レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Finger weg! ich habe eine personalisierte Tasche bestellt, welche beschÀdigt ankam. Nun wollte ich diese zurÃŒck senden und der Service meine nur, diese kann aufgrund der Personalisierung nicht... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ich habe gerade meine neue Sporttasche bekommen und bin wie immer total begeistert. Ich habe schon fÃŒr mein Enkelkind Kindergartentasche , Brotdose und Flasche , sowie Portemonnaie und andere Dinge pe... もっず芋る

䌁業情報

1. ベビヌ甚品店
  2. 子䟛服店
  3. ギフト ショップ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Sinds 2004 verkopen wij als eerste Nederlandse webshop gepersonaliseerde cadeaus voor jong en oud. Je kiest het product en bepaalt zelf de kleuren en de opdruk!

2.2

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

De bestelling kwam 4 sagen later dan afgesproken

De bestelling kwam niet op de afgesproken dag maar 4 dagen later. Na klacht werd gemeld dat zij geen dag konden beloven terwijl het wel aangegeven stond. Ik had rekening gehouden met 2 dagen speling want anders had ik deze bestelling nooit gedaan. Ga daar ook nimmer meer iets bestellen. Onbetrouwbaar!

2025幎11月5日

2x tas besteld, tevreden

1Jaar geleden voor (baby van) vrienden een gepersonaliseerdel tasje gekocht. Zij en wij waren erg tevreden.
Na alle reviews begon ik te twijfelen.
Maar een jaar later toch zelf ook een tasje voor ons zoontje gekocht.
Zowel kwaliteit als bezorging was prima.
Geen contact gehad met klantenservice.

2025幎8月29日

zeer slechte kwaliteit

Ik bestelde een kussensloop met een custom print. Toen deze toekwam had ik deze gewassen op een sensitief programma op 20 graden. Wanneer ik de kussensloop eruit haalde was de al niet zo goed aanvoelende (het is precies plastic) print helemaal vervaagt met witte strepen erop. Ik ben zeer teleurgesteld in de slechte kwaliteit dat bulbby levert en ik raad het niemand aan.

2025幎6月17日

alleen maar goede ervaringen

Ik zie hier verschillende slechte recencies en herken die absoluut niet. heb ook weleens iets fout gedaan bij een bestelling en werd steeds keurig en netjes geholpen.
al voor de hele familie als cadeau en ook voor het werk, de koffertjes met naam besteld en iedereen is er heel enthousiast over.
ook bidons voor de kinderen van mijn nichtje, ze zijn er heel blij mee, zien er heel leuk uit.
we hebben tot nu alleen maar goede ervaringen, mooie dingen en worden snel bezorgd.

2024幎12月5日

Ik bestelde meer dan 3 weken geleden

Ik bestelde meer dan 3 weken geleden bij Black Friday een gepersonaliseerde boekentas voor mijn petekind met de belofte dat deze er zou zijn voor Sinterklaas. Ondertussen zijn we bijna een week na 6 december en nog steeds niets ontvangen, meerdere mails gestuurd maar geen antwoord. Helaas is deze webshop niet te vertrouwen en gaan ze blijkbaar schaamteloos met je geld lopen!!

2024幎11月18日
5぀星のうち1の評䟡

I made an order bjt immediately i

I made an order bjt immediately i realise that I miss one letter in the print what i want, it pass few minutes and i called them , no one pick up and i was trying several time, I also send an email to ask that they can correct it , I got answer when order was already shipped that sorry we cant do that because we shipped your order already but if you want you can buy new one with a discount 40% .. well seriously do i want another one? No thank you. Company gives a customer 2 ways of contact and they dont answer any of them untill is not too late.

2024幎9月26日

Finger weg!

Finger weg!

ich habe eine personalisierte Tasche bestellt, welche beschÀdigt ankam.
Nun wollte ich diese zurÌck senden und der Service meine nur, diese kann aufgrund der Personalisierung nicht zurÌck genommen werden, wir senden Ihnen einfach eine neue. Nein ich möchte keine neue Tasche, die QualitÀt ist sowieso nicht wie beschrieben!!!!

2024幎9月6日

EnttÀuschend

Ich habe letztes Jahr einen Kinderkoffer bestellt, der ankam und alles war ok!
Jetzt wollte ich erneut bestellen- meine Bestellung wurde 2x aufgefÃŒhrt- ich habe geschrieben und warte seit Tagen auf Antwort! Keine Reaktion! Schlechter Service , obwohl damit geworben wird, dass innerhalb 24 Std eine Antwort kommt! Nun weiß ich gar nicht, ob meine Bestellung ÃŒberhaupt bearbeitet wird!
Ich werde mich woanders bemÃŒhen mÃŒssen!
Schade
Auch bei den Telefon Nummer und beim Chat bekommt man keine Antwort seit Tagen!
Nie mehr wieder- Gott sei dank habe ich noch nicht bezahlt

2024幎7月31日
5぀星のうち1の評䟡

Heb een knuffel besteld op de dag van

Heb een knuffel besteld op de dag van aflevering krijg ik een mail. Wordt dag later. Die dag dat ze de knuffel niet kunnen leveren in de kleur die ik besteld heb. Andere kleur doorgeven nog niks gehoord. Uiteindelijk zal het ongeveer 2 weken duren van bestelling tot levering. Zal daar niks meer bestellen. Is geen. Betrouwbaar bedrijf. Tot nog toe niks gehoord.

2024幎7月19日

Fragliches "Unternehmen", besser Finger weg

Ich habe am 14.7.24 eine Bestellung aufgeben und die wenige Minuten spÀter storniert ( oder stornieren wollen). Ich habe bis jetzt fÃŒnf Mails an Bulbby gesendet, mit der Bitte um eine Reaktion. Außerdem gibt es diverse Telefonnummern, von denen man aber unter KEINER den HÀndler erreichen kann. Die Nummern sind laut Telefonansage sogar gar nicht vergeben! Anstatt eine Antwort zu bekommen, werde ich jedoch mit Werbung per Emails konfrontiert. Heute schreibt mir Bulbby das sich die Auslieferung meiner Ware verzögert. Was ist das fÃŒr ein "Unternehmen"? Normalerweise bezahle ich mit Rechnung, um keinen Stress zu haben, wenn genau so etwas passiert. In diesem Fall jedoch im Voraus mit Paypal bezahlt. Mein Enkelbaby wird 1 Jahr alt und ich hoffte, etwas Schönes gefunden zu haben. Die guten Bewertungen sind sicher vom Unternehmen selbst eingestellt, Sorry. Ich bin mir nicht sicher, ob es sich hier um ein seriöses Unternehmen handelt....

2024幎7月17日
5぀星のうち1の評䟡

Unsere Bestellung kam nie bei uns an, obwohl diese uns am 29.05.2024, in einer Mail von bulbby zugesagt wurde

Wir, eine Kinderkrippe, bestellten rechtzeitig fÃŒr unser Sommer- und Abschiedsfest, die Lunchboxen mit Motiv und Namen fÃŒr unsere Kinder, die uns verlassen, weil sie in den Kindergarten wechseln.
Am 29.05.2024 bekamen wir eine Mail, dass unsere Lunchboxen an unsere Adresse versendet wurden.
Leider kamen diese bis heute, 24.06.2024 NICHT bei uns in der Kinderkrippe an.
Wir erreichen Bulbby weder telefonisch, noch bekommen wir eine Antwort per Mail.
Steckt hier vielleicht eine Betrugsgeschichte dahinter? Dieser Verdacht kommt einen in den Gedanken, zumal wir nur im Voraus bezahlen konnten und nicht, wie bei seriösen GeschÀftspartnern Ìblich, auf Rechnung.
Vor allem dass die telefonische Erreichbarkeit in keinster Weise gegeben ist und auch auf mehrere Mails unsererseits niemand von Bulbby antwortet.
Dies können wir durch von uns versendete Mails alles nachweisen, sowie, dass nicht nur ich, sondern auch meine Kollegin versuchte jemand von Bulbby telefonisch zu kontaktieren.
Mit freundlichen GrÌßen
Sabine Kruckenberg
Kinderkrippe KrabbelmÀuse, in FÌrth

2024幎6月24日

Bestelling de vrijdag geplaatst

Bestelling de vrijdag geplaatst. Ik wou een wijziging doorvoeren. Dit kan, volgens de site! Telefonisch niemand bereikbaar. Begrijpelijk, het is weekend, maar 3 mails verzonden, nooit geen antwoord op gehad...En dan het verkeerde kleur van valiesje toch verstuurd gekregen... korting van 40%? Sorry, als bestellingen worden geplaatst én je de tijd krijgt om te corrigeren... lees dan aub ook de mail als je telefonisch niet bereikbaar bent!

2024幎4月25日
5぀星のうち2の評䟡

Vies geel!

Ben altijd super tevreden over jullie leveringen!
Maaaaar......heb de laatste keer twee rugzakjes met naam besteld....eentje voor een meisje,dus een roze met,zoals jullie schreven,een zandkleur....nou,deze besteld... maar toen ik hem kreeg bleek de zandkleur dus echt een vieze kleur geel te zijn!!!Echt niet mooi...héél jammer....

2023幎8月30日

Die Kuscheltiere sind fÃŒr die QualitÀt

Die Kuscheltiere sind fÃŒr die QualitÀt ÃŒberteuert ! Auf den Bildern ist nicht zu sehen wie sie bestickt / personalisiert werden ! Die RÃŒckseite der BestÃŒckung ist außen auf dem Ohr und sieht grausam aus . Nicht weiter zu empfehlen. Kuscheltier fÃŒr 46 Euro wird im MÃŒll landen !

2023幎8月5日

Spam

1x iets gekocht en vervolgens op een maillijst beland waardoor ik continu nieuwsbrieven en reclame van Bulbby ontvang. Online uitschrijven en zelfs mailen dat ik me wil afmelden voor de mails, hebben tot op heden geen effect en er wordt niets mee gedaan. Slechte zaak.

2022幎5月5日

Dik tevreden!

Dik tevreden met de afhandeling van onze klacht. Ik bestel voor onze kinderen van 2 en 4 jaar altijd tassen met naam bij Bulbby en dat bevalt goed. Goede kwaliteit en snelle levering. Binnen drie weken liet er een naad van een rugtasje los, zodanig dat er een gat in zat. Nadat ik dit heb gemeld, ontving ik binnen enkele dagen een nieuw rugtasje voorzien van naam. Ontzettend tevreden! Fijn ook dat er altijd zo snel gereageerd wordt. Dikke pluim.

2022幎4月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス