Vi var 4 personer pÃ¥ restauranten i SÞborg, der fik henholdsvis laks, tex mex og kalvefillet med gorgonzolasouce. Maden var vÊldig delikat, frisk, flot anrettet og meget velsmagende. Perfekt tilberedt... ãã£ãšèŠã
BesÞg på Amager. Hyggelig, god mad og rimelige priser. God og personlig betjening. Overskueligt og nemt tilgÊngeligt menu kort. Kan virkelig anbefale et besÞg på Café Risico.
Jeg er kommet pÃ¥ Risico i Herlev gennem en lÊngere Ã¥rrÊkke, men synes standarden er faldet de sidste par Ã¥r, specielt betjeningen. Den ene tjener virker som om han helst ikke vil have kunder, og st... ãã£ãšèŠã
Café Risico pÃ¥ Amagerbrogade er altid garant for et enkelt, rigeligt og godt mÃ¥ltid mad. Ikke sÃ¥ mange dikkedarer og altid venlig og hurtig betjening. Jeg kommer igen og igen ð
Kan anbefales
Cafe Risici fra Gladsaxe
Cafe Risici fra Gladsaxe
Leverede et virkeligt veltillavet godt mÃ¥ltid bragt ud af wolt. I er lige kommet pÃ¥ min favoritliste. â€ïž
Helt fantastisk sted
Helt fantastisk sted. Kommer der en gang i mellem kan godt lide at man kan bestille fra hele menu kortet , også til frokost. 2 Retter 235 kroner og det er super tilberedt. God og venlig betjening .
Virkelig godt spisested.
BesÞg på Amager.
Kan virkelig anbefale et besÞg på Café Risico.
Meget lÊkkert mad og super service ð
Afd Gladsaxe
Afd Gladsaxe
Virkelig god mad og super dejlig service.
Meget rent og pÊnt / og igen virkelig venlig personale
Enkelt og rigtig godt
Delikat, frisk, lÊkker mad
Vi var 4 personer på restauranten i SÞborg, der fik henholdsvis laks, tex mex og kalvefillet med gorgonzolasouce. Maden var vÊldig delikat, frisk, flot anrettet og meget velsmagende. Perfekt tilberedte grÞntsager. Til dessert en fantastisk lÊkker tiramisu. Tjenerne var meget opmÊrksomme og venlige. Vi kommer igen.
God oplevelse og dejlig mad
Vi er tidligere faste kunder i Restauranten i Herlev. I SÞborg er hyggen, maden og den gode betjening den samme som i Herlev. En god oplevelse.
Fik dejlig mad og super betjening iâŠ
Fik dejlig mad og super betjening i jeres afd i SÞborg . Det er ikke sidste gang vi kommer der â€ïžâ€ïžâ€ïž
à bningstider??
Kom kl 11:45 til en låst og lukket dÞr, selvom der reklameres med at de åbner kl 11. Kom tilbage efter en gå tur 12:15, stadig til låst dÞr, og personale der vinkede os vÊk.
Fin til en hverdagsaften - umiddelbart ikke en anbefaling
Vi bestilte ârejer i hvidlÞgâ, som viste sig at vÊre rejer i lage (de helt smÃ¥) som lÃ¥ i en tomatsuppe-agtig sauce med hvidlÞg i.
Fin pasta med laks, men kedeligt. Dog var kalvefilten god:).
Ostetallerken var 2 stÊnger gouda, og en stor klump gorgonzola, som svÞmmede i sirup eller karamel sauce.. ikke lÊkkert
Fine priser, 3 retter og 1 glas vin til 350kr pr person
Caféen på Amager er et besÞg vÊrd
Caféen på Amager er et besÞg vÊrd, maden var tip top og super servering, ikke vildt dyrt og god kvalitet af kÞd og div.
Amager
DÃ¥rligste mad.
Hvor er smagen ud over den salt og peber jeg selv kom på?
Hold dig vÊk fra stedet.
Det er ikke dine penge vÊrd.
Var der for 3 gang i dag og fik denâŠ
Var der for 3 gang. Og i dag fik den bedste burger jeg har smagt, der skal jeg hen igen. saftig bÞf, bacon, peberoni(rigtig) of frisk salat og ost, kunne smage det var kvalitet, det bliver ikke sidste gang
Super ringe mad og drikke.
Super ringe mad og drikke.
Jeg bestilte en burger og chokolade milkshake.
Burgeren skulle have haft noget hvidlÞgscreme i, men det er åbenbart en kode for dild dressing.
Milkshaken var hvad jeg gÊtter på en gang o' boy kakaopulver blandet med mÊlk og isterninger
Perfekt
Alt spillede bare rigtig god betjening rigtigt god mad utroligt rent og flot sted har ikke så meget at sige fordi alt var bare helt i top en klar anbefaling herfra
Sur betjening og for dyr mad
Vi kom 5 pers. til mad fredag.
FÞrst påstod tjeneren lettere irriteret, at der ikke var bestilt bord under min venindes mands navn . (Det var der!)
Personalet virkede ikke på nogen måde imÞdekommende /serviceminded og heller ingen smil overhovedet.
Vi spurgte pÊnt, om jeg måtte bestille en bÞrneportion, da jeg pga operation ikke kan spise så meget ?
NEJ var svaret surt : portionerne er lige store ~ om det er voksen eller bÞrn . BÞrn får bare rabat .
Maden var nogenlunde, men alt alt for dyr i forhold til, hvad vi fik serveret.
Ingen af os 5 kommer der igen
En stjerne fordi vi fik mad
En stjerne fordi vi fik mad ! - 4 stjerner da vi bestilte kalvesnitsel! men fik kylling eller kalkun fik at vide det var 200g men har hÞjst vÊret 130g bagefter forsvaret tjeneren sig det som det var hans liv men det hvide kÞd lyver bare ikke men 1 stjerne sammenlagt for mad og forsÞget mere er der vist ikke at sige.