Fantastisk skiferie Alt var godt planlagt fra Højmarks side Fra begyndelsen til slut af ferien SMS fra guiderne hver gang det var et sammentref på pisten eller udenfor Smilende og godt humør
レビュアーのコメントを見てみましょう
Højmark har styr på sine ski(rejser) Når jeg står på ski, er de eneste udfordringer, jeg har brug for, pisterne i terrænet 😉 🗻 ⛷️ Alt andet omkring mig skal bare fungere perfekt! Og det gør det,... もっと見る
Det er første gang vi rejste på skiferie med Højmark. Alt fungerede-fra start til slut. Vi blev guidet hele vejen. God service ved bestilling af rejsen og god service under rejsen. Dejligt hotel i Wag... もっと見る
Meget glad for at rejse med Højmark Rejser, alt klappede Fra før vi ankom til destinationen og under opholdet blev der taget hånd om os. Guider var venlige og nærværende Vil helt sikkert anbefale... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Skirejser og skiferie - Højmark Rejser er størst og bedst i Alperne. Vælg mellem skirejser til 10 destinationer i Østrig og få en suveræn skiferie.
Vasevej 37, 6950, Ringkøbing, デンマーク
- www.hojmark.dk
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det har været en hamrende god oplevelse…
Det har været en hamrende god oplevelse at rejse med Højmark Rejser, og især Asger og Dennis på Schladming destinationen har født denne holding. Tak for en god uge!

Kæmpe tak til Jette
Vi har ikke rejst med Højmark endnu, må jeg ærligt indrømme - men jeg måtte bare lave en særskilt anmeldelse af kundeservicen.
Jette har hjulpet os med at booke rejse til Østrig, og hun har gjort - og gør stadig - sit ypperste for at sammensætte den bedste rejse til os. Der har været flere ændringer undervejs, men Jette har holdt hovedet højt og hele tiden formået at løse opgaven. Jeg har hende efterhånden på speed dial, og det er lige før at jeg sender hende en julegave som tak for hjælpen ;-)
Vi glæder os til vores rejse!

Højmark Rejser からの回答
God og super hurtig service
God og super hurtig service!
Vi glæder os til at tage på ferie med Højmark.
Højmark rejser er bare bedst
Højmark rejser har bare den mest overskuelige hjemmeside til at finde hoteller der er derude.
Og så har de altid søde og hjælpsomme guider.
Vi har altid fået en fantastisk skiferie, når vi rejser med Højmark Rejser.
Kvalitet og service hele vejen igennem.
Super familieferie i Østrig
Vi havde en fantastisk sommerferie på Grafenberg Resort i Wagrain. Vi anbefaler alle vores venner at tage deres børn med derned næste sommer. Super hotel og alt fungerede fra både Højmark og de lokale på hotellet. Kæmpe anbefaling.

Højmark Rejser からの回答
Helt igennem FANTASTISK ferie på hotel Planai, Schladming.
Vi er hjemvendt fra ferie i Østrig, Schladming. Vi boede på Hotel Planai. Hotellet er placeret helt centralt / midt i byen og har gågaden, liftene, stierne og bjergene lige omkring sig. Oplagt når man gerne vil opleve en masse natur og sport. Hotellet var helt i top og lige som vi havde forventet. Især betjeningen skal nævnes. Service-teamet omkring restauranten og rengøringen er venlige, hjælpsomme og smilende. Personerne i receptionen var også virkelig venlige, hjælpsomme og informative mht. oplevelser, trails, sommerkortets funktioner osv. Alt i top!! Der skal lyde en særlig stor tak til Mikael, som vi mødte en del gange i receptionen. Vi fik en masse gode tips, råd og snakke. Jeg håber virkelig, at I ved Højmark ved at I har en kæmpe guldklump i Mikael. Ham kan I være stolte af at have, give en KÆMPE highfive og en lønforhøjelse- for han gør det virkelig godt! 😊😉😁
Det er også hotellets omgivelser ( og Mikael ) som gør, at vi bestiller endnu et ophold på hotel Planai næste sommer. Der er så meget mere, som vi skal opleve!
En enkelt ting som, jeg personligt kunne have "ønsket" mig, er at vi opholdt os på et Østrigsk hotel.....Hvor er de traditionelle lederhosen og kjoler henne?!? 😉👌
Tak for oplevelsen!
Mvh
Søren. 😉
Hotel Kirchboden er et super hyggeligt…
Hotel Kirchboden er et super hyggeligt og autentisk Østrigsk hotel, med hyggelige værelser, flot beliggende med udsigt til bjergene omkring, rent og pænt alle steder, og med et smilende og venligt personale.
Vi kørte ud på opdagelse om dagen, og hyggede med kortspil på terrassen om aftenen.
Skiferie Wagrain.
Grafenberg resort.
Det er så dejlig nemt og overskueligt at booke hos Højmark. Billigt er det ikke men du får til gengæld valuta for pengene. Vi har rejst med Højmark før og gør det igen 😁
Gode oplevelser
Jeg har kun gode oplevelser fra Højmark rejser - både sommer og vinter. Den sidste rejse gik til Ischgl i påsken. Det kan varmt anbefales også selv om vi ikke boede på et alpeffekt hotel.
Fantastisk Skiferie for både børn og…
Fantastisk Skiferie for både børn og voksne!
Servicen har været i top. Hotellet ligger kanon lige ved godolen, Planai, og både guider, tjenerne og maden på hotellet var i top. Skileje som nabo og supermarked i kælderen nemmere kan det ikke være.
Vi glæder os allerede til vores næste rejse med Højmark Rejser.
Super skiferie selv om sneen ikke var…
Super skiferie selv om sneen ikke var for god
God service på hele skiferien
God service på hele skiferien. Dejlig hotel og god service ved måltiderne, morgen og aften.
Fantastisk Skiferie for både store og…
Fantastisk Skiferie for både store og små!
Servicen har været i top fra start til slut, og vores børn på 2, 6 og 9 år havde alle deres debut på ski med stor succes. Hotellet ligger helt perfekt lige ved godolen, Planai, og måde guider, tjenerne og maden på hotellet var helt i top.
Vi glæder os allerede til vores næste rejse med Højmark Rejser.
Verdensklasse rejseselskab
Verdensklasse rejseselskab når man skal på skiferie i Livigno.
Meget god service fra ferierådgiverne ifm. booking af hotel, skiskole og skiudstyr.
Altid dygtige og engagerede guider.
Skiinstruktører er dygtige.
Hotellet levede fuldt ud op til vores forventninger.
Top service fra A-Z
Top service fra A-Z. Hyggeligt og ordenligt. Ikke en finger at sætte på oplvelsen.
Vær dog opmærksom på "RyanAir"-metoden da prisen ikke indeholder type "morgenmad ved ankomst", "aftensmad ved afgang", "forsikring ved skileje" etc. Så det bliver dyrere end første indtryk giver!
Busrejse til Livigno
Busrejse til Livigno: Alt fungerede upåklageligt, hotellet Cervo har det vi sætter pris på og rigtig god plads. Guiderne var synlige overalt og besøgte hotellet dagligt. Herudover kunne de tilbyde div tilkøb, som de også kunne magte 100%
Er lige kommet hjem fra Ladies week en…
Er lige kommet hjem fra Ladies week en planlagt tur af Højmark, det var ikke første gang jeg var afsted til det og bestemt ikke sidste gang. Pinzgauer Hof i Zell am see er et skønt hotel, virkelig pæne og rene værelser og i år igen sødt og hjælpsomt personale. Jeg havde bestilt til 4 men måtte aflyse en af os kort tid før afrejse, Højmark sørgede for at vi fik halvdelen af beløbet retur..virkelig god service. Glæder mig til næste sæson. Vh Heidi Ørom
Gearet til børn!
Gearet til børn!
Super god service og fantastisk tilgang til børnene både på hotellet og ved skiskolen.
Servicen er i TOP hos Højmark!
Servicen fra vi bookede, til de opkald der kom inden afrejse og alle de synlige guider på ferien gjord virkligt at vi følte at Højmark var med os på ferien.
Selv da vi ankom stod der en og ventede på os, selvom vi ankom i bil og altså ikke en busfuld. Alligevel stod de klar og tog i mod os.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。