レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Holland 2025. Fin race night. Gik samlet 43 km over weekenden, dels pga. bussens parkering. Hvis man vil se alt race er der ikke tid til, at opleve diverse events pÃ¥ banen. Ikke tilfreds med, at hÞ... もっず芋る

䌁業が回答したした

Alt klappede pÃ¥ vores tur til Le Mans’ 100 Ã¥rs jubilÊum: - Info forud for lÞbet - Lejren og mad/drikkevarer - Teltet kunne vÊre lidt bedre kvalitet - havde svÊrt ved at holde vand ude - Bus til... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rejsebureau med godt koncept uanset om man kun vil have F1 billetter eller hele pakken med hotel/bil eller fly. Hotellet i Haag lÃ¥ perfekt ift. spisesteder og midtby. BuskÞrsel til og fra banen i Zand... もっず芋る

䌁業が回答したした

Herlig tur til Østrigs GP 2024 Endnu engang har jeg sammen med min sÞn vÊret til race sammen med GPT - og denne gang i Østrig. Alt var velorganiseret, og de flittige medarbejdere var hele tiden i... もっず芋る

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Danmarks stÞrste udbyder af motorsportsrejser med mere end 15 års erfaring. Vi tilbyder rejser til samtlige Formel 1 lÞb i hele verden samt rejser til Le Mans og flere af de amerikanske sportsvogns serier. På mange af vore ture deltager dansk turleder ligesom der er RaceNight med deltagere fra vores populÊre Ekspertpanel. Formel 1 journalist og fotograf Peter Nygaard er stamgÊst i vores ekspertpanel, som i Þvrigt også består af racerkÞrer Jan Magnussen, F1 mekaniker Ole Schack og kommentator John Nielsen. TIl små og store grupper skrÊddersyer vi spÊndende programmer. Vi har et kÊmpe netvÊrk og kender branchens mange kroge. Vi hjÊlper gerne med ekstra tilkÞb som eksklusive middage, helikopterture, prÞvekÞrsel i en Ferrari etc.

4.3

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

216件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Horrible experience- Don’t trust them!

Ed,

Horrible experience. You left myself and my cancer recovered wife stranded in the Milan Airport. There was no transportation arranged.
We paid you $10,500 in full the minute you asked for the money. You promised everything would be arranged. You failed the minute we landed. This continued with the hotel which was horrible. We had to pay extra to get a better room.
We tried contacting you and you never responded after multiple messages.
You finally did respond after the weekend was over and you would not return our transportation costs of $200 euros. Class act.
This was a bucket list wish that was purchased after my wife’s cancer recovery and you have the nerve to basically steel our money. Shame on you. You brought my wife to tears and she became sick and could not attend the race on Sunday.
You have no moral compass.
It was a terrible experience and you made sure of it. You are not a trustworthy person.
I’m a firm believer of Karma and your actions will bring back the consequences you deserve

2025幎9月7日

Holland 2025

Holland 2025. Fin race night. Gik samlet 43 km over weekenden, dels pga. bussens parkering. Hvis man vil se alt race er der ikke tid til, at opleve diverse events på banen.
Ikke tilfreds med, at hÞre busrejsene fra SjÊlland bliver tilbudt flyrejse til busrejse pris.

2025幎8月29日

Hej Lars

Tak for din fine tilbagemelding. Dejligt at hÞre i har haft et fin RaceNight. Det var et nyt sted for os i år, så vi var ret spÊndte. Vi havde sonderet området ved stranden godt inden vi valgte - og det fungerede super godt. Vores oplevelse var at folk var glade for RaceNight.

Vi er klar over weekenden er presset. Vi forsÞger hvert år at få tiderne til at passe så godt som mulig så man kan se mest muligt på banen. På banen må hver enkelt afgÞre hvordan de bedst bruger deres tid. Og busparkering ligger desvÊrre en pÊn gåtur fra hovedindgangen.

Vi havde en håndfuld busgÊster fra SjÊlland som i år var heldige at komme med fly istedet. Det sker en gang ud af 100.... De var bare virkelig heldige og der tÊnker jeg "Godt for dem".

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang.

F1 Holland

Vi deltog i jeres F1-pakkerejse til Holland og vil gerne give feedback på vores oplevelse.
Vi kÞrte selv til destinationen, så vi kan ikke kommentere på transportdelen i denne forbindelse.
Hotel og faciliteter:
Hotellet var godt – med god beliggenhed, morgenmad af hÞj kvalitet og generelt tilfredsstillende forhold.
Transport til banen:
Vi blev lovet, at vi ville blive hentet og kÞrt tilbage til hotellet i forbindelse med ture til og fra banen. LÞrdag morgen blev vi imidlertid informeret om, at vi skulle gå til et andet hotel, hvor bussen holdt. Heldigvis nåede vi frem i god tid, men situationen kunne nemt have resulteret i, at vi var blevet efterladt, hvis vi var kommet blot et par minutter senere.
Foredrag med Petar:
Vi havde set meget frem til foredraget med Petar. Det blev oplyst, at afgang fra banen var kl. 17, og at foredraget i tilfÊlde af forsinkelse ville blive rykket en time frem. Der var ingen forsinkelser på banen, men passagerer ankom sent til afgang, og bussen kÞrte langsomt grundet trafikken. Guiden instruerede os blot om at koordinere mÞdetidspunkt ved ankomst.
Vi ankom kl. 17.30 til et andet hotel, og nÊste afgang til foredraget var allerede kl. 18.45. Dette efterlod os kun 15 minutter til at nå hotellet, hvilket ikke var tilstrÊkkeligt til både bad og tilbage til bussen, sÊrligt da hotellet lå minimum 7 minutters gang vÊk. Da vi påpegede problemet overfor guiden, fik vi blot svaret, at vi skulle skynde os, uden nogen beklagelse. DesvÊrre gik vi dermed glip af foredraget.
Øvrige forhold:
Vi blev fÞrst gjort opmÊrksomme på, at der var drikkevarer på bussen på vej tilbage til hotellet sÞndag, og det blev ikke taget hensyn til gÊster, der boede på andre hoteller end Novotel.
Opsummering:
Vi er generelt tilfredse med hotellets faciliteter, men transportkoordineringen og håndteringen af foredraget med Petar var utilstrÊkkelig og efterlod os med en oplevelse af manglende hensyn til gÊsterne. Vi håber, at denne feedback kan bruges til forbedringer af fremtidige pakkerejser.

2025幎8月30日

KÊre Sanela

Tak for din tilbagemelding på turen til F1 i Holland. Det er dejligt at hÞre i var glade for hotellet i Den Haag. Det ligger også super centralt.

Ibis Den Haag City Center som i boede på ligger 550m fra Novotel Den Haag City Center hvorfra bussen kÞrte. En strÊkning der tager 7 min. at gå og 12-15 min at kÞre i bus. Der var ingen panik på om alle ville nå bussen lÞrdag morgen - vi havde 2 turledere boende på samme hotel, som også skulle gå - og alle kom med .

LÞrdag er presset. Vi har et stramt program - og alle tider blev holdt i forhold til planen. Der er ikke meget tid til omklÊdning inden afgang til RaceNight. Nogle har det samme tÞj på som om dagen - og det er super fint. Andre som boede samme sted som jer fik en hurtig omklÊdning. Turlederne var opmÊrksomme på i ikke var kommet frem til tiden og bussen ventede ekstra 10 min. på jer. Men desvÊrre dukkede i ikke op.

Vi håber i trodsalt har haft en god tur til F1 med et spÊndende lÞb.

F1 tur til Belgiens GP SPA

Fin tur til Belgian for at se F1.
FÞrste F1 tur fra min side så det skulle gerne vÊre nemt. Derfor valgte jeg GP Tours.
Super service under turen. Vi blev hentet af en mini bus for at blive samlet op af den store bus i Kolding. Meget varm tur i mini bussen da AC ikke virkede men heldigvis en kort tur. Der var planlagt et stop på vej ned som blev afholdt ved tankstation. NÊste gang kunne det vÊre fint at planlÊgge noget med pausestedet så de er klar på mange gÊster på en gang måske. Resten af turen gik så fint. Tur/retur fra banen var super god. Lidt info om banen, vejret og anbefalinger derfra. Turen hjem gik også smurt og vi fik de vigtigste opdateringer fra chauffÞrer/guider.
Eneste minus ved bussen var det dryppede kondens fra loftet og ned på sÊder men det blev der vidst kigget på det da de alligevel ventede mens vi var inde på banen.
Hotel der blev booket var der ingen brok fra. LÊkker morgenmad og lÊkre vÊrelser.
Med i pakken fik vi også en kasket, t-shirt og nÞglesnor med holder til billetten. T-shirten var langt bedre end forventet. Ikke en tarvelig trÞje med stor reklame på som man typisk kunne have forventet. LÊkker polo som jeg hvertfald kommer til at bruge.
Alt i alt super god tur. Kan godt se mig selv booke dem igen til fremtidig gran prix ture.
Stor anbefaling herfra

2025幎7月26日

Hej Thomas

Tak for din fine anmeldelse. Meget udfÞrlig.

Kun lige et par korte kommentarer. Vi forsÞger at ringe frem til de planlagte stop vi har omkring spisetid, så de ved vi kommer med mange. Det fungerer godt - desvÊrre må vi konstatere at ikke alle gÞr det. I dette tilfÊlde var der kommet en bus kort fÞr os, som ikke havde ringet frem. Derfor var de ikke klar på maden ved ankomst. Det er desvÊrre hvad der kan ske.

Dejligt at hÞre du kan lide vores velkomstgave med polo-shirt o g kasket. Håber du kommer til at bruge det. Hvis du ikke bryder dig om lyset i kasketten har andre foreslået at man lader vÊre med at tÊnde det.

Vi håber at se dig igen en anden gang til et af vore Formel 1 lÞb. Rigtig god sensommer.

Det gÞr vi igen 🏎

Der var bare styr på det hele, sÞde og rare folk til at hjÊlpe os "nybegyndere" med det hele. SkÞn mad og en herlig lÞrdag aften med Ole Schak

2025幎6月29日

Hej Peter

Tak for din dejlige anmeldelse. Det varmer altid at hÞre godt nyt fra vores gÊster, og ikke mindst at hÞre i har mod på det en anden god gang.

Vi er selv glade for vores Camp i Østrig - fÞrst og fremmest fordi vi bor sÃ¥ tÊt pÃ¥ banen at man kan gÃ¥ frem og tilbage flere gange i lÞbet af dagen, men ogsÃ¥ fordi Red Bull Ring bare ligger idyllisk. Ekstra fedt er det at vi har Ole Schak med pÃ¥ RaceNight i Østrig - han kan virkelig fortÊlle om en masse insider viden. Det giver lige en ekstra dimension og god stemning i campen.

Vi glÊder dig til at se dig igen nÊste gang. God sommer

Kanon oplevelse igen

Det er 2. tur med GP tours, denne gang til det Þstrigske Grand Prix. Der var styr på alt fra transport, kost, logi og service. Varmeste anbefalinger herfra!

2025幎7月3日

Hej Jacob

Velkommen hjem og tusind tak for de fine ord. Dem er vi meget glade for. Håber vi kan få lov til at byde dig velkommen til endnu et Formel 1 lÞb en dag.

Vi Þnsker dig en rigtig god sommer.

Le Mans 2025

Le Mans 2025
Helt igennem en super oplevelse.
Der var 100% styr på logistikken, lejeren, forplejningen og ikke mindst de fantastiske frivillige mennesker i lejeren, som fortjener den sidste stjerne, derfor fem stjerner herfra :-)

Hej Robert

Tusind tak for de pÊne ord. Vi er meget beÊret. Vi bruger meget tid på at forberede Le Mans så vore gÊster kan få en rigtig god oplevelse. SÊrlig er vi bevidste om at personalet på Le Mans gÞr en kÊmpe indsats. De gÞr ganske enkelt en stor forskel. Vi sÞrger for at alle roserne også kommer frem til dem.

Med Þnsket om et "På gensyn" og rigtig god sommer.

Formel 1 Østrig

Fra det Þjeblik vi ankom til lejren, blev vi mÞdt af glade og smilende personale. Alle var hjÊlpsomme og der blev gjort alt for at vi befandt os godt.

2025幎6月29日

Hej Kurt

Velkommen hjem - og tusind tak for den fine anmeldelse. Den er vi meget glade for. Vi sÞrger for at alle roserne bliver sendt videre til vore medabejdere i Østrig. De gÞr en stor indsat - og altid med et smil.

Vi hÃ¥ber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang - enten til F1 i Østrig eller pÃ¥ en af vÊre andre Formel 1 rejser.

God sommer :-)

F1 Østrig 26-29 jun 25

Alle i GP teamet gjorde en formidabel indsats for at sÊtte perfekte ramme til F1 dagene. Det lykkedes til fulde. Ingen klagepunkter overhovedet - kun ros. 5 stjerner uden tvivl.

2025幎6月26日

KÊre Tina

Tusind tak for din flotte anmeldelse - den er vi glade for :-) Vi lader dine roser gÃ¥ videre til vore medarbejdere pÃ¥ Campen i Østrig. De yder et stort stykke arbejde, sÃ¥ det er virkelig dejligt nÃ¥r det ogsÃ¥ vÊrdsÊttes af vores gÊster.

Håber vi kan få lov til at byde dig velkommen igen en anden gang. Rigtig god sommer.

God tur til Østrig F1 meeen

Har haft en fantastisk tur til formel 1 i Østrig de 2 chauffÞrer vi havde derned og hjem har vÊret helt fantastiske og jeg ville havde givet 5 stjerner hvis ikke det var for den chauffÞr der aflÞste dem da vi kom til Danmark, vi spÞrger til om han kÞrer rÞdekro Fredericia Vejle eller hvad han gÞr og han bekrÊfter at vi kÞrer til Fredericia som stop nummer 2 og at vi vil vÊre der om en lille time...det bliver der booket afhentning efter...da han kommer pÃ¥ motorvejen vÊlger han at kÞre til Vejle fÞrst og dermed fÃ¥r alle afhentninger der allerede er arrangeret liv til bare at holde og vente i en time eller mere, dette er under al kritik og jeg syntes det er synd at der skal komme en dÃ¥rlig vurdering ud af en ellers perfekt tur. Personalet pÃ¥ gptours har vÊret helt fantastiske og har sÞrget godt for os alle....kan varmt anbefale dem.

2025幎6月30日

Hej Michael

Velkommen hjem fra Østrig. Dejligt at hÞre I har haft en fantastisk tur.
Vi har lige knap fået alle gÊster og personale hjem endnu, men i lÞbet af aftenen og i morgen skulle de sidste dukke op.

Vi er enige i at det virker som en uhensigtsmÊssig Êndring. Vi vil fÞlge op med vognmanden og chauffÞren i lÞbet af de nÊste dage. Ønsker du en uddybning, sÃ¥ kontakt os gerne pÃ¥ mail - sÃ¥ skal du blive opdateret. Vi har ikke et bud pÃ¥ Ã¥rsagen pt. Men vi er klar over at nÃ¥r man er trÊt og pÃ¥ vej hjem, sÃ¥ vil man bare gerne hjem hurtigst muligt.

Men vi er virkelig glade for at chauffÞrerne pÃ¥ bÃ¥de ud og hjemrejsen har vÊret super og at personalet i lejren pÃ¥ Red Bull Ring har gjort det godt og sÞrget for jer alle, og at lejren og turen i helhed har vÊret fantastisk. Ærgerligt at det ender med en samlet middel bedÞmmelse nÃ¥r alt andet er gÃ¥et fint. Men vi glÊdes over du vil anbefale Grand Prix Tours til andre.

Du Þnskes en god sommer.

24H Lemans

Super gode faciliteter og godt personale

2025幎6月15日

Hej Jesper

Tusind tak for de 5 stjerner. Vi elsker det :-)
Dejligt at i har nydt turen og opholdet i vores lejr.
Du Þnskes en dejlig sommer - og så håber vi at se dig igen en anden gang.

www.gptours.dk

FÞrste tur til Le Mans - value for money!

FÞrste tur til Le Mans - alt virkede som det skulle, tydeligt at GPTours har gjort dette fÞr. Fedt at bilen holdt 50 m fra teltet som var slået op. Ordentlige senge, så man sover godt! Gode bade/toilet og mad/hyggeforhold - alt indenfor 200m afstand - super! Syntes det var value for money!
Eneste lille anke var manglen på et bedre kort over området (det er stort!), da det kan vÊre svÊrt som ny at finde ud af, hvor lejren ligger osv. Dette er givet videre til GPTours og de kigger på det.

Hej Morten

Så skÞnt at hÞre I har haft en god tur til Le Mans - og så dejligt at i har givet jer tid til at skrive. Det vÊrdsÊtter vi meget. Vi har arbejdet meget på at få lavet en hyggelig lejr med gode og ordentlige forhold selvom man bor i telt. Der er lidt for enhver smag. Lejren er opbygget så man ligesom har et "hjem" på Le Mans - et sted hvor man kan hygge og slappe af når man ikke er på banen.

Manglen på et bedre kort er vi ved at se på. Så forhåbentlig kan vi få noget som er bedre til nÊste år. Vi håber at se dig som gÊst en anden god gang. God sommer.

www.gptours.dk

Efter mange års pause tilbage i LeMans

Efter mange års pause tilbage i LeMans , en god oplevelse , ikke mindst de sanitÊre forhold har fået et godt lÞft . Den gode betjening fra gptŽs medarbejdere var , altid med godt humÞr og en frisk bemÊrkning , med til at gÞre det til en rigtig hyggelig tur . Og ikke at forglemme , rigtig god mad .

Laurits

2025幎6月12日

Hej Laurits

Tusind tak for den flotte anmeldelse - og ikke mindst velkommen tilbage på Le Mans.

Vi er meget ydmyge og taknemmelig for dine mange roser. Herfra sÞrger jeg for at roserne kommer videre til vore mange medarbejdere på Le Mans - de gÞr et stort stykke arbejde.

Vi håber at se dig igen engang på Le Mans og vil ellers Þnske dig en God Sommer.

Le mans

En fantastisk tur til Le mans der er 100%styr på tingene ved bestilling og super flinke mennesker/personale i lejere 👍👍👍👍

Hej Carsten

Wow - sikke en skÞn anmeldelse. Den varmer hele vejen ind i hjertet. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

HÃ¥ber vi ses en anden god gang. Rigtig god sommer.

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, bedre end forventet. Flinke folk der servicerede os. Jeg har vÊret til Le Mans ca 20 gange, fÞrste gang med et rejsebureau. Men ikke sidste gang. Jeg er 112% sikkert, at finde på Grand PrixTours lejr nÊste år.

Hej Allan.

Tak for de meget fine ord. Så skÞnt at hÞre at I har haft en god oplevelse - og at den sågar var bedre end forventet. Vi gÞr meget for at have en hyggelig og afslappet stemning lejr, hvor der pÊnt og ordentligt- og hvor der bliver ydet en topservice.

Dejligt at hÞre at vi kan vÊre heldige at se dig igen nÊste år. Det vil vi glÊde os til.

www.gptours.dk

God service, struktur og organisering

Hej Nicklas

Tak for de 5 flotte stjerne. Vi er meget glade og prÞver at samle lidt på dem.

Du Þnskes en god aften, og så håber vi at se dig igen.

24 Heures Du Mans 2025

Femte tur til Le Mams, og tredje gang med GP Tours. Og igen igen har GP Tours bevist, hvorfor at jeg fremover vil ned til Le Mans, med GP Tours
Da jeg ankom kl. 12.00, spurgte jeg om jeg kunne få byttet 15.15 afgang til paraden, til 14.15 afgangen, og der blev kigget på det og jeg fik den byttet.
Morgenmaden og grillaftenen var fantastisk, og det var fantastisk, man kunne få pÞlsemix.
Deres gÊster var som altid forrygende.

Det eneste minus på turen, var bussen på vej derned og tilbage.
Forsinkelser på vej derned og på vej hjem. Pleace, jeg vil gerne mÞde 2 timer fÞr i Roskilde for, at vi kan lande i Campen så tÊt på kl. 08 som muligt.

2025幎6月15日

Hej Thomas

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi meget glade for. Dejligt at hÞre at vores personale på Le Mans kunne hjÊlpe med Êndring af billet til kÞreparaden.

Vi lader roserne vedr. maden gå videre til kÞkkenpersonalet - ikke mindst morgenmaden og grillaften - og pÞlsemix :-)

Forslaget med at Êndre på bustiderne sender vi videre til kÞrselsafdelingen. Så vil de se på mulighederne. Til slut er vi allermest glade for at i synes vi har nogle forrygende gÊster. Det synes vi også selv vi har. Rigtig god aften.

www.gptours.dk

Super tur styr på alt i Camp osv

Super tur styr på alt i Camp osv. min 5 tur bliver også med jer 😃

2025幎6月10日

Hej Ole

Tak for din fine anmeldelse - det varmer. Dejligt at i er glade for vores camp, og så glÊder vi os til at se jer igen nÊste gang. I Þnskes en god aften.

Le mans 25

God mad alt godt styr på alt.

Hej Kim

Tusind tak for de 5 stjerner - dem er vi super glade for. HÃ¥ber at se dig igen en anden gang.

www.gptours.dk

StÊrk lÞbsoplevelse – men for mange detaljer, der skuffede som bÞrnefamilie

Vi har netop vÊret pÃ¥ en Formel 1-rejse med GP Tours, og overordnet set fik vi nogle mindevÊrdige dage som familie – men vi sidder desvÊrre ogsÃ¥ tilbage med fÞlelsen af, at dele af oplevelsen kunne (og burde) have vÊret bedre.

Det positive fÞrst:
Selve lÞbsoplevelsen var fantastisk. Banen, stemningen og det at vÊre til F1 live er noget, vi vil huske lÊnge. Vores hotel havde en hyggelig pool, som vi nåede at bruge, og det fungerede fint at kÞre selv derhen. På trods af lidt logistisk kaos med busserne til og fra banen, kom vi både ud og hjem uden problemer.

Men der var også en rÊkke ting, som trak helhedsoplevelsen ned:
Vi blev som familie pÃ¥ 5 placeret pÃ¥ et andet hotel end resten af gruppen. Det forstÃ¥r vi i forhold til pladsbehov – men hotellet virkede markant lavere i kvalitet, og vÊrelset var helt strippet: kun seng, tv og hÃ¥ndklÊder. Ingen elkedel, ingen mulighed for kaffe fÞr kl. 8, og det er altsÃ¥ hÃ¥rdt med bÞrn, der vÃ¥gner kl. 6.

Morgenmaden Ã¥bnede fÞrst kl. 8, og bussen afgik 8.30. Vi pÃ¥pegede udfordringen i forhold til smÃ¥ bÞrn og et presset morgenprogram – men her blev der desvÊrre ikke fundet en lÞsning. Det var desvÊrre gennemgÃ¥ende for flere af vores henvendelser: vi blev mÞdt med venlighed, men uden reelt at blive hjulpet.

Det var ogsÃ¥ Êrgerligt, at vi ikke kunne fÃ¥ svar pÃ¥ muligheden for at tilkÞbe en ekstra nat fÞr selve afrejsen – vi fik blot at vide, at det kunne undersÞges pÃ¥ selve udtjekningsdagen. Det skabte unÞdig usikkerhed i planlÊgningen.

Race Night blev afholdt pÃ¥ det andet hotel, hvor resten af gruppen boede. Her gik vi over og deltog. Maden var bÞrnevenlig, men der var udelukkende junkfood – pizza, burgere, hotdogs og pommes frites. Et konstruktivt forslag: tilfÞj gerne nogle grÞnnere eller mere varierede alternativer. Lyden var desvÊrre sÃ¥ ringe, at vi knap kunne hÞre noget, hvilket GP Tours dog anerkendte og beklagede.

Restauranten virkede lettere nusset, og der blev rÞget under maden, hvilket for os trÊkker oplevelsen ned, isÊr med bÞrn.

Velkomstpakken skuffede. Vi havde glÊdet os til t-shirts til bÞrnene, men blev ved ankomst informeret om, at de kun fandtes i stÞrrelse S – hvilket ikke passer pÃ¥ nogen af vores bÞrn, og slet ikke pÃ¥ vores 3-Ã¥rige. En lille pose vingummibamser havde Êrligt gjort stÞrre lykke i den situation. Kasketterne var desuden for store og havde lys i skyggen, hvilket gjorde dem sjove, men ikke sÊrlig F1 agtige. Jeg har gjort mere reklame for GP Tours med velkomst pakken end jeg har fÃ¥et ud af den. Overvej om ikke jeres logo pÃ¥ en kasket eller trÞje for et af F1 teams (som kunne vÊlges individuelt) ville vÊre langt mere vÊrd for jeres gÊster.

Alt i alt:
Det var en stor oplevelse – og lÞbet i sig selv var hele turen vÊrd. Men vi sad tilbage med fÞlelsen af, at mange af de smÃ¥, men vigtige detaljer ikke var tÊnkt helt til ende. Hvis jeg havde haft overskuddet, kunne jeg have sammensat en tur selv og sparet ca. 10.000 kr – og det er ikke en fÞlelse, man bÞr sidde med efter en pakkerejse.

Der er potentiale og gode mennesker bag – men herfra en klar opfordring til at skrue lidt op for nÊrvÊr, fleksibilitet og gennemtÊnkte lÞsninger til bÞrnefamilier.

2025幎5月2日

KÊre Andreas

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er dog kede af at hÞre turen ikke har levet op til alle jeres forventinger.

På samme tid glÊder det vores lille F1 hjerte at i trodsalt er kommet hjem med en stor oplevelse og gode minder.

Allerede ved bestilling fik i information om at jeres ophold ville vÊre på et andet hotel end vore faste F1 hoteller i Spanien. Der kunne vi ikke få familievÊrelser til 2 voksne og 3 bÞrn. Til gengÊld gjorde vi en stor indsats for at få ef familievÊrelse på et nÊrliggende hotel. Til ekstra info kan jeg fortÊlle at der heller ikke er elkedel på de Þvrige hotellers vÊrelser.

Vore turledere arbejder på at hjÊlpe alle bedst muligt under opholdet og de har fået meget ros. Den ene turleder forsÞgte at få hotellet til at åbne for morgenmad på jeres hotel lidt tidligere, men det blev desvÊrre ikke imÞdekommet. Det er vi selvfÞlgelig kede af.

RaceNight beklager vi meget. Maden kan sagtens opgraderes og lyden var dårlig - og mange kunne ikke hÞre hvad der blev sagt. Det er vi opmÊrksomme på og det skal der rettes op på til nÊste gang. Vi er allerede på sagen her.

BÞrn er altid velkommen. Men vi må også vÊre Êrlige at sige, at det er sjÊldent vi har små bÞrn med. Vores erfaring er at de små ikke bryder sig om larmen, stÞvet og varmen på banerne. Omkring konfirmationsalderen ser vi de fÞrste store bÞrn (teenagere) på vore F1 ture, og de er typisk meget entusiastiske og ved en del om hvad F1 er.

Vores velkomstpakke består som standard af t-shirt og cap. Vi har ikke rettigheder til blot at bruge teams eller bilmÊrkernes logo - sådan noget koster ret mange penge :-). Men ellers en spÊndende ide. Vi kommer ikke til at fÞre t-shirts til mindre bÞrn, men ideen med en pose slik eller lignende vil vi tage med. Vores mindste t-shirt stÞrrelse er Small og så går det til XXXL.

Hvis du gerne vil have flere ting uddybet, så er du velkommen til at skrive direkte til os.

Vi Þnsker jer en god sommer og glÊder os over i har haft en stor oplevelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。