レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Cafe Victoria - Maribo ⭐ 1/5 – Skuffende oplevelse og dÃ¥rlig ledelse Jeg har besÞgt Café Victoria i Maibo flere gange og har tidligere haft fine oplevelser, sÃ¥ det gÞr det blot endnu... もっず芋る

Unglaublich lecker! Super viel Auswahl an BÃŒrgern und Salaten usw. Die BÃŒrger waren sensationell und auch die Pommes mit der besonderen Mayo einfach nur fantastisch. Absolut empfehlenswert😋. Liegt... もっず芋る

Bestilte en gang tigerrejer med nudler og fandt hÃ¥r i maden Og bestilt en gang oksefilet med nudler som var brÊndt pÃ¥ og meget tÞr kan langtfra anbefale stedet da man ikke vil komplicere For hÃ¥rd i ma... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi åbnede vores fÞrste café i 2009 i Klosterbyen Maribo, der nu er en lokal kendt og vellidt cafe i Lollands Centeret. Vores restaurant blev forrige år udvidet med et ekstra lÊkkert lokale, så vi nu har plads til 120 gÊster. Vores nye lokale kan også b...

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

24件のレビュヌ

Cafe Victoria DÅRLIG MAD OG LEDELSE!

Cafe Victoria - Maribo
⭐ 1/5 – Skuffende oplevelse og dårlig ledelse

Jeg har besÞgt Café Victoria i Maibo flere gange og har tidligere haft fine oplevelser, så det gÞr det blot endnu mere skuffende at skrive dette.

Jeg var ude at spise med min mor, og vi fik begge burgere. BÞffen var fuldstÊndig overkogt og brÊndt.
Min mor spiste ikke i nÊrheden af halvdelen. Jeg gennemtvang mig selv igennem hele retten, men gik derfra med en brÊndt eftersmag i munden.

Da vi bad om rabat ved bordet, sendte chefen personalet ud med beskeden om, at vi ikke kunne få rabat, fordi vi ikke havde sagt til undervejs. Det er selvfÞlgelig god service at sige til undervejs, men det fritager ikke stedet for ansvaret for at sende halvbrÊndt mad ud. Hvad er alternativet? At vi skubber tallerkenen fra os og forlanger ny mad?
Vi har vÊret ude heledagen og gider ikke vente en halv time mere på ny mad, for måske igen at risikere brandt mad.

Det, der virkelig skuffer, er ikke alene den dårlige mad, men det er måden, det blev håndteret på. Chefen valgte ikke at komme ud og tale med os. Ikke et ord. Ikke en undskyldning. Det er ganske enkelt et ledersvigt.

Jeg vil gerne sige undskyld til den servitrice, der stod midt i det hele, for jeg blev meget sur, det var ikke hendes fejl, og hun skal ikke stÃ¥ og bÊre konsekvenserne af sin chefs mangel pÃ¥ rygrad. FØJ for en chef! Jeg kunne bande manden vÊk.

Café Victoria, I kan bedre, det har I bevist tidligere. Men denne oplevelse var ikke god nok, og måden I håndterede det på, var endnu dårligere. SLET IKKE PENGENE VÆRD!

2026幎5月7日
自発的なレビュヌ

Spild af tid, ligeglad chef

Bestilte 2 iskaffer ved disken, meget uopmÊrksom tjener, men siger han kommer ned med det og jeg betaler med det samme. Der gÃ¥r 15 min hvor vi venter, og de render rundt og laver andre ting og hvisker om vores bord. Vi gÞr dem opmÊrksomme pÃ¥ vi har ventet lÊnge bare pÃ¥ drikkelse, og de siger det kommer lige om lidt. Endelig kommer de med drikkelse, men det er to is latté i stedet for deres iskaffe pÃ¥ menuen, som vi bestilte. Fejl kan jo ske, sÃ¥ jeg gÞr blot tjeneren opmÊrksom pÃ¥ det er ikke hvad vi har bestilt. Han undskylder og siger vi fÃ¥r det rigtige om lidt. Der gÃ¥r yderligere 10 minutter, hvor der ikke sker noget. Vi tager fat i tjeneren igen og spÞrger hvad der foregÃ¥r. Han indrÞmmer endelig at de ikke har mere vaniljeis, sÃ¥ de kan ikke lave vores iskaffe. Han foreslÃ¥r sÃ¥ om de kan lave os noget andet eller pengene tilbage. Jeg takker ja til pengene tilbage, da vi er bange for det ikke rigtigt bliver til noget her. NÃ¥r vi sÃ¥ kommer op til disken, der spÞrger medarbejderen fÞrst cheffen om han kan give pengene tilbage, selvom han lige har aftalt med mig at det er hvad de kan tilbyde. Cheffen virker irriteret og modvillig. Han ender sÃ¥ med at sige i en skrap tone, “ja sÃ¥ bare gÞr det” og vifter med hÃ¥nden hen mod os. Jeg bliver spurgt om jeg vil have kontanter, men jeg siger nej tak, da jeg har betalt med kort og helst vil have pengene tilbage pÃ¥ kort. Cheffen siger irriteret at det ikke kan lade sig gÞre, og gÃ¥r sin vej. Jeg tager imod kontanterne, men fÞler hele vejen jeg er blevet mÞdt af en konfliktsky eller mÃ¥ske uinteresseret tjener, og en specielt uforstÃ¥ende chef som ikke tager det alvorligt at hans gÊster har sittet 25 minutter uden at fÃ¥ hvad de bestilte, og ikke er informeret undervejs at det ikke kan lade sig gÞre. Og deres “lÞsning” pÃ¥ problemet bestÃ¥r i at give penge tilbage med dÃ¥rlig attitude og uvillig service. Virkelig spild af tid at tage pÃ¥ Café Victoria.

2025幎8月9日

Unglaublich lecker

Unglaublich lecker! Super viel Auswahl an BÃŒrgern und Salaten usw.
Die BÃŒrger waren sensationell und auch die Pommes mit der besonderen Mayo einfach nur fantastisch. Absolut empfehlenswert😋. Liegt etwas "ungeschickt" in einem "Einkaufscenter".... aber dafÃŒr ausreichend ParkplÀtze 😉

2024幎9月29日
自発的なレビュヌ

Bestilte en garant tigerrejer med

Bestilte en gang tigerrejer med nudler og fandt hår i maden Og bestilt en gang oksefilet med nudler som var brÊndt på og meget tÞr kan langtfra anbefale stedet da man ikke vil komplicere For hård i maden Og komme af med nÊsten 600 kr. vi tabte lysten allesammen da vi fandt håret

2024幎9月29日

Den bagte torsk

Den bagte torsk - med fennikel mv. - pÃ¥ frokostmenuen var helt fantastisk. Og sikke en sauce
.jeg prÞver at lave det selv i aften - hÃ¥ber det bliver nogenlunde lige sÃ¥ godt.

2024幎7月15日

Dyrt ekstra brÞd

Pinse lÞrdag var vi forbi og bestilte tre hyggetallerkner til Kr 170,- stykke, der var tunmuse, rejer, avokado, laks, hÞnsesalat, ost og en pandekage, dertil var der et lille stykke rugbrÞd og et lille stykke franskbrÞd.
Der manglede en tallerken til at smÞre på.
Da vi var halvvejs bad vi om mere brÞd, to stykker franskbrÞd og en skive rugbrÞd. Ved bestilling blev det ikke sagt noget om det ville koste ekstra, hvilket man heller ikke ville forvente, det har vi ikke skulle fÞr. Da vi var ved at spise af brÞdet fortalte tjeneren at vi skulle gå i baren og betale for det ekstra brÞd, en lille skive rugbrÞd a kr 15.-, to små tÞrre stykker franskbrÞd a kr 12.-, i alt kr 39.-.
Det er for småligt og dårlig service.
Ikke sted der kan anbefales.
Vi undre os om der er kommet ny ejer.

2024幎5月18日

Bestilte en hyggetallerken

Bestilte en hyggetallerken, der brÞd, for at jeg kunne smÞrer brÞdet, måtte jeg bruge min serviet. Jeg fandt 2 hår i maden og da tjeneren hentede tallerken, efter jeg var fÊrtig med at spise, blev man ikke spurgt om hvordan maden var/ smagte, meget upersonligt syntes jeg.

2023幎6月30日

Kedelige smagslÞse osv

Deres forbudte fristelser pÃ¥ menukortet kan de godt slette. Har tidligerer fÃ¥et lÊkker mad men i dag ☹ vi fik nachos med kylling(95 kr), som var pindtÞrre med lidt kyllingkebab😳, mÃ¥tte bede om ekstra dyppelse for st spise dem. Det forlangte de sÃ¥ 10 kr ekstra for, men kom ikke pÃ¥ regningen, da de fornemmede utilfredhed.
Ligeledes Qusadillas (115 kr) var 2 kedelige pandekager med ost og kebab kylling. Så vild kedelig ud. Så nu får de ikke min besÞg sådan lige igen.

2023幎6月24日
自発的なレビュヌ

Fremragende sted i hjertet af Café

Fremragende sted i hjertet af Café Victoria
Jeg var her i weekenden med familien, alt var som det skulle vÊre. Vi fik madet hurtigt og der var blevet lagt kÊrlighed i maden og servicen var i top. Medarbejderne spurgte ind til om alt var som det skulle vÊre og sÞrgede for en fremragende oplevelse.

Dette er et sted vÊrd at besÞge!

2021幎5月1日

Vi ventede 1 time på maden

Vi ventede 1 time på maden. Herefter fik vi af vide at der ville gå 30-45 mere fÞr
Vi ku få den.
Ejeren var direkte ubehagelig overfor de ansatte og udviste aggressiv adfÊrd!
ALDRIG STØT DET STED!

2021幎4月30日