Wij willen jullie heel erg bedanken voor het op zo korte termijn vervangen van de CV-ketel. Het tijdsbestek van nog geen 32 uur tussen offerte en plaatsen van een nieuwe ketel mogen wij wel een z... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Instalalatie van ons airco systeem perfecte levering. Perfecte offerte op maat, met het juiste rendement voor de inhoud van onze kamers, 6 offertes bij diverse gedaan en deze was de juis... ãã£ãšèŠã
Na enige tijd had ik akkoord gegeven op de offerte. Gisteren is de cv ketel vervangen met andere componenten. De monteur is er de nodige tijd mee bezig geweest om alles te vervangen. Qua installati... ãã£ãšèŠã
Thuisaccu besteld en geplaatst door de eilanden. De apparatuur is goed, netjes geplaatst. Aansluiting in de meterkast niet volgens een schema. De monteur werd op afstand begeleid via de telefoon.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
De Eilanden Installatie Techniek is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de installatietechniek.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Komen afspraak niet na
Men zou een hybride pomp komen plaatsen maar komen gewoon niet opdagen, kost je gewoon een vrije dag!

De Eilanden Installatie Techniek ããã®åç
Zonnepanelen
Wij hebben zonnepanelen besteld bij De-Eilanden Installatietechniek.
Na het aanvragen van een vrijblijvende offerte kregen wij een deskundig verkoopmedewerker aan de telefoon. Wij hebben telefonisch een duidelijk en goed advies gekregen. Na akkoord op de eerste (vanaf) offerte een opname afspraak ingepland welke keurig volgens afspraak nagekomen is! De vriendelijke man die de opname kwam doen heeft nogmaals de offerte met ons doorgenomen en ons dak opgemeten waarna de (definitieve) offerte de zelfde dag nog in onze mailbox zat, dit ondanks ons gezegt werd dat dit een aantal dagen kon duren i.v.m. de enorm toegenomen drukte in de branche. Bij plaatsing zeer ervaren en vriendelijke monteurs over de vloer die de tijd namen om alles nog eens duidelijk uit te leggen!
Wij zijn erg te spreken over De-Eilanden Installatietechniek, ondanks de drukte en personeelstekort, bij elk installatiebedrijf overigens, doet iedereen stinkend zijn best elke klant te voorzien van een offerte, informatie en installaties. Hier kan menig installateur een voorbeeld aan nemen.
Niet doen!
September een offerte opgevraagd, en nu nog steeds niets geleverd. De eerste twee afspraken was de monteur opeens ziek. De derde keer kwamen er wel twee monteurs, maar omdat ze de situatie niet goed ingeschat hadden konden ze niets doen vertelden ze. En er kwam sowieso 800,- bij. 3 keer voor niets vrij gevraagd. En het ergste: ze hebben niets geleverd maar sturen wel een factuur, plus aanmaning. Doe jezelf een plezier, en zoek een wel betrouwbaar bedrijf.
Ech slecht bedrijf
Ech slecht bedrijf, warmtepomp cv ketel en zonepanelen gekocht van de eilanden , pomp is vak kapot en geen goed service in de winter twee dagen lang wachten voor een afspraak
No nonsense
No nonsense. Gewoon een ketel en een warmtepomp geplaatst. Gelijk goed werkend.
Wachttijd van 2jaar
Ik wacht al 2 jaar op een hybride warmtepomp, 100 % word ik aan het lijntje gehouden.
Waardeloze zaak en communicatie.
Wederom goede ervaring
Wederom goede ervaring. Eerder zonnepanelen geplaatst, en nu een warmtepomp. Harde werkers en verstand van zaken. Bedankt weer.
Top bedrijf/werk
Vanaf het bezoek om te kijken hoeveel panelen er mogelijk zijn tot de dag van plaatsing hebben wij elke keer direct antwoord gekregen op onze vragen. De mannen die de panelen hebben geplaatst werken hard en super netjes. Dat verdient dan toch zeker 5 sterren!
goede communicatie met goed resultaat
De werkzaamheden zijn volgens deâŠ
De werkzaamheden zijn volgens de afspraken uitgevoerd. De wachttijden waren wel wat lang
Goede en snelle service
Wij zijn ruim 9 jaar trouwe klantâŠ
Wij zijn ruim 9 jaar trouwe klant geweest bij de Eilanden. 2 ketels geplaatst en 2x zonnepanelen niet omdat ze zo snel kapot gingen maar vanwege verhuizing. Op de cv-ketels altijd een service contract gehad. Tenminste dat dachten wij. Echter bij de 2de ketel moest je dit apart aangegeven. Aangezien wij al jaren bij hun zaten gingen wij er vanuit dat dit automatisch mee zou gaan dit bleek dus niet het geval. Normaal kregen we altijd bericht via e-mail dat er een afspraak ingepland stond echter nu kregen we bericht dat onderhoud nodig was en of we een contract wilde afsluiten??? Ik heb hier op gereageerd dat we al een onderhoudscontract hadden. Nou nee dus en het nieuwe af te sluiten contract was ook nog eens 20 eur duurder dan het jaar ervoor aangeboden in de offerte. Ik heb gebeld met de Eilanden maar Ronald van Essen is onverwurwbaar en het antwoord was NEE. Niet voor die 20 eur maar uit principe mag Ronald van Essen het onderhoudscontract op een plekje douwen waar de zon nooit schijnt ;-) en heb we een ietsjes duurder maar net zo goed contract afgesloten bij warmteservice eens kijken of zij trouwe klanten wel waarderen, die overigens ook nog eens nieuwe klanten aanbrengen, want dat doet meneer Ronald van Essen niet. Erg jammer en gemiste kans. Wat is ook alweer de eerste les die je krijgt betreffende klantenbinding en de waarde van vaste klanten meneer Ronald van Essen???? Mensen weet dat je bij de firma de Eilanden als klant niet gewaardeerd wordt dat is wel overduidelijk.
gewoon goed
zo als bij de vorige woning duidelijk en heldere afspraken goede montage en oplossing van storingen
al met al weer blij dat we bij jullie onze zonnepanelen gekocht hebben en laten monteren
Snel en vakkundig
Betrouwbaar en geen poespas
Communicatie was vriendelijk en prettig. Offerte zonnepanelen was helder en overzichtelijk. Het voorwerk en plaatsen was volgens afspraak. De monteurs waren vriendelijk en correct. Een kleine storing werd binnen een paar dagen opgelost. Als extra service heeft deze monteur-Joey- op onze mobiel een energie app geïnstalleerd. Al met al is dit bedrijf een aanrader.
Leverantie en plaatsing van 2 aircoâs
We kwamen zomaar even binnenlopen, werden uitstekend voorgelicht. Einde dag de offerte op de mail. Vooraf een inspectie ter plaatse en 5 juni naar volle tevredenheid door 2 superrelaxte monteurs netjes 2 aircoâs geïnstalleerd.
Omvormer zonnepanelen storing
Omvormer zonnepanelen storing vandaag netjes opgelost door Joey. Moest eigenlijk wachten op de RMA melding bij Goodwe voor omruilen omvormer maar Joey had nieuwe omvormer in auto en heeft de kapotte toch alvast omgeruild. Toppie!! ik kan weer profiteren van de zon.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ