レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi har aldrig oplevet noget lignende Eriks kommunikation og mÃ¥de at hÃ¥ndtere situationer pÃ¥. Det er direkte umenneskeligt og uden medfÞlelse. Vi havde en aftale med Erik om at han skulle male... もっず芋る

Vi er yderst tilfredse med veludfÞrt malerarbejde af et stÞrre projekt pÃ¥ 250 kvm. Erk er punktlig, ordentlig og overholder aftaler samtidig med at kvaliteten er i orden. Giver vores varmeste anbefali... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har fÃ¥et ordnet 3 stuer, i vores "gamle dame" - hus fra 1904. HE Malerfirma har udfÞrt reperationer og alt malerarbejet, og det er blevet super fint. Arbejdet blev fÊrdigt til tiden og Erik er me... もっず芋る

䌁業が回答したした

Erik og hans firma har hjulpet med at lave vores 1.sal, hvor der skulle repareres huller i vÊgge efter ny el, spartles, ny filt pÃ¥, males lofter/vÊgge og paneler. Arbejdet er udfÞrt som lovet pÃ¥ tid... もっず芋る

䌁業情報

1. 画家
  2. 建物修埩サヌビス
  3. 火灜被害埩旧業
  4. 巊官
  5. 䞍動産メンテナンス
  6. 矜目板斜工請負業者

圓該䌁業による蚘述

HåndvÊrk med stolthed er vores mÊrkesag. Vi ligger stor vÊgt på faglighed, råd & vejledning og ikke mindst at vi opfylder vores kunders behov, udfaldskrav og deres Þnsker. Vi anvender kun godkendte produkter der lever op til vores egne hÞje krav til synlig kvalitet og ikke mindst holdbarhed. Hos H.E Malerfirma får du 23 års erfaring med alt lige fra renovering til nybyg. Vi har meget stor erfaring i spartling/fuldspartling af vÊgge og lofter og ved hvad der skal til for at få det korrekte resultat. Men uanset hvad vi skal levere af arbejde, kan vores kunder forvente grundighed, punktlighed og kvalitet. Hos H.E bruger vi den tid der skal til for at forstå prÊcist hvilket resultat kunden Þnsker, med hensyn til farver, vÊgbeklÊdning m.m. Når vi sammen med kunden har gået projektet igennem, laver vi et godt tilbud på opgaven som vi sender på mail. Kunden lÊser tilbud igennem og har mulighed for at ringe til os ved tvivl og spÞrgsmål. Er tilbud som det skal vÊre, sender vores kunder bekrÊftelse retur og vi kan komme i gang. Når opgaven er udfÞrt, går vi i fÊllesskab med kunden opgaven igennem for evt. fejl og mangler til udbedring. Såfremt der skulle vÊre nogen udbedringer, laves disse og fÞrst derefter sender vi faktura. Vi ser frem til at servicere endnu flere glade kunder.

3.9

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

35件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

De varmeste anbefalinger herfra

De varmeste anbefalinger herfra. Vi stod i stresset fraflytning af lejebolig og H.E. malerservice gav os fair pris, flot arbejde og en stÞttende hånd igennem afleveringsprocessen. Imponerende fleksibilitet og Erik skaber tryghed for sine kunder i en stresset situation. Man kan trygt vÊlge H.E. malerservice!

2024幎10月22日

Kan varmt anbefale

Erik var virkelig god hele vejen igennem. For det fÞrste var prisen virkelig god, og derudover har der vÊret god kommunikation gennem hele forlÞbet, og så var malerarbejdet også helt i top!
En virkelig god oplevelse, hvor kunden er i fokus.

2024幎7月17日

Maling af hus

Vi er MEGET tilfredse med det malerarbejde, Kim og Erik har udfÞrt i vores nye hus. Rigtig god og professionel oplevelse, med fagfolk, der er til at regne med - og nemme og rare at kommunikere med. Stor anbefaling.

2024幎6月30日

Giver 5***** til H.E malerfirma. Trygt og godt arbejde

Maling af 3 vÊrelser, stue, gang, kÞkken, bad og dÞrkarme. H.E Malerfirma har gjord et rigtig godt arbejde 👌. Behagelig, flink, og forstÃ¥ende for hvad man vil have malet og hvordan. Intet at sÊtte en finger pÃ¥. Jeg vil helt klart bruge H.E igen.

H.E giver en tryg overlevering af lejligheden, da han mÞder op under flyttesyn. For at sikre sig arbejdet er i top.

2024幎5月31日

H.E Malerfirma からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse af os.
Dejligt nÃ¥r vores bestrÊbelser pÃ¥ at give vores kunder en god oplevelse virker 😀

Maling af gang, toilet og bad

Fik malet gang, toilet og badevÊrelse. Intet at sÊtte en finger på. VÊlger helt klar H.E Malerfirma en anden gang igen.

2024幎3月24日

Hej Trine
Tusind tak for din pÊne tilbagemelding. Vi ser frem til en anden god gang
Bedste hilsner
H.E Malerfirma

Jeg fik hjÊlp af H.E til at male min

Jeg fik hjÊlp af H.E til at male min lejlighed. Lofter, vÊgge og alle karme og lister. Jeg fik lidt farver på vÊggene og maler Erik var super god til råd og vejledning. Det var en ordentlig omgang med det hele, men alt gik helt gnidningslÞst og er så glad for resultatet. Pris mÊssigt så var det absolut også godt. Erik og resten af H.E for i hvertifald mine anbefalinger.

2024幎2月16日

H.E Malerfirma からの回答

Hej Camilla, mange tak for de pÊne ord. Vi ser frem til en anden god gang 😊😊

Vi har haft H.E Malerfirma til at

Vi har haft H.E Malerfirma til at hjÊlpe os i vores nye bolig. Og må sige at vi lige fra fÞrste besÞg fra dem med gennemgang af vores projekt, til sidste penselstrÞg er blevet behandlet virkelig godt. Vi har fÞlt os trygge og selv om vi havde lidt Êndringer undervejs, tog de det med et smil og fuldfÞrte opgaven. Vi kan trygt give dem vores bedste anbefaling og tager bestemt fat i dem igen når vi skal videre med renovering. Og ikke mindst så er prisen yderst rimelig. Tak for godt arbejde.

2024幎1月29日

Kan klart anbefales.

Jeg har lige kÞbt hus, og blev derfor anbefalet H.E Malerfirma. Jeg brugte dem til at ordne samtlige vÊgge i huset med spartel, filt og maling.
Er super tilfreds med arbejdet som er blevet udfÞrt, samt samarbejdet imellem.
Så hvis nogle er i tvivl om hvilket malerfirma de skal vÊlge, kan jeg personligt klart anbefale H.E Malerfirma.

2024幎2月5日

H.E Malerfirma からの回答

Vi takker for ordren og for rigtig god behandling igennem hele processen :)
Vh. H.E Malerfirma

En super oplevelse

Jeg brugte H.E Malerfirma, da vi skulle have malet kontoret. En super god oplevelse, og resultatet er blevet fantastisk. Vi fÞlte os godt rådgivet i hele processen, fra besigtigelse af opgave til den blev lÞst. Prisen for udfÞrt arbejde var mere end fair, så har kun de varmeste anbefalinger herfra.

2023幎12月13日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。