Min oplevelse med Holte Vinlager var egentlig god, og jeg vil ikke have noget imod at kÞbe hos dem igen. Men hvad angår levering, savner jeg en måde at spore pakken.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Handler primÊrt fysisk i Roskilde butikken men har ogsÃ¥ ofte benyttet mig af deres hjemmeside. kan altid fÃ¥ en prof vejledning, hjemmesiden nem at benytte og man fÃ¥r hurtig svar pÃ¥ om en ordre... ãã£ãšèŠã
Jeg har altid vÊret meget tilfreds med at handle i forretningen. Stor viden, gode priser for alle, super service Stort og bredt sortiment af vin og udsÞgte delikatesser. Min allerbedste an... ãã£ãšèŠã
Vi fÃ¥r ofte leveret vin fra afdelingen i Roskilde. Vi havde en sÊrlig god oplevelse med en stor fest, vi skulle arrangere. Her udregnede ejeren af butikken et estimat over, hvor meget rÞdvin, hvidvin,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Holte Vinlager handler det altid om én ting: Den gode oplevelse. I mere end 40 Ã¥r har vi gjort det til vores mission at finde den vin, der passer perfekt til kundens smag â og sÃ¥dan er det stadig i dag. Det er vores dedikerede vinhandlere, du mÞder i butikkerne, der stÃ¥r bag udvalget hos Holte Vinlager. Vores smagepanel pÃ¥ syv erfarne vineksperter kender kundernes Þnsker og ved, hvad der skaber de sÊrlige Þjeblikke. Det giver os et sortiment ud over det sÊdvanlige â bÃ¥de nÃ¥r det gÊlder smag og budget. Men det stopper ikke der. Gennem stÊrke relationer til vinproducenter verden over har vi sikret os adgang til unikke vine til de bedste priser. Mange af vores leverandÞrer har vi arbejdet sammen med i Ã¥rtier, og derfor kan vi levere vine, der gÃ¥r direkte fra vingÃ¥rden til dit glas. Hos Holte Vinlager fÃ¥r du fri fragt i butikkernes lokalomrÃ¥de uanset hvor meget du kÞber for. Vi har desuden fri fragt i hele landet, hvis du kÞber for minimum 799 kr.
Lejrvej 7, 3500, VÊrlÞse, ãã³ããŒã¯
Altid stor hjÊlpsomhed og god rådgivning i butikken i Holte.
Men hvad angår levering, savner jeg en måde at spore pakken.

Holte Vinlager ããã®åç
Forretningen pÃ¥ Ãsterbrogade har sÃ¥ god service

God vin, ok priser.
Handler der gerne igen.

Holte Vinlager ããã®åç
Hele atmosfÊren, professionalismen og den imÞdekommenhed jeg blev mÞdt med, gjorde det til en rigtig god oplevelse. Ikke sidste gang jeg kommer dér.

Holte Vinlager ããã®åç
Fantastisk vinsmagning ved Jan, der brugte flere smagselementer til at fremhÊve og understrege nuancerne i de mange gode vine, vi fik.

Holte Vinlager ããã®åç
God mad, dejlige simple forklaringer om vinen, og hvorfor tingene passer sammen.
Samt hvad de forskellige druer kan til de forskellige serveringer.
Mvh

Holte Vinlager ããã®åç
Super god behandling og kvaliteten af rådgivning er helt i top. Priserne er meget konkurrence dygtige.

Holte Vinlager ããã®åç
Handlede i Ballerup afdelingen. Gode vine, fornuftige (og sjove) tilbud og rigtig behagelig og venlig betjening.

Holte Vinlager ããã®åç
Farvorit sted for indkÞb af vin!
Holte Vinlager Odense og SÞren, er en god kombi.
Tak! ð

Holte Vinlager ããã®åç
Vi får ofte leveret vin fra afdelingen i Roskilde. Vi havde en sÊrlig god oplevelse med en stor fest, vi skulle arrangere. Her udregnede ejeren af butikken et estimat over, hvor meget rÞdvin, hvidvin, rose osv. vi skulle regne med til 60 mennesker. Heri indgik selvfÞlgelig muligheden for at levere de uåbnede flasker tilbage. Da vi fik leveret vinen til vores hjemadresse, kontrollerede desvÊrre vi ikke ordren. På dagen for festen tre uger senere opdagede vi til vores skrÊk, vi ikke havde fået hele ordren med. Men Holte Vinlager i Roskilde udÞvede udsÞgt service med hensyn til at rette ordren og lod tvivlen komme os til gode. Det var vi meget taknemmelige for!!

Holte Vinlager ããã®åç
God vin leveret lige til dÞren og ingen problemer med at få annulleret den fÞrste ordre, hvori jeg lavede fejl.
Altid god service ð

Ballerup afdelingen:
Som begynder rom drikker fik jeg en super vejledning, samt lidt historie om nogle af mÊrkerne.
Medarbejderen virkede som om han havde stor viden inden for deres sortiment.
KÞbte 2 flasker efter vejledningen.

Holte Vinlager ããã®åç
Super hÃ¥ndatering af min ordre - som altidðð

Holte Vinlager ããã®åç
Holte vinlager i Ballerup, er helt fantastisk, mange gode vine, fÞrsteklasses betjening af kompetente personale, man altid kan spÞrge, man kan altid slå en god handel af.

Holte Vinlager ããã®åç
Super god oplevelse og dejligt med god ekspertise nÃ¥r man ikke selv har sÃ¥ godt styr pÃ¥ det endnu⊠Det kommer helt sikkert efter et par besÞg ðð
Vi ses!

Holte Vinlager ããã®åç
Er så positivt overrasket over ekspertisen og den enorme viden om vin og dens baggrund samt den imÞdekommenhed jeg mÞdte af en kvindelig ekspert i Holte afdelingen. Hun formåede at fremfinde den mest fantastiske og fortryllende vin til en skarp pris. Kommer klart igen og hermed de bedste anbefalinger.

Holte Vinlager ããã®åç
Et dejligt stort udvalg med gode priser, og man bliver altid mÞdt at et smil og hjÊlpsomhed - ingen snobberi her!
Jeg handler ikke så meget på nettet, men hjemmesiden er en god inspiration!
Jeg kommer primÊrt i Holte butikken og det altid en fornÞjelse ð
Robert Engelsholm

Holte Vinlager ããã®åç
Super god service og fornuftige forhandlings muligheder.

Holte Vinlager ããã®åç
Når eller hvis i Handler hos Holte vinlager i HillerÞd så HUSK at undersÞg prisen på deres hjemmeside inden du betaler i butikken
Meget uÊrlig forretning

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ