Valle del Este har en god og afvekslende bane, som giver og tager til det sidste. Alt fungerede upÃ¥klageligt fra Caddies side mht billetter, fly og transfer til/fra hotellet til lufthavnen. Hotel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Er lige vendt hjem efter en uge pÃ¥ Il Picciolo, Etna pÃ¥ Sicilien. Super sted i naturskÞnne omgivelser. Fantastisk service bÃ¥de pÃ¥ hotellet og i golfklubben. God mad, hvor man kan vÊlge fra deres m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Var i uge 18 på en gruppetur til Valle Del Este i spanien. Perfekt arrangeret af Caddie og Rejsegruppen Montado Friends have en helt igennem perfekt tur.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har igen i Ã¥r nydt en ferie med caddie golf rejser - Livsnyder Golf. Denne gang i Toscana. Det har vÊret en rigtig god rejse, hvor alt har klappet. Tydeligt at mÊrke at der er lavet et meget gru... ãã£ãšèŠã
Caddie Golfrejser er startet i 2009. Vores vision er at vÊre det golfbureau i Danmark med den bedste service, heraf navnet. Service inkluderer, som vi ser det, alt lige fra den venlige betjening når du er i kontakt med os, til at det materiale du får tilsendt herfra, er let forståeligt og overskueligt. Hos Caddie Golfrejser er den personlige rådgivning i hÞjsÊdet.
Sydvestvej 15 4. sal, 2600, Glostrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Alt fungerede upåklageligt fra Caddies side mht billetter, fly og transfer til/fra hotellet til lufthavnen.
Hotellets mad trÊkker dog ned. IsÊr aftensmaden som ikke var hverken inspirerende eller velsmagende. Vi blev dog naturligvis mÊtte..
Men alt i alt en GOD oplevelse!

Caddie Golfrejser ããã®åç
Er lige vendt hjem efter en uge på Il Picciolo, Etna på Sicilien.
Super sted i naturskÞnne omgivelser.
Fantastisk service både på hotellet og i golfklubben.
God mad, hvor man kan vÊlge fra deres menukort.
Alt var bare super og kan varmt anbefales.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Har igen i år nydt en ferie med caddie golf rejser - Livsnyder Golf. Denne gang i Toscana.
Det har vÊret en rigtig god rejse, hvor alt har klappet.
Tydeligt at mÊrke at der er lavet et meget grundigt forarbejde af den dygtige rejseleder Kim.
An fortjener alt den ros han får.
Anbefaler gerne disse rejser.
En 4 dages golftur i området omkring Malaga er netop overstået. 4 x 18 huller og 1 x 9 huller på de flotteste baner.
Der skal sendes en kÊmpe tak til Caddie Golfrejser v. Andreas Larsen for en perfekt planlÊgning af baner inkl. diverse tilvalg - det spillede bare 100%

Caddie Golfrejser ããã®åç
Vi har for andet år i trÊk haft tre ugers ophold ved Granada Beach.
Vi har igen i år haft et godt ophold - og samarbejdet med det lokale udlejningsfirma Homity samt Charlotte Andersen har for os fungeret perfekt. Deres informationer er glimrende og de reagerer hurtigt og venligt på forespÞrgsler - både fÞr og under opholdet.
Lone og Jesper er glimrende vÊrter - og det er ikke mindst deres fortjeneste, at det sociale på turen fungerer så fint med udflugter (restauranter og sightseeing) samt ikke mindst den ugentlige fÊllesmatch med hygge og prÊmier.
Samarbejdet med biludlejningsfirmaet Delpaso fungerer fremragende.
Fastelagte tee-tider for hele opholdet pÃ¥ Los Moriscos golf banen fungerer godt. lejlighederne i bygningen Mar de Astrid er SÃ
lÊkre - og madrasserne i sengene er glimrende.
SÃ¥ alt i alt et dejligt ophold - og vi har allerede bestilt samme tid og samme sted i 2027.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Vi vil gerne sige tak for en helt fantastisk tur til Sicilien med en rigtig hyggelig gruppe. Vi var yderst tilfredse med hele konceptet, og takket vÊre vores match leder Kim Ferrigno fik det hele et ekstra lÞft. Kim er en fantastisk behagelig og vidende mand. Der var bare styr på alt. Vi kan ikke give roser nok.
Det var også en fin ting, at vi selv kunne vÊlge mad fra menukortet hver aften.
Udflugten til Etna den sidste dag med en overraskende lÊkker og hyggelig frokost på en lille lokal restaurant satte et fint punktum for turen.
Ti stjerner fra os. ð€©

Caddie Golfrejser ããã®åç
Vi vil gerne give de stÞrste roser for turen LIVSNYDERGOLF TIL SICILIEN.
Dejligt golfhotel, fantastiske sÞde og hjÊlpsomme personale, lÊkker mad (påskÞnner valgmuligheder og tallerkenservering om aftenen). Dejligt at få adgang til SPA. SkÞnt!!!!
Vores rejseleder, Kim Ferrigno, er bare fantastisk hele vejen igennem. Gode varierende matches og godt socialt samvÊr med alle.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Livsnydertur for alle pengene.
Netop hjemvendt fra en uforglemmelig tur til Porto med Caddie Golf, hvor alt bare spillede, med gode hoteller Tivoli og Vidago som ydede en service over al forventning.
Gode golfbaner, god mad og en turguide, Mr. Google aka Jim Ferrigno der med sin viden gjorde udflugterne til en oplevelse, og fik et hold på 26 til at fungere sammen som en enhed.
Alt i alt en kÊmpe oplevelse, eneste minus var at ugen gik alt for hurtigt.
Mvh. Lisbeth og Morten, Bornholm

Caddie Golfrejser ããã®åç
Gud ved, hvad de lever af hos Caddie Rejser.
I foråret rettede jeg henvendelse omkring en golfrejse - de sendte mig nogle forslag. Jeg responderede på en specielt destination - men kunne ikke få mine spÞrgsmål besvaret.
Her i august forsÞger jeg så igen - stiller mine Þnsker - og beder dem komme med forslag - herunder priser.
Jeg får tilsendt forskellige destinationer - spÞrger ind til det ene specifik - får aldrig svar.......
SeriÞst firma ?? ikke i min optik

Caddie Golfrejser ããã®åç
Vi har kÞbt et longstay i Spanien til foråret 2026 og accepterede elektronisk Caddie Golfrejsers opgivne pris.
Da vi lidt senere modtog fakturaen, lÞd den imidlertid på et noget hÞjere belÞb.
Efter en del skriveri frem og tilbage har Caddie Golfrejser nu langt om lÊnge bekrÊftet, at vi får rejsen til den aftalte pris. Det er vi selvfÞlgelig tilfredse med.

Caddie Golfrejser ããã®åç
God service hos Caddie golfrejser.
Vi var i Bulgarien og banen var lige så smuk og velplejet som på billederne.
En skÞn oplevelse!
Dog tog transporten fra lufthaven dobbelt så lang tid som angivet.
Kan varmt anbefale Caddie Golfrejser

Caddie Golfrejser ããã®åç
Personlig service og tager hånd om sine gÊster.
IfÞlge min mand er hans Long stay ferie den bedste måned på året.
Det er en dejlig lejlighed og Granada Beach er ikke over-turistet, så man kan komme i kontakt med lokalbefolkningen

Caddie Golfrejser ããã®åç
Terrazas Costa del sol og golfbanen Azata .. her var vi i 3 uger. Dejlig lejlighed og fin golfbane..
Alt i alt en rigtig god ferie .. med service i top, bÃ¥de dernede og hjemme fra Caddie âŠtak fra os. Alice og Jesper

Caddie Golfrejser ããã®åç
Long Stay på El Plantio golf resort i Alicante. Golfbanen kan helt klart anbefales. Meget velholdt. Lejlighederne OK men kÞkkenet meget mangelfuldt (hvilket vi vidste på forhånd, efter flere ophold samme sted). Super god kommunikation med Charlotte, når vi havde et problem omkring biludlejning. Alt blev klaret hurtigt og effektivt.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Fint longstay på Granada Beach. Fin, prÊcis flyrejse med SAS, hurtig, gnidningsfri biludlejning, ok bane på Los Moriscos, bunkers dog dårlige, god, veludstyret lejlighed og gode golf vÊrter.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Perfekt longstay tur til granada beach med behagelige flytider med norvegian og velfungerende moderne lejlighed. SÊrligt de hjÊlpsomme og sÞde golf vÊrter gjorde golfturen helt perfekt.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Super professionel golfguide. Alle bump på vejen lÞst roligt og professionelt. Hele Caddie teamet skaber rigtig god stemning fra fÞrste tee til sidste drink i baren. Gode detaljerede informationer undervejs. NB vejret var også supergodt på denne tid af året sidst i oktober i Portugal.

Caddie Golfrejser ããã®åç
Hej Charlotte, er i nat kommet hjem efter en yderst skÞn tur til Manilva, hvor ALT fungerede perfekt, et eksempel kan jeg give vedr. ELPASO,fra vi lagde vore voucher pÃ¥ skranken, gik der 13 min. til vi havde bilenððð
Helt vildt, og igår afleverede vi bilen, de spurgte om den var tanket op, og det var den jo, han sagde TAK for denne gang, og få Þjeblikke efter, sad vi i shurtelbussen, sammenlagt tid, under 20 min.
Ganske enkelt helt vildt.
OG indtjek med Ryanair, gik fantastisk, passene på bordet, og så kÞrte begagen, uden nogle form for problemer.....
Og sÃ¥ fik vi ikke "stÃ¥pladser"spm fÞrst frygtetð€£ð€£ð€£ð€£ð€£ð€£
SÃ¥ alt i alt, en kÊmpe oplevelse, og vi vender tilbage i 25ð©ð°ð©ð°ððð©ð°
PS!!!!!!!!
Denne besked til dig, kopierer jeg, og lÊgger på TrustPilot.
Venligst
Lea og Frank Kofod
"Storfan af CaddieGolfrejser"

Caddie Golfrejser ããã®åç
Rigtig god tur til Crown Resort - Spanien. Gode baner, fint lejlighedskompleks og Caddie Golf (Charlotte) var med positivt med hele vejen. Vender helt klart tilbage til Caddie Golf.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã