レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

En rigtig god oplevelse fra start til slut. Det var nemt at booke, og servicen hele vejen igennem var virkelig god. Simon er altid utrolig hjÊlpsom og tager sig tid til at svare pÃ¥ alle de spÞrgsmÃ¥l,... もっず芋る

Vi har netop haft en forrygende tur til Wagrain med Onlineski. Jeg rejste med mine to dÞtre, og alt spillede bare fra start til slut. Det var nemt, trygt og utrolig velorganiseret for os som familie... もっず芋る

Nem og hurtig bestilling via nettet. Hotel indskrivning, lift kort udlevering skileje og skiskole registrering meget nemt og uden problemer. Hotel Dax er et vidunderligt sted at bo, isÊr med mindre bÞ... もっず芋る

Nemt at bestille pÃ¥ hjemmesiden, LÊkker skiferie, vi var pÃ¥ Hotel Dax og vi var pÃ¥ samme destination sidste Ã¥r og kommer gerne igen, SkÞnt ski resort samt hotel med venligt og imÞdekommende personal... もっず芋る

䌁業情報

1. スキヌ䌑暇
  2. 旅行代理店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Danmarks billigste skirejser for hele familien til Lofer, Maria Alm, Wagrain, Schladming, Wilder Kaiser, Zell am See, Dachstein West. - og Berchtesgaden i Tyskland. KÞr selv, bus eller fly direkte fra Billund, Aalborg eller Kastrup.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

873件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Super serviceminded rejsebureau - 10 ud af 10

Alt fungerede fra start til slut hos OnlineSki. Vedr. spÞrgsmål blev der super hurtigt svaret tilbage, snakkede/skrev meget med Simon som virkelig har styr på det hele. Helt perfekt med skilejen/liftkortet, og Stöten Mitt lå suverÊnt midt i det hele. Har absolut kun gode ting at sige om OnlineSki og har allerede anbefalet rejsebureauet til både familie og venner. Vi vil helt sikkert rejse med OnlineSki igen og er allerede i gang med at kigge på nÊste års skiferie...med OnlineSki - Tak for en fantastisk ferie :-)

Nem og dejlig skiferie

Super nemt og bestille hos onlineski med god service og hjÊlp både fÞr og under ferien.
Vi boede på Hotel TUI Blue Pulse, kÊmpe anbefaling herfra, tÊt på alt, den nemmeste skiferie jeg har vÊret på nogensinde.
Planai bjerget krÊver dog, at man kan kÞre både blå og rÞde pister.

2024幎2月21日
自発的なレビュヌ

Min familie og jeg er lige kommet hjem

Min familie og jeg er lige kommet hjem fra en tur i Berchtesgaden, Tyskland. Hotellet var fint, MEN skimÊssigt var turen en katastrofe.

Øverste halvdel af bjerget var lukket af, da pisterne ikke blev prÊpareret, og det til trods for at en lift kÞrte og der var (masser) af sne pÃ¥ toppen. Oven i det kunne vi ikke bruge DSV Trainingszentrum som var reserveret til trÊningshold. Alt dette betÞd at vi kun kunne stÃ¥ pÃ¥ ski i 600-1200 meters hÞjde. Sneen pÃ¥ pisten var rigtig dÃ¥rlig (lÊs slush ice) og efter kl. 12.00 var det farligt at stÃ¥ pÃ¥ ski i

I burde have informeret os om at vi ikke kunne komme hÞjere op end 1200 meter og at en del af området var reserveret.

Vi undrede os over at der ikke var ret mange mennesker i og omkring Jennerbahn, men det giver måske mening, når sportsstedet lukker Jennerbahn (lifterne) for skisport december 2024? Det er under al kritik at I sender os ned til skisportssted, som er i gang med at lukke, hvor sportsstedet ifÞlge ejerne af Pension Brandtnerhof er i gang med at afvikle og minimere omkostninger om vinteren.

OnlineSki.dk ロゎ

OnlineSki.dk からの回答

Hej Tobias
Jeg kan godt forstå I er skuffede over manglende sne, men vejret er desvÊrre et parameter vi ikke kan gardere os imod. Mange skiområder har den seneste måned vÊret ramt af mindre sne end normalt for årstiden, og det gÊlder også Berchtesgaden.

Vi var i dialog med jer op til flere gange fÞr I skulle afsted, hvor vi berettede om den på det tidspunkt aktuelle situation, og fortalte hvad der var åbent. Vi kunne af gode grunde ikke love eller garantere, om hele området ville vÊre åbent eller ej, når I skulle afsted.

At Jennerbahn måske lukker ned for skilÞb generelt fra nÊste vinter, er ikke relevant i forhold til jeres skiferie i sidste uge. Det har ikke haft betydning for hvad der var åbent i sidste uge.

Det glÊder mig trods alt at hÞre, at I har vÊret tilfredse med og glade for hotellet.

Kasper Thorborg, OnlineSki

Ikke direkte til indkvarteringen

I skriver ret tydeligt at "Du bliver transporteret direkte til indkvarteringen" under jeres information om skiferie med bus.

Det er simpelthen ikke rigtigt når man er nÞdt til at slÊbe al sin bagage 1.1km inklussiv de ski man har lejet.

Beklager, men med mindre der tydeligt er markeret at en sådan rejse er til rejsende der er i stand til selv at slÊbe deres bagage så langt igennem sne i mÞrket, så er det en ommer.

Og da vi ringede til jer for at få hjÊlp til turen hjem med bagagen der fik vi at vide "at det havde en klasse også spurgt om engang og de fik ingen hjÊlp", så da i havde chancen for at gÞre det godt så fejlede i.

Stöten og indkvarteringen var fin, bortset fra at jeres billedmateriale giver et indtryk af at man får en veldesignet hytte og ikke en lejlighed. Men jeg tÊnker at i skal bedÞmmes ud fra jeres del af rejsen hvilket har vÊret information og transport.

2024幎2月11日
OnlineSki.dk ロゎ

OnlineSki.dk からの回答

Hej Mads
Tak for din feedback og din anmeldelse.
FÞrst og fremmest Þnsker vi på ingen måde at levere en service, som berettiger til en 1-stjernet anmeldelse. TvÊrtimod! Så jeg er rigtig ked af, hvis det har vÊret jeres samlede oplevelse af at booke skiferie hos os.

Jeg kan dog godt fÞlge dig i, at teksten pÃ¥ vores hjemmeside omkring bus-transport var lidt misvisende, og den er derfor straks blevet Êndret til bus ”direkte til destinationen” i stedet for ”direkte til indkvarteringen”

Kasper Thorborg
OnlineSki

Fantastisk skiferie

Vi har haft en skÞn skiferie, på trods af lidt sparsomt med sne.
Bestillingen var let på onlineski.dk og vi har fået alle informationer i god tid og alt vi havde behov for at vide.
Alpendorf hytterne i Dachstein West er godt indrettet og ligger skÞnt placeret i landskabet. Det var den perfekte ramme for vores familie.

Vi var 4 voksne og 4 bÞrn afsted

Vi var 4 voksne og 4 bÞrn afsted. Alt levede om til forventningerne. Der var super god servic fra onlineskis side!!! TÊt kontakt og hurtig respons på spÞrgsmål.
Vi vil helt sikkert bruge onlineski.dk igen en anden gang.

2024幎2月15日

FÞrste gangs familie pÃ¥ 2 voksne og 2 bÞrn

Vi er en familie pÃ¥ 2 voksne og 2 bÞrn 4 Ã¥r og 7 Ã¥r som skulle afsted for fÞrste gang. Vi brugte Online ski da deres samlet pakkelÞsning var genialt for os som nybegynder. Vi bestilte skiskole hjemmefra til bÃ¥de bÞrn og voksne. Alt fungere og opfyldte alle de ting de skrev og mere til. Jeg ringede ind for at stille nogle spÞrgsmÃ¥l angÃ¥ende skiskole og fik den hÞfligste og hjÊlpsomme mand i rÞret som hjalp pÃ¥ alle mine spÞrgsmÃ¥l. Skrev senere pÃ¥ deres mail og der svare de ogsÃ¥ hurtigt tilbage. Vi boede pÃ¥ Hotel Dax i Lofer i Østrig og er du med bÞrn sÃ¥ det min stÞrste anbefaling og man fortryder det ikke. Vi havde 1/2 pension med kaffe/kakao/te og kage til eftermiddag og drikkelse til bÃ¥de morgen og aften. Man skulle bare nyde tiden med familen og lade andre stÃ¥ for resten. Dejligt tÊt pÃ¥ pisten som er genialt med trÊtte bÞrn som er brugt efter en formiddag/eftermiddag pÃ¥ pisten.
Vi kan ikke vente med at bestille en ny skiferie hos Onlineski og vi tager 100% på Dax igen i Østrig.

2024幎1月20日

Superkoncept

Superkoncept. God service ved booking, og alt er inklusive. Liftkort, skileje, og ved flyrejse er det inkl kuffert og transfer. SÃ¥ der kommer ikke en masse ekstraomkostninger oveni. Fedt koncept.

2024幎1月6日

Lofer på Hotel Dax

Vi boede i Lofer på Hotel Dax. Hotellet ledes dagligt at relativt unge mennesker der selv står på ski når de har fri.
God morgen- og aftenbuffet. Super betjening. Hyggelige lokaler og dejligt stort hotelvÊrelse.
Prisen var lav når man indregner liftkort og skileje, samt all inclusive fra kl. 18 til 20.

2023幎12月31日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。