LÊkkert stort udvalg af bÃ¥de Rom og Whisky, og serviceniveauet er i top af de behagelige mennesker, med en god viden, nÃ¥r man besÞger dem, samt leveringen af ordre fra websiden er hurtig. Jeg har kun... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Stor og flot forrentning. KÊmpe udvalg af Whisky, Rom og andre lÊkre sager. Venlig og imÞdekommende personale. De vil virkelig gerne dele deres viden og erfaringer og sÃ¥ kan man da ogsÃ¥ fÃ¥ en smagspr... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en flaske rom fra foursquare, til den rigtige pris, 2 dage efter ent bestilling kunne jeg hente den. Det kalder jeg hurtig service. Venlig hilsen Olsen.
Nemt at bestille pÃ¥ hjemmesiden og hurtig levering. Jeg havde bestilt 2 flasker portvin, hvoraf den ene desvÊrre var udsolgt. Whisky.dk kontaktede mig straks (morgenen efter bestillingen) sÃ¥ jeg fik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danmarks stÞrste spiritus-univers. Vi har et stort udvalg af whisky, rom, gin, vin, Þl og meget mere. Er du samler eller vil du gerne investere i whisky? Så er vores skatkammer fyldt med unikke flasker.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Den bedste kundeservice jeg har fÃ¥etâŠ
Den bedste kundeservice jeg har fået lÊnge!
Jeg skulle bruge en bestemt whisky med en dags varsel, og kunne ikke finde den hos andre forhandlere. De kunne desvÊrre ikke nå at få den hjem fra deres fjernlager, men guidede mig til en anden whisky som levede fuldt op til samme kriterier.
Rigtig god kommunikation og god service hele vejen igennem. Min stÞrste anbefaling til whisky.dk
SUPER GOD kundeservice
SUPER GOD kundeservice. Virkelig service minded og klar på at finde en lÞsning. Har altid kun haft gode oplevelser generelt med whisky.dk plus deres leveringstid kun er på 1 dag (hvert fald hjem til mig)
Rigtig god service og hurtig levering
De var sÞde og rare og fik lÞst et problem med en manglende vare i ordren. Den manglende vare blev sendt uden jeg skulle betale det, og den kom med en fin rÞd slÞjfe på, hvilket var en dejlig overraskelse. Vil klar handle her igen
Rigtig fin side tingene kommer tilâŠ
Rigtig fin side tingene kommer til tiden og du for hvad du bestiller.
Hurtig levering samt god indpakning
Jeg kÞbte nogle forskellige Þl. I ordrebekrÊftelsen stod der, at leveringen var op til 5 hverdage.
Jeg modtog hele min ordre dagen efter.
Jeg er meget imponeret over den hurtige levering. Samt alle flaskerne var pakket rigtig godt ind.
Jeg kan varmt anbefale, at handle hos whisky.dk
Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg handler her.
God service flere gange i trÊk
For tredje gang i trÊk: lynhurtigt levering i utrolig god indpakning
Super god service, og super indpakning.
Jeg ringede ind for at hÞre om leveringstider, og fik afvide at den vare jeg kiggede på var på lager og de kunne levere den inden for et par dage. Skyndte mig og bestille, fik den leveret 22 timer senere på nÊrmeste posthus. Den var så godt beskyttet i kassen jeg modtog den i, som jeg aldrig har set fÞr. Jeg tror om man så tabte den fra 10. etage ville den stadig ikke gå istykker, dybt imponeret over denne service som jeg aldrig har oplevet fÞr. Klar 5 ud af 5 her fra, og bestemt et sted jeg vil anbefale andre at handle.
Manglende kundeservice
Havde bestilt en flaske snaps som skulle gives som gave, selv bestilling og levering forlÞb uden problemer. Men så stoppede den positive oplevelse også, den leverede flaske var desvÊrre en forkerte flaske, som var billiger end den bestilt og BETALTE flaske. Har nu uden held prÞvet at kontakte deres kundeservice både via telefon,mail og deres online chat uden nogle former for svar. Jeg kan nemt forstå at der kan ske en fejl, men vil ikke finde mig i at blive snydt og derefter opleve at det er umuligt at få kontakt til leverandÞren. Håber at whisky.dk reagerer på denne anmeldelse
Jeg tog bilen,kÞrte syd på
Jeg tog bilen,kÞrte syd på, med lommen fyld, fordi nu skulle der kÞbes Rom!
jeg kommer ind i butikken og bliver mÞdt af en mand, der er ca. lige så opgivende som mine lÊrlinge er en mandag morgen. jeg siger frisk til ham šgoddag, jeg nåede det lige inden i lukkedeš manden svaede stille jaaaa.
Jeg siger igen šjeg kan se i har 2 fine flasker caroni stående jeg godt kunne tÊnke migš
manden ser spÞrgende på mig til jeg siger šrom?š
han spÞrger mig så om det er noget jeg har set på nettet, i så fald er det ikke sikkert det er i butikken
jeg spÞrger ham så om det er noget vi kan lede efter, og han acceptere heldivis.
Vi finder meget hurtigt flaskerne, fordi han i bund og grund godt vidste hvor jeres caroni afsnit er. Og vi fandt så de dejlige flasker Caroni natioens (både 21 års og en 23 års). NÊvner så for manden at jeg desvÊrre har set 23års flasken billigere ved en konkurrent, om han vil matche prisen? Det var ikke noget han måtte tage stilling til da det ikke er hans forretning.
Jeg spÞrger så igen, er det noget vi kan finde ud af? Og der får jeg det dejlige svar, ja i morgen kan jeg godt finde ud af det, det er så der jeg nÊvner jeg er kÞrt 40 minutter for at se på flasker, så regnede med jeg kunne tage dem med hjem i dag, men dette var ikke en mulighed.
Da jeg så ser flaken der er 21 år gammel, har den nogle brugsskrammer på undersiden, manden forklare mig så at det er sådan i modtager nogle flakser. Selv om det er TYDELIGT at se at det er fra den bliver trukket ned af hylden, så bliver undersiden hvid på grund af slitage.. det var så der jeg besluttede mig for at jeg ikke var velkommen ved whisky.dk
Der var på ingen måde nogen respekt omkring at jeg kom ind i forretningen. Og gad ikke engang at be om at vise mig 23 års, og for den sags skyld den versailles 30 års. Men jeg bruger da bare mine penge et andet sted når nu jeres ansatte ikke er interreseret i at handle med jeres vare når vi er 10 minutter i lukketid.
Sendte denne besked til ejeren af butikken, der selvfÞlgelig ville beklage. Han undskyldte med at hans ansat var igennem noget trÊls pÃ¥ hjemmefronten. Og det med at flaskerne var Ã¥ben, var selvfÞlgelig fordi han vil have dem udstillede i hans butik. Ja du lÊste rigtigt, jeg skulle kÞbe en âbrugtâ Rom, det sammen gÊlder hans 23 Ã¥rs caroni, den er ogsÃ¥ Ã¥bnet og taget ud af original emballage og stillet foran!
Hvis det er en Rom til 200-700 kr, kan jeg acceptere man udstiller den i butikken. Men at man åbner en limited flaske fra et lukket destilleri og vil derefter sÊlge det til fuld pris OG som et samleobjekt, der falder ALT respekten omkring whisky.dk
Hvis det er sådan man behandler samleobjekter så skal man forlade denne branche.
Ellers en meget nydelig butik, syntes dog der var utrolig varmt der Inde (en renoveret lade jeg desvÊrre ikke lagde mÊrke til om der var kÞl og varme på)
Stort udvalg og fin service!
Efter at have handlet +10 gange hos Whisky.dk kan jeg vidst roligt udtale mig, med en hvis form for ekspertise. Det flyder med lÊkre vare, med gode og nyttige varebeskrivelser. Så uanset om du er til Þl, gin, glas, whisky eller noget helt 5. Så er der RIGELIGT med muligheder!
FÞrste gang jeg bestilte fra whisky.dk
FÞrste gang jeg bestilte fra whisky.dk, gik det ikke helt som forventet. Jeg ventede i lang tid på min pakke, og da den ikke kom efter to uger ringede jeg. De var meget flinke og fortalte at varen ikke var på lager, så de sendte mig en stÞrre flaske for samme pris istedet.
Firmaet tjekker ikke mindste holdbarhedâŠ
Firmaet tjekker ikke mindste holdbarhed på levnedsmidler inden de sendes til kunden
Jeg kÞbte 3 gange Worcester sauce med udlÞbsdato maj 22 bestilling bleb lavet 26 april 22
Skriver til deres kundeservice har intet svar fået ringer så til dem hvorved manden i den anden ende tilbyder tilbagebetaling for den ene flaske da det ikke kan betale sig for nogen at sende dem tilbage .
Den tilbagebetaling er stadig ikke gjort
Altså varm luft de er åbenbart ligeglade med deres kunder
Det var så sidste gang jeg kÞber noget af dem
Good experience as we like our whisky.
I had such an awesome experience withâŠ
I had such an awesome experience with Whisky.dk. I had sent Whisky from scotland for Christmas gifts to relatives (I live in Australia) and unknown to me, there are import taxes that the recipients need to pay. So they were all delayed at customs then returned to sender. Thank Brexit! So, I souced a distributor within Denmark, Whisky.dk, they took the order, and had it deilvered within 2 days. Amazing. Great range, competitive prices, and even answered all my questions in English. Thank you to the team. Definitely recommend.
Super kunde orienteret
Super kundeservice. Havde to gavekort som jeg ville bruge på siden. DesvÊrre kan deres system ikke håndtere at man bruge to gavekort på en bestilling.
Men en mail og en lÞsning kom i hus. Bestilte mine to ordre, så skete der en fejl med det ene gavekort. Endnu en mail og en opringning fra kundeservice, og endnu en lÞsning, så har fået mine varer tilsendt allerede dagen efter.
Kan kun anbefale whisky.dkð
Fik leveret dagen efter jeg havde bestilt! Gode priser og service.
Fik i julegave
Fik i julegave. 2 x billetter a 299 kr til whiskymesse i Kolding januar 21. Pga corona situationen valgte vi ikke at tage til smitte-spredning. Spurgte om refundering eller nye billetter til 22, men nej. Pengene spildt. KÞber aldrig igen noget hos dette firma
KÃB ALDRIG NOGET hos dette firma
Super service og skÞn butik
Super service og sikke en viden de har om alle deres varer, det er imponerende.
Utrolig Flot butik, det eneste er den er lidt svÊr at finde, men altid et besÞg vÊrd
Superhurtig levering og ingen problemer.
Super god oplevelse og god kundeserviceâŠ
Super god oplevelse og god kundeservice med forståelse for ens behov.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ