レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En rigtig god oplevelse fra start til slut. Det var nemt at booke, og servicen hele vejen igennem var virkelig god. Simon er altid utrolig hjÊlpsom og tager sig tid til at svare pÃ¥ alle de spÞrgsmÃ¥l,... もっず芋る

Vi har netop haft en forrygende tur til Wagrain med Onlineski. Jeg rejste med mine to dÞtre, og alt spillede bare fra start til slut. Det var nemt, trygt og utrolig velorganiseret for os som familie... もっず芋る

Nem og hurtig bestilling via nettet. Hotel indskrivning, lift kort udlevering skileje og skiskole registrering meget nemt og uden problemer. Hotel Dax er et vidunderligt sted at bo, isÊr med mindre bÞ... もっず芋る

Nemt at bestille pÃ¥ hjemmesiden, LÊkker skiferie, vi var pÃ¥ Hotel Dax og vi var pÃ¥ samme destination sidste Ã¥r og kommer gerne igen, SkÞnt ski resort samt hotel med venligt og imÞdekommende personal... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. 旅行代理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Danmarks billigste skirejser for hele familien til Lofer, Maria Alm, Wagrain, Schladming, Wilder Kaiser, Zell am See, Dachstein West. - og Berchtesgaden i Tyskland. KÞr selv, bus eller fly direkte fra Billund, Aalborg eller Kastrup.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

873件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Perfekt tilrettelagt tur

Perfekt tilrettelagt tur. Og super god support fra OnlineSki.dk's personale. Da vi ikke har brug for guide lokalt var det perfekt at benytte OnlineSki.dk. Og de var det eneste firma vi spurgte inden vi bestilte, som havde forstået vores behov - og som rent faktisk gjorde en indsats for at lave den rejse vi gerne ville have:)

2025幎2月22日

Fremragende service

Vi var 4 gutter pÃ¥ ski i Wagrain, hvor vi bestilte vores ophold, skileje og liftkort gennem Onlineski. Servicen fra Simon Thorborg hos Onlineski var helt i top – vi blev klÊdt rigtig godt pÃ¥, og han besvarede hurtigt vores spÞrgsmÃ¥l op til turen. Alt fungerede perfekt dernede, bÃ¥de pÃ¥ hotellet, som vi havde booket gennem Onlineski, samt udleveringen af ski og liftkort. Havde det vÊret muligt at give 6 ud af 5 stjerner, havde de fÃ¥et det! Alt i alt en fantastisk oplevelse – nÊste gang vi skal pÃ¥ ski, bliver det uden tvivl Simon og resten af Onlineski-teamet, vi kontakter igen!

2025幎1月13日

Super god service

Vi har nu rejst med online ski 6 gange
- altid god og venlig service.
Vi har bÃ¥de rejst som “ lille gruppe “ pÃ¥ 6 personer og vÊret afsted som “ stÞrre gruppe” pÃ¥ 12 person
Vi bestiller gerne vores ski ferie sÃ¥ snart vi er retur fra Østrig, vil nemlig vÊre sikker pÃ¥ , at vores hotel i Schladming har pladser til os
.. :)
Vier netop kommet hjem fra Østrig hvor vi endnu engang havde en super ferie.
Eneste minus er, at det er HÞjmark rejseguide der tager imod dig i lufthavnen. Og at de laver stor reklame for hvad HÞjmark rejser kan tilbyde. Det virker lidt mÊrkeligt når det nu er onlineski man rejser med!

2025幎1月18日

Hej Trine
Tusind tak for din anmeldelse.
Tag endelig fat i os, så får vi lagt den nÊste skiferie i kalenderen :-)

Vh Kasper
OnlineSki

Jeg havde desvÊrre en sÊrdeles dÃ¥rlig

Jeg havde desvÊrre en sÊrdeles dårlig oplevelse med Onlineski.dk og kan på ingen måde anbefale dem. Jeg henvendte mig med klare Þnsker: Ski-in/ski-out, et specifikt budget, hvor langt vi ville kÞre samt et rejsetidspunkt. Efter at have modtaget nogle forskellige tilbud både over og til budget og valgt et, viste det sig, at de overhovedet ikke havde lyttet til mine krav. Den hytte, vi endte med, var langt fra ski-in/ski-out eller tÊt på en lift som de skrev i tilbudet.

Faktisk skulle vi vade 490 meter o skistÞvler med ski og stave pÃ¥ nakken for at nÃ¥ en lift, der ikke engang kÞrte hele vejen op til skiterrÊnet. Derfra mÃ¥tte vi gÃ¥ yderligere 2-300 meter op ad bakke og over en vej – stadig med alt udstyr. Det var pÃ¥ ingen mÃ¥de det, jeg havde Þnsket, eller forventet. Ej heller hvad de sendte i deres tilbud som vi takkede ja til. Misvisende og fejl i deres kommunikation.

Jeg forsÞgte at tage kontakt til Onlineski.dk for at finde en lÞsning, men deres svar var bÃ¥de arrogante og ubrugelige. De hÊvdede, at de aldrig havde lovet ski-in/ski-out, og opfordrede mig til at tjekke hjemmesiden. Ironisk nok stÃ¥r der sort pÃ¥ hvidt i tilbuddet, at liften er "tÊt pÃ¥" – kun 200 meter vÊk. Det viste sig at vÊre en direkte usandhed.

For selv at lÞse problemet kontaktede jeg selv receptionen på destinationen for at hÞre, om vi kunne finde en anden hytte tÊttere på. Intet var desvÊrre ledigt gennem dem. Jeg spurgte også, om der fandtes opbevaringsbokse ved skiterrÊnet, så vi kunne undgå den daglige kamp med at transportere alt udstyr. Receptionen anerkendte vores udfordringer, men kunne desvÊrre ikke hjÊlpe.

Vi troede vi kunne holde skipauser i hytten, spise frokost i hytten og bare få varmen ind i mellem, men med udsigten til endnu en 700 m tur i skistÞvler på isglatte veje og stejle skrÊnter så blev det jo umuligt. Vi har ikke skiboks eller andet smart på taget så det med selv at transportere dem og os via bil mellem skiterrÊn og hytte var heller ikke en mulighed.

Onlineski.dk gjorde absolut intet for at hjÊlpe, imÞdekomme eller tage ansvar for deres fejl med de 200 meter til liften (ski-in/ski-out) fejlinformation. Jeg gav dem konkrete eksempler på, hvordan de havde fejlet, men der kom intet forslag til hverken kompensation eller lÞsning. Jeg sendte deres eget tilbud tilbage til dem hvor det står i.

Samlet set er Onlineski.dk’s service både uprofessionel og ligegyldig over for kunderne. De tager ikke ansvar, leverer ikke det lovede, og jeg vil bestemt ikke bruge dem igen. Hvis du vil undgå at stå i en lignende situation, så find et andet rejsebureau!

2024幎12月28日

Hej Trine

Fakta er at I har booket en hytte som er beskrevet til ca. 200 meter til liften. Aldrig har den vÊret solgt som ski in/out.

Tilsyneladende har du slet ikke ikke lÊst vores forskellige tilbud eller informationer inden du bookede ét af dem, hvilket kommer bagpå mig når ski In/out viser sig at vÊre et essentielt krav fra din side.

Flere af vores tilbud til dig var netop med ski in/out, men dem fravalgte du pga. den hÞjere pris.

Jeg forstår I er frustreret, men som jeg har fortalt dig flere gang, har I fået prÊcis den type hytte som I har booket og betalt for.

Kasper, OnlineSki

Øv oplevelse til trods for vi har

Øv oplevelse til trods for vi har booket skiferie ved onlineski de sidste 9 år.
I år booker vi vores skiferie i god tid og da mine forÊldre gerne vil med går vi ind for at booke og kan se prÊcis samme ferie som vi har booket er faldet 7000 kr, vi kontakter onlineski, men de kan ik gÞre noget og vi får at vide det er pga for lidt bookinger.
Syntes det er mega Êrgerligt vi andre som rent faktisk bestiller deres rejser, skal bÞde for det.
Det kunne jo vÊre et gavekort til nÊste års skiferie, behÞvede ik at vÊre hele belÞbet, men der stoppede den gode kundeservice desvÊrre.
NÊste år bliver det et andet selskab for hele familien.
SÃ¥ kig jer godt for.

2024幎12月30日

Hej Charlotte og Claus.
Som jeg sagde til Claus forstår jeg selvfÞlgelig godt I er Êrgerlige over det. Men vi har ikke faste priser, og hotellet som I har booket er for nylig sat ned med ca. 1000 kr pr voksen. (I har booket 3 vÊrelser)
Det er meget normalt at priserne går op og ned alt efter udbud og efterspÞrgsel.

Men jeg anerkender jeres frustration og kan godt forstå I er Êrgerlige.

Jeg er ked af hvis det afholder jer fra at booke hos os fremover, når I trods alt har bestilt skiferie hos os 9 gange tidligere.
Det tyder på en vis tilfredshed med os og vores service generelt.

I er naturligvis velkommen til hver en tid.

Kasper, OnlineSki

super service

ringede til dem kl. 19.47 om aftene, da deres webside ikke virkede. Fik at vide at den ville vÊre oppe igen - formentlig kl. 21. Efter 15 min ringede de uopfordret til mig for at sige at det var oppe igen - og iÞvrigt hÞre om der var noget de kunne hjÊlpe med.

2024幎10月28日

Fantastisk service

Har igennem et lÊngere varende sygdoms forlÞb, gerne ville kunne bestille vores årlige skiferie. Da forsikringselskabet ikke har kunne give 100 % grÞnt lys til bestilling, har jeg igennem forlÞbet haft flere samtaler med Simon fra OnlineSki, omkring reservation af ferien. Simon og OnlineSki har hele tiden vÊret med på at finde en lÞsning i forhold til booking af de lejligheder vi Þnskede i Schladming, og rykkede ad flere omgange vores Þnskede deadline. Vi kan på det varmeste anbefale Simon og OnlineSki. Har sjÊldent oplevet så meget forståelse og service - at priser og udbuddet af lejligheder så samtidigt er rigtigt godt gÞr det kun endnu bedre.

2024幎9月16日

God service!!!!

God service. Det var fÞrste gang vi skille booke en skiferie og det var der fuld forstÃ¥else for hos onlineski.dk. Hurtig og venlig respons pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l og forespÞrgsler. Vi kan til enhver tid anbefale dette firma☺

2024幎3月1日
自発的なレビュヌ

Fantastisk hotel, bustur var noget rod

Vi var to afsted i uge 9 i Lofer på Hotel Dax. Hotellet var rigtig godt og personalet var i top.
Vi kÞrte med bus og allerede fra start var der problemer. Bussen var ikke til at finde i Kastrup og holdte ikke hvor der stod på hjemmesiden i Ringsted.
Transporten til og fra hotellet gav heller ingen mening. Vi blev sat af i Wagrain og sat på en taxa til Lofer. På hotellet var de meget uforstående overfor dette. De sagde at busserne plejede at sÊtte gÊsterne af ved hotellet på vejen til Wagrain.
Da vi så skulle hjem var vi en stÞrre gruppe der blev sat i en minibus (som ikke havde plads til vores bagage og hvor dÞrene til bagagerummet ikke virkede). Efter lÊngere ventetid og meget kommunikation frem og tilbage med HÞjmark/onlineski fik bussen en trailer og vi fik at vide at vi ville blive kÞrt til grÊnsen, hvor bussen mod Danmark ville vente. Da vi så endelig kÞrer i minibussen, kÞrer bussen sydpå mod Zell am See og Wagrain. Vi får at vide at vi skal til Golling hvor bussen venter på os, altså venter den ikke ved grÊnsen. Turen i minibussen tager os 1,5 timer, men kan ifÞlge Google Maps klares på 51 minutter, så vi var skyld i en forsinkelse på hjemturen. Hele gruppen og personalet på hotellet var igen meget uforstående for at bussen ikke kunne kÞre til Lofer og hente os på hotellet.

2024幎2月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。