De Eilanden Installatie Techniek レビュヌ 182

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Wij willen jullie heel erg bedanken voor het op zo korte termijn vervangen van de CV-ketel. Het tijdsbestek van nog geen 32 uur tussen offerte en plaatsen van een nieuwe ketel mogen wij wel een z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Instalalatie van ons airco systeem perfecte levering. Perfecte offerte op maat, met het juiste rendement voor de inhoud van onze kamers, 6 offertes bij diverse gedaan en deze was de juis... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Na enige tijd had ik akkoord gegeven op de offerte. Gisteren is de cv ketel vervangen met andere componenten. De monteur is er de nodige tijd mee bezig geweest om alles te vervangen. Qua installati... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Thuisaccu besteld en geplaatst door de eilanden. De apparatuur is goed, netjes geplaatst. Aansluiting in de meterkast niet volgens een schema. De monteur werd op afstand begeleid via de telefoon.... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

De Eilanden Installatie Techniek is een dynamisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de installatietechniek.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Snelle offerte en aansluitend opname op

Snelle offerte en aansluitend opname op locatie en vandaag plaatsing van 13 PV panelen . Uitgevoerd door monteurs Arjan en Kevin. Omdat het warm zou worden vroegen zij of zij eerder konden beginnen. Tijdens het installatiewerkzaamheden werd alle goed afgestemd en in overleg de werkzaamheden aangepast. Prima installatiebedrijf en maken van afspraken en dit nakomen. Kan menig andere installatie bedrijf een voorbeeld aan nemen.

2023幎6月10日

Aanrader!

Deze week zonnepanelen en een warmtepomp laten plaatsen.
Na telefonisch contact is er vrij snel (na 1,5 week) iemand geweest voor de opname en binnen 3 weken was alles geplaatst!
De aardige monteurs deden goed hun werk met enthousiasme voor het vak.
Zeker gezien de scherpe prijzen en de goede service raad ik dit bedrijf echt aan!

Groeten een zeer tevreden klant.

2023幎6月6日

Zonnepanelen laten monteren

Zonnepanelen laten monteren, offerte was er snel en goed en kundig overleg. Voor vragen altijd iemand beschikbaar. De monteurs die ze kwamen monteren waren ook kundig en heel vriendelijk. Zou dit bedrijf zeker aanraden.

2023幎5月31日
5぀星のうち1の評䟡

Dit bedrijf schend mijn rechten als koper door zich niet aan de overeenkomst en van toepassing verklaarde branchvoorwaarden te houden

Je krijgt een offerte voor de levering van een kachel in combinatie met een UNIEKE Summersale actie ;13 jaar volledige all-in-garantie op de ketel in combinatie met een onderhoudsabonnement voor deze periode voor een prijs van Euro 89 per jaar . Je accepteert dit alles : mooi geregeld en 13 jaar zekerheid voor een vaste prijs
Mis dus ! Allereerst begrijpen zij niet dat een geaccepteerde offerte een voor beide partijen bindend contract is . Volgens het bedrijf is op het onderhoud een afzonderlijk contract van toepassing , waarin de standaard Uneto-Vni voorwaarden van toepassing worden verklaard . Dit zogenaamde standaard contract - wat zij in mijn geval ook maar even niet toegestuurd hebben - zou de rechtvaardiging moeten zijn voor een prijsverhoging van 9,5% in 2023 .Grappig , want de standaardvoorwaarden eisen bij dit soort verhogingen aankondiging 2 maanden van te voren ! Oeps , in dit geval feitelijk 4 dagen , dus de verhoging dient achterwege te blijven . En als je daar dan met hen over in discussie gaat beëindigen zij eenzijdig het contract . Deze beëindiging wederom in strijd met de standaardvoorwaarden , die zeggen dat een tussentijdse beëindiging door de onderneming gedurende de contractsperiode niet mogelijk is . Spijt dat ik een kachel gekocht heb bij dit bedrijf . Maar wel heel erg blij dat ik mijn zonnepanelen via Vereniging Eigen huis bij een keurige onderneming heb gekocht . En wat doe ik met mijn offerte van De Eilanden voor levering van een hybride warmtepomp ? Dat is wel duidelijk obv bovenstaande ervaring toch ?

2023幎5月8日
5぀星のうち1の評䟡

Onbetrouwbaar bedrijf. Na eerste telefonisch contact maakte

Na eerste telefonisch contact maakte het bedrijf een goede indruk. Uitgelegd dat wij een dak hebben met originele leien, maar dat was geen probleem om daar zonnepanelen op te plaatsen. De benodigde haken voor de panelen zouden door mijn eigen dakdekker worden geplaatst. Dus offerte aangevraagd en gezegd dat de akkoord was. Een medewerker zou de zaak komen bekijken en opmeten. Een uur voordat hij op de afgesproken datum zou komen, belde hij op dat ze geen panelen op een leien dak wilden plaatsen. Nadat hij op mijn verzoek overleg met de zaak had gehad, ging hij toch akkoord en zou de zaak uitwerken. Had mijn originele tekeningen van mijn dak meegenomen, en hij gaf aan dat er binnen een week een definitief legplan zou komen met de uitgewerkte offerte. Na 14 dagen hebbik gebeld omdat er nog geen offerte lag. Weer 2 weken later gebeld waar de offerte bleef. Deze zou binnen een paar dagen komen. Na 1,5 maand nog steeds niets gehoord. Dus maar een mail gestuurd dat ik met zo’n onbetrouwbare firma geen zaken wilde doen en verzocht mijn tekening terug te zenden. Binnen een dag een excuusbrief met een kletskoek verhaal dat zij zaten te wachten op een plan van hun eigen dakdekker hoe de haken konden geplaatst!!! Dat was niet nodig omdat mijn eigen dakdekker dit zou doen op basis van het door de Eilanden te maken legplan.
Ik begrijp dat de installateurs het druk hebben. Maar besteedt je tijd aan het nakomen van je afspraken en niet met klanten aan het lijntje te houden en tijd te stoppen in het bezoeken van klanten die vervolgens niets meer te horen krijgen.
Hopelijk komt er weer tijd dat dit soort firma’s het minder voor de wind gaat en de klant weer fatsoenlijk wordt behandelt.
Conclusie: doe geen zaken met deze installateur.

2023幎5月12日

Aftersales heeft reputatie hersteld

Bij de Eilanden eind maart 2022 Rhema Elga Ace 4Kw warmtepomp besteld, geplande levering medio november. Medio november weten niet wannneer we kunnen leveren en hebben ook geen verwachte leverdatum. Hierop bericht gestuurd en gewezen op Uneto voorwaarden en in gebreke gesteld en schadeclaim kenbaar gemaakt. Dit leidde ertoe dat medio december er alsnog geleverd werd en geplaatst werd. Door vorst en ziekte is dit uiteidelijk eind december afgerond.Meermaals langdurig gemaild om duidelijkheid te krijgen om een optimale instelling in te regelen door hen, echter geen reactie.
Meer dan teleurgesteld dat de wijziging van de standaard instelling uit bij 0 graden en aan bij 2 graden van de warmtepomp achteraf niet mogelijk is maar wel ingesteld zou zijn. Kortom aftersales is bedroevend!!! en liegen is stuitend.
Vandaag 6 februari zijn 2 medewerkers van De Eilanden langs geweest hebben alle vragen middels praktische toepassing uitgelegd en ook advies gegeven hoe e.e.a. moet worden begrepen. TOP Blij met de ondersteuning.Vertrouwen hersteld,

2022幎12月29日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden, kan deze zaak aanbevelen

De geleverde Remeha Tzerra Ace 39c bevalt goed. Prima geholpen bij de keuze voor het type en grootte van de ketel. De levertijd was in verhouding kort en de montage is netjes verlopen. De gratis bijgeleverde E-twist thermostaat was even wat puzzelwerk maar is ook goed verlopen. In de offerte was deze instelling uitgesloten. Mogelijk is het verstandig deze installatie tegen een meerprijs aan te bieden. We hebben nog geen problemen dus over de service na levering hebben we geen mening.

2023幎1月19日

Geen afspraken nakomen

Net voordat een onderhoudsbeurt uitgevoerd zou worden werd er afgebeld. Er zou water bij een andere klant naar beneden komen. Mijn afspraak werd verplaatst naar 2 weken later tussen 14.00 en 16.00. Om 13.10 stond de monteur echter al voor de deur. Er was niet gebeld. Via de camera even gesproken. De monteur zei dat we een afspraak om 13.00 uur hadden. We gaven aan dat we onderweg waren en er binnen het kwartier zouden zijn. Thuis gekomen was de monteur weg. Even later werden we gebeld door een mevrouw van het bedrijf om de afspraak te verplaatsen. De monteur zou namelijk nog de hele avond moeten werken. Ik gaf aan dat ik dit wel vreemd vond. Dit zou mijn 3e vrije dag worden. Ik vroeg of ze dat ook zouden betalen. De vrouw vond mij onredelijk en begon tijdens de discussie naar me te schreeuwen. Mijn erteouwen is helemaal weg. Ik heb mij geld terug gevraagd. Ik zou dit bedrijf zeker afraden!

2023幎1月26日
5぀星のうち1の評䟡

Onderhoudscontract 1-zijdig (door De Eilanden) opgezegd, zonder service tot moment van opzegging.

Duurste CV installatie van Vaillant (ecoTEC exclusive) laten installeren (dat is goed gegaan) met maximaal 12 jaar 'onderhoud en service' abonnement (eens in de 2 jaar onderhoud, wel jaarlijkse betaling).
Toen ik de offerte aanvroeg, specifiek gevraagd of afstand geen probleem is voor storingen, hun antwoord toen: nee, want we hebben monteurs door het hele land.

Nu de CV moest worden onderhouden is het abonnement eenzijdig door De Eilanden opgezegd (ik woon opeens te ver van hen door brandstofkosten; ik ben niet verhuisd).

Ondertussen ook melding van CV gekregen (ik krijg geen foutcode, maar alleen melding: 'Onderhoud nodig', maar dit kan ook een fout betekenen, zoals in het verleden is gebleken), maar De Eilanden wil niet komen opdagen om te checken wat er is en blijft erbij dat er onderhoud nodig is wat zij niet meer doen. Ronald van Essen wist oorspronkelijk niet dat er een luxe CV door hun is geïnstalleerd die alleen een melding geeft (en geen foutcodes).

Ik ben het eens met andere melders dat De Eilanden zeer moeilijk te bereiken is bij storingen (wordt nooit in één keer terug gebeld / gemaild, pas na brief met ingebrekestelling een reactie...).

2022幎12月5日

Waardeloos bedrijf

Het is een bedrijf wat zich niet aan de afspraken houd,nooit word je terugbeld.
De zonnepanelen werden geplaatst op 8 november door 1 man,collega is ziek...dat kan...weken later komt de collega om het aan te sluiten zonnepanelen maken geen contact en hij heeft de juiste spullen niet bij...
Voor de afdeling verkoop een uur in de rij...zo gaat dat over en weer...weer een vrije dag naar de knoppen dag 3 die ik thuiszit
We wachten nu weer op een telefoontje en de monteur die zou komen tussen 15.00 en 17.00...het is nu 16.50 nog niet teruggebeld en geen monteur ,bedrijf sluit om 17.00...het is 30 november nu...geen vertrouwen in dit bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf ga aub ergens anders je zonnepanelen halen en bespaar je een hoop frustratie en ellende en loze beloftes!

2022幎11月7日
5぀星のうち1の評䟡

cv-ketel bij de Eilanden?

In het verleden eerder een cv-ketel laten vervangen door de Eilanden.
Toen hadden we een zeer goede ervaring. Nu vijf maanden gelden de ketel en dakdoorvoer laten vervangen maar helaas één grote teleurstelling.
Totaal drie monteurs geweest. De laatste hebben we weggestuurd omdat hij totaal geen zin had en totaal niet professioneel was. Denk aan gooien met spullen dakdoorvoer maken met pvc buis en tape enz.
Contact met het bedrijf niet te doen. Zowel telefonisch als e-mail geen reactie. Allen na een aangetekende brief eindelijk reactie.
Ik ben nu zelf vier uur bezig geweest om een fatsoenlijke dakdoorvoer te maken met de spullen benodigd zoals aangegeven in de handleiding van de ketel dus zonder tape en pvc buis!!!!

Monteur 1 nette man. Heeft netjes de ketel geplaatst. Kwam netjes en kundig over. Helaas had hij niet alle materialen meegekregen.

Monteur 2. Nogal druk en liep monteur 1 compleet af te zeiken, niks was goed.
Zelf totaal niet veilig werken klimt via het raam het dak op. Waardoor wij alles schoon konden maken.

Monteur 3. Ja wat moet ik zeggen hij is het vak monteur niet waardig. Wat een verschijning. Wist alles beter was allemaal niet nodig.
Zelf het advies geven tijdens offerte om alles te vervangen ivm veiligheid.
Daarna gooien met spullen oud en nieuw. Nieuwe materialen al vol met krassen en deuken.
Om vervolgens een dakdoorvoer te verlengen met pvc buis en tape.
Hier kwam het punt dat we hem weggestuurd hebben en besloten om het zelf maar te doen omdat het dan wel goed gebeurd.

2022幎11月24日
5぀星のうち1の評䟡

Wij hebben een nieuwe ketel gekocht in

Wij hebben een nieuwe ketel gekocht in juni. Vorige week wilden wij hem aanzetten, maar hij deed het niet. Monteur gebeld maar die kende de ketel niet en heeft de hulp over het weekend getild. Toen kwam een monteur die met veel hulp hem aan de praat kreeg. Nu vrijdagavond is de ketel weer gestopt met melding F29. Storingsdienst van de eilanden gebeld maar geen gehoor . Van kwart voor acht tot elf uur gebeld maar je krijgt een muziekje en dan word je er uit gegooid.

2022幎11月11日
5぀星のうち5の評䟡

Van offerte tot plaatsing, alles perfect !

7oktober zijn de zonnepanelen geplaatst. In eerste instantie zouden deze door twee man geplaatst worden, echter vanwege uitval kwam de installateur alleen. Een behoorlijke klus en de monteur heeft keihard gewerkt en alle 18 panelen op ons dak gemonteerd. Ook de omvormer netjes geplaatst en aangesloten. Aanvankelijk was de omvormer in een “open doos” geleverd. De monteur wilde perse een nieuwe in een gesloten doos en heeft op vrijdag middag direct contact opgenomen met het bedrijf. De nieuwe omvormer is later die middag gebracht door een collega. De monteur wilde perse die dag de panelen en omvormer aangesloten hebben en is tot begin van de avond gebleven. Echt een super behandeling en de panelen werkten direct. Met dank aan de installateur. Overigens zijn ook alle
Afspraken mbt de offerte correct nagekomen. Prima bedrijf 👍

2022幎10月7日

Slechte service, 1ster al teveel

Ketel laten plaatsen en meteen het service abonnement afgesloten voor 95 euro per jaar.
Elk jaar hetzelfde gezeur dat hun mail met betaallink niet aankomt, zij een brief sturen waarop ik netjes reageer en betaal.
Dit jaar was het anders, ik ontvang geen mail, geen post, geen belletje...in Augustus krijg ik een brief dat zij mij meerdere malen hebben gemaild, brieven hebben gestuurd en gebeld met het verzoek alsnog te betalen...
Ik doe dit meteen, met een mail naar hun dat ik de brief heb ontvangen, eerder niks heb gehoord, maar nu wel meteen betaald heb.
Krijg ik een week later een mail dat ze m'n geld terug hebben gestort en het abonnement hebben opgezegd..
Als ik nog service van hun wil, zal ik opnieuw een abonnement bij hun af moeten sluiten voor 13jaar, kosten zijn dan 20euro hoger per jaar..
Ik heb aangegeven dit niet netjes te vinden, dat ik hier niks aan kan doen en niet snap waarom ze mij een brief sturen, waar ik meteen op reageer en betaal, en toch mijn service abonnement opzeggen..

Vandaar dat zij maar 1ster van mij krijgen ...en dat vind ik eigenlijk al teveel ..
Zo ga je niet met je klanten om....

2022幎8月22日

Waardeloze service en communicatie

In de afgelopen drie jaar heb ik twee keer producten en diensten afgenomen van De Eilanden. De eerste keer een CV-ketel en een ventilatie systeem. Producten goed maar de installatie een stuk minder goed. Ook veel rotzooi achter gelaten.

De tweede keer zonnepanelen afgenomen. De installatie van de panelen naar tevredenheid geinstalleerd. Echter geen hulp bij de app behorend bij de omvormer waarbij informatie vanuit De Eilanden noodzakelijk was. Ook diverse dakpannen gebroken. Nadat de klus geklaard was, zijn zij zonder wat te zeggen weggegaan terwijl niet alle dakpannen op mijn dak terug gelegd zijn. Zelf kunnen herstellen en nieuwe dakpannen gekocht.

Nu een tijd later vroeg ik alsnog om hulp bij de app. Je wilt toch een beetje bijhouden wat nu opgewekt wordt. Vier keer een mail gestuurd maar nimmer meer een reactie ontvangen. Het vervelende is, is dat zij de mail ontvangen, openen en negeren.

Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt.

2022幎5月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス