レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har vÊret glad og tilfreds med min rejse med Hajogumrah. Programmet var fuld af spÊndende aktiviteter og sevÊrdigheder. Men selv nÃ¥r vi havde travlt, var shaykh Abdullah fleksibel og dygtig ti... もっず芋る

Jeg kan varmt anbefale Haj&Umrah. Min Umrah-rejse har vÊret helt igennem fantastisk, og alt var planlagt ned til mindste detalje. Sheikh Abdullah har vÊret en helt igennem fantastisk rejsele... もっず芋る

Jeg bookede min Umrah-rejse gennem Hajogumrah med specifikke Þnsker og kriterier, som de fuldt ud tog hÞjde for. Rejsen blev utrolig lÊrerig bÃ¥de spirituelt og personligt. Bestillingsprocessen var gli... もっず芋る

Super tur til Umrah, alt var velorganiseret fra start til slut. Guiden var virkelig dygtig, hjÊlpsom og havde et stort hjerte. Vi fik praktisk stÞtte hele vejen igennem. Hotellerne, transporten og pl... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 旅行業者

圓該䌁業による蚘述

Hos Hajogumrah er vi specialister i at tilbyde unikke og mindevÊrdige Umrah- og Hajj-oplevelser. Vi kombinerer omfattende viden om islamisk arv med moderne rejsetjenester for at sikre, at din pilgrimsrejse bliver så komfortabel og oplysende som muligt. Vores erfarne, dansktalende mashayikh/guides med akademisk baggrund i islamiske studier er dedikerede til at stÞtte dig gennem hele din rejse. Vores mål er at gÞre din spirituelle rejse til Mekka og Medina både meningsfuld og bekvem.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

62件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 33に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Bedste oplevelse mig og familien har

Bedste oplevelse mig og familien har oplevet der var vitterligt styr på det hele til mig mor kone og barn.
Kan klart anbefales

2025幎10月10日

Hajogumrah からの回答

Baraka Allahu feekum for jeres tillid og de smukke ord!

Det gÞr mig så glad at vide, at I - fra mor til kone til barn - alle fÞlte, at der var styr på alt sammen. At give jeres familie en tryg og uforglemmelig oplevelse var hele vores mål.

MÃ¥ Allah acceptere jeres Umrah og bevare jeres smukke familie.

Fedeste oplevelse

vil takke hajogumrah for en Fantastisk tur til umrah som ikke bliver glemt en tur for livet med fede oplevelser og mange fÞlelser som ikke kan beskrives med ord en gruppe som har planlagt alt fra tur historie og til hvad man skal gÞre under ens umrah kan ikke beskrives nok hvad jeg syndes om hajogumrah og den måde de kÞre tingene på de har et godt sammenhold og altid smilende man kan altid regne med dem når der er brug for hjÊlp der nede du bliver aldrig efterladt alene og de sÞger for du har en god oplevelse med dem vil takke dem og sige at vi ses igen og kommer nok til at tage flere ture med dem

2025幎10月8日

Hajogumrah からの回答

Baraka Allahu feeki for dine utroligt varme og smukke ord! Det rÞrer mig dybt at lÊse, at rejsen har givet dig fÞlelser og minder "for livet" – det er den stÞrste anerkendelse, vi kunne modtage.

At du fÞlte dig tryg, aldrig alene, og mÊrkede vores smil og sammenhold, det varmer virkelig meget. Vi gÞr alt for, at netop den tryghed og glÊde skal vÊre i centrum.

Det glÊder mig ubeskriveligt meget at hÞre, at vi ses igen! Vi ser allerede frem til at byde jer velkommen på nye rejser og til at skrive flere smukke kapitler sammen.

MÃ¥ Allah acceptere jeres Umrah og bevare jer. PÃ¥ gensyn!

Alhamdulillah

Alhamdulillah, jeg og min mand har haft den store velsignelse at rejse med pÃ¥ denne fantastiske Umrah-tur sammen med Hajogumrah. Det har virkelig vÊret en oplevelse, vi aldrig vil glemme – fyldt med refleksion, spiritualitet, sammenhold og taknemmelighed.

Vores sheikh og guide har vÊret helt igennem enestÃ¥ende. Han har gjort turen bÃ¥de lÊrerig og meningsfuld fra start til slut. Han tog os med til mange historiske og betydningsfulde steder og delte de smukke historier bag hvert sted – pÃ¥ en mÃ¥de, der gjorde, at man virkelig kunne mÊrke historien komme til live. Hver lektion og pÃ¥mindelse var fyldt med visdom og hjerte.

Noget vi isÊr satte pris pÃ¥, var hans mÃ¥de at formidle pÃ¥. Han forklarede alt bÃ¥de pÃ¥ arabisk og dansk, sÃ¥ alle kunne forstÃ¥ og tage del i oplevelsen. Det gjorde det let for hele gruppen at fÞlge med, og man fÞlte sig inkluderet uanset sprogligt niveau. Han var tÃ¥lmodig, nÊrvÊrende og altid klar til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l, give rÃ¥d og stÞtte os – bÃ¥de praktisk og Ã¥ndeligt.

Udover alt det, vi lÊrte, har stemningen i gruppen ogsÃ¥ vÊret helt fantastisk. Vi har mÞdt sÃ¥ mange dejlige mennesker, delt oplevelser, latter, refleksioner og tÃ¥rer – og det fÞltes som et lille fÊllesskab, hvor alle hjalp og lÞftede hinanden.

Jeg og min mand er dybt taknemmelige for denne rejse, for vores sheikhs indsats, og for hele oplevelsen. Det har styrket vores iman, givet os nye perspektiver og efterladt os med et hjerte fyldt af taknemmelighed.

MÃ¥ Allah belÞnne vores sheikh for al den tid, energi og kÊrlighed, han har lagt i at gÞre denne tur sÃ¥ speciel. Og mÃ¥ Allah acceptere vores Umrah, tilgive vores fejl, og give os muligheden for at vende tilbage igen – endnu mere ydmyge, taknemmelige og tÊttere pÃ¥ Ham.

Denne tur kan helt klart anbefales til alle, der overvejer at tage afsted – isÊr hvis man Þnsker en meningsfuld, velorganiseret og Ã¥ndeligt berigende oplevelse. 🀍

2025幎10月8日

Wa alaikum assalam wa rahmatullahi wa barakatuh

KÊre sÞster,

Alhamdulillah – dine ord fylder mit hjerte med en ubeskrivelig glÊde og ydmyghed. At lÊse, at rejsen har styrket jeres iman og skabt minder for livet, er den stÞrste gave jeg kunne modtage.

Må Allah acceptere jeres bÞnner, tilgive jer og åbne dÞrene for jer til at vende tilbage til Hans hus. Amin.

Det var en Êre at vÊre en del af jeres rejse. På gensyn, forhåbentlig!

Den mest uforglemmelige Umrah-oplevelse takket vÊre Sheikh Abdullah – en mand af hjerte, visdom og sjÊlden karakter

Jeg ved slet ikke, hvor jeg skal begynde, for ord fÞles nÊrmest fattige, nÃ¥r man skal beskrive den oplevelse, vi havde med Sheikh Abdullah som vores guide pÃ¥ Umrah. Fra det Þjeblik vi mÞdte ham, stod det klart, at vi var i hÊnderne pÃ¥ en helt sÊrlig person – en mand med et hjerte, der rummer sÃ¥ meget respekt , tÃ¥lmodighed og viden, at man kun kan fÞle sig tryg og dybt taknemmelig.

Sheikh Abdullah var ikke blot en guide – han var en sand stÞtte, mentor og ven under hele rejsen. Hans mÃ¥de at formidle viden pÃ¥ var sÃ¥ rÞrende, klar og spirituelt dyb, at jeg flere gange blev helt mundlam. Han formÃ¥ede at gÞre selv de mest komplekse dele af ritualerne forstÃ¥elige og meningsfulde, og hans forklaringer Ã¥bnede nye dimensioner i vores forstÃ¥else af Umrah og islam generelt. Hver eneste lille detalje blev formidlet med respekt, dybde og varme.

Det, der virkelig gjorde Sheikh Abdullah uforglemmelig, var hans betÊnksomhed og Êgte omsorg for hver eneste deltager. Han sÃ¥ alle. Han havde en sÊrlig evne til at tilpasse sig hver persons behov, uanset om det var en Êldre deltager, en familie med bÞrn, eller en yngre fÞrstegangsrejsende. Han gik aldrig for hurtigt frem, spurgte altid ind til, hvordan vi havde det, og var altid tilgÊngelig – dag og nat. Man kunne mÊrke, at hans hjerte var med os hele vejen.

2025幎2月15日

Wa alaikum assalam

Dine ord rÞrte mit hjerte dybt. At du fÞlte dig set og tryg under rejsen var hele mit mål.

Det var en Êre at guide jer og se jeres åbne hjerter. Må Allah acceptere jeres Umrah og åbne dÞrene for jer til at vende tilbage.

Baraka Allahu fiikum

En uforglemmelig Umrah-oplevelse m. Shaykh Abdullah

Jeg har haft den store Êre og velsignelse at tage på Umrah med Shaykh Abdullah, og det har vÊret en oplevelse, jeg vil bÊre med mig resten af livet.

Fra fÞrste dag var alt gennemtÊnkt og professionelt, og samtidig fyldt med spiritualitet og varme. Shaykh Abdullah er ikke bare en dygtig rejseleder, men en sand vejleder og guide. Hans hjertevarme, viden og evne til at formidle Islams skÞnhed undervejs gjorde Umrah-rejsen endnu mere meningsfuld.

Vi blev guidet trin for trin gennem alle ritualer med ro og tålmodighed. Hans refleksioner og små påmindelser gjorde hele forskellen og skabte en smuk balance mellem lÊring, spiritualitet og samhÞrighed i gruppen.

Alt det praktiske, fra fly og hotel til transport og måltider, fungerede upåklageligt. Man kunne virkelig mÊrke, at det var en rejse planlagt med omhu og oprigtig omtanke.

Jeg er dybt taknemmelig og kan varmt anbefale Shaykh Abdullah til alle, der Þnsker en Umrah med både dybde, struktur og nÊrvÊr.

2025幎4月17日

Wa alaikum assalam wa rahmatullahi wa barakatuh

KÊre bror,

Tusind tak for dine varme ord. Det glÊder mig utroligt meget, at rejsen har sat så dybe spor i dig, og at du fÞlte dig både åndeligt og praktisk i trygge hÊnder hele vejen.

At guide jer gennem denne hellige rejse og opleve den stigende spiritualitet sammen var en ren fornÞjelse. Din oprigtige taknemmelighed rÞrer mig dybt.

Må Allah acceptere din Umrah og give dig mulighed for at vende tilbage til Hans hus. På gensyn, forhåbentlig!

KÊmpe anbefaling

KÊmpe anbefaling. En oplevelse i trygge rammer og med en kvalitet der er i top hvad angÃ¥r indsigt i Islamisk historie samt det praktiske. Rejselederen er med jer fra start til slut 🕋❀

2025幎4月18日

Hajogumrah からの回答

Jazākum Allāhu khayran for din flotte anbefaling!

Det glÊder mig meget at hÞre, at rejsen levede op til dine forventninger både hvad angår de historiske aspekter af Islam og det praktiske arrangement. Vi strÊber netop efter at skabe trygge rammer og en oplevelse af hÞj kvalitet, hvor rejselederen er til rådighed gennem hele forlÞbet.

Din positive feedback betyder utroligt meget for os, og den motiverer os til at fortsÊtte vores arbejde med at tilbyde meningsfulde rejser til de hellige steder.

Må Allāh acceptere jeres 'ibādah og gÞre jeres oplevelser til en kilde til vedvarende baraka i jeres liv.

En helt igennem fantastisk rejse med

En helt igennem fantastisk rejse med Haj og Umrah gruppen! En stor anbefaling herfra😁 Shaykh Abdullah havde sammensat et rigtig godt program til os, hvori der var en plan for hver dag og vi fik tilsendt en detaljeret besked for hver aktivitet dagen inden. Dette gjorde rejsen meget mere overskuelig og på den måde fik vi set de vigtigste steder, moskeer, gravpladser mm. og der blev taget godt hånd om alle.
Denne rejse er i sig selv meget personlig og spirituel, men med Shaykh Abdullah blev den ekstra sÊrlig, idet hans viden og forklaringer gav os en bedre forståelse af alting.

2025幎4月18日

Hajogumrah からの回答

Vi er så glade for at hÞre om din fantastiske oplevelse med vores Haj og Umrah gruppe! Det betyder utrolig meget for os, at vores program har gjort rejsen overskuelig og mindevÊrdig for dig. Shaykh Abdullah lÊgger stor vÊgt på at planlÊgge hver dag ned til mindste detalje, så vi sikrer, at alle får det bedste ud af turen og besÞger de vigtigste steder.

At hÞre, at rejsen bÃ¥de har vÊret personlig og spirituel for dig, fylder os med glÊde – netop dét er vores mÃ¥l. Vi strÊber efter at skabe en oplevelse, hvor vores deltagere ikke blot rejser, men ogsÃ¥ styrker deres tro og fÃ¥r en dybere forstÃ¥else. Vi takker dig for dine varme ord og anbefaling. Det betyder alt for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen en dag, in shaa Allāh! 😁✚

En rejse jeg aldrig vil glemme

Jeg har netop vÊret pÃ¥ Umrah med rejsebureauet Haj & Umrah, og det er uden tvivl en oplevelse, jeg vil bÊre med mig resten af livet. Det har vÊret en rejse fyldt med kÊrlighed, spiritualitet og dyb refleksion – og det skyldes i hÞj grad det professionelle og hjertelige team bag.

Allerede fra fÞrste dag mÊrkede jeg, hvor godt organiseret og professionel hele rejsen var. Alt fra transport og indkvartering til guidede ture og daglige samlinger blev håndteret med hÞj kvalitet, struktur og omsorg. Man kunne mÊrke, at der var tÊnkt over hver eneste detalje, og at vores tryghed og velvÊre var en topprioritet.

Undervejs fik vi mulighed for at besÞge en rÊkke smukke og mindevÊrdige islamiske sevÊrdigheder – bÃ¥de i Makkah og Madinah. At stÃ¥ foran Kaaba, besÞge Profetens moské og andre hellige steder, og samtidig fÃ¥ formidlet den historiske og Ã¥ndelige betydning af stederne, gjorde oplevelsen sÃ¥ meget dybere og mere meningsfuld.

Vi blev også undervist i vigtig islamisk viden, prÊsenteret på en måde der ramte hjertet og åbnede sindet. Det har Êndret mit livsperspektiv og styrket min forbindelse til Allah på måder, jeg aldrig havde forestillet mig.

Guiderne havde en utrolig evne til at skabe ro, overblik og fÊllesskab. IsÊr vil jeg nÊvne Abdullah og Abdulrahman, som altid havde hÃ¥nden over os. Deres varme, tilstedevÊrelse og evne til at inkludere alle gjorde, at vi aldrig fÞlte os alene eller ekskluderet – uanset hvem vi var.

Jeg fÞler Êrligt talt, at jeg har fÃ¥et en ny familie. Den gruppe jeg rejste med, og de bÃ¥nd vi knyttede, har efterladt dybe spor i mit hjerte. Vi grinede, grÊd, bad og lÊrte sammen – og det er minder jeg altid vil vÊrne om.

Jeg kan kun give min kÊrligste og stÞrste anbefaling til Haj & Umrah. Hvis du overvejer at tage pÃ¥ Umrah, sÃ¥ gÞr det med dem. Denne rejse har ikke kun vÊret fysisk – den har vÊret en rejse for min sjÊl.

Hajogumrah からの回答

Din besked rÞrer os dybt og fylder os med glÊde. Det, du beskriver, er prÊcis det, vi strÊber efter at skabe – ikke blot en rejse, men en dyb, spirituel oplevelse, der rÞrer hjertet og efterlader varige minder.

Vi arbejder hårdt for at sikre, at hver eneste detalje er på plads, fra transport og indkvartering til guidede ture og undervisning, fordi vi ved, hvor vigtig tryghed og struktur er for en meningsfuld rejse. At hÞre, hvordan din tur både har styrket din forbindelse til Islam og skabt stÊrke bånd med gruppen, er utroligt inspirerende.

Shaykh Abdullah og Abdulrahman er virkelig hjertet af vores team, og vi er sÃ¥ stolte over, at deres indsats har haft en sÃ¥dan indflydelse pÃ¥ din oplevelse. Det, du siger om at finde en ny familie, gÃ¥r lige i hjertet – for fÊllesskab og omsorg er noget, vi vÊrdsÊtter hÞjt.

Din anbefaling betyder alverden for os. Det er en Êre at fÃ¥ muligheden for at vÊre en del af din rejse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen pÃ¥ endnu en spirituel oplevelse, in shaa Allah. 🀍✚

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse for alle! Kan klart anbefales.

Hajogumrah からの回答

Vi er sÃ¥ glade for din positive feedback! At hÞre, at du havde en fantastisk oplevelse, betyder utrolig meget for os. Vores mÃ¥l er altid at skabe rejser, der er mindevÊrdige og berigende for alle, og din anbefaling fylder os med taknemmelighed. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en dag til endnu en speciel rejse, in shaa Allah! 😊✚

Anbefaling til bÞrnefamilier

Jeg er lige kommet hjem fra en hel fantastisk umrah tur med Shaykh Abdullah. Det har både vÊret meget lÊrerigt og spirituelt samtidig med, at vi har hygget os og haft det sjovt. Jeg havde min datter på 9 måneder med og bl.a pga. den gode struktur og planlÊgning fra Shaykhs side, har jeg kunne tage del i stÞrstedelen af udflugterne. Jeg er meget glad for den forståelse og hensyn der er blevet vist fra hele holdets side, til at jeg havde en baby med. Hele holdet har vÊret super hjÊlpsomme og medgÞrlige f.eks. ved at skrue ned for nasheed i bussen når min datter sov, eller bytte plads, så min datter kunne ligge bedre. Det betyder alverden på sådan en tur, at både arrangÞrerne og de rejsende viser forståelse og giver plads, så alle kan vÊre med. Jeg vil helt klart anbefale bÞrnefamilier at tage med og give deres bÞrn en oplevelse for livet.

Hajogumrah からの回答

Hvor er det skÞnt at hÞre, at du og din datter havde en så fantastisk oplevelse på Umrah-turen med Shaykh Abdullah! Vi er utrolig glade for at vide, at vores struktur og planlÊgning gjorde det muligt for dig at deltage i stÞrstedelen af udflugterne, selv med en lille én på armen.

Det glÊder os ogsÃ¥ dybt, at bÃ¥de holdet og de Þvrige rejsende har skabt et miljÞ, hvor der er plads til alle, uanset omstÊndighederne. For os er det vigtigt at sikre, at alle fÞler sig velkomne og godt tilpas, og det varmer at hÞre, at hensynet til din datters behov – som at skrue ned for nasheed eller bytte pladser – gjorde en forskel for dig.

Vi tror pÃ¥, at sÃ¥danne ture ikke kun er lÊrerige og spirituelle, men ogsÃ¥ fyldt med smÃ¥ Þjeblikke af omsorg og fÊllesskab, der gÞr oplevelsen mindevÊrdig for hele familien. Din anbefaling til bÞrnefamilier betyder alverden, og vi hÃ¥ber at byde dig og din familie velkommen igen pÃ¥ en kommende rejse, in shaa Allah. Tak fordi du delte din oplevelse med os! 🀍✚

En livsÊndrende rejse med Haj og Umrah

En livsÊndrende rejse med Haj og Umrah

Min oplevelse med Umrah kan simpelthen ikke beskrives med ord. Det har vÊret en livsÊndrende rejse, hvor jeg har lÊrt utroligt meget – isÊr gennem shiekh Abdullah, som med sin viden og formidling gjorde hele turen endnu mere meningsfuld.

Vi besÞgte Profetens (saw) moské og grav, og lavede Umrah hele fire gange. Hver gang var en unik og rÞrende oplevelse, som jeg aldrig vil glemme. I mine 31 Ã¥r har jeg aldrig oplevet noget lignende – det er et minde, der vil fÞlge mig resten af livet.

Jeg kan kun anbefale andre at tage rejsen med Haj og Umrah. Den ro og glÊde jeg fandt dér, var noget helt sÊrligt. For mig er det helt sikkert ikke sidste gang.

Mvh Youssef Rustum

KÊre Youssef,

Det varmer vores hjerter at lÊse om din livsÊndrende oplevelse med @HajogUmrah! At hÞre, hvordan turen både har vÊret meningsfuld, spirituel og fyldt med ro og glÊde, er lige prÊcis det, vi arbejder for.

Shaykh Abdullahs engagement og viden er virkelig noget sÊrligt, og vi er sÃ¥ glade for, at det har bidraget til at gÞre din rejse unik og rÞrende – isÊr med de mange besÞg til Profetens (saw) moské og grav samt de fire Umrah. Det er dejligt at vide, at hver eneste oplevelse har haft en dyb indvirkning pÃ¥ dig.

Din anbefaling betyder utrolig meget for os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen pÃ¥ en fremtidig rejse, in shaa Allah. Tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det giver os endnu mere motivation til at fortsÊtte med at skabe uforglemmelige rejser for alle vores deltagere.

Med venlige hilsener,
@HajogUmrah Gruppen 🀍✚

Bedste oplevelse med Wiitravel/HajogUmrah

Selam alaykum sÞstre og brÞdre,

Jeg blev personligt anbefalet af andre at tage med pÃ¥ denne rejse sammen med Abdullah Hoca, og jeg vil varmt anbefale det til andre. Det er en fantastisk oplevelse, og det er en fornÞjelse at blive guidet og stÞttet af Abdullah Hoca, som er utrolig hjÊlpsom, venlig og nÊrvÊrende – som en bror for en. Jeg vil bestemt opfordre andre til at tage med, og hvis jeg havde muligheden, ville jeg uden tvivl rejse med Sekih Abdullah og hans gruppe igen og igen for at opleve Umre-rejsen. En virkelig dejlig oplevelse!

Hajogumrah からの回答

Wa alaykum selam wa rahmatullah wa barakatuh,

Tusind tak for din varme og hjertevarmende anbefaling! Det glÊder os dybt at hÞre, at din oplevelse med Wiitravel/Haj og Umrah har vÊret sÃ¥ positiv og mindevÊrdig. Shaykh Abdullah er virkelig en gave for gruppen, og vi er stolte over hans evne til at skabe tryghed og nÊrvÊr for alle deltagere – som en sand bror og vejleder.

Det betyder meget for os, at vi kan give en oplevelse, der ikke bare er logistisk velfungerende, men også spirituelt lÞftende og fyldt med omsorg. At hÞre, at du ville rejse med os igen og igen, er den stÞrste kompliment, vi kunne modtage. Vi håber at have fornÞjelsen af at byde dig velkommen på endnu en rejse, in shaa Allah.

MÃ¥ din spirituelle rejse fortsÊtte med at berige dit liv. 🀍✚
Wiitravel/@HajogUmrah Teamet

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse! Kan klart anbefales😍

Hajogumrah からの回答

Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du havde en fantastisk oplevelse! Din anbefaling betyder meget for os, og det gÞr os utrolig glade at vide, at du nÞd turen. Vi strÊber altid efter at skabe mindevÊrdige og meningsfulde rejser, sÃ¥ det glÊder os at have vÊret en del af din oplevelse. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, in shaa Allah! 😍✚

En uforglemmelig oplevelse

Asalam Alaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatu

Jeg synes virkelig at Sheikh Abdallah, hans bror og fÊtter har gjort et godt arbejde i at organisere hele turen. De er meget gode til at balancere ture, hvor de også får inkluderet en masse sevÊrdigheder samt historierne bag dem.
Det har vÊret en rigtig god oplevelse og derfor vil jeg råde jer til at vÊlge at rejse med dem.

2024幎12月20日

Wa Alaikum As-Salam Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh, Noah,

Tusind tak for din varme og oprigtige anbefaling! Det gÞr os utroligt glade at hÞre, at din oplevelse har vÊret uforglemmelig, og at du vÊrdsÊtter Shaykh Abdullahs og hans teams indsats. Vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at balancere turene, sÃ¥ de bÃ¥de er berigende, lÊrerige og fyldt med sjÊlfulde historier bag hver sevÊrdighed – det er skÞnt at hÞre, at du har haft glÊde af det.

Din opfordring til andre om at vÊlge at rejse med os betyder meget for os, og vi er taknemmelige for dine ord. Det er vores mål at skabe oplevelser, der ikke kun er godt planlagte, men også efterlader et varigt indtryk. Vi håber, at vi kan byde dig velkommen på endnu en rejse i fremtiden, in shaa Allah!

@HajogUmrah Teamet 🀍✚

God oplevelse

Jeg vil varmt anbefale Hajogumrah/Abdullah som guide. De er utroligt dygtige til at planlÊgge hele rejsen og er altid til rådighed dÞgnet rundt. Under rejsen til Makkah og Madina bliver man godt forberedt, passet rigtigt godt på og aldrig efterladt med ubesvarede spÞrgsmål. Dette bliver bestemt ikke min sidste tur med dem, og jeg ser frem til at rejse med dem igen.

2024幎12月23日

Hajogumrah からの回答

Tusind tak for dine varme ord og anbefaling! Det betyder utrolig meget for os, at du havde en god oplevelse og fÞlte dig godt passet på under hele turen. Vores mål er altid at sikre, at vores rejsende fÞler sig trygge, godt forberedt og kan fokusere på det spirituelle og meningsfulde i rejsen.

Shaykh Abdullah og hele holdet gÞr en stor indsats for at vÊre til rÃ¥dighed og sikre, at der ikke er ubesvarede spÞrgsmÃ¥l – det glÊder os at hÞre, at du har haft den oplevelse. Vi ser frem til at have dig med pÃ¥ endnu en rejse og skabe flere uforglemmelige minder sammen, in shaa Allah! 🀍✚
Tak fordi du delte din oplevelse!

Tag med haj og umrah ☺

Jeg vil anbefale haj og umrah til alle, både familier, par og enkelte personer hvis man gerne vil opleve denne livs rejse.
Der blev taget hensyn til alle på turen.

For os som familie var det vigtigt, at hotellerne vi skulle bo i var både tÊt ved alharam moskeen i Makkah og masjed alnabawi i almadina, så man ikke bruger unÞdvendig tid på transport. Eller at alle behÞves at gå ud, hvis nogle har brug for hvile.
Jeg tog flere gange nogle smut til masjed alnabawi og sad der noget tid alene. Det er en plus som forÊlder.
Som familie med bÞrn var det også dejligt at de fleste ture var tilpas tidsmÊssigt, hyggelig og givende.
Både vores bÞrn og vi som forÊldre fik meget ud af Shaykh Abdullahs islamisk viden, kompetence og erfaring omkring umrah og de historiske steder vi var på.
Dejligt at fÞlges med en der har så meget viden hvilket gÞre at man ikke fÞler sig ladt alene eller usikker på om man gÞre det korrekt, da ens spÞrgsmål også bliver besvaret med omhu.
Abdulrahman som også er en del af wiitravel var til en stor hjÊlp. Vi fik bevaret en del spÞrgsmål gennem ham. Dejligt at der var flere man kunne stÞtte sig op af.
Sidst men ikke mindst blev holdet inviteret på is af Shaykh Abdullah. Og det var en ret lÊkker is.
Baarakallahu fikumtil wii travel

2025幎2月12日

Hajogumrah からの回答

Tusind tak for din vidunderlige feedback og anbefaling! Det betyder alverden for os at hÞre, hvordan rejsen har vÊret en behagelig, meningsfuld og hyggelig oplevelse for dig og din familie.

Vi bestrÊber os altid pÃ¥ at vÊlge hoteller tÊt pÃ¥ Al-Haram i Makkah og Masjed Al-Nabawi i Madinah for netop at skabe den bekvemmelighed og fleksibilitet, som er sÃ¥ vigtig – isÊr for familier med bÞrn. Det glÊder os at hÞre, at det gav dig mulighed for bÃ¥de ro og tid til de spirituelle Þjeblikke.

Shaykh Abdullah og Abdulrahman gÞr altid deres yderste for at sikre, at alle fÞler sig trygge og inkluderede, og det er skÞnt at hÞre, hvordan de har bidraget til at gÞre rejsen både lÊrerig og ukompliceret. Vi elsker også at forkÊle holdet, og isen er selvfÞlgelig en lille detalje for at gÞre turen ekstra speciel!

Din varmende anbefaling betyder meget for os, og vi hÃ¥ber at byde dig og din familie velkommen igen til endnu en livsrejse, in shaa Allah. BaarakAllahu fik, og tak for dine fine ord! 🀍✚

Lige fra hjertet

HajjogUmrah og Sheikh Abdullah fÃ¥r en KÆMPE anbefaling herfra. Det er tydeligt at se og mÊrke at Sheikh Abdullah er passioneret omkring det her smukke arbejde. Han gÞr alt for at man fÃ¥r en dyb og behagelig oplevelse af tilbedelse. Han er en mand med selvindsigt og undersÞger hele tiden hvordan han kan gÞre nÊste tur endnu bedre!

Min umrah rejse med dem har vÊret en helt igennem fantastisk oplevelse. Jeg har haft mulighed for både spirituel fordybelse, og en dybdegående lÊring om islamisk historie og fiqh. Fra det Þjeblik, vi mÞdtes i CPH Lufthavn, fÞltes det som at vÊre i drÞmmeland, indtil vi var tilbage igen. Sheikh Abdullah formår virkelig at skabe en god struktur, og en rÞd tråd gennem hele rejsen. Han guidede os med en velovervejet og pÊdagogisk tilgang, hvor vi både lÊrte om islamisk historie og fik mulighed for at opleve det på nÊrt hold.

Sheikh Abdullah viste os mange fantastiske steder, som folk omkring mig ikke havde oplevet på deres umrah tur med andre. Det var en helt vild oplevelse. Udover den lÊring og dybe forståelse af islam, var Sheikh Abdullah og Abdul Rahman som to store brÞdre, der altid var der for os. Hvis der opstod den mindste tvivl, kunne vi altid henvende os til dem, og de var der med det samme. Det var utrolig betryggende, isÊr når man rejser alene som kvinde. Der var flere gange, hvor tingene fÞltes lidt udfordrende, men de var der, lyttede og stÞttede mig hele vejen.

Noget jeg virkelig ELSKEDE, var de lektioner vi havde ved hver isha og fajr med en fÊllesbÞn. Det er fÞrste gang at nogen forÊre mig en bog, og pÃ¥ samme tid giver mig en dybdegÃ¥ende beskrivelse af hver eneste afsnit i bogen. Jeg kan ikke sige det nok, det er det bedste jeg har oplevet og jeg vil uden tvivl vÊlge at rejse med dem igen nÊste gang. Tak for jer!🀲🏻🀍

KÊre Zainab,

Tusind tak for din dybfÞlte og smukke anbefaling! Det varmer vores hjerter at lÊse, hvordan din rejse med @HajogUmrah og Shaykh Abdullah har beriget dig både åndeligt og lÊringsmÊssigt. Det betyder meget for os at vide, at vores arbejde ikke blot giver struktur og tryghed, men også skaber dybe, meningsfulde oplevelser.

Shaykh Abdullah og Abdul Rahman lÊgger altid sjÊl og hjerte i at skabe et fÊllesskab, hvor alle fÞler sig stÞttet og godt taget hÃ¥nd om – isÊr pÃ¥ en rejse, der kan vÊre sÃ¥ personlig og vigtig som Umrah. Det gÞr os utrolig glade at hÞre, hvordan de har vÊret der for dig hele vejen og gjort, at du fÞlte dig tryg, selv nÃ¥r det blev udfordrende.

De lektioner ved isha og fajr, med fÊllesbÞnnen og de dybdegående forklaringer, er noget, vi virkelig tror på, kan lÞfte rejsen til et helt andet niveau. Det glÊder os enormt, at det har vÊret noget, du har vÊrdsat så meget.

Vi er beÊrede over, at du har valgt os til denne livsÊndrende oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen, in shaa Allah. Din stÞtte og anbefaling betyder alverden for os – tak for din tillid og for at dele dine rÞrende ord! 🀲🏻🀍✚

@HajogUmrah Teamet

Jeg vil stÊrkt anbefalde

Jeg vil stÊrkt anbefalde Hajogumrah/Abdullah som guide. De er nogle dygtig planlÊgger under hele rejsen og står til rådighed 24/7. Man bliver klÊdt godt på under rejsen til Makkah og Madina og bliver aldrig efterladt med et spÞrgesmål. Det bliver ikke min sidste gang. Og håber snart at kunne komme afsted med jer igen.

Hajogumrah からの回答

Tak for din anbefaling! Det betyder meget for os at hÞre, at du har haft en god oplevelse med Hajogumrah og Shaykh Abdullah som guide. Vi sÊtter stor pris på din tillid og dine pÊne ord om vores planlÊgning og tilgÊngelighed. Vi glÊder os til at kunne byde dig velkommen igen på en fremtidig rejse til Makkah og Madinah, in shaa Allah. Må Allah belÞnne dig for din stÞtte!

Super god oplevelse

Super god oplevelse, dette er anden gang jeg tager afsted med Abdullah han er super dygtig til at give vigtige informationer og vÊre hjÊlpsom hele vejen igennem, nÊste tur vil også vÊre med Abdullah, alt har vÊret perfekt jeg anbefaler at man tager afsted med denne gruppe.

**Svar:**
Tusind tak for din fantastiske feedback! 🙏 Det glÊder mig dybt at hÞre, at du har haft en super god oplevelse, og at du har fÞlt dig godt informeret og hjulpet hele vejen. Det er altid mit mÃ¥l at skabe en mindevÊrdig og problemfri rejse for alle.

Du var som en mor for os alle, og alle elskede dig og din passion. Tusind tak for din sÞdme og gode entusiasme – det gÞr hele forskellen! Jeg ser frem til at tage afsted med dig igen pÃ¥ din nÊste rejse, in sha Allah. Din anbefaling betyder meget for mig og hele gruppen. Tak for din tillid og stÞtte! ❀

Salam alaykum,

Salam alaykum,
Jeg vil varmt anbefale Sheikh Abdullah til alle, der sÞger dyb viden og Êgte engagement i deres åndelige rejse. Hans ord og nÊrvÊr har vÊret en stor velsignelse det har virkelig vÊret min bedste Umrah tur nogensinde jeg har virkelig lÊrt meget af Sheikh Abdullah han er den bedste at tag til Umrah med man får meget viden og man får styrket sin iman på den Professionelle måde

MÃ¥ allah velsigne og belÞnner dig for det stort smukke arbejde du giver og for Denne energi du giver Allahhuma barek🀲🏜🀲🏜

**Svar:**
Wa alaykum assalam wa rahmatullahi wa barakatuh,

Tusind tak for dine varme og smukke ord! 🙏 Det betyder utrolig meget for mig at hÞre, at din Umrah-rejse har vÊret din bedste nogensinde, og at du har haft glÊde af bÃ¥de den Ã¥ndelige lÊring og fÊllesskabet.

Jeg er dybt taknemmelig over at få lov til at vÊre en del af din rejse og hjÊlpe med at styrke din iman på en professionel og meningsfuld måde. Din feedback og anbefaling motiverer mig endnu mere til at fortsÊtte dette arbejde med energi og dedikation.

MÃ¥ Allah subhanahu wa ta’ala velsigne og belÞnne dig for din venlighed og for din tillid. Allahuma barik, og jeg hÃ¥ber at fÃ¥ muligheden for at tage pÃ¥ endnu flere spirituelle rejser sammen med dig og gruppen i fremtiden, in sha Allah. 🀲🏜❀

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。