レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Holder hvad de lover ifht produkter, kvalitet og leveringstid. God hjemmeside. Nem at navigere på. Forsendelse af mine varer var helt efter de oplysninger jeg kunne se på websiden. Kan anbefales.

5つ星のうち5の評価

Størrelsen på den sansebamse, som jeg ville købe i fødselsdagsgave til min datter viste sig udsolgt, da jeg forsøgte at bestille en uge før, gaven skulle gives. Jeg blev hurtigt kontaktet herom og fik... もっと見る

5つ星のうち5の評価

God handel Jeg havde overset emailen om at pakken var leveret til udleveringsstedet så pakken nåede desværre at blive sendt retur. Jeg kontaktede deres kundeservice hvor jeg fik en sød og venlig b... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg var Sent ude i forhold til min datter’s fødselsdag, men der var Sørme hurtig service og aflevering af pakken - ‘bare’ fordi jeg havde skrevet det i kommentar til ordren. Dét var verdensklasse! O... もっと見る

企業情報

1. おもちゃ屋

当該企業による記述

Vicca.dk er et skoleunivers hvor du kan købe alt man skal bruge når man går i skole. Skoletasker, penalhuse, skriveredskaber, skoletilbehør og madkasser/drikkedunke. Derudover har vi et stor udvalg indenfor leg og lær, motorik produkter og hjælpemidler til børn.

4.7

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Meget tilfreds

Virkelig hurtig levering, vi havde pakken dagen efter, og produkt af lovet kvalitet. Jeg er meget tilfreds. Tak for det.

2025年4月4日

Købsoplevelse

Købte en tyngde/sanse bamse til hver af mine børn (3stk).
Ingen problemer med forsendelse.
Vi har desværre fået en bamse der går op i en sygning samme dag men vi oplever desværre det ikke er muligt at komme igennem til kundeservice på trods af flere henvendelser på mail.

Efter at have lavet anmeldelse herinde, kom jeg i kontakt med Vicca og der var ingen problemer med kundeservicen, har derfor ændret min anmeldelse 🌸

2025年3月28日
Vicca.dk ロゴ

Vicca.dk からの回答

Kære Sofie.

Tusind tak for din anmeldelse – og fordi du har valgt vores sansebamser til dine børn!

Jeg er rigtig ked af at høre, at den ene bamse er gået op i syningen så hurtigt – det skal selvfølgelig ikke ske. Og jeg er især ærgerlig over at høre, at du har haft svært ved at komme i kontakt med os. Jeg har gennemgået min mailboks grundigt, men kan desværre ikke finde nogle henvendelser fra dig, så noget tyder på, at din mail måske ikke er kommet igennem.

Vil du ikke være sød at prøve igen og sende mig en mail på camilla@vicca.dk – gerne med et billede af fejlen? Så finder vi selvfølgelig en løsning hurtigst muligt.

Tak igen for at gøre os opmærksom på problemet – vi sætter stor pris på feedback, så vi kan blive bedre.

Camila / Vicca.dk

5つ星のうち5の評価

Jeg har købt en tyngde bamse

Jeg har købt en tyngde bamse. Den kom hurtigt.
Da jeg fik den, lugtede den mærkeligt, men heldigvis havde jeg set, at man kunne tage det tunge ud og så vaske bamsen/betrækket. Desværre var det bare ikke helt så nemt at sætte betrækket på igen, så det er ikke noget jeg vil gøre tit.
Men jeg er super glad for den

2025年2月19日

Glad genganger.

Jeg har handlet ved Vicca.dk to gange nu. Begge gange har jeg fået en hurtig og problemfri oplevelse. Da jeg bor i samme by som virksomheden, har de endda været så flinke at aflevere forsendelserne på min adresse. Dato tilfældig da det er to køb. Et i julen 2024 og et i starten af år 2025.

2025年1月6日

Trustpilot エクスペリエンス