レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hotel Punta Maquinaz er totalt oversolgt. Var der i uge 5 2026. Fik vÊrelse med store fugtskjolder pÃ¥ vÊgene som vi efter klage og 2 dage fik byttet. Maden elendig, sÃ¥ flere borde i restauranten send... もっず芋る

䌁業が回答したした

UdmÊrkede pakkerejser med fly fra CPH Guider reagere hurtigt pÃ¥ sms'er nÃ¥r man er pÃ¥ destinationen. Danski burde mÃ¥ske overveje om man kan charter fly dwr ikke lander om eftermiddagen, sÃ¥ man kommer... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har efterhÃ¥nden vÊret pÃ¥ 25 skiturer i Europa. FÞrste tur med Danski. Grundet vejr i Tyskland blev vores tog aflyst og vores hjemtransport blev pÃ¥virket. HjÊlpen fra guider og Danski var helt fÊnomena... もっず芋る

䌁業が回答したした

Virkeligt godt hotel med fantastisk mad. Sidste Ã¥r var lidt for meget larm, lidt for mange dage, det var der gjort noget ved i Ã¥r, sÃ¥ derfor et stort 5 stjernet hurra. Udover mindre larm pÃ¥ selve ho... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. 旅行代理店

圓該䌁業による蚘述

Danski tilbyder skirejser til skiglade danskere, der gerne vil have den bedste tid på ski i en en hel uge eller en miniskiferie.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

1234件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 87に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Helt klart anbefalelsesvÊrdigt at rejse med Danski

Helt klart anbefalelsesvÊrdigt at rejse med Danski. De holder hvad de lover, meget behjÊlpelige på destinationen, venlige og imÞdekommende.

2024幎3月20日

Hej SÞren,

Velkommen hjem fra din skiferie - hvor er det dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi får lov at byde dig velkommen tilbage i Alperne igen en anden gang.

Igen i år på Danskis Solo tur til

Igen i år på Danskis Solo tur til Ischgl i uge 12, varmeste anbefaling: topmotiverede guider viser hver dag rundt, man bliver delt efter evne og lyst til skilÞb og fart, så alle er med. LÊkker mad, dansk personale på hotellet. Masser hygge og samvÊr med andre ski tosser i alle aldre.

2024幎3月16日

Hej Bent

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Ischgl - hvor er det skÞnt at hÞre, at du havde en god tur. Tusind tak for din anmeldelse, den varmer helt sikkert her på kontoret, og også hos guiderne i Alperne.

Vi håber at vi ses igen en anden gang.

Mvh Hanne fra Danski

God beskrivelse af destination og

God beskrivelse af destination og hotel. Fantastisk service fra guiderne på destinationen. Hotellet var hyggeligt og autentisk som vi havde håbet, også her var personalet meget mere imÞdekomne og servicemindet end vi havde forventet.

2024幎3月15日

Hej Anja

Velkommen hjem fra din skiferie - skÞnt at hÞre at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi ses i Alperne igen en anden gang.

Kan kun anbefale Danski

Har rejst med Danski i mange år, og det vil jeg også gÞre fremover.

2024幎3月24日

Hej Helle

Velkommen hjem fra din skiferie - dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Vi håber, at vi kan få lov at byde dig velkommen tilbage i Alperne igen en anden gang.

Super oplevelse

Ikke en finger at sÊtte på noget på vores skirejse til Wagrain. En sÊrlig tak til det unge, dygtige og imÞdekomme personale på Hotel Himmelberg, og en ekstra stor tak til Michelin-kokkene for nogle aftensmåltider i en kvalitet langt over det sÊdvanlige.

2024幎3月15日

Hej Jens

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Wagrain - skÞnt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os. Mange tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret, og helt sikkert også ved hotel og personale i Alperne.

Fedt ski område

Fedt ski område, masser af sne, hÞjt beliggende. Mange fede pister. Hotel ok, ikke så hyggeligt. Men ok mad.

2024幎3月2日

Hej Lars

Velkommen hjem fra din skiferie - skÞnt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Mvh Hanne fra Danski

Guiderne var gode og hjÊlpsomme.

Guiderne var gode og hjÊlpsomme.
Vi ville gerne have fået information om at vi kunne vÊlge bagage på 15 eller 20 kg da vi bestilte rejsen

Hej Lone

Velkommen hjem fra din skiferie - skÞnt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os. Mange tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret.
Tak for din feedback, vi tager den til os. Dog skulle det gerne stå noteret på dit rejsebevis, hvor mange kg du må tage med på flyet.

Alt kÞrer efter planen

Alt kÞrer efter planen, ikke sidste gang med Danski

2024幎3月6日

Hej Torben

Mvh Hanne fra Danski

SÞde, imÞdekommende og proaktive guider

Både planlÊgningen af turen og "afvikling" er bestemt 5 stjerner. Guider var fantastisk, de var sÞde, imÞdekommende, interesseret og proaktive. Vi fÞlte os super godt behandlet, og 5 stjerner til de skÞnne unge guider i Sauze D'Oulx.

2024幎3月2日

Hej Janne

Velkommen hjem fra din skiferie dejlige Sauze d'Oulx - skÞnt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os. Mange tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret, og helt sikkert også i Alperne ved guiderne.

AnbefalelsvÊrdigt

Danski var meget Êrlige i deres beskrivelse af hotellet (2 stjerne) og det var korrekt ift. de fysiske rammer. Men alt andet - personale, mad og placering - var til 4 stjerne. Absolut til anbefaling.

2024幎3月8日

Hej Peter

Velkommen hjem fra din skiferie - skÞnt at hÞre, at du havde en god oplevelse. Tusind tak for din anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Freya og Amalie (og Alexander) Gjorde

Freya og Amalie (og Alexander) Gjorde vores tur til Les menuires Fantsatisk i uge 9. Pigerne var utrolig tilstedevÊrende, venlige, imÞdekommende og vidste alt der var vÊrd at vide om Les menuires området - De 3 Dale og isÊr Les menuires kan varmt anbefales isÊr hvis Freya og Amalie er jeres guider. En varm anbefaling skal også gives til Alexander som på trods af en brÊkket ryg formåede at gÞre sin tilstedevÊrelse bemÊrket og han, ligesom Freya og Amalie, var rigtig dygtig til at imÞdekomme vores behov som gÊster og han havde virkelig styr på sine ting og gjorde alt han kan kunne på trods af hans skader - så tak til dem alle 3 for at gÞre uge 9 for os helt Fantastisk
med venlig hilsen Morten og Jesper

Hej Jesper

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Les Menuires - skÞnt at hÞre, at du havde en god oplevelse. Tusind tak for din anmeldelse, den varmer her på kontoret, og helt sikkert også ved guiderne i Alperne.

uvidende guider

God bus tur, alt var ok.
Hotellet er absolut ikke pengene vÊrd. Man kan ikke vÊlge mad, spis hvad der vliver serveret eller gå sulten i seng. Slidt hotel og med mange mangler på vÊrelserne. Guiderne viste absolut intet om noget som helst, de var vÊrdilÞse, heldigvis kan vi klare os selv.
SÃ¥ 3 stjerner for busturen og fordi vi havde en super tur selvom det den var alt for dyr.

2024幎2月20日

Hej Signe

Velkommen hjem fra din skiferie - vi er kede af, at din oplevelse ikke har levet 100% op til dine forventninger. Vi tager din feedback til os, og giver dine kommentarer videre til den guideansvarlige og til vores indkÞber her på kontoret.

Vi håber trods alt, at du havde nogle dejlige dage på ski.
Vi håber, at vi får lov at byde dig velkommen i Alperne igen en anden gang.

Mvh Hanne fra Danski

Vi har rejst med Danski mange gange og

Vi har rejst med Danski mange gange og har altid vÊret tilfredse. Nemt at bestille og god service fra Guiderne.

Hej Jette

Godt gjort Danski!

Perfekt beliggende Hotel Aurora i forhold til skiområdet i Obertauern. SkÞnne afvekslende 3-retters meny'er, som blev serveret af de sÞdeste unge mennesker. Alt var gjort nemt for os gÊster. Savnede lidt de brede og lange "boulevarder" i skiterrÊnnet, men der var fint med plads alligevel og masser af god sne.

Hej Jens

Velkommen hjem fra din skiferie til skÞnne Obertauern - dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret, og helt sikkert også i Alperne.

Vi håber, at vi ses i Alperne igen en anden gang.

Mvh Hanne fra Danski

Supergod oplevelse med styr på sagerne

Der er styr på sagerne og supergod oplevelse med dansk-sproget hotel i Wagrain (Widmoos), når man har bÞrn med! Alle havde en god tur. God kommunikation fÞr (Casper S), under (Laura og team samt guideholdet) og efter skiferien (guideholdet). Daglige SMS'er med dagsprogram, hvis man Þnskede pistevisning, genialt med pistevisning "kun for bÞrn", hvor de fik venner - desvÊrre fÞrst sidst på ugen; men sådan er det, når skiskole også skal passes ind.
En sÊrlig ros til hotelholdet, som gjorde sig umage for at tilpasse menuen til et af vores bÞrn samt fleksibilitet ift. check-out (da muligt) ifm. sygdom fÞr afrejse uden merberegning. God stil og kan man slet ikke forvente!

2024幎2月17日

Hej JD

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Wagrain - skÞnt at hÞre, at du havde en god oplevelse hele vejen rundt. Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret, og helt sikkert også i Alperne ved guider og hotel.

Älskar denna platsen och njuter

Älskar denna platsen och njuter

2024幎2月17日

Hej Annika

VÀlkommen hem från din skidsemester - kul att höra att du haft en bra semester och upplevelse. Tack för din recension.

Vi hoppas att vi kan vÀlkomna dig till Alperna igen en annan gång.

DANSKI - Chalet Hotel Belle Etoile

DANSKI, Kristian Volsing, guidede og hjalp vores skigruppe til Frankrig og det valgte hotel. Vi har nu haft Kristian Volsing til at komme med anbefalinger gennem ca 5år, og vi har altid vÊret meget glade for anbefalingerne.

Chalet Hotel Belle Etoile havde det skÞnneste personale og en kok der forkÊlede os hver dag. FANTASTISK mad hele ugen - MEGET hÞj kvalitet af madlavning, man kunne mÊrke der var gjort det ekstra ?
VÊrelserne var til gengÊld mere slidte end forventet, men den gode mad og service opvejede totalt for dette. Så alt i alt et SUPER sted

2024幎2月3日

Hej Bettina

Velkommen hjem fra din skiferie til dejlige Alpe d'Huez - skÞnt at hÞre, at du havde en god oplevelse. Tusind tak for din fine anmeldelse, er sikker på at Kristian også bliver meget glad for din ros.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen i Alperne igen en anden gang.

Ingen dansk skiskole i Saalbach-Hinterglemm

Vi er netop kommet hjem fra en tur til Saalbach-Hinterglemm i uge 7. Vi havde hjemmefra kÞbt dansk skiskole til vores 4-årige sÞn, men måtte desvÊrre erfare at det ikke var det produkt vi fik. Der var udelukkende tysk- og hollandsk talende instruktÞrer og ingen andre danske bÞrn på holdet. Vores sÞn kunne ikke motiveres til at deltage i undervisningen og var ked af det. Vi påpegede problemet overfor guiderne flere gange og de ville sende en dansk-talende instruktÞr ned til skiskolen, men der kom bare aldrig nogen. Hvis ikke de har dansk skiskole skal Danski ikke sÊlge det produkt!

2024幎2月11日

Hej Camilla

Velkommen hjem fra skÞnne Saalbach-Hinterglemm. Vi beklager meget, at du ikke fik dansk skiskole, men guiderne har gjort alt for at hjÊlpe jer og lÞse problemet. Vi håber, at du er tilfreds med den lÞsning, I har fundet frem til med guiderne.

Vi håber trods alt, at I havde nogle dejlige dage på ski.

Les Deux Alpes

Les Deux Alpes
Heldig med lidt sne fÞrst på ugen. Generelt et godt område.

2024幎2月11日

Hej SÞren

Velkommen hjem fra din skiferie til skÞnne Les Deux Alpes - hvor er det dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os. Tusind tak for din anmeldelse, den varmer her på kontoret.

Uge 7 i Alpe d*Huez

Uge 7 i Alpe d*Huez - kÞrte selv og nÞd bare godt af en super dejlig lejlighed i Odalys, sÞde guider fra Danski der kommer forbi og chekker alt er som det skal vÊre.

2024幎2月12日

Hej Anne

Velkommen hjem fra din skiferie til skÞnne Alpe d'Huez - hvor er det dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse med os.
Tusind tak for din fine anmeldelse, den varmer her på kontoret, og helt sikkert også hos guiderne i Alperne.

Vi håber, at vi ses igen en anden gang.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。