alt for lÊkker lille og velduftendeâŠ
Alt for lÊkker lille og velduftende Kapivar tyngdebamse vi har modtaget.
Hele familien elsker den.
God service og levering til tiden.
Rigtig fint og hurtig levering
Rigtig fint og hurtig levering
tak for fÞrst kÞb af warmies kat ogâŠ
tak for fÞrst kÞb af warmies kat og nÊbdyr
derefter meget hurtig levering af ny kat, da der desvÊrre gik hul på hr mis og han "pÞllede" i sengen.
håber bamsehospitalet kan redde ham.
Genial sanse bold m
Genial sanse bold m. Konfettiâïžâïžâïžðâïžâïž
Jeg kÞbte en til jul til mine bÞrnebÞrn - de er så glade for den at jeg har kÞbt 2 ekstra til gaver.
God handel. SÞd og venlig kundeservice.
God handel
Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet så pakken nåede desvÊrre at blive sendt retur.
Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sÞd og venlig behandling.
De gjorde det nemt for mig at betale for forsendelsen igen og så sendte de sendte pakken til mig igen. 2 dage senere havde jeg pakken.
Handler gerne her igen.
Sen levering
Manglende levering.
Har netop fået en mail om jeg vil anmelde den tyngdedyne jeg kÞbte hos jer 7.12.
Det vil jeg gerne- hvis i vil sende dynen.
I lovede at varen kom frem inden jul- i ville tjekke op på det så alt forlÞb planmÊssigt.
Jeg kan se at min vare slet ikke er afsendt endnu.
Dynen blev leveret i dag d 30. 12.
Rigtig godt!
Rigtig godt!
Godt udvalg, fine priser og god service. Kan klart anbefales.
Fin oplevelse
Fin oplevelse. Venlig betjening, nemme at få fat i. Manglede en vare i forsendelsen, som straks blev eftersendt. Gode varer.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ