レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super dÃ¥rlig leger med borgers liv Alt hjÊlp er nÊsten frataget mine forÊldre trods de ikke kan meget selv men det mener lederen af trigepleje godt de kan hun kan og vil ikke hÞre pÃ¥ noget er meget... もっず芋る

Jeg er glad for det meste kÞrer automatisk, jeg er godt tilfreds med det meste, men jeg synes nu altsÃ¥ gebyret for at bestille pas er for hÞjt... Men nej overordnet set har jeg ikke haft nogen probl... もっず芋る

Jeg har boet hele mit liv i Århus kommune, det er heldigvis slut. Et vejnet der minder om noget fra 1980ÂŽernes Polen. Skrald og skidt flyder overalt. Hvergang KÞbenhavn overvejer et prestigebygge... もっず芋る

The most disgusting service in the Aarhus job center. Consultant Sylvia Bunich behaves incorrectly. Allows you to shout on the phone at an interview. When meeting in person, hamit. I also laughed a... もっず芋る

䌁業情報

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

73件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

570 kr. i bÞde for at vÊre Êrlig

Jeg flyttede midt i en presset eksamenperiode, og glemte derfor at skifte adresse omgående. Jeg indberettede at jeg var flyttet, ca. fire uger senere.
Nu har jeg modtaget en bÞde på 570 kr., fem måneder senere, for Êrligt at indtaste min korrekte flyttedato, selvom I aldrig nogensinde ville have ressourcerne til at finde ud af, hvilken dato jeg flyttede.
DERFOR EN OPFORDIRNG TIL ALLE DER FLYTTER I AARHUS KOMMUNE: Udfyld aldrig jeres flytning til at vÊre mere end fem dage vÊk fra opgivelsesdato. Selv tak.

2022幎11月19日
自発的なレビュヌ

Utrolig dårlig service i opkrÊvningen

Utrolig dårlig service i opkrÊvningen, de kan eller vil ikke hjÊlpe med noget som helst.
Der sidder medarbejdere der ikke kan forstå hvad man siger til dem og som taler et dårligt dansk.
Den medarbejder jeg talte med hidsede sig op og blev mere og mere aggressiv i stedet for at sÞge en lÞsning.
Det er sÞrgeligt det ikke er muligt at ansÊtte kvalificerede medarbejdere.

2022幎8月26日

Dårlig planlÊgning

DÃ¥rlig planlÊgning. Stor Thomas Helmig koncert👍Masse af folk pÃ¥ byens hoteller bl.a. mig. SÃ¥ planlÊgger i stort motionslÞb dagen efter koncerten, sÃ¥ det er umuligt for overnattende gÊster at komme ud af byen, da alt er spÊrret af for biler👎

2022幎6月13日

Klage om sagsbehandler Finn Gregersen

Jeg skulle have et mÞde med mine forÊldre og min helt nye sagsbehandler som vi aldrig har mÞdt fÞr, emnet omhandlede selvmordstanker og selvskade
Og en af de fÞrste ting han begynder på er
Nu kan jeg se på det tÞj du har på at du lytter til metal og det er jo sådan noget mÞrkt dystert ondt musik så det vil jeg faktisk sige at det er grunden til at du har det som du har
Derudover fÃ¥r han begge mine forÊldre og jeg til og grÊde, og det eneste jeg har og sige er FØJ!! SÃ¥dan en mÃ¥de og tale til en som har sÃ¥ mange selvmordstanker som jeg har er simpelthen noget af det mest uacceptable. Derudover ville han lave en bÞrnefaglig undersÞgelse pÃ¥ mig hvilket vi sagde hÞjt og tydeligt nej til
Og vi havde også informeret ucv på VÊrkmestergade at vi intet ville have med ham og gÞre, men stadigvÊk fortsatte han selv med og lave den undersÞgelse og starter sit brev ud med
På trods af at i har meddelt ungecenter VÊrkmestergade at i ikke vil have min hjÊlp så har jeg lavet den bÞrnefaglige undersÞgelse
Dertil vil jeg sige at det han har gjort absolut ikke er i orden og jeg håber han bliver fyret for han har da virkelig ingen forstand på metal musik

2022幎2月8日

DÃ¥rlig tone

Parkeringsafgift.
Dette handler ikke om at jeg er uenig/utilfreds, men vil blot forstå reglen herom, for ikke at ende i samme situation igen.
Ringer ind til Aarhus parkering og de siger at man skal huske at holde en god tone. Bliver herefter stillet videre til en medarbejder.
Jeg bliver mÞdt med en ret nedladende og hård tone, fra en mandlige ansat. Det er ret dobbeltmoralsk, at I ikke selv holder en god tone...

2021幎12月17日

KLAGE OVER LENE kJÆR CHRISTENSEN SOM

KLAGE OVER LENE kJÆR cHRISTENSEN SOM SKULLE UDREGNET MIN PAGRAF 34 BELØG !!

FØRST SKULLE JEG INDEN 1 UGE AFLEVER EN MASSE PAPRIR , for at kunne udregnes inden den 01.11.2020 .

problem var at de parpir som skulle fremsendes , var meget meget tvetydig og ikke forstålig sprog over hoved ,,, ( ikke sikke om hun over hovede KAN dansk ) ..og så kan nam jo ringe hvis der er tvivl ,, står der i brevet ,,,,, MEN efter at ha ringet 3-4-5-6 gange hun hun tilstadighed ikke kunne kontaktes !!!!!!!!!!!!!!! ( så mange kaffe pauser kan hun da heller ikke have ) ,,, bliver man om stillet til it så kald CALL centre , hvor man bare blive laterlig gjord , og med forklaringer , som HELT KLART bliver giver af 1 grund .

AT BESKYTTE ENS KOLEGA , FOR DET ER I HVER TILFELLE IKKE DEM DER ER FORKET PÅ DEN ....

Jeg troder at reglerne og lover , hvad man har krav på osv. er entydig og IKKE til fortolkning af den enkles sagsbehandlers for godt befinden !!!!!!!!!!! eller hvad .....

SÃ¥ i min situation , kunne jeg " KUN " vent og see om jeg fik noget betalt i pagraf 34 eller ikke og hvis hvormeget !!!!!! ja der er en gÊtte sag , da der IKKE til mig er fremsend NOGÆLE some helst dokumention pÃ¥ at

1. jeg kan forsat få pagraf 34 !!

2. hovormeget jeg kan få !!

3. fra hvornår kan jeg få pagraf 34 !!

4. hvorlang tid jkan jeg få pagrqaf 34 !!

nothing på papiret ... er det reglen !! Er det normal at some boger får man ikke beske !! ... Er det normal at der ikke er " TID " til at fÊrdigÞre kunder korrect !!og så vidre

helt klart er der en ansat her some har mere travlt med sig selv eller en der total mangler uddandelse og trÊning ... SURT SURT SHOW DEN YDELSES MED ARBEJDER LENE KJÆR CHRISTINSEN

MVH

AMIR CHARLES HANSEN

CPR. 2012611555

2020幎11月6日

RottebekÊmpelse

Aarhus Kommune har en elendig rottebekÊmpelse. Problemerne stiger og det eneste rottebekÊmperne gÞr er at smide et par rottefÊÊlder som rotterne alligevel aldrig går i.
Der burde gÞres en langt stÞrre indsats for at nedbringe problemerne.

2018幎12月11日
自発的なレビュヌ

Hvor tit skal bleen skiftes?

Vi har nu som pårÞrende haft hjemmeplejen inde på livet de sidste fem år. Vores pårÞrende er oppe i årene og inkontinent. Vi besÞger pågÊldende flere gange i ugen. Det er vi simpelthen nÞdt til - for vi oplever ikke at de ansatte tager ansvar, når det gÊlder. Mange funktioner tÞr vi derfor ikke lÊgge over på hjemmeplejen.
Selvom vi besÞger vores pårÞrende flere gange i ugen, er frekvensen af desperate opringninger fra vores pårÞrende hjerteskÊrende hÞj. Så er der igen ingen hjÊlper kommet. "Hvad skal jeg gÞre? Skal jeg selv prÞve at varme maden op", bliver der fortvivlet spurgt i den anden ende.
Det er også frygteligt med opringningerne om, at nu er bleerne og bukserne atter gennemblÞdte.
Vi har i hele perioden forsÞgt at få klare aftaler med hjemmeplejen i forhold til, hvor ofte bleerne skal skiftes. Det er nemt at lÊse sig til, at al anstÊndig fagkundskab peger på, at ingen skal gå med samme ble i mere end 3-4 timer. Men i Aarhus kommune mener de ansatte - og muligvis også ledelsen - at det kan forsvares, at inkontinente beholder den samme ble på et helt dÞgn. Og det kan vi nemt regne ud, at tilfÊldet ofte er, eftersom det er os der kÞber og betaler bleerne!! (Kommunens bleer er af for dårlig kvalitet).
Jeg kunne godt tÊnke mig, at kommunens ledelse melder klart ud, hvad der er god praksis på området. Jeg mener, kommunens borgere har krav på at få oplyst, hvilke guidelines der arbejdes ud fra. Så vÊr Êrlig, og drop udenomsnakken. Hvor mange gange i dÞgnet kan inkontinente borgere i Aarhus forvente at få skiftet deres ble og hvor mange gange kan vedkommende forventes at få tilbudt hjÊlp til toiletbesÞg?
Jeg er ikke overbevist om at ovennÊvnte problemer skyldes for få ressourcer. I min optik kan forklaringen ligeså vel vÊre såvel forkert prioritering som virksomhedskulturen generelt.

2018幎10月6日

Aarhus kommune har investeret

Aarhus kommune har investeret milliarder på deres nye borgerservice dokk1 smuk bygning, men kostet så meget at Aarhus kommune ikke har råd til at yde de lovmÊssige Þkonomiske forpligtelser for borgerne f eks enkeltydelser til tandlÊgehjÊlp, mereudgifter til psykisk sårbare osv osv. At Aarhus blev europÊisk kulturby 2017, kostede også milliarder og vÊrst af alt blev direktÞren for teknisk udvalg i aarhus kommune samt et par andre fyret for Þkonomisk svindel, samt et par andre for skatteborgernes penge og det går ud over borgerne, derfor kÊmper borgerne for deres rettigheder i aarhus

2017幎10月5日

Urimelig p-afgift

Jeg er blevet pålagt en p-afgift for at parkere på Dronning Margrethes Vej selv om skiltet med parkeringsforbud står mere end 1 km. fra det sted, hvor jeg parkerede. Dette klager jeg naturligvis over, men kommunen vender ikke tilbage på mine henvendelser fÞr jeg begynder at skrive til alle de kommunale mailadresser, jeg kan komme i nÊrheden af.

Kommunen henviser i Þvrigt til deres hjemmeside og et GIS-kort, der på ingen måde gÞr en klogere på parkeringsmulighederne i byen.

Dumpekarakter til Aarhus Kommune herfra

2017幎7月17日
自発的なレビュヌ

Mistro og mistillid: Sanktioner og straf = Behandling.

Grundregler på Cfm: Du er ikke et menneske, der behandles individuelt alt efter hvem du er og hvilke behov du har. Du stemples, uanset din fortid og din nuvÊrende situation, som klient. Og som klient er du pr definition kun ude på at snyde og fuske og vÊre uÊrlig. Du meddeles den rÊkke af forbehold, sanktioner og begrÊnsninger, der nu gÊlder for dig. Rettere; du finder ud af det hen ad vejen. Du mÞdes konstant af bedreviden og pegefingre: Her bestemmer du ikke! Du kan sige nej til "tilbud", truffet på generelle grundlag, igen uden hensyntagen til hvem du er: Du er nemlig klient, og dermed uden ret til at betvivle hvad der er godt og skidt for dig selv. Tager du ikke imod de på ti minutters lÊgesamtale vedtagne 'tilbud', er du 'vanskelig' og mangler 'samarbejdsvilje'. Skepsis er forbeholdt Cfm; ikke dig! Mener du noget andet, evt at det 'tilbud' du får er forkert, er det dig der tager fejl: Cfm ved i Kafka'sk grad altid bedst! Og bilder du dig andet ind, ja så er der sanktioner og straf... Det bedste du kan gÞre hvis du er på vej ind på Cfm: Vend om! Den ene stjerne er for de medarbejdere, der er menneskelige. Som så også har en tendens til at smutte ved fÞrste mulighed...

2015幎10月23日

Åbenbart ikke kriminel

Kommunen forfalsker oplysninger, truer, påfÞrer mennesker livsvarige skader for egen vindings skyld, afviser at sagsbehandle og overtrÊder lovfaste tidsfrister for at beskytte sine ansatte imod retsforfÞlgelse.

Det må kommunen gerne, fordi landets offentlige administration blev fritaget for straffeansvar i 1996 under den socialdemokratiske regering. "Stuerene - det bliver I aldrig".

2014幎8月29日

Idioti.

Efter at, haÂŽ vÊret alene mor i 5 Ã¥r og har modtaget boligstÞtte og ekstraordinÊr ydelse fra Århus Kommune, har jeg nu fundet manden i mit liv og vi vil gerne flytte sammen. Jeg vÊlger at gÞre det "rigtige" og ringer til kommunen 3 mÃ¥neder fÞr vi flytter sammen. Hvad siger kvinden i rÞret .. jo hun siger, at sÃ¥ lÊnge jeg har haft samliv (dvs. hvis jeg har fÃ¥et ...) sÃ¥ skal jeg tilbagebetale alt jeg har fÃ¥et udbetalt siden fÞrste gang jeg kyssede ham. Det giver sgu da ingen mening, han betaler sgu da ikke mine regninger bare fordi jeg ..hmm .. kysser .. med ham. kalder kommune damen mig en L.... ?? eller er det bare mig ... Det er da idiotisme af hÞjeste grad. Dvs. hvis jeg mÞdte ham igÃ¥r, sÃ¥ skal jeg ringe med det samme og sige at nu har jeg fundet en kÊreste, sÃ¥ i kan godt stoppe al ekstra udbetaling til mig, han betaler da nemlig mine regninger allerede fra fÞrste dag vi mÞdes .. I er godt klar over at vi lever 2012 og kvinder kan godt haÂŽ en kÊreste og SELV betale regninger .... Jeg ville kunne forstÃ¥ det, hvis min kÊreste betalte mine regninger, sÃ¥ skal man selvfÞlgelig ikke modtage ekstra ydelse, der er jo en grund til at det hedder "alene forsÞrger" og det er jeg altsÃ¥ stadig selvom jeg har fundet en kÊreste, sÃ¥ det der samlivs Pis kan de godt pakke sammen. sÃ¥ de nÊste tre mÃ¥neder kan jeg hverken betale husleje, aflevere min sÞn i bÞrnehave eller klare mig pÃ¥ anden vis, for det har jeg sgu ikke rÃ¥d til ...

2012幎9月5日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。