レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

LÊkkert stort udvalg af bÃ¥de Rom og Whisky, og serviceniveauet er i top af de behagelige mennesker, med en god viden, nÃ¥r man besÞger dem, samt leveringen af ordre fra websiden er hurtig. Jeg har kun... もっず芋る

Stor og flot forrentning. KÊmpe udvalg af Whisky, Rom og andre lÊkre sager. Venlig og imÞdekommende personale. De vil virkelig gerne dele deres viden og erfaringer og sÃ¥ kan man da ogsÃ¥ fÃ¥ en smagspr... もっず芋る

Jeg bestilte en flaske rom fra foursquare, til den rigtige pris, 2 dage efter ent bestilling kunne jeg hente den. Det kalder jeg hurtig service. Venlig hilsen Olsen.

Nemt at bestille pÃ¥ hjemmesiden og hurtig levering. Jeg havde bestilt 2 flasker portvin, hvoraf den ene desvÊrre var udsolgt. Whisky.dk kontaktede mig straks (morgenen efter bestillingen) sÃ¥ jeg fik... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 酒屋

圓該䌁業による蚘述

Danmarks stÞrste spiritus-univers. Vi har et stort udvalg af whisky, rom, gin, vin, Þl og meget mere. Er du samler eller vil du gerne investere i whisky? Så er vores skatkammer fyldt med unikke flasker.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

314件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Go’ service

Ok pris, hurtig levering. Go’ indpakning.
Ikke et hav af overflÞdige spam mails.

2024幎9月11日

Whisky.dk からの回答

Hej Thomas - Tak for stjernerne og feedback ;-)

Intet svar

Intet svar
Har bestilt derinde fra fÞr uden problemer, so troede jeg kunne bestille igen, men eftersom en af de vare jeg havde bestilt tog 1 måned, så skrev de og spurgte om jeg stadigvÊk Þnskede den på ordren, jeg svare også og har intet hÞrt indtil da, jeg skrev igen og hÞrte intet, og efter 2-3 måneder er jeg nu blevet trukket fra en bestilling som jeg INTET hÞre fra eller selve stedet, syns det virkelig dårlig kundeservice, og det klart at jeg skal ikke bestille herinde fra igen desvÊrre.

2024幎7月3日

Whisky.dk からの回答

Hej Josephine. Vi beklager at du ikke er tilfreds, men vi har intet svar modtaget fra dig? Og ej heller har vi modtaget nogen andre forespÞrgsler vedr din ordre? Du er mere end velkommen til at kontakte os telefonisk eller på ordre@whisky.dk, så vi kan finde en lÞsning. Mvh Whisky.dk

Is it a serious shop? Offer Paypal.

At first: I've got no experience with the shop at all. But due to some negative comments of customers I will not buy there. If they would offer PayPal I would try it. Most shops offer this opportunity.

I'd like to be sure to get the ordered items and unfortunately don't know the shop.

Edit: Thank you for the reply. But to transfer the money wouldn't solve my problem. I don't know your shop and the risk to get an ordered item would be only on my side.

2024幎9月6日

Whisky.dk からの回答

Hi Tommy. Sorry Paypal isn't an option, but bank transfer can be an option. Please write us an email and we can find a solution.
Send mail to Ordre@whisky.dk

Jeg bestilte en flaske gin

Jeg bestilte en flaske gin, som skulle vÊre pÃ¥ lager og leveres pÃ¥ 1-3 dage. Jeg rykkede pÃ¥ 3. dagen, hvor de oplyste, at den ikke var pÃ¥ lager, men mÃ¥ske kom senere pÃ¥ dagen. Det skete ikke og handlen blev annulleret. Ærgerligt nÃ¥r den skulle bruges til en gave.
Fin dialog med firmaet, men det hjÊlper jo ikke meget.

2024幎7月25日
自発的なレビュヌ

Lynhurtigt svar og levering.

Lynhurtigt svar og levering.
Har kÞbt nogle gange hos dem. Super hjemmeside, service og hurtig sikker levering

2024幎7月23日

Hej Per, tak for stjernerne og de fine ord. Venlig hilsen Whisky.dk

Bestille 2 forskellige flasker 1 flaske

Bestille 2 forskellige flasker 1 flaske Rom 1 flaske tequila romen var rigtig. Tequila var en billig og slet ikke den jeg bestille, sÃ¥ skriver man til deres Chat om fejlen de har gjort sÃ¥ fÃ¥r man intet svar sÃ¥ ringer man til dem sÃ¥ de svar ikke pÃ¥ grund af overbelastning pÃ¥ telefonen de skriver pÃ¥ deres hjemme side man kan ringe fra 09.00-17.00 nÃ¥r man ringer kl 13.00 sÃ¥ fÃ¥r man besked at man ringer uden for telefon tid. BÃ¥de fÞrst og sidste gan man kÞber hos dem 🀬🀬

2024幎4月5日

Bestilte 2 flasker rom til afhentning i

Bestilte 2 flasker rom til afhentning i butikken. Fik en ordrebekrÊftelse at der var åbent mellem 11.30 og 16.00. KÞrte derop, på dÞren hang en seddel hvorpå der stod at der var lukket på grund af status, det kunne i godt have skrevet på ordrebekrÊftelsen, så kunne jeg have undgået kÞreturen.

2024幎1月3日

Kundeservice i top

Kundeservice i top! Det er sågu hvad rigtigt mange kan lÊre af whisky.dk! De yder en fortrÊffelig service og så er der altid hurtig levering. Jeg elsker den butik. De har så meget fremragende whisky og Þl samt meget andet godt til gane og sind.
GlÊdelig jul og alt godt for 2024
Mvh. Benny Nissen

2023幎12月18日

Hej Benny, Tusind tak for de flotte ord, dem er vi glade for. GlÊdelig jul

Order not delivered at all - Update

I ordered a whisky from their website almost 2 weeks ago. I have not received my whisky and no information on the order as well on where the product is. I paid for the shipping as well. Worst company to do business with.

Update : They did send the order on 27th November and the email went to my spam mailbox. However the order has been now sent to another city which is 21 km away from my house (while a postbox is just a km away from my house). Worst logistics / order management.

2023幎11月24日
自発的なレビュヌ

Bestilte en gave til min far om aften den 17/10-23 og modtog allerede pakken om morgnen den 18/10-23!
Indholdet var pakket godt ind, så der ikke var noget der kunne gå i stykker. SUPER god service, og hjemmesiden er dejlig nem at finde rundt på.

2023幎10月17日

Whisky.dk からの回答

Hej Nikita - tak for de fine ord, vi er glade for din feedback og giver roserne videre til vores pakkelager.

Passion og service:)

De har en kÊmpe passion, for isÊr whisky og en super service... og en virkelig fed butik!!

2023幎8月18日

Whisky.dk からの回答

Hej Henrik - tak for din fine feedback, den er vi meget glad for.

Jeg har modtaget en gaveÊske med 3x5cl flasker whisky, som skulle have vÊret forskellige. Men desvÊrre var der 2 ens ud af 3.
Jeg gjorde firmaet opmÊrksom på dette, da det nok var en pakke fejl fra deres leverandÞr.
Fik svar dagen efter, at de eftersendte den flaske, der manglede. Havde flasken den efterfÞlgende dag leveret til min adresse. Rigtig god service.

2023幎7月10日

Tak for stjernerne ;-)

Hurtig levering og i perfekt stand

Hele kÞbsprocessen var enkel og problemfri, og flaskerne blev leveret hurtigt og i perfekt stand.
Jeg havde et spÞrgsmål om mit kÞb, og jeres kundeservice var ekstremt venlige og hjÊlpsomme. De svarede hurtigt på min henvendelse.
Samlet set var det en fantastisk oplevelse, og jeg vil helt sikkert handle hos jer igen.

2023幎6月29日

Whisky.dk からの回答

Tak for stjernerne - vi er glade for din feedback.

Super kÞbsoplevelse

Super kÞbsoplevelse. Rigtig god service, da en bestilt vare var udsolgt blev det hurtigt vendt til en anbefaling af et andet spÊndende kÞb. Har kun haft gode oplevelser med kÞb fra Whisky.dk. Får min varmeste anbefaling.

2023幎6月27日

Whisky.dk からの回答

Tak for stjernerne - vi er glade for din feedback.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。