Washworld レビュヌ 1,503

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

BÞrstene slo speil på fÞrerside bakover, ingen skade akkurat, men det kan virke som de er litt harde. Bilen ble ren og pen da, så jeg er fornÞyd!

䌁業が回答したした

Jeg hÃ¥per du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg Þnsker deg fortsatt lykke t... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har prÞvd Ã¥ legge til bilde av av den hjelp siden hvor jeg skal henvise meg til , men fÃ¥r ikke legge til bilde her. Men den siden viser feilmelding pÃ¥ 404 sÃ¥ det er er ikke mulig Ã¥ fÃ¥ sendt inn no... もっず芋る

䌁業が回答したした

I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The res... もっず芋る

䌁業情報

1. 掗車

圓該䌁業による蚘述

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljÞvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besÞker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den fÞrste vaskehallen Ã¥pnet i Roskilde i 2013, mens den fÞrste lokasjonen i Sverige Ã¥pnet dÞrene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi Ã¥pnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de fÞrste i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. PÃ¥ slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv pÃ¥ en rekke av vÃ¥re lokasjoner, og vi er i dag den stÞrste aktÞren pÃ¥ det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer pÃ¥ tvers av administrasjon og drift. VÃ¥re lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sÞrger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om Ã¥ vÊre ledende pÃ¥ det nordiske bilvaskmarkedet.

3.5

Ren bil enkelt

2025幎5月3日

Hej JÞrn,
Tak for din mail.
Tusind tak for de 5 stjerner – skÞnt at hÞre, at du havde en nem og effektiv oplevelse, og at bilen blev flot ren!
De bedste hilsner,
Omar

Rask og effektiv vask,tÞrking kunne vÊrt noe bedre

Rask og effektiv vask, tÞrking kunne vÊrt noe bedre

2025幎4月29日

Hei Terje,

Takk for anmeldelsen! Vi er glade for at du er fornÞyd med vasken – og hvis du opplever at tÞrkingen ikke er helt optimal, er du alltid velkommen til Ã¥ kontakte vÃ¥r kundeservice med bilder, slik at vi kan undersÞke det nÊrmere og hjelpe deg videre.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både vask og tÞrk i alle våre haller.

Sophie Wash World

Det er tredje gang jeg har vasket bilen

Det er tredje gang jeg har vasket bilen min i hall 2 uten å merke at det ble brukt skum selv om jeg har Premium Shine abonnement. De fleste ganger var det synlig skum. Jeg vasket bilen i dag uten å se at skum ble brukt. Hva er årsaken til dette?

2025幎5月1日

Hei Moses,
Takk for at du deler din erfaring – jeg forstÃ¥r godt at du undrer deg over manglende skum, spesielt nÃ¥r du har et Premium Shine-abonnement hvor skumbehandlingen normalt skal vÊre tydelig.
Det kan i noen tilfeller skyldes midlertidige tekniske forhold, som redusert dosering eller lavt trykk i systemet, men uansett vil vi selvfÞlgelig gjerne undersÞke dette nÊrmere for deg. Jeg anbefaler at du kontakter vÃ¥r kundeservice via ‘Hjelp’-seksjonen pÃ¥ nettsiden, sÃ¥ kan vi se pÃ¥ hva som har skjedd og fÞlge opp saken.
Takk for at du gir beskjed – vi vil gjerne sikre at du fÃ¥r den fulle verdien av abonnementet ditt 🚗✚
– Vennlig hilsen fra Andrez Wash World

Greit

Billig og greit

2025幎4月28日

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen og de fine ordene! 🌟

Godt Ã¥ hÞre at du synes det er bÃ¥de billig og greit hos oss – vi jobber hele tiden for Ã¥ gi mest mulig verdi for pengene.

Vi oppgraderer også fortlÞpende våre vaskehaller med nytt utstyr og bedre vaskekjemi, så forhåpentligvis merker du forskjellen neste gang!

Sophie Wash World

Giveren greier ikke å lese at det er

Giveren greier ikke å lese at det er veltebÞyler på bilen

2025幎4月29日

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse. Det hÞres frustrerende ut at scanneren hadde problemer med Ã¥ lese bilen din korrekt – det er selvfÞlgelig ikke meningen!

Skulle du igjen oppleve at bilens utstyr skaper problemer ved innkjÞrselen, anbefaler jeg at du ringer til nÞdtelefonen pÃ¥ stedet, sÃ¥ vi kan hjelpe deg med en gang. For andre typer problemer er du ogsÃ¥ veldig velkommen til Ã¥ kontakte vÃ¥r kundeservice via 'Hjelp'-seksjonen pÃ¥ nettsiden – vi stÃ¥r klare til Ã¥ finne en lÞsning for deg.

Vi vil veldig gjerne sikre at din neste opplevelse blir mye bedre!

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt

2025幎4月28日

Hei Trond 🌟

Tusen takk for de flotte 5 stjernene! Det gleder oss Ã¥ hÞre at du synes vasken var bÃ¥de rask og effektiv – akkurat slik vi Þnsker det. 🚗✚

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Vasker ikke ordentlig

Satt et program på 8 min som skulle ta grundi vask, varte i 3 min og bilen var flekkete. Virderer å avslutte abonoment da jeg ikke er fornÞyd lenger.

2025幎4月26日

Hei Sherife
Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Vi beklager Ã¥ hÞre at vaskeresultatet ikke levde opp til forventningene – det er naturligvis ikke slik vi Þnsker, at opplevelsen skal vÊre. Du er veldig velkommen til Ã¥ kontakte vÃ¥r kundeservice via nettsiden, slik at vi kan undersÞke saken nÊrmere og hjelpe deg pÃ¥ best mulig mÃ¥te.

Alltid ren bil

Alltid ren bil. Har vÊrt kunde siden åpning i Sarpsborg og er bestandig fornÞyd med resultatet.

2025幎4月27日

Hei
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen og de fem stjernene! Vi setter stor pris på at du har vÊrt en trofast kunde siden åpningen i Sarpsborg, og vi er glade for å hÞre at du er fornÞyd med resultatet hver gang.
Vi ser frem til å Þnske deg velkommen igjen!
Benjamin

Billig og godt alternativ her i byen

Billig og godt alternativ her i byen. Men, har opplevd en del ganger at det er feil ved en av vaskehallene. Ikke noe stort problem, men da blir det ekstra venting:-)

2025幎4月25日

Hei Anders,

Tusen takk for de 4 stjernene og din Êrlige tilbakemelding! 🙏

Vi er glade for at du ser oss som et godt og rimelig alternativ i byen. Vi forstår godt at feil på en vaskehall kan fÞre til ekstra ventetid, og vi jobber hele tiden med å forbedre driften og redusere nedetid.

Vi håper du fortsatt får gode opplevelser hos oss!

Enkelt, helt topp👏

2025幎4月25日

Washworld からの回答

Tusen takk for den flotte anmeldelsen, Tone!

Vi er veldig glade for å hÞre at du synes det er enkelt og helt topp hos oss

Omar

ADVARSEL!

ADVARSEL!

Edit; FÞrst svar på svaret fra Wash World, så har jeg tatt kontakt via metoden de anbefaler for en god del virkedager siden, sist purret i dag uten svar. Så dette svaret er bare svada og et forsÞk på å se bra ut uttad.

Tilbake til opprinnelig anmeldelse:

Jeg startet et abonnement hos Wash World da de hadde gode beliggenheter, men det angrer jeg kraftig på i dag.

FÞrste par vaskene gikk ok, men bakfra så det ikke ut som bilen var vasket.

Så en dag vasket jeg og kjente litt unormal dytting til bilen. Neste gang jeg gikk mot bilen i sollys så jeg at jeg hadde store sirkulÊre riper å ALLE 4 dÞrer, og da slo tanken meg. Jaggu har "felgvasken" kjÞrt og dytta rett på bilen istedenfor felgene.

Wash World tar så lite ansvar at de har satt vekk slike saker til et eksternt selskap, men det hjelper jo fint lite når hverken dette selskapet eller Wash World selv svarer på noen henvendelser innenfor sine egne satte frister. De har vel også videobevis i vaskehallen, men venter vel helst til dette er slettet fÞr de ser på saken.

Ubrukelig selskap jeg fraråder KRAFTIG å bruke med mindre du har så mange riper på bilen din at du ikke bryr seg lenger..

2025幎4月6日
自発的なレビュヌ

HeJ daniel
Takk for at du tok deg tid til Ã¥ dele opplevelsen din – det er virkelig leit Ã¥ hÞre at du har hatt en slik erfaring hos oss, og jeg forstÃ¥r godt frustrasjonen din.
Vi tar skader pÃ¥ kjÞretÞy svÊrt alvorlig, og nÃ¥r slike saker oppstÃ¥r, er det viktig for oss at de blir behandlet pÃ¥ en grundig og rettferdig mÃ¥te. Derfor samarbeider vi med et eksternt selskap som er spesialisert pÃ¥ skadesaker, slik at de kan gjÞre en objektiv vurdering. Jeg beklager sterkt dersom du ikke har fÃ¥tt svar innen fristene – det skal selvfÞlgelig ikke skje, og jeg vil veldig gjerne hjelpe deg videre.
Vennligst ta kontakt med kundeservice via "Hjelp"-seksjonen pÃ¥ nettsiden vÃ¥r, sÃ¥ skal vi sÞrge for at saken din fÞlges opp snarest. Og hvis du noen gang opplever en teknisk feil under vasken – som at maskinen oppfÞrer seg unormalt – anbefaler jeg Ã¥ bruke nÞdtelefonen pÃ¥ stedet umiddelbart, slik at vi kan bistÃ¥ deg der og da.
Jeg vil gjerne bidra til at dette blir tatt tak i på riktig måte. Håper vi kan gjenopprette tilliten din!
Vennlig hilsen
Mert

Mye nedetid i hallene

Begynner å blir ganske lei av å komme til vaskehallen hvor den ene er ofte stengt. Detter fÞrer jo til lengere kÞer og ventetid for de som må stå i kÞ for å vaske bilen. Vurdere å gå over til Glitra for der ser det ut som de sjelden har problemer med vaskehallene sine.

2025幎4月23日
自発的なレビュヌ

Hei Einar
Takk for tilbakemeldingen.
Vi beklager at du har opplevd hyppig nedetid – vi forstÃ¥r godt at det kan vÊre frustrerende, spesielt nÃ¥r det fÞrer til ventetid. Vi jobber lÞpende med vedlikehold og forbedringer for Ã¥ sikre mer stabil drift i hallene, og vi tar kommentarene dine med oss i det videre arbeidet.
Dersom du Þnsker at vi ser nÊrmere på en konkret hendelse, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice via nettsiden.

Hej BjÞrn

Takk for din tilbakemelding!
Vi beklager at vaskeresultatet på baksiden av bilen ikke levde opp til forventningene. Enkelte bilmodeller har detaljer bak som kan gjÞre det vanskeligere for bÞrstene å nå helt inn, spesielt uten manuell forvask. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vaskeprogrammene våre og sÞrge for best mulig resultat for alle typer kjÞretÞy.
Vi setter pris på at du deler din opplevelse, og håper du vil gi oss en ny sjanse ved neste bilvask!
Beste hilsener
Nicklas

Synes ikke bilen blir ren

Synes ikke bilen blir ren . Den er fortsatt skitten og tomme den blir vasket i og maskinen er mÞkkete . Synes det blir brukt for lite vann.

2025幎4月18日

Takk for din anmeldelse
Vi er lei for Ã¥ hÞre at du ikke opplevde et tilfredsstillende vaskeresultat. Det hÞres ut som bÃ¥de bilens renhet og vaskehallen ikke levde opp til forventningene – og det tar vi selvfÞlgelig pÃ¥ alvor.
Vi vil gjerne undersÞke hva som kan ha gÃ¥tt galt. Hvis du har mulighet til det, mÃ¥ du gjerne kontakte oss med informasjon om tidspunktet for vasken, hvilken stasjon du benyttet, og ditt registreringsnummer – sÃ¥ ser vi nÊrmere pÃ¥ saken.
Takk for at du gjÞr oss oppmerksom på dette.
Ammar

Alt er greit

Bra vask,veldi efektiv,billig og veldi raskt betaling jeg er veldi fornÞyd med alt..

2025幎4月17日

Hei Neroo,
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 🌟 Det gleder meg Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med bÃ¥de vasken, effektiviteten og hvor rask og enkel betalingen var. Vi setter stor pris pÃ¥ at du tok deg tid til Ã¥ dele opplevelsen din – hÃ¥per vi fÃ¥r gleden av Ã¥ Þnske deg velkommen igjen snart! 🚗✚
De beste hilsner,

2025幎4月16日

Hej Torgeir,

Tak for din anmeldelse! 😊

Hvis der var noget specifikt, du oplevede under dit besÞg, som vi kan hjÊlpe med, mÃ¥ du endelig sige til. Vi vil rigtig gerne sikre, at din nÊste oplevelse bliver endnu bedre! 🚗✚
De bedste hilsner,

Enkelt, greit og flott

2025幎4月18日

Hei Abbas,

Tusen takk for de flotte ordene! 😊

Det gleder meg Ã¥ hÞre at du har hatt en enkel og god opplevelse – det er akkurat slik det skal vÊre. Vi setter stor pris pÃ¥ at du tok deg tid til Ã¥ dele det! 🚗✚

DÃ¥rlig vasking

Hei Ahmed,
Takk for tilbakemeldingen din – leit Ã¥ hÞre at vasken ikke levde opp til forventningene. Du er veldig velkommen til Ã¥ kontakte kundeservice via Hjelp-seksjonen pÃ¥ nettsiden vÃ¥r, sÃ¥ vi kan se nÊrmere pÃ¥ det og hjelpe deg videre.
Beste hilsen

raskt i gang

Hei Terje.
Tusen takk for de 5 stjernene – sÃ¥ hyggelig Ã¥ hÞre at det gikk raskt i gang! Vi setter stor pris pÃ¥ at du tok deg tid til Ã¥ dele opplevelsen din. Velkommen tilbake!
Aden

Raskt og enkelt

Ingen problemer og enkelt å kjÞpe.

Hei Susan,

Tusen takk for de fem stjernene!
Det gleder meg Ã¥ hÞre at alt gikk problemfritt, og at det var enkelt Ã¥ kjÞpe – akkurat som det skal vÊre.

Takk for at du valgte oss – vi ser frem til Ã¥ Þnske deg velkommen igjen!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。