Skønt hotel ! Go betjening i restauranten . Herligt skiområde og hyggelig lille by . 3 gange på dette hotel. Og vi kommer tilbage Nortlander til næste år 💥
企業が回答しました
Var i passo del tonale i uge 3 med Nortlander. Ved ankomst stod en guide (Ida) klar til at tage imod og hjælpe med check in. På hele vores tur var Ellen, Ida, Camille og Anton behjælpelige og mega hyg... もっと見る
企業が回答しました
Nortlander er et seriøst og erfarent rejseburo. Vi fik mere for pengene (meget rimelig pris) end jeg havde regnet med. Fint og rent hotel med god aftensmad og meget basal morgenmad. Fin service på res... もっと見る
企業が回答しました
Super god ski ferie i Obertauern med Nortlander Transport - transfer - hotel - lokation og området spillede bare max samtidig med at alle guider var meget imødekommende og friske :) God mad og facil... もっと見る
企業が回答しました
Nortlander Skitours har siden 1990 arrangeret skirejser til Alperne og har forankret sig som et af de største skirejsebureauer i Danmark. Vi har valgt at fokusere på de store, højtbeliggende skisportssteder, som vi mener i sidste ende giver de fleste den bedste oplevelse. Vi har både lejligheder og hoteller i alle kategorier, ligesom vi driver egne hoteller og chaletter med eget personale. På alle vores rejser indgår guideservice under opholdet. Vi håber vores erfaring og ekspertise må komme dig til gode på din næste skirejse.
Nørre Voldgade 90, 1. sal, 1358, København K, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Altid en fornøjelse at booke ved Nortlander. Indkvarteringen har stået flot mål med vores forventninger, ligesom guiderne altid er meget hjælpsomme og imødekommende.
Så Nortlander vil også være det første sted vi kigger efter skiferie næste år.

Nortlander からの回答
Super dejlig uge med masser af sol og god sne. De 4 guider gjorde et fantastisk arbejde. Førets blev man ringet op 5 dage før afrejse for at høre om man var klar, derefter dejlig modtagelse i lufthavnen og i løbet af uge blev man kontaktet om alt var som det skulle være. Fællesskitur i området og fælles hygge. Tak.

Nortlander からの回答
Fantastisk oplevelse, alt spillede og hele rejsen var gennemtænkt fra A-Z

Nortlander からの回答
Rigtig god kommunikation med Nortlander inden afrejse. lidt AF ET ARBEJDE AT BOOK FOR 18 PERSONER, MEN DE GJORE DET NEMT.
Selve ferien var perfekt, rigtig gode guider, meget hjælpsomme og positive med godt humør.

Nortlander からの回答
Sølden er altid et fantastisk skisted, ingen tvivl om det. Lidt manglende tilstedeværelse af guider på busturen fra lufthavnen, til at svare på her og nu spørgsmål. De hilste kort på ved første hotel, og vi kørte alene i bussen til vores hotel - var glade for vi havde været der før.
Når det er sagt, havde vi en fantastisk skiferie og kommer helt sikkert dertil igen med Jer

Nortlander からの回答
Kanon service og kommunikation, vil klart anbefale Nortlander

Nortlander からの回答
Fantastisk oplevelse i Ischgl, guiderne var klasse! Specielt Anton var fremragende

Nortlander からの回答
Vi havde en rigtig god tur til Ischgl i Østrig. Rigtig godt hotel, gode pister og en hyggelig by med mange cafeer, burtikker og afterski-steder. Bookingen gik nemt, og det var nemt at komme i kontakt med Nortlander og få svar på spørgsmål. Køreturen fra lufthavnen i Friedrichshafen til Ischgl var 2,5 time, uden mulighed for at benytte toilet. Det trak lidt ned.
Vores gruppe ankom med to forskellige fly (efter eget ønske) om aftenen, efter hotelreceptiionens lukketid. Men guiderne havde lagt de andres nøglekort til værelset i vores konvolut, med det resultat, at de kom til at sidde og vente i lobbyen i et par timer, uden at kunne komme ind på værelset. Det var de ikke så glade for.
Guiderne på stedet var i lufthavnen da vi ankom, og kørte med i bussen, hvor vi også fik nyttig info. Alt gik som planlagt. Samme den modsatte vej. Ellers så vi ikke så meget til guiderne. Men vi opsøgte dem heller ikke, da vi ikke havde behov for det. Fik dog fint svar på spørgsmål og godt råd i forbindelse med lægebesøg, da én af deltagerne kom til skade på pisten. Alt i alt 4 stjerner til Nortlander, som vi helt sikkert kunne finde på at benytte igen 😊

Nortlander からの回答
Super god kommunikation med Nortlander inden afrejse både via mail og telefon. - Vi var trygge og der var styr på alle detaljer.
På destinationen St. Anton, var Nortlanders guider, venlige og hjælpsomme, uden at være an-masende. Lejlighed og de arrangementer vi deltog i fungerede rigtig fint. - Alt i alt stor ros herfra.

Nortlander からの回答
Søde, imødekommede og løsningsorienterede unge mennesker på vores destination Heart Hotel Arlberg i St. Anton. God og sund morgenmad, varierede og velsmagende 3-retters menu i et pænt, rent og hyggeligt hotel med dejlig spa. Ordsproget holder: 'Home away from Home'. 5 stjerner herfra!

Nortlander からの回答
Jeg synes man får en fantastisk god service af Nortlander. Man bliver ringet op umiddelbart inden ferie for at høre om der er spørgsmål til ferien. Guiderne er utroligt hjælpsomme og venlige. Jeg kan kun anbefale Nortlander

Nortlander からの回答
Virkelig god skitur til Sestriere, som er et stort område med masser muligheder.
Og med Rigtig søde guider Tanja og Tobias :D

Nortlander からの回答
En helt igennem god oplevelse.
Lige fra booking til afslutning af ferien, er der kun godt at sige.
Vi vil helt klart booke ved Northlander igen til næste år.

Nortlander からの回答
God kommunikation, fremragende guider med stor interesse - alt i alt, lige hvad man kunne ønske sig

Nortlander からの回答
Alt i alt en super god oplevelse at rejse med Nortlander

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。