Fedt med kontakt rolige forhold i kÞbs/beslutnings processen mega fed :) Der er lidt med at appâen mÃ¥ske godt kunne give et pris forecast for nogle dage, ved det er tilgÊngeligt, men det er en det... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Midt indtryk af Energi Fyn tager ansvar for at gÞre deres ydelse et reel og billigst muligt for kunderne. Desuden har de en god service. Kunne dog godt tÊnke mig at man Þger sikkerheden for kunderne i... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har altid vÊret en glad og tilfreds kunde hos Energi Fyn. SpÞrgsmÃ¥l er altid besvaret hurtigt og fyldestgÞrende. Min nyligt opsatte ladebox var virkelig et favorabelt tilbud. Anderup El opkrÊvede... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Da jeg flyttede tilbage til EnergiFyn, efter en kort udflugt til et andet selskab, skulle jeg ogsÃ¥ have omkodet min ladeboks. Jeg fik fat pÃ¥ en meget engageret medarbejder, som jeg havde i telefone... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

Samler du på god energi? Så er du kommet til den rette
Sanderumvej 16, 5250, Odense SV, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Jeg er vendt tilbage til Energi Fyn for måske 4. eller 5. gang, jeg kan ikke lige huske antal andre selskaber jeg har brugt. Jeg vender hver gang tilbage til Energi Fyn fordi de har en god kundeservice og nogle gode aftaler både på el- og gasområdet. Ja, jeg har shoppet fordi jeg er blevet lovet guld og grÞnne skove af diverse sÊlgere, nogle har kunnet overtale mig, men det er ikke alle og hver gang er jeg altid vendt "hjem" til Energi Fyn. Kundeservice har nogle virkelig dygtige og kompetente medarbejdere.

Energi Fyn ããã®åç
Jeg kan ikke helt afgÞre hvor mange stjerner for jeg er fÞrst blevet kunde fra 1.2. Indtil videre er jeg godt tilfreds.

Energi Fyn ããã®åç
Generel tilfreds med info og svar fra jer

Energi Fyn ããã®åç
Hold jer vÊk fra dette fusker firma, de tager roven på folk og opkrÊver penge for noget jeg ikke har boet i i 2 år. De siger jeg ikke har opsagt aftalen hvilket jeg har gjort men alligevel har de trukket penge fra min konto i 2 år. Går videre med sagen så de ikke tager roven på flere kunder

Energi Fyn ããã®åç
Har lige bestilt en ladestander til 0 kr. , det hele har forlÞbet perfekt, kontakt til Energi Fyn var meget venlig og ladestanderen er på vej, så indtil videre god oplevelse.

Energi Fyn ããã®åç
Ville skifte ladelÞsning til energi Fyn, men de glemte at fortÊlle, at dele af installationen ikke var med i prisen, så det ville blive mega dyrt. Jeg trak derfor aftalen tilbage og jeg blev ved Clever, hvor jeg får super god service

Energi Fyn ããã®åç
At det fungere godt med appen og hvis der er noget kan man få hjÊlp håber også gassen fungere når der kommer noget på appen ligesom el delen som fungerer godt

Energi Fyn ããã®åç
Venlig og imÞdekommende hjÊlp til lÞsning af helt konkret problem uden unÞdige dikkedarer.

Energi Fyn ããã®åç
De havde fÞrst beregnet mig et flyttegebyr for meget, men efter kontakt til venlig medarbejder i kundeservice blev det slettet. Virkelig god kundeservice.

Energi Fyn ããã®åç
God og kompetent medarbejder under hele forlÞbet.

Energi Fyn ããã®åç
Altid venlige ved telefonopkald og hurtigtat komme igennem.

I just start last january 16.how can i say

Energi Fyn ããã®åç
Jeg har aldrig haft noget at klage over når man ringer er alle man snakker med hjÊlpsom og sÞde

Energi Fyn ããã®åç
Har lige bestilt en ladestander hos energifyn til som der står på deres hjemmeside 0kr.
Prisen er dog ikke retvisende.
500kr for at trÊkke kabel på loft og 125
kr ekstra pr m for kabel lÊngere end 10 m og
1625kr for transientbeskyttelse. Kun den fÞrste bliver oplyst ved bestilling. Den sidste på 1625kr bliver fÞrst oplyst af elektrikeren efter vi har bestilt. Vi landede så med en regning på kr. 3.775,- og en ny elinstallation som vi afventer eftersyn på om lovligheden, dette er nu rettet.