レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hotel Punta Maquinaz er totalt oversolgt. Var der i uge 5 2026. Fik vÊrelse med store fugtskjolder pÃ¥ vÊgene som vi efter klage og 2 dage fik byttet. Maden elendig, sÃ¥ flere borde i restauranten send... もっず芋る

䌁業が回答したした

UdmÊrkede pakkerejser med fly fra CPH Guider reagere hurtigt pÃ¥ sms'er nÃ¥r man er pÃ¥ destinationen. Danski burde mÃ¥ske overveje om man kan charter fly dwr ikke lander om eftermiddagen, sÃ¥ man kommer... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har efterhÃ¥nden vÊret pÃ¥ 25 skiturer i Europa. FÞrste tur med Danski. Grundet vejr i Tyskland blev vores tog aflyst og vores hjemtransport blev pÃ¥virket. HjÊlpen fra guider og Danski var helt fÊnomena... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkeligt godt hotel med fantastisk mad. Sidste Ã¥r var lidt for meget larm, lidt for mange dage, det var der gjort noget ved i Ã¥r, sÃ¥ derfor et stort 5 stjernet hurra. Udover mindre larm pÃ¥ selve ho... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1234件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 87に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

JULEFERIE MED FAMILIEN 2024 (

JULEFERIE MED FAMILIEN 2024 ( Obertauren ).
Perfekt beliggende Hotel Aurora i forhold til skiområdet nÊsten ski in-out. Flotte store vÊrelser, morgenmanden var super, og aftenmaden blev serveret af sÞde unge mennesker. Alt var gjort nemt for os gÊster

2024幎12月21日

Hej Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele dine oplevelser fra jeres juleferie i Obertauern!

Vi er glade for at hÞre, at I havde en fantastisk skiferie, og at vores Heart Hotel Aurora levede op til jeres forventninger – bÃ¥de med den perfekte beliggenhed, de store vÊrelser, og den dejlige mad serveret af vores eget personale. Det betyder meget for os, at alt fÞltes nemt for jer som gÊster, da det netop er vores mÃ¥l at skabe gode oplevelser pÃ¥ skiferien.

Vi håber, at vi får fornÞjelsen af at sende jer afsted på endnu en skiferie en dag!

Vi var i Alpe D’huez mellem jul og

Vi var i Alpe D’huez mellem jul og nytÃ¥r. Vi boede pÃ¥ Chalet Belle Etoile og blev serviceret af et fremragende vÊrtspar.

Guiderne var behjÊlpelige med de ting der var. Fint informationsniveau.

Hej Ivan,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at I havde en dejlig skiferie i Alpe D'huez mellem jul og nytår. Det glÊder os også at vide, at I nÞd jeres ophold på Chalet Belle Etoile og blev taget godt imod af vÊrtsparret.

Vi strÊber altid efter at give vores gÊster den bedste oplevelse, og det er skÞnt at hÞre, at vores guider kunne hjÊlpe og levere den information, I havde brug for.

Vi håber, at vi kan byde jer velkommen igen på en skiferie igen en anden gang. Hvor vi kan hjÊlpe jer med at skabe flere fantastiske minder!

Mvh Danski // Hanne

Vi rejste med venner og havde en

Vi rejste med venner og havde en fantastisk skiferie i St. Anton, er klar igen til en ny tur :-)

Hej Christina,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det er dejligt at hÞre, at I havde en fantastisk skiferie i St. Anton – og endnu bedre, at I allerede er klar til en ny tur! 😊

Vi håber, at vi kan få lov at byde jer velkommen igen og håber at kunne vÊre med til at skabe endnu flere gode minder på pisterne. Hvis I har spÞrgsmål eller brug for hjÊlp til at planlÊgge jeres nÊste skieventyr, så er vi altid klar til at hjÊlpe.

Dejlig nytårs skiferie i Alpe DHuez

Dejlig nytårs skiferie i Alpe DHuez. Hyggeligt hotel med god service (Le Chamois). Lidt forsinkelser både på ud/hjem tur men udenfor Danskis kontrol. Guiderne var vÊldigt imÞdekommende men havde forventet at guiderne vidste mere om området (fx hvad der var af nytårs fejring i byen) - eller tilbÞd at finde ud af det for os fremfor at bede os selv finde ud af det via skiskolen eller liftkort kontoret.
Service fra Ski-set skiudlejning var under forventning men det kan Danski ikke gÞre for (kunne dog overveje samarbejdet med dem?)
Men alt i alt en super dejlig ferie

Hej Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse af nytårsferien i Alpe d’Huez med os!

Vi er glade for at hÞre, at I nÞd jeres ferie og fandt hotellet hyggeligt med god service. Det er dejligt, at I ogsÃ¥ oplevede vores guider som imÞdekommende – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Vi tager naturligvis din feedback om guiderne til os. Det er vigtigt for os, at de kan give gÊsterne relevant og nyttig information om området. Vi vil derfor fÞlge op og sikre, at de fremover er endnu bedre rustet til at hjÊlpe med spÞrgsmål om fx lokale arrangementer.

AngÃ¥ende skiudlejningen, sÃ¥ er det rigtig Êrgerligt at hÞre, at servicen ikke levede op til forventningerne. Vi vil tage din oplevelse med i vores lÞbende evaluering af samarbejdspartnere – tak fordi du gjorde os opmÊrksom pÃ¥ det.

Det glÊder os, at I trods små udfordringer havde en dejlig ferie, og vi håber at få lov at byde jer velkommen igen til en ny skiferie med Danski!

Mvh Danski // Hanne

Vi har sammen med familien og vennerne

Vi har sammen med familien og vennerne rejst med Danski/Northlander på skiferie stort set hvert år. Vi har hver gang fået super god service. Selv denne gang hvor hotellet ikke helt levede op til vores forventninger, gjorde de deres bedste for at rette op på dette. TÊnker vi fortsÊtter med at booke rejser hos jer.

2025幎1月1日

Hej Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os til les Deux Alpes!

Vi er glade for at hÞre, at I har haft mange gode rejser med os gennem Ã¥rene – og at I har oplevet god service, selv nÃ¥r tingene ikke helt har levet op til forventningerne. Det betyder meget for os at kunne rette op pÃ¥ udfordringer og sikre, at I fÃ¥r en skÞn skiferie.

Vi sÊtter stor pris på jeres tillid og ser frem til at byde jer velkommen på mange flere uforglemmelige ture med sne under skiene!

Super skiferie i Alpe D’Huez med

Super skiferie i Alpe D’Huez med Danski.
Kun lidt udfordringer med transport til og fra lufthavnen gÞr at der ikke helt kan gives 5 stjerner.

Hej Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os!

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en super skiferie i Alpe d’Huez – det er altid vores mÃ¥l at skabe skÞnne oplevelser pÃ¥ pisterne. ❄⛷

Vi beklager, at transporten til og fra lufthavnen ikke helt levede op til forventningerne. Vi sÊtter stor pris på din feedback og tager det med os i arbejdet med at forbedre vores service, så vi kan give en endnu bedre oplevelse fremover.

Vi hÃ¥ber at fÃ¥ lov til at byde dig velkommen pÃ¥ en ny skiferie snart – og nÊste gang skal vi gÞre vores bedste for at komme helt op pÃ¥ de 5 stjerner!

Mvh Danski // Hanne

Value for money - hver gang

Vi har rejst med Danski 1-2 gange om året de seneste 10 år. Vi har meget god erfaring med at bo på club hoteller/koncept hoteller - primÊrt pga. den gode mad :-). Denne gang var vi på Chalet Belle Etoile - en skÞn lille perle i Alpe d'Huez. Vi oplever altid hÞj "value for money" med Danski.

2025幎1月4日

Hej Poul

Tusind tak for din loyale opbakning gennem de sidste 10 år og for din skÞnne anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at hÞre, at I igen har haft en fantastisk oplevelse med os – denne gang pÃ¥ Chalet Belle Etoile i Alpe d'Huez. Det lyder som om, at den lille perle og vores koncept med klub-hoteller endnu en gang levede op til forventningerne, og vi er isÊr glade for, at maden fortsat gÞr en forskel for jeres oplevelse. 🍎⛷

Vi sÊtter stor pris på jeres trofasthed og glÊder os til at byde jer velkommen på endnu flere skiferier i fremtiden.

Mvh Danski // Hanne

ForfÊrdelig service og manglende anerkendelse af egne udfordringer

Tur til Val Thorens:
Da vi ankom i lufthavnen i Lyon var en shuttlebus arrangeret af Danski ifm. turen til Val Thorens. Busturen skulle max tage 3 timer, endte med at vare ca. 10 timer, hvor vi undervejs flere gange holdt stille - indirekte pga. vores Danski-guides elendige vurdering.
Vi ankom meget sent om natten i stedet for en kort tur og vores guides valgte at tackle udfordringen ved fuldstÊndigt at ignorere omstÊndighederne og rable lÞs omkring godt 'de koldeste Þl' og 'de kommende dages solskinsvejr'.
Altså er vurderingen herfra, at Danskis guides yder ringe service og mangler situationsfornemmelse. Herudover vil Danski ikke anerkende den meget kedelige situation med den mindste smule symbolske kompensation pga. deres meget fine rejsebetingelser. Vi ses aldrig, Danski.

2025幎1月2日

Hej Jeppe,

Tak for jeres anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os, selvom vi naturligvis er kede af at hÞre, at jeres tur ikke levede op til jeres forventninger.
Vi forstår fuldt ud, at forsinkelser som dem, I oplevede på transferen til Val Thorens, kan vÊre frustrerende, isÊr når man glÊder sig til at komme frem og starte sin ferie. Det er vigtigt for os at understrege, at vi tager jeres feedback alvorligt og lÞbende arbejder på at forbedre vores service.

Vi beklager, hvis vores guiders håndtering under transporten ikke levede op til jeres forventninger. Vores guider har en vigtig rolle i at skabe en god oplevelse for vores gÊster, og vi har allerede videregivet jeres oplevelse til det ansvarlige team, så vi kan tage det med i vores evaluering og forbedringer fremover. Vi er dog sikre på, at vores guider bare har prÞvet på at vende en negativ stemning til en lidt mere positiv.

Dog vil vi gerne prÊcisere, at transferen fra Lyon til Val Thorens ikke tog 10 timer, men vi anerkender, at den varede lÊngere end forventet på grund af omstÊndigheder uden for vores kontrol. Forsinkelser kan desvÊrre opstå i hÞjsÊsonen, isÊr nytårsugen, som vi også informerer om på vores hjemmeside og i vores rejsebetingelser.

Vi er kede af, at I fÞler, vi ikke har anerkendt jeres oplevelse tilstrÊkkeligt. Men det betyder ikke, at vi ikke tager jeres feedback alvorligt. Vi håber, at I trods udfordringerne har nydt Val Thorens og alt, hvad området har at byde på.

Mvh Danski

Jule ski i Obertauern

Fantastisk positiv oplevelse at vÊre på ski i julen sÊrligt når man kun mÞdes med super positive og utrolig venlige guider der dagligt spÞrger indtil om alt er som det skal vÊre. Det gÊlder i Þvrigt også hotellets personale.

Hej Karsten

Tusind tak for din positive anmeldelse – hvor er det dejligt at hÞre, at jeres jul pÃ¥ ski i Obertauern har vÊret en fantastisk oplevelse! 🎄🎿

Vi sÊtter stor pris på dine rosende ord om vores guider og hotellets personale. Det betyder meget for os, at I har fÞlt jer godt taget hånd om, og at både guider og personale har vÊret opmÊrksomme på, at alt var, som det skulle vÊre.

Vi håber, I har haft masser af gode minder med hjem fra skiferien, og vi håber vi får lov at byde jer velkommen igen en anden gang.

Mvh Danski // Hanne

SÊlger siger forkert afbestillings dato

Vi er en gruppe gutter på en 6 til 10 stykker som har brugt danski i omkring 6 år og har ikke haft det store problemer med dem men kommer nok ikke til og bruge dem i fremtiden på grund af denne oplevelse. da vi bestilte i år 10 mand bliv jeg usikker på hvornår man senest kunne afbestille uden at miste sit depositum da jeg havde 2 der var usikker på om de kunne og 1 som skulle havde tjekket sit hjerte i slut september, jeg ringe til danske for at hÞre og der sker noget ved at jeg afbestiller i slut september og for af vide at det ikke var noget problem da de giver fri afbestillin ind til 3 måneder fÞr afrejse. Fedt tÊnker jeg og venter med at afbestille indtil jeg har hÞrt om men ven med hjertet kan komme med uheldigt vi ender det med og blive et nej fra min ven, så jeg ringer igen til danski for at få afmelde. Hvor jeg så for af vide af det skulle jeg havde gjort inden den 1 september. Dette syntes jeg ikke giver mening da jeg jo ringede havde netop spurgt om lige prÊcis dette. Der er ingen hjÊlpe og hente fra danski og de er også ligeglad med at vi har vÊret ved dem i omkring 6 år. Så det ser ud til at vi ender ud med og miste 6000 kr. På at de her sagt noget forkert til mig. Håber de for styr på deres sÊlger men vi kommer ikke til at bruge danski / skinetworks igen.

2024幎9月29日

KÊre Michael,

Tak for din henvendelse.
For det fÞrst er vi glade for, at du har valgt at rejse med os igen.
Som vi tidligere har vÊret i dialog om, så er vi rigtig kede af at du har en opfattelse af, at vi har fri afbestilling til 3 måneder fÞr afrejse.
Vi sÞrger for at informationen med fri afbestilling til d. 1. september er tydelig på vores hjemmeside, så vores gÊster er informeret om denne mulighed.

Når du booker din skiferie, modtager du en bekrÊftelsesmail med dit rejsebevis samt vores rejsebetingelser, som vi i mailen beder alle vores gÊster tjekken igennem, så alt stemmer.
Vi har vores rejse- og afbestillingsvilkår for, at vi kan behandle alle vores gÊster ens, og ikke gÞr nogen forskel for nogen gÊster.
Alle gÊster modtager også en reminder mail, hvis man ikke har bestilt afbestillingsforsikring, hvor dette kan tilkÞbes og som fx. kan hjÊlpe i en situation ved afbestilling pga. sygdom eller skader.

Vi har haft de samme afbestillingsvilkår de sidste 6 år, så de vilkår der gÊlder til din kommende rejse, er også de samme der har vÊret gÊldende på dine sidste rejser.

Vores rejserådgivere arbejder alle ud fra vores rejsebetingelserne og lover ikke fri afbestilling til 3 måneder fÞr afrejse, da dette strider mod de betingelser.
Som vi også har talt om tidligere, så er du naturligvis meget velkommen til at sende os dokumentation på dette, så kigger vi selvfÞlgelig på det igen.

Vi håber at du og dine venner ser frem til og får en rigtig dejlig skiferie til Zell Am See.

Mvh Danski

Det har vÊret en fremragende oplevelse

Det har vÊret en fremragende oplevelse at rejse med Danski fra begyndelsen til slutningen af vores ferie🙌 Vi har vÊret yderst tilfredse med den hÞje servicekvalitet og detaljerede information fra vores rejseguider. Vi vil uden tvivl vÊlge at rejse med dem igen i fremtiden⛷✈☃

Hej Majbritt

Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen i Alperne igen en anden gang.

Mvh Hanne fra Danski

Perfect organization & good price.

Perfect organization & good price.

Hej Jakub

Tusind tak for din anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi kan få lov at byde dig velkommen tilbage i Alperne igen en anden gang.

Super lÊkkert hotel

Super lÊkkert hotel, mad og service.
Helt igennem en god oplevelse og skiferie 👍

2024幎3月25日

Hej Dennis

Velkommen hjem fra din skiferie - hvor er det dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi får lov at byde dig velkommen tilbage igen en anden gang.

Alt gik efter beskrivelsen

Alt gik efter beskrivelsen. Meget tilfreds.

2024幎3月15日

Hej,

Velkommen hjem fra din skiferie - dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os.

Tusind tak for din anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi kan få lov at byde dig velkommen igen en anden gang.

Dejlig skiferie 2024

Fint Hotel, dejlig 1/2pension forplejning. Nydeligt og rent. SÞde personale-guider. Ski in/out 100m., fedt.
En god skiferie for os, dog savner jeg tv på vÊrelset.

Hej Kim

Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Mvh Hanne fra Danski

Vi havde en dejlig skitur

Vi havde en dejlig skitur til Canazei.
Hotellet var bedre end beskrevet
og maden var rigtig god.
Guiderne gav den info vi havde brug for og vi kunne gå fat i dem via tlf hvis vi fik brug for det.
Alt var godt

2024幎3月16日

Hej Steffen

Velkommen fra din skiferie til dejlige Canazei - hvor er det skÞnt at du havde en god oplevelse med os.

Tusind tak for din anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi kan få lov at byde dig velkommen igen en anden gang.

Mvh Hanne fra Danski

Betalte ekstra for et ringere vÊrelse

Betalte ekstra for et ringere vÊrelse.

Selv Danskis guider var 100% enig med os da de så vÊrelset og alle på hotellet var tilmed uforstående overfor Danskis prissÊtning af vÊrelserne, inkl hotellets manager. Det var et markant mindre vÊrelse med en vÊg, hvor jeg ikke engang kunne stå oprejst og små vinduer som ikke kunne åbne, med udsigt ned til parkeringspladsen, hvor de billigere vÊrelser havde altaner og udsigt over bjerge.

Danski frasiger sig alt ansvar og Þnsker ikke at imÞdekomme dette på trods af den åbenlyse fejl, blot fordi de aldrig selv har besÞgt de hoteller de markedsfÞrer. Og hvis de har, er det bare endnu mere uforståeligt.

2024幎3月9日

Hej Mads,

Vi er naturligvis kede af denne uoverensstemmelse og at i ikke er tilfredse med economy dobbeltvÊrelset.

Vores hoteller prissÊtter selv deres vÊrelser og vores priser afspejler dette. Prisen for et enkeltvÊrelse med mulighed for en ekstra person er billigere end et economy dobbeltvÊrelse, da der er en mindre seng (160x200cm), og et enkeltvÊrelse er beregnet til én person, hvor et dobbeltvÊrelse (med en alm dobbeltseng) er beregnet til to personer. Derfor er der også en "oprednings-rabat" ved to personer i et enkeltvÊrelse.

Det er to forskellige vÊrelsestyper (Economy dobbletvÊrelse og EnkeltvÊrelse med mulighed for 1 ekstra person i lille dobbeltseng samt balkon), som har to forskellige priser, og navne, derfor kan de ikke sammenlignes. Dette har i også fået på skrift fra en af vores rejserådgiver, desuden er det også tydeligt beskrevet på vores hjemmeside hvad i kan forvente af vÊrelserne. Fx. at der er skråvÊg på denne vÊrelsestype.

Vi er naturligvis kede af at det ikke har levet op til jeres forventninger. Dog gÞr vi os umage med at beskrive det på vores hjemmeside, så man som gÊst ved hvad man kan forvente af de forskellige vÊrelsestyper.

Der er ikke en fejl i prissÊtningen, og det er vi naturligvis kede af, at du ser det som.

Vi håber trods alt, at i havde nogle dejlige dage på ski.

Aldrig mere

Vi har allerede brugt alt for lang tid på korrespondance, så vi vil kort nÊvne vores utilfreds.
Mangelfuld og beskidt lejlighed, ubrugelig stue, med skimmelsvamp og dÞr faldet af hÊngsel, problemer med parkering, dårlig service af guiderne osv.
Vi bliver ikke taget seriÞst af selskabet som tilbyder et latterligt lavt kompensationsbelÞb i forhold til rejsens pris
Ikke et firma vi vil rejse med fremover.

2024幎2月17日

Hej

Velkommen hjem fra din skiferie til Saalbach-Hinterglemm. Vi er naturligvis kede af, at lejligheden ikke har levet op til jeres forventninger.
Vores guider har forsÞgt at hjÊlpe jer så godt som mulig. At i ikke er tilfredse med deres service, er vi selvfÞlgelig kede af, og givet videre til vores guideansvarlige her på kontoret.

Vi har skam taget jer seriÞst, som vi gÞr med alle gÊster, og forsÞgt at imÞdekomme jer.

Vi håber trods alt, at i havde nogle dejlige dage på ski.

Mvh Hanne fra Danski

Perfekt tur med fine busser og gode

Perfekt tur med fine busser og gode guider. Fantastisk fÞre og hyggelige med-gÊster. Forplejning og hyggen pÃ¥ hotellet var helt i top⛷😀😎

2024幎3月18日

Hej Poul

Velkommen hjem fra din skiferie - hvor er det skÞnt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi får lov at byde dig velkommen tilbage i Alperne igen en anden gang.

Mvh Hanne fra Danski

Endnu en gang hÞjt niveau fra Danski

Solo turen til Ischgl levede igen i år op til forventningerne. Alt i alt en fantastik oplevelse som jeg ikke vil vÊre foruden.
Vi ses igen nÊste Ã¥r ⛷

Hej Christian

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Ischgl - hvor er det skÞnt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os.
Tusind tak for din anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi ses i Alperne igen en anden gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。