HjortshÞjs Party Service レビュヌ 150

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hej HjortshÞj: Vi vil gerne sige tak for dejlig mad ordre nr 44279 Det var simpelhen lÊkkert kÞdet var sÃ¥ mÞrt vi behÞvede ikke at brug kniv og tilbehÞret til rent guf. Venlig hilsen Lone & Ole Ni... もっず芋る

KÊmpe KÊmpe ros til NytÃ¥rsmenuen (og andre menuer vi har kÞbt hos jer) Alt ved afhentning blev hÃ¥ndteret fuldstÊndig fantastisk trods mange kunder 👌 Maden var helt utrolig lÊkker og sÃ¥ let at serv... もっず芋る

Fik leveret luksus brunch til min reception pÃ¥ arbejde, i anledning af min 25 Ã¥rs jubilÊum. Maden var rigelig, fin, smagsfuld, og varm. Leveret til aftalte tid. Weekenden efter leverede HjortshÞj... もっず芋る

Vi havde bestilt en tapasbuffet, som var super flot anrettet og fuldstÊndig fantastisk lÊkker. Selv tre dage efter taler mine kolleger stadig om den lÊkre mad, fra HjortshÞj. Vi vil gerne hermed t... もっず芋る

䌁業情報

150件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

LÊkker Mad

Hej HjortshÞj:
Vi vil gerne sige tak for dejlig mad ordre nr 44279 Det var simpelhen lÊkkert kÞdet var så mÞrt vi behÞvede ikke at brug kniv og tilbehÞret til rent guf.
Lone & Ole Nielsen

2026幎4月4日

LÊkker juleplanke

Vi fik juleplanken til julefrokost d. 30 /12-25
Og det var upåklageligt. Rigtig lÊkre råvarer og super lÊkkert anrettet. Alle gÊster var imponerede. Det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller derfra.

2025幎12月30日

KÊmpe anbefaling herfra

KÊmpe KÊmpe ros til Nytårsmenuen (og andre menuer vi har kÞbt hos jer)
Alt ved afhentning blev hÃ¥ndteret fuldstÊndig fantastisk trods mange kunder 👌
Maden var helt utrolig lÊkker og så let at servere. Virkelig god vejledning til tilberedning og anretning.
Vi kommer med garanti tilbage og kan kun anbefale jer til andre🌟

2025幎12月31日
自発的なレビュヌ

De bedste anbefalinger herfra..

HjortshÞj sponserede maden til over 400 mennesker til Region Vardes speedway og lige netop den menu ville jeg gerne have til mine gÊster.
Det var ikke noget problem og maden levede 100% op til mit Þnske.
Den var flot og super velsmagende og der var mere end nok til os alle.
De bedste anbefalinger herfra.

2025幎9月7日
自発的なレビュヌ

Fantastisk mad og service til 60-Ã¥rs fÞdselsdag – varmt anbefalet!

Vi benyttede HjortshÞj Party Service i forbindelse med en 60-års fÞdselsdag over tre dage, og det var en fremragende oplevelse hele vejen igennem. Vi fik leveret:
• Mexicansk buffet med alt fra kÊmpe rejer og citrusmarineret laks til spicy hotwings, chiligryde og hjemmelavet guacamole – alle gÊster roste maden og gik mÊtte og glade fra bordet.
• Nordisk buffet nÊste dag, som var bÃ¥de elegant og velsmagende.
• Dessertbord med fem forskellige slags desserter – fantastisk afslutning på aftenen.
• Brunch til den sidste dag – rigeligt, varieret og af hÞj kvalitet.
Derudover havde vi også bestilt bÞrnemenuer, vegetarretter, bar med fadÞlsanlÊg, slushice, popcorn og alt det praktiske omkring levering fungerede upåklageligt.
Maden kom til tiden, var flot anrettet, og der var rigeligt af den. Kvaliteten var hÞj hele vejen igennem, og både bÞrn og voksne var meget tilfredse.
HjortshÞj Party Service leverede en professionel og pålidelig service, og vi vil ikke tÞve med at bruge dem igen til fremtidige arrangementer. En varm anbefaling herfra!

2025幎5月24日
自発的なレビュヌ

Fik leveret service og mad fra

Fik leveret service og mad fra HjortshÞj til min sÞn's Konfirmation. Fik en yderst professionel service og behandling. Blev mÞdt med venlighed ved hver kontakt i forlÞbet. Maden var super lÊkker og i skÞnneste orden - og rigeligt af mad, men hellere for meget end for lidt - som man siger.
HjortshÞj Party Service lever fuldt ud op til det gode ry de har ude i byen.
De bedste anbefalinger herfra.

2025幎5月11日

Jule tapas

Vi fik jule tapas fra HjortshÞj i lÞrdags til
14 Pers. Det var igen virkeligt lÊkkert og rost af alle gÊster, vi kommer helt sikkert igen 👏🏻👏🏻🀩

2024幎12月19日

LÊkkert brunch

LÊkkert brunch - mere end rigeligt mad.
Kan bestemt kun anbefale HjortshÞj Party Service.
Jeg har bestilt fra dem flere gange og der har kun en enkelt gang vÊret lidt vrÞvl med et antal af tarteletter - altså skallen.
Heldigvis kan man hente i den lokale, vi fik dog tilbud om at de ville komme forbi med dem, men vi fik fikset det uden problemer.
Med brunch-buffen var alt som det skulle vÊre.

2024幎10月27日
自発的なレビュヌ

Super super mad oplevelse.

Hej
Vi var en gruppe på 14 voksne som bestilte mad hos HjortshÞj Partyservice her i fredags d 27-9 2024. Det var deres sommer buffet. Vi havde bestilt levering til kl 18 og 17. 50 ringede det på dÞren. Maden var super super god. Flot anrettet og der var meget mad. Det bliver ikke sidste gang vi bestiller hos dem når vi tager på vores årlige tur til Blåvand.

2024幎9月27日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。