Forrygende 6 dages tur i april 2026 med Heini fra Vito mc tours. Heini er helt sublim til at finde de fedeste bjergveje med forrygende kÞrsel og ditto udsigter. Samtidig er han rigtig god til at afs... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg havde en helt fantastisk motorcykeltur i Spanien sammen med Vito. Ruten var virkelig godt planlagt med masser af fede hÃ¥rnÃ¥lesving, smukke omgivelser og en oplevelse, der bare spillede fra sta... ãã£ãšèŠã
Vi vil ogsÃ¥ her fra Mors sige tusind tak for den skÞnneste tur til Malaga med Vito Mc Tours. Vi har fÃ¥et sÃ¥ mange gode oplevelser og minder med hjem fra turen som gemmes forevigt ð Ikke mindst en sto... ãã£ãšèŠã
turen var som beskrevet og endda bedre maden kunne godt vÊre lidt bedre men absolut til at anbefale
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oplev Europa pÃ¥ Motorcykel med VITO MC TOURS Er du klar til dit nÊste store motorcykeleventyr? Hos VITO MC TOURS har vi mange Ã¥rs erfaring med at arrangere guidede motorcykelture, hvor fokus altid er pÃ¥ sikkerhed, fÊllesskab og fantastiske oplevelser. Vi kender de smukkeste ruter, de skjulte perler, spÊndende sevÊrdigheder og de bedste lokale spisesteder â alt sammen nÞje udvalgt for at give dig en uforglemmelig rejse gennem Europas varierede landskaber. For Alle â Uanset Erfaring og Motorcykeltype Om du er ny pÃ¥ to hjul eller garvet motorcyklist, er du velkommen. Vi tilbyder bÃ¥de weekendture i Danmark og nÊromrÃ¥derne samt lÊngere rejser gennem Europa. Turene tilpasses gruppens niveau, og vi sÞrger altid for en passende gruppestÞrrelse, sÃ¥ alle fÞler sig trygge og fÃ¥r en god og personlig oplevelse. Mere end bare en tur â Det er en oplevelse. Undervejs deler guiden gerne sin viden og passion for de steder, vi besÞger, og guiden stÃ¥r altid klar til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Derudover tilbyder vi ogsÃ¥ rejseforedrag â informations- og inspirationsaftener, hvor guiden fortÊller om tidligere ture og kommende rejsemuligheder. Det er oplagt for fx virksomheder, klubber, foreninger eller vennegrupper, der planlÊgger deres nÊste fÊlles eventyr. FÊllesskab pÃ¥ to hjul Hos VITO MC TOURS er alle velkomne â uanset alder, kÞn, motorcykeltype eller baggrund. Vi lÊgger vÊgt pÃ¥ at skabe en inkluderende og hyggelig stemning, hvor vi deler glÊden ved at kÞre motorcykel og nyde livet pÃ¥ landevejen. Din sikkerhed er i fokus VITO MC TOURS er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 3679), sÃ¥ du er dÊkket og sikret pÃ¥ alle ture. Klar til nye veje og nye venner? Tilmeld dig en tur i dag â eller kontakt os og hÞr mere om dine muligheder for at opleve Europa fra motorcyklen. Velkommen til VITO MC TOURS â vi ses pÃ¥ vejene!
é£çµ¡å
Hedevej 94, 9430, Vadum, ãã³ããŒã¯
- vmt@vitomctours.com
- vitomctours.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk tur
Gode planlagt ruter flere sving og smukke bjerge helt klart min mest fantastiske tur på mc.
Kan kun anbefales
Ikke sidste gang jeg har vÊret på tur med Vito mc
Fed fed mc-tur til Malaga
Super fed tur, med masser af god MC kÞrsel.
De fedeste sving, smuk smuk natur og virkelig gode vejforhold, pasende pauser indlagt til kaffe og benstrÊk, samt rigtig gode spisesteder med fantastisk mad.
Jeg har vÊret i Malaga masser af gange, men denne tur overgik alle mine forventninger, skal helt sikkert afsted igen.
Heini er en utrolig dejlig guide af kÞre med, sÞd, hjÊlpsom og mega rar og vÊre sammen med.
Jeg glÊder mig allerede til min nÊste turð
Velforberedt
Heine kÞrer altid forest og velforberedt hver dag
FornÞjelse at vÊre med på hans turer.
Igen en rigtig god tur med Vito mcâŠ
Igen en rigtig god tur med Vito mc tours og 8 dages kÞren op og ned og mange sving tunneller og gode overnatninger, men dernÊst vil jeg sige,at dem der melder sig til en tur, skal gerne have en vis rutine i kÞrsel med motorcykel,da der vil vÊre udfordringer også for de rutinerede, men en dejlig tur havde vi.
Tak for en eminent tur i Telemarken.
Tak for en eminent tur i Telemarken.
Der var styr på tingene og Heini er en fantastisk guide.
Super indkvartering, gode sevÊrdigheder, de bedste veje er jeg sikker på, og en fantastisk natur.
Plads til både erfarende og uerfarende, hygge og afslapning :-)
Det er ikke sidste gang jeg kommer til at kÞre med her, og vil gerne anbefale disse ture hvorend jeg kommer.
Tak til Heine for endnu en super godâŠ
Tak til Heine for endnu en super god tur i Norge. Er nu anden gang jeg er med VITO MC TOURS. Er Super god guide hvis man vil opleve Norge på sin MC. Heine er rigtig god til at tage hensyn til folks forskelligheder om man er ny på mc eller erfaren mc chauffÞr. Kan kun give ham mine varmeste anbefalinger og han kender virkelig Norge.
Super spÊndende tur i smukke landskaber med top indkvartering
Super spÊndende tur med top indkvartering hvor deltagerne kunne hyggede sig sammen med grill og fÊlles spisning. Turene i de imponerende og smukke landskaber var godt tilrettelagt, så alle deltagerne uanset deres erfaring med kÞrsel på kurvede veje med mange sving, kunne deltage.
det var en fed tur en god guide
det var en fed tur også i regnvejr
Telemarken juni 2024.
Telemarken juni 2024.
Et super godt arrangement af VITO MC TOURS.
Gode MC-veje og gode oplevelser på 2 hjul rundt i Telemarken.
Når MC-dagen så var slut, så kunne vi opholde os på det 4-stjernede hotel på et super vÊrelse.
Halvpensionen var absolut klasse.
Kan anbefales..............
Alt funger pÃ¥ heiniâs ture
Alt funger pÃ¥ heiniâs ture, 2 gange Malaga -
Det er ren hygge og tilpasse ture med pauser - er klar på nye ture.

Harzen i 4 dage med Vito Tours
Vi boede på et rigtig pÊnt og velordnet hotel.
Dagsturene var af passende lÊngde og tilpas med pauser.
SamvÊret med en masse gode og hyggelige motorcykelentusiaster giver en ekstra dimension på turen.
Med 13 motorcykler kan det i visse situationer vÊre svÊrt at holde gruppen samlet, så et kÞremÞnster hvor der er plads til store slip i gruppen kunne vÊre fint, således at ingen fÞler sig presset til at slutte op.
Hvis der kunne kÞres efter et princip hvor man samler op ved retningsskift, tror jeg kÞreglÊden vil hÞjnes for alle parter.
Overordnet var det efter min mening en velgennemfÞrt tur, som jeg gerne deltager på en anden god gang.

Mc tur til Harzen
Eftersom det var min fÞrste tur til Harzen på Mc, valgte jeg at tage en arrangeret gruppe tur. Det var rigtig hyggeligt at vÊre sammen med de andre deltagere og snakke om vores fÊlles interesse for Mc kÞrsel.
Overordnet var turen var godt arrangeret lÊngden af dagsturene var varierende men meget passende. KÞremÊssigt var turen spÊndende og udfordrende

I trygge hÊnder
Der bliver taget godt hånd om alle, uanset kÞreerfaring. Velplanlagt ruter som er guf for en motorcyklist.

VITO MC TOURS ããã®åç
Jeg var med på tur i Harzen
Jeg var med på tur i Harzen.
For mig er det vigtigt at en kompetent guide har sammensat en komplet pakkelÞsning med alle de fede veje, ruter, sevÊrdigheder, oplevelser og overnatninger.
Det fik jeg med Heini og Vito MC Tours.
Det kan jeg varmt anbefale.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ