レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Utrolig dÃ¥rlig kundeservice. Jeg havde kÞbt et turpas online til min datter ifm. blÃ¥ mandag. GÞr aldrig dette!! Da jeg ikke havde modtaget det pÃ¥ mail, skrev jeg til kundeservice. I mellemtiden best... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Da jeg i dag var pÃ¥ bakken blev jeg samtlige gange mÞdt af nedladende personale pÃ¥ forskellige forlystelser. Jeg skulle have scannet mit tur pas og troede personalet ville scanne det med deres telefo... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Trevligt stÀlle med bra blandning av aktiviteter karuseller dÃ¥. Spehallar bör frÀscas upp slitna maskiner om man nu tycker spel Àr kul. Lite fler toaletter inne pÃ¥ omrÃ¥det bör finnas. P betal automa... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

update pÃ¥ min sidste andmeldelse bakkens kunde service havde nu skrevet til min kÊreste angÃ¥ende Êrstatning pÃ¥ hendes jakke og bedt hende om at tag fat i dem igen hvilket hun sÃ¥ gjorde og efter hu... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Der er noget om snakken - der er sjovest på Bakken!

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Appetithuset

Vi besÞgte Appetithuset pÃ¥ Bakken og valgte deres buffet – men maden var kold og uappetitlig. Vi gjorde personalet opmÊrksom pÃ¥ det flere gange, men der blev ikke gjort noget. Man skal desuden betale for buffeten, fÞr man overhovedet spiser, hvilket fÞles urimeligt, nÃ¥r kvaliteten er sÃ¥ dÃ¥rlig. Som prikken over i’et var toilettet meget ulÊkkert med affÞring pÃ¥ vÊggen. Alt i alt en rigtig dÃ¥rlig oplevelse, som vi ikke anbefaler.

2025幎8月22日

Appetithuset PÃ¥ Bakken ik kom

Jeg spiste for nylig buffet pÃ¥ Apptithuset pÃ¥ Bakken, og det var desvÊrre en rigtig dÃ¥rlig oplevelse. Allerede fra starten betaler man, fÞr man overhovedet har set maden – og det gÞr det ekstra skuffende, nÃ¥r oplevelsen slet ikke lever op til det, man forventer.

Buffeten var kold, og flere af retterne virkede som om de havde stÃ¥et fremme alt for lÊnge. Jeg gjorde personalet opmÊrksom pÃ¥ det, men de gjorde ingenting. Ingen undskyldning, ingen forsÞg pÃ¥ at lÞse problemet – bare ligegyldighed.

Når man betaler på forhånd for en buffet, forventer man at maden er varm, frisk og at personalet tager en seriÞst, hvis der er problemer. Her fik jeg hverken ordentlig mad eller ordentlig service.

Det Þdelagde mit besÞg på Bakken, og jeg kommer ikke igen. Jeg kan ikke anbefale nogen at spise der, fÞr de får styr på både kvaliteten af maden og deres kundeservice.

2025幎8月22日
5぀星のうち1の評䟡

Spar jer selv for oplevelsen!

Spar jer selv for oplevelsen!

Efter 3 år tÊnkte vi at bakken igen skulle besÞges. Havde jeg bare lÊst her fÞrst så havde vi sparet de ca 1000kr det kostede for 3 turbånd.

329kr for et turbånd - flere forlystelser varer under 1 minut fx Skyroller. Her er man i forlystelsen ca 1 min (15sek på vej op, 30 sek i luften og 15sek på vej ned igen) og der var INGEN kÞ! Personalet lÞb rundt og havde ikke forladt området ved forlystelsen inden folk blev sendt op i luften.

Mitbakken- spar 20-50kr pr turbånd. Det lyder godt men husk at det kun er turbånd med dato som skal bestilles min 2dage inden besÞget.

Toiletterne er så klamme og lugter helt vildt af urin.

Prisen på parkering ved parken- 100kr!!! Det er helt hul i hovedet.

Mad og drikke- glem det. Bare slik - 30kr for en lang “tivoli-stang”.

Personalet ved forlystelserne er sure og det virker mere som om man er til besvÊr end velkommen.

Der mangler bÊnke/siddepladser i hele parken (kan isÊr mÊrkes i hÞjsÊsonen).

Flere forlystelser var ude af drift den dag vi besÞgte dem. Fx den gamle trÊ rutsjebane virkede ikke i flere timer.

Vedligeholdelse er heller ikke noget man går op i her.

Godt råd brug jeres penge og tid et andet sted!!!

2025幎7月29日

Gensyn med Bakken

Har ikke vÊret på Bakke i nogle år og jeg tÊnker ikke jeg kommer igen var så skuffet alt er blevet så dyrt der det kan man nok forstå, men at forlystelserne med de priser ikke bliver vedligeholdt er super dårligt alt fremstår trÊt og farvelÞst et eksempel jeg var i spÞgelses slottet halvdelen af de ting som skulle vÊre skrÊmmende virkede ikke det er simpelthen for dårligt .
Jeg vil sige til dem som lÊser dette jeg vil nok finde en anden park at lÊgge mine hÃ¥rdt tjente penge i Bakken er ikke noget vÊrd mere sÃ¥ trist 😟

2025幎7月30日
5぀星のうち5の評䟡

Ja kunne jeg have flere stjerner havde

Ja kunne jeg have flere stjerner havde jeg gjort det. Som far til en 5-årlig autist er propfyldt forlystelsespark ikke sagen. TAAAK Bakken, tak til Sasja (rÞdhåret kvinde) og hendes makker i vandrutchebane. Min dreng kunne ikke rumme den lange kÞ og det fik han lynhurtigt hjÊlp til. Tak for at smile, tak for at sende ham godt afsted og for at tage ligeså godt imod ham efter turen. Det reddede hele turen for hele familien. Drivvåd og lykkelig vandrede han rundt i Bakken.
Jeg var nervÞs for dagen var den forkerte, men jeres medarbejder bragte min tvivl total til skamme.! Tak

2025幎7月27日
5぀星のうち1の評䟡

Skuffende oplevelse med dårlig service

Vores 5-årige sÞn fik ved et uheld slv stammet sit armbånd for meget på Bakken, og da vi bad om hjÊlp i informationen, blev vi mistÊnkeliggjort, fordi vi ikke havde gemt den "rigtige" kvittering (vi havde kvittering for mini-turpas, men det blev opgraderet ved ankomst). Personalet viste ingen forståelse, selvom vi havde en dreng, der var ked af det. Vi blev mÞdt med mistro og fik besked på at betale for en omskiftning. Mistroen blev ikke mindre, da de tjekkede bÞrnene for stempler, som ikke var til at se, fordi vi havde smut bÞrnene med solcreme. FuldstÊndig latterligt system, hvis bÞrnene selv kan stamme armbånd ved uheld og ikke må få solcreme på i lÞbet af dagen. Alt i alt skuffende service og mangel på fleksibilitet. En skuffende oplevelse, der desvÊrre gÞr, at vi overvejer, om vi har lyst til at komme igen.

2025幎7月15日
5぀星のうち3の評䟡

0 stjerner til service og kundepleje

0 stjerner til service og kundepleje. Vi stod i kÞ for at få vores forudbestilte turbånd i 1 time og 10 min i stegende sol. Havde netop bestilt for at kunne gå let igennem. Lang tid kun en luge åben, så 2, men det var så dårlig en start. Alle var rasende.
Ved forlystelserne mÞdte man meget forskellige attituder. Flabet og dårlig opfÞrsel ved "Bussen", hvor han pressede folk ind på sÊderne, skilte folk ad, som var sammen. Der var 4 tomme rÊkker bagved, og hans begrundelse var: "Det er nemmere for mig" Hold da op, sådan en skal ikke have sådan et job

2025幎7月9日

En katastrofal kundeservice

En katastrofal kundeservice
Vi har op til flere gange lagt flere tusinde kroner i kassen på bakken. og alligevel bliver vi mÞdt af en arrogance og mangel på forståelse.
Et ikke ''topstyret'' firma som egentlig er sat i verden for egen vindings skyld, det handler om kroner og Þre. SÅ vil du besÞge et sted som ikke gÃ¥r op i kundepleje sÃ¥ er du gÃ¥et rigtigt!
intet mindre end en katastrofe!!

2025幎7月8日

American Dinner😂😂

American Dinner😂😂. I Ã¥r valgte vi at afholde vores sommer firma tur pÃ¥ Bakken. Vi mÞdtes 8 mennesker kl 16:00 og skulle i cirkusrevyen kl 18:00. Vi valgte at gÃ¥ ind pÃ¥ American Dinner for at fÃ¥ en hurtig og let ret inden Cirkusrevyen. Vi var sikre pÃ¥ at det var en restaurant, men det viste sig Ã¥bentbart at vÊre en horror forlystelse af vÊrste skuffe. Vi blev anvist et bord bagerst i "Restauranten" af en sÞd engelsktalende pige og nÃ¥ede kun lige at sÊtte os fÞr en ny dame kom og bad os sÊtte os ind ved langbordet langs baren da hun havde booket bordet til et andet selskab, fair nok vi flyttede os. Vi bestilte drikkevare som kom efter ca 15 minutter, vi bestilte 7 hotdogs 2 pizzaer og en Nochos. Yderlige 20 minutter senere kom Nachos, hvor vi spurgte om resten var pÃ¥ vej, 5 minutter senere kom 7 hotdogs, men de var kolde som om de lige var taget ud af kÞleskabet, vi bad om nye som gerne mÃ¥tte vÊre varme, 10 minutter efter spurgt jeg om der gik lang tid fÞr de kom, og fik at vide der ville gÃ¥ ca 20 minutter mere, og de kolde hotdogs nok var fordi personalet havde taget pÞlserne af grillen imens de varmede brÞdet, Øhh varmede brÞd, de havde ikke set skyggen af varme siden de blev bagt, og pÞlserne lignede noget der var grillet i gÃ¥r, rynkede og kedelige. Men undskyldninger om hÃ¥ndtering havde vi ligesom ikke tid til at vente pÃ¥ da vi havde en deadline kl 18:00. Vi fik tilbudet om kun at betalt for drikkevarerne, som jeg takkede ja til. Tilbage til bordet og bede folk om at drikke ud sÃ¥ vi kunne nÃ¥ at finde et andet sted. Bum sÃ¥ kom der 2 pizzaer, godt nok ikke dem vi havde bestilt 😂, sÃ¥ vi bad den stakkels pige at tage gÃ¥ tilbage med dem for vi gÃ¥r nu. Jeg tÊnker hvor svÊrt kan det vÊre at lave 7 hotdogs 2 pizzaer og en Nochos. Der var i bund og grund ikke styr pÃ¥ noget som helst og absolut ikke et sted jeg vil anbefale til andre. Til info gik vi over til Oskars bÞfbar, og vupti havde vi 8 lÊkre og fantastiske bÞfsandwich i lÞbet af 4 minutter. SÃ¥ hold jer LANGT LANGT vÊk fra det amatÞrsted, som i Þvrigt var nÊsten tom da vi gik forbi senere pÃ¥ aftenen. Efter revyen gik vi pÃ¥ Restaurant Bondestuen hvor alt bare klappede, lynhurtig betjening og virkelig dejlig

2025幎7月5日
5぀星のうち1の評䟡

FÞr i tiden havde i folk der tog imod

FÞr i tiden havde i folk der tog imod penge, når man skulle parkere. Så fik i automat man kunne betale med med det samme og ikke kun, når man skulle kÞre ud. FÞr i tiden var der fire maskiner, nu er der cirka en. Nu har i så fået en QR kode som ikke virker. Og to parkeringsselskab. Ikke nok med at det stiger hver år og nu koster 100 kr. men når man skal bruge EasyPark skal man også betale 15 kr. i gebyr. Plus at man er hamrende nervÞs for, om man får en parkeringsbÞde fordi de ikke sender en opkrÊvning med det samme, når man vil bruge MobilePay. opkrÊvningen kan komme tre fire dage efter. Jeg synes virkelig det er for ringe, at man skal betale så mange penge. Når man skal ind og se en forestilling for det kongelige teater og har betalt rimelig meget for billetten i forvejen. Det mylder med svensker og jeres restauranter er rimelig nusset og de fleste forlystelser ser slidte og udtjente ud. Der mangler bÊnke og trÊer, så man kan få skygge.

2025幎7月4日
5぀星のうち2の評䟡

Dyrt og gammelt

Som Lyngbyboer besÞger jeg faktisk bakken relativt ofte, men jeg synes på det seneste at det bliver en mere og mere trist oplevelse. Bakken er fyldt med meget gamle og efterhånden beskidte eller ligefrem ulÊkre maskiner af diverse slags.

Adskillige forlystelser har utallige pÊrer uden lys, som eksempel, og der er 30 år gamle arkademaskiner. De hÞrer til i et museum, ikke en forlystelsespark.

Bageren er super charmerende men koster dobbelt så meget som det burde. Kvaliteten er i orden men 105kr for en kop kakao og en lille kage er altså bare for meget.

Jeg synes også man kan gå rundt meget lÊnge uden at finde en restaurant hvis mad virker specielt appetitslig. De gange jeg spiser derudover er maden ofte sej eller kedelig.

Dyrehavsbakken har alvorligt brug for fornyelse og kÊrlighed. Jeg siger det her 100% for at vÊkke jer op og håbe på i lÞfter jer. Jeg frygter hvad der er ved at ske hér hvis ikke nogen gÞr noget; og det ville vÊre en skam, for Bakken betyder meget for mig.

2025幎6月7日

Hestekarrusellen!

Hestekarrusellen!
Min datter på 7 mdr. skulle åbenbart betale 40,- for 3 runders spind! Det kunne jeg havde givet hende herhjemme og endda få et smil!
Jeg siger hÞjt “Var det dét”
Der to unge mennesker, den ene pigen. Hun sagde “Man fÃ¥r en halvanden minut” mens drengen sagde, “Man fÃ¥r 2 minutter” Intet som de to bildte mig ind i, passede med virkeligheden. Det er simpelthen for ringe. Hendes allerfÞrste tur pÃ¥ Bakken hos Hestekarrusellen var skuffende.
Vi blev snydt, for hendes far skulle også betale 40 og så for 3 forbandede spind!!! SeriÞst!!!

16:25 tirsdag d. 01. juli 2025

2025幎7月1日

DÃ¥rlige opplevelser

Mitt barnebarn på 12 år og hennes venninde hadde en dårlig opplevelse i 'Tornadoen' - de ble kastet rundt uten beskyttelse av hodet og klaget over smerter etterpå. HodestÞtten virker ikke. Dét gjÞr heller ikke betalingssystemet for parkering. Fikk 910 kr i bÞde selv om jeg 100% var sikker på at kort betalingen var gjennomfÞrt. Vi kommer aldri mer på Bakken.

2025幎6月27日
5぀星のうち1の評䟡

Vi var på familie tur til bakken og

Vi var på familie tur til bakken og skulle havde noget aftensmad vi var dog ikke rigtig sultne til en buffet så vi valgte og gå på American Diner..
Det sku vi aldrig ha gjort..
Sagde dårlig mad der blev valgt lidt. Af hvert men intet levede op til forventningerne efter og ha set menukort og priser det var godt nok ringe og lang ventetid til trods for der ikke var mange kunder...
Kommer der aldrig igen på den American snask

2025幎6月28日

Ingen refusion ved driftstop

Så snart du har "betalt" med kuponer er det surt show hvis du ikke når at prÞve forlystelsen fÞr den går i stykker.
Ingen refusion eller kompensation, bare Êrgeligt.
Det står også på et skilt, det med småt.

2025幎6月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス