We zijn ontzettend goed geholpen voor een nieuw matras in onze camper. Alle opties worden doorgenomen en je krijgt een goed advies voor een matras op maat. Het matras was snel klaar! Daarnaast heeft d... もっと見る
企業が回答しました
Echt een fenomenaal 100% natuurlatex matras gekocht. Het koste wat, maar dan heb je ook wat. Nog nooit zo lekker geslapen en kijk elke avond weer uit om op dit matras te mogen slapen. Service en sho... もっと見る
企業が回答しました
Direct de waterdichte matrashoes getest (onvrijwillig maar dat geeft niet). Andere hoezen en beschermers lekken na verloop van tijd door. Daardoor deed ik geen oog dicht om maar 'alert' te blijven en... もっと見る
当該企業による記述
Businesspark Friesland-West 7, 8447 SL, Heerenveen, オランダ
ネガティブなレビューの 75%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Nog geen 2 jaar na aankoop van medium matras van € 404,00 inzakking in midden van matras.Kernmatras opgestuurd naar fabriek. reactie: hoort bij dit matras, mankeert niets aan. Raad niemand aan hier nog een medium matras te kopen. Lijkt op slager die eigen vlees keurt. Wist niet dat een matras maar 2 jaar meegaat van matrasfactory., vind het een ondeugdelijk product. Helaas liegt matrasfactory ook nog eens over de leeftijd van bovengenoemd matras in hun reactie op bovenstaand review, wat een misselijk makend liegende firma is dit bedrijf.

Matras Factory からの回答
Wij hebben een maatwerk caravan matras laten maken bij MATRAS FACTORY in Heerenveen. Tijdens ons bezoek in de showroom zijn we vriendelijk en geduldig te woord gestaan, en mochten we alle type matrassen ook voelen door erop te gaan liggen. We hebben toch gekozen voor de PANTERA kwaliteit, deze was wel iets duurder maar voelde toch lekkerder aan. Binnen 2 weken was het matras klaar en hebben hem afgehaald, matras paste perfect in onze caravan, en we hebben lekkerder geslapen als thuis. Een goed advies, en een goede ervaring.

Matras Factory からの回答
Ze steken zichzelf een veer in hun kont v.w.b. de service. Zeggen ook altijd contact met je op te nemen, een week of 2 nadat je de matras hebt ontvangen, om te informeren of alles naar wens is. Maar er kwam geen telefoontje. Mij was een verkeerde hoes geadviseerd, maar ze geven gewoon niet thuis v.w.b. de service! Reageren gewoon niet of houden je aan het lijntje. Waardeloos bedrijf en A. Dikken neemt je absoluut niet serieus.
Ik heb onlangs een voorpunt bootmatras laten maken bij uw bedrijf en als ik het recht uit de grond van mijn hart mag zeggen ben ik zeer ontevreden over het resultaat. Ik zal U punt voor punt vertellen waarom ik dit hele nare gevoel aan de aankoop heb over gehouden.
Het betreft een kussen in de voorpiek van een boot, dus zeg maar de voorpunt van een boot. Daar ik altijd goed wil slapen mag het ook wel wat kosten en wil gewoon een goede kwaliteit hebben. Daar ik in Heerenveen woon kwam ik dus bij uw bedrijf terecht.
Na de supersnelle levering deze zomer wat echt een pluspunt is kwamen al snel de mindere zaken naar boven.
Het matras bestaat uit 1 deel en is zeer onhandig om het onderin een boot te krijgen in de voorpunt. Temeer, omdat ik bij de verkoper had aangegeven waar hij de deling zou kunnen maken om er twee aparte matrassen van te maken, echter, hier werd door de verkoper niet op gereageerd en werd dus ook niet verteld dat het matras maar uit 1 deel zou gaan bestaan. Ik was dan ook zeer verbaasd te zien bij het ophalen dat het matras uit 1 deel bestond. We hebben net een paar dagen geleden het matras voor de winter uit de boot gehaald en ik kan u vertellen dat het gewoon een getob is om dit te doen en is niet fijn. We moeten het matras ook steeds dubbelvouwen om het OP en VAN zijn plaats te halen wat naar mijn mening de levensduur ook niet echt ten goede zal komen maar misschien vergis ik me daarin.
De stof die erom heen zit is echt een waardeloze stof die zeer snel beschadigd is en losse draden geeft en dit wordt versterkt door de onhandelbaarheid van het matras omdat het zo groot is. Tevens blijft de stof heel gemakkelijk ergens achter haken door de structuur van de stof. De onderzijde van de stof is prima materiaal voor de onderzijde met de kleine nips voor de vocht regulering.
Ik ga ervan uit dat een stof voor matrassen voor een boot wel tegen een stootje kunnen maar dat is in dit geval absoluut niet het geval, dit terwijl ons de stof werd aangeprezen als het beste wat we konden kiezen en samen met de binnenzijde van het matras zouden we het ¨neusje van de zalm ¨ hebben qua matras en dat was ook onze wens.
Dus, al met al is de aanschaf van een bootmatras bij uw bedrijf uitgelopen op een grote teleurstelling en heb echt spijt als haren op mijn hoofd dat we bij u een matras hebben aangeschaft. Bovenstaande tekst heb ik ook naar Matras factory gestuurd maar na maanden nog geen enkele reactie.
Op 07-12-2022 heeft Matras Factory toch gemeend te moeten reageren zoals hieronder vermeld. Het is direct duidelijk dat men niet van zins is om een oplossing voor het probleem te zoeken of daaraan mee wil werken maar men wil alleen NADERE TOELICHTING geven, in mijn nieuwe reactie per email naar het bedrijf heb ik geschreven dat ik wederom teleurgesteld ben en dat men met spitsvondigheden de klant, mij dus, probeert af te troeven maar het is nog niet te veel gevraagd om VOORAF de klant goed te informeren over het product en ook ongevraagd.

Matras Factory からの回答
Twee Talalay kussens gekocht voor rond de 82 Euro per stuk. Kussens zijn prima, echter, de naden van de kussenhoezen lieten al na twee dagen los. Hierover contact opgenomen met de Matras Factory. Ik kreeg een wat snauwerige email terug van een heer A. Dikken. Hierin schreef hij dat er niets aan toe doen was en zij er verder geen discussie over wilden! Ik moest de kussens maar terugsturen. Dat haar, naar mijn idee, wel wat klantvriendelijker mogen gebeuren. Het ging er mij niet om de kussens terug te sturen maar de opmerking ' wij willen er verder geen discussie over' schoot mij in het verkeerde keelgat. Alsof ik al weken lang emails hierover had geschreven. Het was hun eerste reactie op mijn eerste mail waarin in aangaf dat de naden los lieten..... Nogmaals, kussen prima in orde maar de service laat vreselijk te wensen over. Ik ben geen hond.
Top ervaring.
Nette service en snelle levering.
Knappe prijzen.
Niks anders dan positief.
Blij met mijn nieuwe matrassen. Ben vriendelijk geholpen. Een van de goedkoopste aanbieders in mijn ogen.
Matras factoren levert volgens afspraak, heeft geen grote verhalen en levert kwaliteit. Prima!
Ik heb twee talalay latex matrassen bij Matras factory gekocht en ik heb nog nooit zo lekker geslapen. Ben daar deskundig en vriendelijk geholpen.
Bestellen en snelheid levering prima binnen 10 dgn (latex matras 120 x 200). Matrashoes had vieze vlekken, verpakking gescheurd. Na enige tijd merkte ik iets hards op aan een kant van het matras, na losritsen tijk bleek er een harde lijmnaad aanwezig. Heb dit gemeld, men gaf aan bij dit formaat altijd van twee matrassen één te maken door verlijming! Slechte communicatie. Uiteindelijk matras en geld retour.

Matras Factory からの回答
Ik heb op de site gekeken, heb gebeld, en ben langs geweest. Ze hadden erg veel geduld met me want ik heb een zwakke rug en wilde alles weten. Heb nu een bed gekocht. Ben fijn geholpen, en hoop dat het bed net zo goed is als de hulp bij het aanschaffen.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。