BÞrstene slo speil på fÞrerside bakover, ingen skade akkurat, men det kan virke som de er litt harde. Bilen ble ren og pen da, så jeg er fornÞyd!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg hÃ¥per du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg Þnsker deg fortsatt lykke t... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har prÞvd Ã¥ legge til bilde av av den hjelp siden hvor jeg skal henvise meg til , men fÃ¥r ikke legge til bilde her. Men den siden viser feilmelding pÃ¥ 404 sÃ¥ det er er ikke mulig Ã¥ fÃ¥ sendt inn no... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The res... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljÞvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besÞker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den fÞrste vaskehallen Ã¥pnet i Roskilde i 2013, mens den fÞrste lokasjonen i Sverige Ã¥pnet dÞrene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi Ã¥pnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de fÞrste i Norden som introduserte âubegrenset bilvaskâ, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. PÃ¥ slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv pÃ¥ en rekke av vÃ¥re lokasjoner, og vi er i dag den stÞrste aktÞren pÃ¥ det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer pÃ¥ tvers av administrasjon og drift. VÃ¥re lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sÞrger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om Ã¥ vÊre ledende pÃ¥ det nordiske bilvaskmarkedet.
ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Rask og effektiv vask, tÞrking kunne vÊrt noe bedre

Washworld ããã®åç
Det er tredje gang jeg har vasket bilen min i hall 2 uten å merke at det ble brukt skum selv om jeg har Premium Shine abonnement. De fleste ganger var det synlig skum. Jeg vasket bilen i dag uten å se at skum ble brukt. Hva er årsaken til dette?

Washworld ããã®åç
Giveren greier ikke å lese at det er veltebÞyler på bilen

Washworld ããã®åç
Satt et program på 8 min som skulle ta grundi vask, varte i 3 min og bilen var flekkete. Virderer å avslutte abonoment da jeg ikke er fornÞyd lenger.

Washworld ããã®åç
Alltid ren bil. Har vÊrt kunde siden åpning i Sarpsborg og er bestandig fornÞyd med resultatet.

Washworld ããã®åç
Billig og godt alternativ her i byen. Men, har opplevd en del ganger at det er feil ved en av vaskehallene. Ikke noe stort problem, men da blir det ekstra venting:-)

ADVARSEL!
Edit; FÞrst svar på svaret fra Wash World, så har jeg tatt kontakt via metoden de anbefaler for en god del virkedager siden, sist purret i dag uten svar. Så dette svaret er bare svada og et forsÞk på å se bra ut uttad.
Tilbake til opprinnelig anmeldelse:
Jeg startet et abonnement hos Wash World da de hadde gode beliggenheter, men det angrer jeg kraftig på i dag.
FÞrste par vaskene gikk ok, men bakfra så det ikke ut som bilen var vasket.
Så en dag vasket jeg og kjente litt unormal dytting til bilen. Neste gang jeg gikk mot bilen i sollys så jeg at jeg hadde store sirkulÊre riper å ALLE 4 dÞrer, og da slo tanken meg. Jaggu har "felgvasken" kjÞrt og dytta rett på bilen istedenfor felgene.
Wash World tar så lite ansvar at de har satt vekk slike saker til et eksternt selskap, men det hjelper jo fint lite når hverken dette selskapet eller Wash World selv svarer på noen henvendelser innenfor sine egne satte frister. De har vel også videobevis i vaskehallen, men venter vel helst til dette er slettet fÞr de ser på saken.
Ubrukelig selskap jeg fraråder KRAFTIG å bruke med mindre du har så mange riper på bilen din at du ikke bryr seg lenger..

Washworld ããã®åç
Begynner å blir ganske lei av å komme til vaskehallen hvor den ene er ofte stengt. Detter fÞrer jo til lengere kÞer og ventetid for de som må stå i kÞ for å vaske bilen. Vurdere å gå over til Glitra for der ser det ut som de sjelden har problemer med vaskehallene sine.

Washworld ããã®åç
Synes ikke bilen blir ren . Den er fortsatt skitten og tomme den blir vasket i og maskinen er mÞkkete . Synes det blir brukt for lite vann.

Washworld ããã®åç
Bra vask,veldi efektiv,billig og veldi raskt betaling jeg er veldi fornÞyd med alt..