レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ingen service. Skimmelsvamp pÃ¥ badevÊrelset.Slidt inventar. Ventilation pÃ¥ badevÊrelset var faldet ned og lÃ¥ pÃ¥ gulvet. Ejer blev informeret om det 1 time efter ankomst. Da vi rejste hjem 2 dage sene... もっず芋る

Vores ophold pÃ¥ Havnebakken fra d.26. - 29.august 2024 var en virkelig god oplevelse. Vi var meget tilfredse. Dejlig vÊrelse, god betjening og lÊkker mad. Vi vil gerne fremhÊve den italienske aften -... もっず芋る

Min mand og jeg har lige spist pÃ¥ Havnebakkens restaurant, efter at have bestilt bord tidligere pÃ¥ dagen. Min mand fik Dagens Fisk og jeg fik helstegt rÞdspÊtte. Vi er som udgangspunkt lettere krak... もっず芋る

Vi kan helt tilslutte os de andre gode anmeldelser af Havnebakken. God mad, venlig betjening, hyggelige lokaler og fine, rene og - mÃ¥ske - nyrenoverede vÊrelser. Vi havde vÊrelse pÃ¥ anden sal me... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hotel og restaurant Havnebakken er placeret i VesterÞ få minutters gang fra fÊrgen og en af Þens bedste badestrande. I vores restaurant kan du nyde en kÞlig forfriskning eller en middag med lÊkre, lokale råvarer.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

24件のレビュヌ

Ingen service

Ingen service. Skimmelsvamp på badevÊrelset.Slidt inventar. Ventilation på badevÊrelset var faldet ned og lå på gulvet. Ejer blev informeret om det 1 time efter ankomst. Da vi rejste hjem 2 dage senere lå den stadig på gulvet. Ingen mulighed for at kÞbe kolde drikkevarer.
1200 kr pr overnatning udenfor sÊsonen er dyrt, specielt når der ingen personale er til stede. Morgenmaden ok, dog blev der ikke fyldt op. Vi kommer ikke til at bo på Havnebakken igen.

2025幎5月16日

Aldrig vÊret på LÊsÞ fÞr

Aldrig vÊret på LÊsÞ fÞr. Havde sÞlvbryllup 14. august 24 og valgte Havnebakken at fejre det på. Og det var en god idé! Fantastisk stemning, service og rigtig fint menukort. Da de opdagede at vi havde sÞlvbryllup blev der straks serveret bobler på husets regning. Er sikre på, at de ny ejere gÞr en kÊmpe forskel!! Tak for en kanon god oplevelse hos Jer. Vi ses!!!

2024幎8月13日

Et skÞnt ophold

Vores ophold på Havnebakken fra d.26. - 29.august 2024 var en virkelig god oplevelse. Vi var meget tilfredse. Dejlig vÊrelse, god betjening og lÊkker mad. Vi vil gerne fremhÊve den italienske aften - det var opholdets hÞjdepunkt. KÊmpe portion grillede jomfruhummer, perfekt panna cotta og liflig italiensk musik gennem middagen. En perfekt aften.

2024幎8月26日

Fantastisk hotel

Fantastisk hotel, super beliggenhed og skÞnt personale. Maden på hotellet var så lÊkkert og vÊrelserne lyse og rene. Vil helt sikkert anbefale hotel Havnebakken til alle der skal til LÊsÞ.

2024幎8月6日

Super oplevelse.

Meget venlig betjening. God beliggenhed. Fine vÊrelser. Smagfuldt indrettet i badehotel stil. Hyggelig atmosfÊre og lÊkker morgenbuffet. Et sted vi meget gerne vender tilbage til. Super oplevelse til en forlÊnget weekend med venner.

2024幎8月2日

Fantastisk ophold

Fantastisk ophold! Super god service. Personalet var meget sÞde, venlige og imÞdekommende og gjorde alt for at deres gÊster fik et godt ophold. Meget lÊkker mad bÃ¥de til aften og morgen. Fine og lyse vÊrelser. 5 ud af 5 stjerner 😊🎉

2024幎8月2日

Havnebakken LÊsÞ

Netop hjemkommet fra et ophold pÃ¥ Havnebakken ❀ Kan slet ikke fÃ¥ smilet tÞrret af 🙂 Dejligt vÊrelse, Kunne ikke hÞre at der boede andre, Fantastisk veltillavet mad ❀ Velvilligt personale. Min ros vil ingen ende tage. Jeg kommer tilbage ❀ — fÞlte sig lykkelig.

2023幎9月22日

DÅRLIG

Vi havde set frem til en hyggelig aften, på havnebakken, da vi havde set menu kortet på nettet/ hjemmeside hvor vi tÊnkte det måtte da vÊre et godt sted.
Maden var ok/ god, men ingen tjener kom forbi og spurgte om alt va ok, heller ikk om vi var interreseret i dessert eller kaffe, hvilket vi syntes det hÞrte til. !!!
PÃ¥ et tidspunkt spurgte vi om hun kunne gÞre noget ved solen , da den generede, hvortil hun svarer” ja jeg kan da kalde pÃ¥ regnen igen” vi mener bare hun kunne rette lidt pÃ¥ gardinerne , for at tilfredse sine gÊster. !!!
Da vi så så skulle betale , havde de heller ikke styr på vi ad vi havde fået!!
SÅ ALT I ALT, rigtig dårlig oplevelse, og vil bestemt ikke anbefale det til nogen !! De 3 stjerner var for maden, og ikke servicen !!!
Dagen fÞr var vi pÃ¥ hummerhuset, og fik EN SÆRDELES GOD SERVICE

SORRY !!

2023幎8月15日

Yderst god oplevelse.

Min mand og jeg har lige spist på Havnebakkens restaurant, efter at have bestilt bord tidligere på dagen.
Min mand fik Dagens Fisk og jeg fik helstegt rÞdspÊtte. Vi er som udgangspunkt lettere krakilske med ordentlig mad - men oplevelsen udlÞser 5 stjerner for meget hÞflig betjening, fiskene var yderst vel tilberedte og alt var bare gennemgående lÊkkert.
Desuden er der meget ordentligt og rent - og der er nu bare noget ganske sÊrligt og Êrligt ved et åbent restaurentkÞkken.
Vi kommer gerne igen!

2021幎10月28日
自発的なレビュヌ

Fin betjening af ung mand

Fin betjening af ung mand, fik fish’n Chips, og det var da okay, men
.hvis man har prÞvet samme ret pÃ¥ Thorup Strand, var det sÞlle til sammenligning. SÃ¥ vil anbefale Havnebakken at prÞve at fÃ¥ det pÃ¥ Thorup Strand og se forskellen og mÃ¥ske endda komme tilbage til skÞnne LÊsÞ, med ny inspiration til denne ret.
Vores nabobord fik serveret stjerneskud som så virkelig gode ud, så dem må vi prÞve nÊste gang.

2021幎9月6日

Arrogant og uprofessionel

Havde bestilt bord to dage i forvejen for at tage afsked med LÊsÞ med en gang jomfruhummer. Min hustru og jeg mÞdte op til det aftalte tidspunkt og blev afvist. Der var ikke plads i restauranten da man ventede et busselskab på 65 personer. Mere afstumpet bliver det ikke. Det vil vi spare os for fremover og det kan andre jo også gÞre. Vi prÞver Hummerens Hus i stedet. Det har vi fået anbefalet af lokale.

2021幎8月22日

LÊkkert mad

Vi fik jomfruhummer hotdog og den var virkelig lÊkker.
Personalet var sÞde og hjÊlpsomme, dog lidt travle, men alt i alt rigtig fin betjening.

2021幎8月13日
自発的なレビュヌ

Har aldrig oplevet noget lignende

Venlig betjening, ventede over 2 timer på maden, tjeneren skrev ikke noget ned, og har formodeligt glemt ordren, da de konstant blev revet i armen. Opgav efter 2 timer og 20 min at spise noget. Betalte for drikkevarer, lettere beruset, men ikke noget at spise. Havde en dejlig ferie på LÊsÞ, kunne dog godt have undvÊret den sidste oplevelse. Tog hjem og lavede pandekager, som blev serveret med det samme

2021幎6月6日
自発的なレビュヌ

Elendig betjening, men lÊkker mad

Elendig betjening, men lÊkker mad og hyggeligt hotel. Vi boede på hotellet og det var fint. FÞrste aften var en ung, uerfaren mand tjener. Maden var suveren. Anden dag havde de glemt vores reservation. Vi blev mÞdt af en arrogant, kvindelig tjener, som absolut ikke forstod sig på kundebetjening.
Vi endte med at gå til nabohotellet, for at spise. Det var enkel mad, og god betjening.
Den gode kokkekunst fortjener serveringskunst.
Mvh Anne & Philip Neess

2020幎10月20日
自発的なレビュヌ

Ventede en time på maden

Ventede en time på maden. Vi fik ikke vand til vinen, selvom det var oplyst at vi ville få det. Der lå madrester på bordet da vi satte os. Flere borde sad og kikkede rundt og flere spurgte: Har I heller ikke fået mad?
Da jeg sagde til tjenere at jeg gerne ville kompenseres for ventetiden, klaskede han vores bon ned i bordet og sagde afvisende at vi havde bestilt kl 19.27, og at det var normalt med ventetid så vi kunne ikke klage. Vi fik vores bord kl 19, som bestilt. Og maden over en time senere. De tog alt for mange gÊster ind til alt for lidt personale. Maden var OK, men ikke noget sÊrligt.

2020幎8月16日
自発的なレビュヌ

Vi skal til LÊsÞ igen men ikke bo der igen!

Øv! Vi boede på havnebakken bed & breakfast
Der var INTET information omkring check-in. Vi fandt heldigvis en medarbejder, der var meget svÊr at forstå. Men vi skulle så et andet sted for at hente nÞglen til vores hytte (selve havnebakken restaurant) hvilket ikke var oplyst nogen steder. Andre kom også og var lige så forvirret som os.
Min kÊreste der er 196 cm hÞj sov på gulvet, fordi sengene var for korte til ham. En seng under 2 meter?!?!?!! SeriÞst... selve madrassen var så tynd at jeg kunne mÊrke bunden af sengen hele natten og min kÊreste kunne mÊrke gulvet. Dyne og pude så ikke bare gammel ud, det lugtede gammelt, og puden var det rene ingenting... meget meget dårligt og rigtig Êrgerligt, når vi gav 700 kr for hver nat.
Derudover sÃ¥ var der ikke meget rengÞring i disse corona tider.. vi havde fÊlles bad og toilet (hvilket ogsÃ¥ var meget vagt, og ikke det som jeg regnede med udfra billederne) Vi var “hjemme” hele tirsdagen og der var intet rengÞring, kun let i de vÊrelser der blev Cheket ud af.
Øv! Siger jeg bare! Og da min kÊreste afleverede nÞglen igen pÃ¥ selve havnebakken, var de fuldstÊndig uvidende om de gamle dyner og puder og smÃ¥ senge...
De er 2 forskellige “afdelinger” men hallo! Snak sammen...

2020幎8月12日
自発的なレビュヌ

Vi kan helt tilslutte os de andre gode

Vi kan helt tilslutte os de andre gode anmeldelser af Havnebakken. God mad, venlig betjening, hyggelige lokaler og fine, rene og - måske - nyrenoverede vÊrelser.
Vi havde vÊrelse på anden sal med ovenlysvindue, og det kunne med fordel få en fjernbetjent persienne, men det er kun et forslag, ikke brok.
Og så er LÊsÞ i det hele taget et besÞg vÊrd.
Ref. ordre nr.659107.

Vi anbefaler helt bestemt Havnebakkens hotel.

2020幎6月13日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ