レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Hotel Punta Maquinaz er totalt oversolgt. Var der i uge 5 2026. Fik værelse med store fugtskjolder på vægene som vi efter klage og 2 dage fik byttet. Maden elendig, så flere borde i restauranten send... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Udmærkede pakkerejser med fly fra CPH Guider reagere hurtigt på sms'er når man er på destinationen. Danski burde måske overveje om man kan charter fly dwr ikke lander om eftermiddagen, så man kommer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har efterhånden været på 25 skiturer i Europa. Første tur med Danski. Grundet vejr i Tyskland blev vores tog aflyst og vores hjemtransport blev påvirket. Hjælpen fra guider og Danski var helt fænomena... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkeligt godt hotel med fantastisk mad. Sidste år var lidt for meget larm, lidt for mange dage, det var der gjort noget ved i år, så derfor et stort 5 stjernet hurra. Udover mindre larm på selve ho... もっと見る

企業情報

1. スキー休暇
  2. 旅行代理店

当該企業による記述

Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.

4.3

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Godt planlagt og lige til

Tak til Danski for en dejlig skiferie til St Anton i uge 7. Flytransport fungerede upåklageligt og ekstra dejligt var det med gode flytider hhv kl 13 og kl15. Bustransporten var nem med god vejledning og tilgængelige guider.
Super venlig og hjælpsom skiudlejning.
Dejlig lejlighed i centrum lige ved lifterne . Sol, sne og godt område. Vi gør det igen

2024年2月22日

Hej Mette

Velkommen hjem fra din skiferie til skønne St. Anton - hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi kan få lov at byde dig velkommen igen en anden gang.

Alpe d’Huez i uge 5

Alpe d’Huez i uge 5, en 50+ grupperejse med 70 mennesker - noget af et stykke logistik! Det var en fantastisk dejlig tur, supergode guider både til logistikken og hyggen! La Refuge var liiige i underkanten til den store gruppe, der manglede rum til aftenhyggen og støjniveauet i spisesalen var langt over det tålelige niveau. Men skøn stemning og superlækre aftensmåltider!

Hej Sanne

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Alpe d'Huez - hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse.
Tak for din feedback, vi tager det til os angående Hotel Refuge. Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, vi får lov at byde dig velkommen tilbage igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk hotel og meget imødekommende…

Fantastisk hotel og meget imødekommende og sevicemindet personale....
Unik imødekommenhed fra receptionisten Frida på Hotel Aurora Obertauern...

2024年2月7日

Hej Nicolai

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Obertauern - hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret, og helt sikkert også i Alperne.

Vi håber, at vi kan få lov at byde dig velkommen i Alperne igen.

5つ星のうち4の評価

Danski har altid gjort det godt.

Danski har altid gjort det godt og jeg vil fortsætte med at bruge dem til mine skiferier. Jeg har brugt Danski/Nortlander/Slobetrotter i mere end 23 år, så det vidner om den kvalitet jeg har oplevet. Når jeg kun giver 4 stjerner skyldes det, ikke Danski, men de Franske lufthavne, som til stadighed ikke kan finde ud af smidighed og innovation. Det er en kilde til irritation.

2024年1月27日

Hej Claus

Velkommen hjem fra din skiferie til de franske Alper - hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med os. Vi kæmper og kæmper med de franske lufthavne, så vi forstår godt din irritation. Vi tager din feedback med videre.

Tusind tak for din anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, vi kan få lov at byde dig velkommen tilbage i Alperne igen en anden gang.

Super skiferie i Livigno i uge 6

Super skiferie i Livigno i uge 6
God service og meget hjælpsomme guider
Alt i alt en rigtig god oplevelse
Også selvom jeg har været her mange gange
Det er ikke sidste gang jeg rejser med Danski😎👍
Men, en tidligere afgang med fly fra København vil gøre ferien noget bedre
Vh. Ole Rugaard

Hej Ole

Velkommen hjem fra din skiferie til Livigno - hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med os.
Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi får lov at byde dig velkommen tilbage i Alperne igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

San Rocco passer godt til en familieferie

San Rocco hotellet passer virkelig godt til en familieferie. Værelserne blev gjort pænt rene hver dag. Betjeningen i restauranten og i baren var meget søde og hjælpdomme

Hej Vibeke

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Livigno - hvor er det skønt at høre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Dejlig skitur!

Fantastisk skirejser til de tre dale/Les Menuires med Danski, søde guider og god service.

Hej Anders

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Les Menuires - hvor er det bare skønt at høre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret, og helt sikkert også hos guiderne i Alperne.

Vi håber, at vi får lov at se dig i Alperne igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Let at bestille rejse, god service før rejsen og fantastisk service fra guiderne på destinationen

2024年2月4日

Hej Margit

Velkommen hjem fra din skiferie - hvor er det skønt at høre, at du havde en god oplevelse med os.
Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Skøn skiferie i Alpe d'Huez

Skøn skiferie i Alpe d'Huez. Søde guider. Dejlig mad og betjening på La Refuge. Alt gik som det skulle. Den 5. stjerne mangler grundet det meget lille hotelværelse og generelt slidt hotel (hvilket vi dog var forberedt på ift beskrivelsen). Sæt gerne nogle hylder op på værelserne :-) Tak for en dejlig ferie!

2024年2月10日

Hej Alis

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Alpe d'Huez - hvor er det skønt at høre, at du havde en god oplevelse med os. Mange tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret og helt sikkert også hos guiderne i Alperne.

Saalbach-Hinterglemm Hotel Pinzgauerhof

Super fint hotel! Placeret meget cenralt og helt op til liften. Søde og behjælpelige ansatte. Lækkert område med mange kilometer piste og gode muligheder for restaurantbesøg og after-ski.

Hej Philip

Velkommen hjem fra din skiferie til skønne Saalbach-Hinterglemm - hvor er det dejlige at høre, at du havde en god oplevelse med os, den varmer helt sikkert her på kontoret og i Alperne hos guider og hotel.

Alt klappede i Mayrhofen

Min søn & jeg havde en upåklagelig skiferie arrangeret med DanSki.
Hotellet (Heart Hotel Nordstern), flyrejsen med AirSeven, morgenmaden, guiderne, skileje & skiskole var perfekt...ikke en finger, kun ros kan bemærkes til Danski.
Jeg har før rejst med andre & Danski gjorde et anbefalelsesværdigt arbejde.
Jeg er også nødt til at rose "back office". Når man ringer til Danski bliver telefonen taget hurtigt af en venlig & kompetent medarbejder...det er skønt.

2024年2月10日

Hej Jakob

Velkommen hjem fra din skiferie til skønne Mayrhofen - hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med os.
Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret, og helt sikkert også i Alperne hos guiderne.

Man kan stole på DANSKI

Man kan stole på DANSKI - det er det afgørende. Og god service til rimelig pris. Har brugt DANSKI i 30+ år.
Mvh Peter

Hej Peter

Velkommen hjem fra din skiferie - hvor er det dejligt at høre, at du har haft nogle gode oplevelser med os.
Tusind tak for din anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Alt godt!

Super let at bestille rejsen på nettet - høflige guider - og virkelig god mad på vores hotel i ischgl

2024年2月9日

Hej Henrik

Velkommen hjem fra din skiferie til skønne Ischgl - hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med os.
Mange tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret, og helt sikkert også ved guiderne i Alperne.

En tur til Ischgl.

En tur til Ischgl.
Vi har været en tur i Ischgl uge 6 og boede på Hotel Golfais lige over for liften.
Intet at klage på fra vores side, alt klappede med fly fra Billund, transport til Ischgl med bus & retur igen.
Hotellet var pænt og rent, venligt personale, morgenmad som på et almindeling Østrisk hotel.
Venligt personale ved Danski både i DK og guiderne i Ischgl, vi rejser helt sikkert med Danski igen.

2024年2月7日

Hej Palle

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Ischgl - skønt at høre, at du havde en god oplevelse med os.

Vi håber, at vi kan få lov at byde dig velkommen tilbage i Alperne igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service lige fra hjælp til…

Fantastisk service lige fra hjælp til at bestille skirejsen til mig og mine to børn og til at bestille det rigtige skiudstyr. På destinationen havde vi en opfattelse af, at vi var de to søde guiders eneste gæster på stedet (hvad vi selvfølgelig ikke var) Allé i det firma har så meget fortjent deres løn.

2023年12月23日

Hej Asger

Velkommen hjem fra din skiferie - dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din anmeldelse, den varmer her på kontoret, og den varmer helt sikkert også hos guiderne i Alperne.

Vi håber, at vi får lov at byde dig velkommen tilbage en anden gang.

5つ星のうち4の評価

Vi var 5 gutter afsted med Danski i…

Vi var 5 gutter afsted med Danski i Mayrhofen indlogeret på hotel Nordstern lige ved siden af Penkenbahn gondolen. Hotel og værelser fungerer ganske fint og i perfekt afstand til Penkenbahn. Vi oplevede dog lidt forkerte oplysninger fra guiderne ift. offentligt transport til blandt andet Zillertal Arena, som gjorde at vi måtte ud på en længere tur for at komme dertil - inkl. bus og tog. Så derfor kun 4 stjerner ud af 5.

Hej Mathias

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Mayrhofen - skønt at din oplevelse med os overordnet set har været god. Vi giver din feedback videre til guiderne. Mange tak for din anmeldelse.

Fantastisk skiferie

Super fin lejlighed med god beliggenhed, masser af plads, veludstyret og fint rengjort. Søde og behjælpelige guider. Lækkert område med mange kilometer piste, som var super godt forbundet.
Vi kommer igen!

Hej Ditte

Velkommen hjem fra din skiferie - skønt at høre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi kan få lov at byde dig velkommen i Alperne igen en anden gang.

5つ星のうち3の評価

Alpe d’huez har et fantastiske ski…

Alpe d’huez har et fantastiske ski område det hænger så godt sammen og du spiser virkelig godt ude i terrænget. Hotel Le Refuges beliggenhed så fin men det er gammelt slidt meget dårlig akustik i spisestue og værelserne mangler elimentere ting som reoler, bøjler, et skab så du kan tømme din kuffert som det heller ikke er plads til på gulvet. Et spejl på væggen.

2024年1月29日

Hej Carin

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Alpe d'Huez - skønt at du overordnet havde en god oplevelse med os. Vi tager din feedback omkring hotellet til os, og ser om vi skal ændre noget på hotelbeskrivelsen. Vi mener dog ikke, at vi oversælger det på vores hjemmeside.

5つ星のうち5の評価

Vi havde en skøn uge med 5 dages skøn…

Vi havde en skøn uge med 5 dages skøn vejr med sol og 2 med lidt sne og tåge
Vi havde 1/2 pension og jeg må sige at vi fik så lækker med med en masse skønne smagsoplevelser og så søde unge mennesker sørgede for vi havde det dejligt

2024年1月27日

Hej Gitte

Vi håber, at vi kan få lov at byde dig velkommen i Alperne igen en anden gang.

5つ星のうち5の評価

Forlænget weekenden i Wagrain med fly

Forlænget weekenden i Wagrain med fly. Alt gik tiptop og uden problemer. Boede på Himmelberg med halvpension, fantastisk mad - især aften.

2024年2月1日

Hej Søren

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Wagrain - skønt at høre, at du havde en god oplevelse med os. Din anmeldelse varmer her på kontoret, og helt sikkert også ved guider og hotel i Alperne. Tusind tak.

Vi håber, vi ses igen en anden gang.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。