レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Skønt hotel ! Go betjening i restauranten . Herligt skiområde og hyggelig lille by . 3 gange på dette hotel. Og vi kommer tilbage Nortlander til næste år 💥

5つ星のうち5の評価

Var i passo del tonale i uge 3 med Nortlander. Ved ankomst stod en guide (Ida) klar til at tage imod og hjælpe med check in. På hele vores tur var Ellen, Ida, Camille og Anton behjælpelige og mega hyg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Nortlander er et seriøst og erfarent rejseburo. Vi fik mere for pengene (meget rimelig pris) end jeg havde regnet med. Fint og rent hotel med god aftensmad og meget basal morgenmad. Fin service på res... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super god ski ferie i Obertauern med Nortlander Transport - transfer - hotel - lokation og området spillede bare max samtidig med at alle guider var meget imødekommende og friske :) God mad og facil... もっと見る

企業情報

1. スキー休暇
  2. ツアー オペレーター
  3. 旅行代理店

当該企業による記述

Nortlander Skitours har siden 1990 arrangeret skirejser til Alperne og har forankret sig som et af de største skirejsebureauer i Danmark. Vi har valgt at fokusere på de store, højtbeliggende skisportssteder, som vi mener i sidste ende giver de fleste den bedste oplevelse. Vi har både lejligheder og hoteller i alle kategorier, ligesom vi driver egne hoteller og chaletter med eget personale. På alle vores rejser indgår guideservice under opholdet. Vi håber vores erfaring og ekspertise må komme dig til gode på din næste skirejse.

4.5

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Misinformation førte til spild af penge

Vi rejste med Nortlander til Cervinia og havde købt liftkort til Zermat (+1000kr/person), da vi valgte området på baggrund af det udvidede område. Hvad Nortlander IKKE oplyser er, at liften til Zermat OFTERE har LUKKET end åbent. Liften over til Zermat havde lukket alle ugens dage, hvorfor pengene var spildte.

Vi rakte ud til Nortlander, da vi ikke synes dette fremgik ved køb af udvidelsen. Denne viden er Nortlander godt opmærksomme på, da vi i shuttlebussen fik uddelt informationspapirer, hvoraf der fremgik foreslag til aktiviteter, hvis det blæste så meget at liftene lukker. Efter snak med både personale og lokale er det åbenbart normalt, at liften til Zermat ofte har lukket, men som Nortlander tilbageholder infomationen af, indtil det er forsent.

Vi står tilbage med følelsen af snyd og tilbageholdelse af information, da Nortlander begrunder med, at dårligt vejr står i købsbetingelserne, hvorfor pengene ikke kan refunderes.

Vi er erfarne skiløbere, der har stået i mange områder og har aldrig før oplevet ikke at kunne bruge hele skiområdet. Vi anbefaler derfor IKKE at bruge Nortlander, da de ikke informerer køberen tilstrækkeligt.

2025年1月4日

Kære Amanda,

Tak for din anmeldelse – og for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at jeres rejse til Cervinia ikke levede op til forventningerne, særligt i forhold til det tilkøbte Zermatt-liftkort.

Vi forstår fuldt ud skuffelsen ved ikke at kunne udnytte hele skiområdet, især når man har investeret i en udvidelse. Cervinia–Zermatt-området er kendt for sin fantastiske sammenhæng, men desværre er forbindelsen over Theodul-passet afhængig af vejr- og vindforhold – og det sker, som I også oplevede, at liften lukkes af sikkerhedshensyn.
Vi er kede af I ikke føler det har fremgået nogensteder tydeligt nok, og vi anerkender, at vi altid kan blive bedre og mere tydelige, og vi tager jeres feedback meget seriøst.

Det er korrekt, at dårligt vejr og liftlukninger er nævnt i vores rejsebetingelser, netop fordi det ligger uden for vores kontrol og desværre ikke kan refunderes. Når det er sagt, så er det vigtigt for os, at alle vores gæster føler sig godt informeret og trygge ved deres valg. Derfor har vi allerede taget initiativ til at gennemgå, hvordan vi fremover kan fremhæve denne information tydeligere – både ved køb af udvidede liftkort og i vores materialer om Cervinia–Zermatt.

Vi håber, at I – trods udfordringerne – fik nogle gode skidage i Cervinia, som også i sig selv er et fantastisk område. Og skulle I vælge at rejse med os igen, er I meget velkomne til at kontakte os direkte – så gør vi vores bedste for at finde et område, der passer til jeres behov og ønsker.

Øv,øv,øv😡Vi har lige bestilt

Øv,øv,øv😡Vi har lige bestilt, og så opdager vi at vi kun må have 10 kg. med i bagage😡 Det er næsten umuligt på en skiferie, og det står ingen steder? Sidste år måtte man have 16 kg.
Har prøvet at skrive om det ikke er en fejl, men nej her er svaret:

Hej Allan,

Tak for din mail.
Altid fedt når den næste tur er på plads 🙂

Det er, som det står på rejsebeviset, 10 kg indchecket og 5 kg håndbagage. Dertil har man mulighed for at tilkøbe mere bagage, hvis man ønsker det.

Med venlig hilsen / Best regards
Anton
Travel Advisor
Outlook-rwnmvpry.png

2025年5月7日

Kære Allan,

Tak for din anmeldelse - og for at du rejser med os igen.
Vi forstår fuldt ud din frustration over ændringen i bagagereglerne, og vi vil gerne forsøge at forklare baggrunden.

Vi har i år valgt at justere den inkluderede bagage til 10 kg med det formål at skabe bedre mulighed for, at flere gæster kan medbringe deres egne ski eller snowboard på flyet.

Tidligere har vi set, at ikke alle udnytter den fulde bagagekapacitet, og ved at gøre den ekstra bagage til et tilkøb kan vi fordele vægten mere fleksibelt og giver dem, der ønsker det, mulighed for at tilkøbe mere vægt, hvilket vi tidligere ikke har kunnet tilbyde.

Det giver os simpelthen bedre mulighed for at prioritere plads til skiudstyr - noget mange af vores gæster sætter stor pris på at kunne tage med hjemmefra.

Informationen om den inkluderede bagage står på rejsebeviset og fremgår også ved booking, men vi arbejder hele tiden på at gøre dette endnu tydeligere, så der ikke opstår misforståelser.

Vi håber meget, at du - trods ændringen - får en fantastisk skiferie og har fået en bedre forståelse for at vi gør som vi gør.

5つ星のうち5の評価

En helt igennem fantastisk oplevelse.

Hjemvendt fra skiferie til Ischgl, hvor jeg boede på Heart Hotel Sylvia. Et fantastisk sted hvor personalet gør alt hvad de kan for, at man som gæst får en skøn oplevelse og føler sig hjemme. Maden er helt fantastisk og der manglende ikke på noget tidspunkt.
Vil elske at komme tilbage, og nyde servicen fra det skønne personale.

2025年4月5日

Nortlander からの回答

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at du havde en fantastisk skiferie i Ischgl og nød dit ophold på Heart Hotel Sylvia. Det betyder meget for os, at du følte dig hjemme, og at både personalet, maden og stemningen levede op til dine forventninger.

Vi giver din ros videre til teamet - det er netop sådanne tilbagemeldinger, der motiverer os til at give vores gæster den bedst mulige oplevelse hver gang.

Vi håber at få lov til at byde dig hjerteligt velkommen tilbage igen snart!

Kære Lars,

Tusind tak for din 4-stjernet anmeldelse. Vi lever af at give vores gæster en god oplevelse, og er taknemlig fir din feedback.

Bedste hilsner

5つ星のうち5の評価

Vi have en super ski ferie til St

Vi have en super ski ferie til St. Anton, var er stor gruppe afsted på 21 og ALT gik helt perfekt.

2025年3月29日

Hej Thomas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det lyder som en fantastisk skiferie i St. Anton – og hvor er det fedt at høre, at alt spillede, selv med en stor gruppe på 21. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele jeres oplevelse, og vi håber, vi får lov at sende jer afsted igen næste vinter!

5つ星のうち5の評価

Super guider fra Nortlander og perfekt…

Super guider fra Nortlander og perfekt Hotel - Chalet Faure Sauze D'oulx. Kommer gerne igen.

Kære Johnny,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord om vores guider og Hotel Chalet Faure i Sauze d'Oulx. Det glæder os virkelig, at du har haft en god oplevelse – vi sender roserne videre til guiderne med det samme!

Du skal være mere end velkommen igen – vi glæder os allerede til at byde dig velkommen på endnu en skøn skiferie.

De bedste hilsner,

Super ferie

God behandling og information omkring vores ferie.
Der var lidt med forkerte datoer på vores lift kort, men dette blev hurtigt løst.
Guiderne og pigerne på hotellet var rigtig hjælpsomme.

2025年3月20日

Hej Sabrina,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en super skiferie, og at du følte dig godt behandlet og informeret hele vejen.

Beklager forvirringen med liftkortets datoer – men dejligt at det hurtigt blev løst! Og skønt at vores guider og hotelpersonale kunne gøre en forskel for jeres oplevelse.

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en fantastisk skiferie i fremtiden!

Det sødeste personal

Det sødeste personal, dejligt mad, gode værelser og kanon beliggenhed

Klart er gensyn værd

2025年3月19日

Hej Lars,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse med både vores personale, maden, værelserne og beliggenheden.

Vi sætter stor pris på dine flotte ord, og vi håber selvfølgelig at få lov til at byde dig velkommen igen på en fremtidig skiferie!

Hurtig og nem booking

Hurtig booking til en last-minute skiferie. Søde guider og fin app. God lejlighed, der holdt hvad den lovede på billederne.

2025年3月6日

Hej Anne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at din last-minute skiferie forløb gnidningsfrit, og at både booking, app, guider og lejlighed levede op til forventningerne.

Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en fantastisk skitur i fremtiden!

5つ星のうち5の評価

Tak for en dejlig skitur til Wagrain ….

Tak for en dejlig skitur til Wagrain i midten af marts måned i år. Alt klappede som det skulle. Vejret var dog noget tåget den ene dag og sneen nederst på bjergsiden noget våd, men var ikke rejseselskabets skyld.

2025年3月12日

Hej Annegrete,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din skitur til Wagrain levede op til forventningerne – selvom vejret drillede lidt. Heldigvis kan vi ikke tage skylden for tågen, men vi kan love, at vi altid gør vores bedste for at sikre en skøn skiferie.

Vi håber at se dig på pisterne igen næste sæson!

5つ星のうち5の評価

Ferien og hotellet levede op til…

Ferien og hotellet levede op til beskrivelsen.

2025年3月13日

Hej Klaus,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både ferien og hotellet levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at vores gæster får en skøn oplevelse, og vi håber, at vi får lov til at sende dig afsted på endnu en fantastisk skiferie i fremtiden.

5つ星のうち4の評価

Nortlander gjorde det rigtigt godt

Nortlander gjorde det rigtigt godt, både i relation til bestilling, forberedelse og guiderne under opholdet.
Eneste malurt i glasset var beskrivelsen af hotellets restaurant, som lød noget mere tiltalende i beskrivelsen til rejsen, end det som vi oplevede i virkeligheden, hvor den dejlige restaurantoplevelse mere reelt var et cafeteria uden nogen form for hygge og med dårlig mad.

Hej Britt,

Tusind tak for din anmeldelse og de rosende ord om vores bestillingsproces, forberedelse og guider! Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse med vores service.

Vi er dog kede af at høre, at restauranten ikke levede op til dine forventninger. Det er vigtigt for os, at vores beskrivelser er retvisende, så vi tager din feedback med os og vil kigge nærmere på, hvordan vi kan forbedre informationen fremadrettet.

Vi håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen på endnu en skiferie, hvor alt spiller fra start til slut!

5つ星のうち3の評価

God skitur

God skitur, hotellet var dog en skuffelse

2025年3月13日

Hej Bjarne,

Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du havde en god skitur, men vi er kede af, at hotellet ikke levede op til dine forventninger.

Vi har gennemgået dine svar i vores spørgeskema og kan se, at din oplevelse af hotellet har været blandet. Nogle ting har fungeret godt, mens andre har skuffet. Vi vil meget gerne forstå mere om, hvad der specifikt kunne have været bedre, så vi kan tage det med i vores løbende forbedringer.

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at kontakte os direkte – vi sætter stor pris på din feedback.

Vi håber, at du havde en dejlig skitur, og at vi får mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang.

Venlige hilsner,

5つ星のうち5の評価

Rigtig fint arrangeret skitur med…

Rigtig fint arrangeret skitur med Nortlander. Dejligt gennemskueligt bestillings system, nemt at gå til når man er flere der rejser sammen.
Der var fuldstændig styr på alle detaljer i rejsen, og guiderne var super gode til at informere undervejs, så vi bare skulle koncentrere os om at stå på ski og holde ferie :-)

Hej Kasper,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at jeres skitur med Nortlander har været en problemfri og dejlig oplevelse – lige fra bestilling til jeres tid på pisten. Vores mål er netop, at I kan slappe af og nyde skiferien fuldt ud, så det er fantastisk at høre, at det lykkedes!

Vi håber at se jer igen næste gang, I skal på ski!

5つ星のうち5の評価

Fantastisk tur med Nortlander.

2025年3月12日

Hej Philip,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en fantastisk tur med Nortlander. Vi håber at få lov til at sende dig afsted på endnu en skøn skiferie i fremtiden!

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Service før ferien var fantastisk

2025年3月7日

Hej Ole,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en super god oplevelse, og at vores service før ferien levede op til dine forventninger. Vi håber, du også havde en fantastisk skiferie – og at vi får lov til at sende dig afsted igen næste gang!

5つ星のうち1の評価

Forfærdelig oplevelse med Nortlander – ingen hjælp, ingen service, ingen kompensation

Vi havde booket en skitur til St. Anton gennem Nortlander, men desværre blev det en katastrofal oplevelse fra start til slut. En fejl ved indtjekningen i Københavns Lufthavn betød, at vores kuffert aldrig blev registreret – en fejl begået af Norwegian, som Nortlander havde chartret til at flyve deres gæster.

Allerede i lufthavnen gjorde vi Nortlander-guiden opmærksom på problemet, men vi blev blot afvist med en vag forsikring om, at kufferten nok skulle dukke op. Da vi landede i Østrig, fik vi igen tomme løfter om, at Nortlander "var på sagen". I virkeligheden skete der ingenting, og vi blev ikke opdateret, som de havde lovet.

Først mandag – efter at vi selv tog kontakt – fik vi besked om, at vores bagage slet ikke ville blive leveret, fordi Norwegian ikke fløj til området. Samtidig slog Nortlander hænderne helt af sagen og påstod, at det ikke var deres problem. Det var op til os selv at tage det med vores forsikringsselskab. Ingen undskyldning, ingen forsøg på at hjælpe os med en løsning, ingenting.

Kufferten indeholdt alt vores skiudstyr samt min hustrus personlige ejendele, herunder hendes kontaktlinser, som er essentielle for hendes syn. Da vi bad guiderne om hjælp til at finde en optiker, fik vi blot at vide, at der ikke var nogen i St. Anton, og at de derfor ikke kunne hjælpe. Vi fandt selv en optiker i en nærliggende by, men det tog os værdifuld tid fra vores ferie, som allerede var ødelagt.

Vi har sendt en fyldestgørende evaluering til Nortlander, men de har ikke engang gidet svare. At de ikke engang anerkender deres ansvar som rejsebureau er helt uacceptabelt. De har solgt rejsen, de har chartret Norwegian – og alligevel nægter de at tage ansvar. En form for kompensation burde være en selvfølge.

Vi betalte en høj pris for en ferie, der blev ødelagt på grund af manglende service, kommunikation og ansvarstagen fra Nortlander. Vi kan på ingen måde anbefale at rejse med dem, hvis man forventer den mindste smule kundeservice eller hjælp i en kritisk situation.

Hold jer væk fra Nortlander – de svigter deres gæster, når det gælder!

2025年2月22日

Hej Peter,

Tak for din feedback. Vi forstår din frustration over den situation, der opstod med din bagage, og vi er oprigtigt kede af, at din skiferie ikke blev, som du havde forventet.

Vi vil dog gerne præcisere, at den fuldstændige evaluering, du henviser til, ikke er at finde i vores systemer. Vi har gennemgået vores indbakke, kundeservicehenvendelser samt det spørgeskema, der blev udfyldt efter hjemkomst, hvor vi kun kan se titlen "Evaluering af skitur til St. Anton med Nortlander". Vi har derfor ikke modtaget en detaljeret evaluering med specifikke kommentarer eller feedback. Hvis du har yderligere information, som du mener ikke er blevet behandlet, er du meget velkommen til at dele den med os, så vi kan tage hånd om det.

Som vi har informeret om i vores korrespondance, var problemet med den manglende bagage en fejl fra flyselskabet Norwegian, som vi har chartret til at flyve vores gæster. Vores team var i løbende dialog med Norwegian og deres handling-selskab for at finde en løsning, men desværre var det uden for vores kontrol at fremskynde leveringen af bagagen, da vi ikke selv har mulighed for at transportere kufferter på tværs af landegrænser.

Vi forstår, at dette har haft store konsekvenser for din ferie, og vi beklager, at situationen ikke kunne løses hurtigere. Vi har løbende henvist til de muligheder, der findes for kompensation via Norwegian og rejseforsikringen, som kan dække nødvendige indkøb af skitøj og andre essentielle ejendele i en sådan situation.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi vil tage den med i vores løbende arbejde for at forbedre vores service og kommunikation i lignende sager. Vi håber, at du trods de udfordringer, der opstod, vil give os muligheden for at vise dig en bedre oplevelse på en fremtidig skirejse.

Med venlig hilsen,

Helt sindssyg dårlig standard

Helt sindssyg dårlig standard. Jeg har aldrig haft så dårlig en hoteloplevelse som med Northlander. Værelset var mikroskopisk, sengene var dårlige og alt var gammelt og ulækkert. Maden på hotellet var elendig, og personalet smed os ud en time før check-out. Det er ikke et sted, man har lyst til at tilbringe sin ferie. Jeg er ærligt talt målløs over så ringe en standard, som Northlander tilbyder.

2025年3月15日

Kære Ebbe,

Tak for din ærlige feedback. Vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger – sådan skal en skitur med os selvfølgelig ikke være.

Vi bestræber os altid på at levere en høj standard og en god oplevelse for vores gæster, så vi vil meget gerne forstå, hvad der præcist er gået galt i dit tilfælde. Vi kan dog ikke se, at vi har modtaget en reklamation fra dig efter din hjemkomst. For at vi kan undersøge din sag nærmere og eventuelt finde en løsning, har vi brug for, at du sender en reklamation til os med detaljer om din oplevelse.

Vi vil derfor sætte stor pris på, hvis du vil kontakte os direkte på nortlander@nortlander.dk, så vi kan følge op.

Tak igen for din tid – vi håber at få mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang.

Venlig hilsen,

Usædvanlig god service.

Helt usædvanlig god service startende med bestilling af tur til de meget tiltalende guides. God sammenhæng mellem pris og kvalitet.
Vi plejer selv at arrangere vores skiferie, men det kan bestemt anbefales at overveje/teste Nortlander som alternativ.

2025年3月9日

Hej Chr,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet en usædvanlig god service på vores Heart Hotel Nordstern i Mayrhofen – lige fra booking til de dygtige guider på destinationen.

Vi er også glade for, at du synes, vi leverer god værdi for pengene, og at Nortlander kunne være et stærkt alternativ til selv at arrangere skiferien. Vi håber selvfølgelig at få lov til at sende dig afsted igen næste gang!

5つ星のうち4の評価

Giver aldrig 5 stjerner så fire…

Giver aldrig 5 stjerner så fire stjerner betyder at alt var forventeligt som det skulle være. Nortlander leverer en glimrende pakkeløsning og de 3 dale er et fantastisk område.

2025年2月24日

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse – vi tager fire stjerner som et stort kompliment! Det er skønt at høre, at alt levede op til dine forventninger, og at du har nydt både vores pakkeløsning og det fantastiske skiområde i De 3 Dale.

Vi håber, at vi får lov til at sende dig afsted på endnu en skøn skiferie i fremtiden!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。