䌁業情報

1. ショッピング・ファッション

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Museums Kopi Smykker produces authentic reproductions of Museum Jewelry, especially from the Bronze-, Viking- and the Middle Ages. We have over 600 different pieces, all made in the highest Quality in Denmark

2.4

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

15件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Uprofessionel butik og ejer

Jeg var inde i butikken i Aarhus, og havde spÞrgsmål angående noget guld, som jeg ville have vurderet. Kvinden derinde vidste ikke om hun skulle veje det eller ej, og sagde at jeg kunne få det med til deres lager. Jeg har nu ventet 5 uger, ringet frem og tilbage, og hver gang taler jeg med en medarbejder der ikke har styr på noget - og tilmed giver bestyreren skylden hver gang, "da hun er ny".

Jeg skrev at jeg ville have mit guld tilbage og skulle kontakte en Anders, som ikke lod til at vÊre mÊrket af den lange ventetid.

Jeg skulle modtage en sms om, at guldet var kommet, men der var gået yderligere 2 uger, så jeg gik derind. Mit guld var ankommet, men jeg havde ikke fået en sms. I stedet sagde bestyren, at hun havde ringet 1 gang, da det ankom, men ingen sms. Selvom man er ny burde en butiksbestyrer vel have en eller anden form for viden omkring deres smykker og procedurer??

Jeg synes det er dybt uprofessionelt, og ville aldrig overlade mine smykker til dem igen. Der er simpelthen ikke styr på kommunikation i butikken og med ejer.

2026幎3月17日

Havde givet lavere hvis jeg kunne

Havde givet lavere hvis jeg kunne

Elendig service.

Får en bronzering i gave af min kone, men det viser sig at min hud får en grÞnlig farve af ringen, antageligt på grund af PH-vÊrdien i min hud.
Henvender mig til firmaet og får fat i Anders. Han mener at det måske kan lykkes ved at fjerne lakeringen, så jeg kÞrer ud til en af deres partnere og afleverer ringen.
Flere uger senere kommer ringen tilbage, dog i en helt anden farve. Den har mistet den gyldne bronzeglÞd og minder mere om en sÞlvring. Partneren i butikken er enig med mig, og sender den tilbage til Anders.
Jeg ringer til Anders for at fÞlge op og hÞre hvad planen er. Anders kan ikke se problemet og mener ikke at ringen har skiftet farve. Han siger at han vil gÞre hvad han kan.
Et par uger går og ringen kommer tilbage. Jeg kÞrer ud til partneren og der er intet sket med ringen. Partneren siger at hun kan se den er blevet poleret. Jeg ringer til firmaet, og får fat i en kvindelig medarbejder som ikke prÊsenterer sig. Jeg forklarer situationen. Hun forklarer at hun kender til sagen, og heller ikke mener at ringen har skiftet farve. Partneren i butikken giver mig igen ret i at det har den, og vi holder den op mod en helt ny ring fra montren som firmaet ikke har behandlet, for at vise det. Man kan tydeligt se det på billederne som jeg sender i en mail til Anders. Imens fortÊller den kvindelige medarbejder mig, at det kan ske hvis min hud reagerer på ringen. Jeg forklarer at det kan det vel pokker heller når jeg kun har haft ringen på 2 gange og den i Þvrigt fÞrst skiftede farve efter de behandlede den. Hun overhÞre mig, og gentager sig 3 gange fÞr jeg stopper hende, og siger at det ikke giver mening det hun siger. Jeg vil sende dem en mail i stedet.

Anders sender svar på min mail. Nu kan han godt se at ringene har forskellige farver, men han mener at det er fordi at den helt nye ring fra montren trÊnger til en polering. Jeg forklarer Anders at det jo lidt er et problem, hvis man ikke kan kÞbe deres smykker ud fra en forventning om, at de er magen til dem man kan se i butikken. Det svarer han ikke på. Jeg forklarer også at det jo må betyde at samtlige bronzesmykker i butikken skal poleres op, fordi de har allesammen det karakteristiske bronzelook som min ring havde da jeg fik den fra butikken. Det svarer han heller ikke på.

Resultatet indtil videre er, at det snart er et kvartal siden jeg fik min ring, som jeg fortsat ikke har fået retur efter firmaet har Þdelagt den. Jeg har brugt tiden på at diskutere med en guldsmed, hvem af os der kan se forskel på bronze og sÞlv farve, og på at blive behandlet som mindrebemidlet af hans kvindelige kollega. Det er ikke blevet beklaget, jeg får ikke at vide hvad der sker, men jeg kan en gang hver anden måned kÞrer ud til deres partner som giver mig ret og trÊkker på skuldrene.

Elendig service, tvivlsomme kompetencer og alt, alt for lang behandlingstid.

2026幎1月19日
自発的なレビュヌ

Hurtigt, nemt og fantastisk service!

Vi kÞbte vielsesringe af sÞlv og bronze i butikken i Aarhus, og vi har bare haft en fantastisk oplevelse hele vejen igennem! Vi var lidt sent ude, men det var intet problem, da vi har fået så hurtig service.
Jeg fik desvÊrre bestilt min ring en stÞrrelse for lille (min egen fejl), så de stÞbte en ny til mig i den rigtige stÞrrelse uden ekstra beregning og nåede at lave den under en uge - lige i tide til vores vielse. Fantastisk!
De sÞde og dygtige medarbejdere fortjener den stÞrste ros for god hjÊlp og vejledning og masser af smil. Tak til jer!

2023幎1月16日

Perfekt!!!

Jeg bestilte online hos Museums-Kopi Smykker for fÞrste gang sidste uge,og kan kun sige at alt ved min bestilling var perfekt,og dagen efter lå de fine Þreringe jeg havde bestilt som en gave i min postkasse.
Jeg har selv andre smykker for Museums-Kopi Smykker og er meget tilfreds med kvaliteten også.
Det er lidt trist at den flotte forretning som I havde i GrÞnnegade lukkede-dén savner jeg at kigge ind hos..

2022幎1月26日
自発的なレビュヌ

UhÞrt ringe kvalitet, kvalitetskontrol og service

4. december 2021 kÞbte vi Þresticks (595,-) til en fÞdselsdagsgave i butikken i Lyngby.
5. december ved åbningen af gaven viste det sig at den ene stick var delt i to/åbenlyst defekt.
6. december returnerede vi sticksene og bad om ombytning eller refundering. Det nÊgtede butikken pÃ¥ trods af “byttes i 30 dage” og “pengene retur i 8 dage” og ville sende til reparation. Det mÃ¥tte vi finde os i. Vi mÃ¥tte rykke butikken 2x og 14. januar 2022 var sticksene klar til afhentning. Det viste sig, at der nu manglede en sten i ene stick. Vi reklamerede 16. januar i butikken i Lyngby og bad om refundering. Det nÊgtede ekspedienten igen, vi fastholdt vores krav, vi fik tilbudt endnu en reparation efter ekspedienten var gÃ¥et i baglokalet for at ringe til butikschefen, vi talte pr. tlf. med butikchefen og forklarede, at vi ikke forlod butikken uden at fÃ¥ refunderet belÞbet - nu kunne det vÊre nok. SÃ¥ lykkedes det og butikschefen Êndrede sin beslutning - Ã¥benbart var det nemmere at fÃ¥ ekspedienten til at give beskeden end selv at fortÊlle det! Undervejs blev vi truet med at centervagten blev tilkaldt - bÞlgerne gik hÞjt!!!
Alt i alt en meget dårlig oplevelse med Gottes sÞlv og guld/ Museums Kopi Smykker.
En anden gang: Giv kunden ret, byt eller tilbagebetal og tag dialogen i butikken og ikke i baglokalet - så havde vi måske fortsat vÊret kunder.
Det er vi ikke lÊngere! Vi handler ikke dér mere

2022幎1月16日

Fantastisk service

Jeg skrev dem en mail om Þnsket om at kÞbe en halskÊde, men med en lÊngere lÊngde kÊde end hvad var muligt på deres hjemmeside. Jeg fik svar med det samme, med et link til speciel bestillingen. Super hurtig respons!

Der gik lidt koks i leveringen af mit nytilkÞbte smykke, fra post Danmark's side, og efter 14 dage havde jeg stadig ikke modtaget det. Det var lidt akut til sidst, da dagen hvor jeg skulle give smykket vÊk i gave, nÊrmede sig. Jeg havde lÞbende kontakt med butikken via mail, og de endte med at sende mig et nyt smykke, med express levering, så jeg modtog det dagen efter og kunne give det i gave som planlagt. Med den nye forsendelse havde de også sendt en returlabel med, så jeg frit og kvit kunne sende det 2. smykke retur når post danmark engang fik leveret det. HELT IGENNEM FANTASTISK SERVICE!!! Jeg er meget glad for både smykket, dets kvalitet og deres eminente service! Vender klart tilbage!

2017幎2月24日

Yderst dårlig service

KÞbte et smukt hÃ¥rsmykke, som, efter 3 gange i mit hÃ¥r, bÞjede og brÊkkede i hÃ¥nden af mig. Helt almindelig brug uden at bruge vold pÃ¥ smykket. Har forsÞgt at kontakte firmaet pÃ¥ mobil og mail uden held. Har intet hÞrt. Men har jo ogsÃ¥ betalt smykket pÃ¥ forhÃ¥nd😠

2015幎2月18日

Godt udvalg, dårlig service

Jeg kÞbte en forlovelsesring, og fik tilsagn om jeg kunne få den byttet, hvis stÞrrelsen viste sig at vÊre forkert. Da min forlovede tog ind for at få ringen byttet, blev hun afvist, da hun jo havde gået med den i 3 dage. De tilbÞd at rette stÞrrelsen, men der var 14 dages ventetid på det.

...men deres smykker er ret lÊkre.

2011幎3月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。