protagonist.nl レビュヌ 183

TrustScore 5段階評䟡の1.5

1.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Waardeloze provider, mijn zakelijke(!!!) websites zijn sinds midden vorig jaar herhaaldelijk uit de lucht. Ik word er moedeloos van, te meer daar ze opeens extra maandelijkse facturen sturen om 'sec... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

meer dan 25 jaar veel diensten afgenomen van dit bedrijf. We waren erbij toen ze net begonnen, en uit zijn gegroeid tot een groter bedrijf. daarmee werd de service steeds iets minder: bereikbaarheid... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ooit een fijne hostingpartij (hoewel zeker niet de goedkoopste), maar inmiddels weggezakt naar het type bedrijf dat haar klanten onder het mom van 'security' een verplichte (en ongewenste) dienst teg... もっず芋る

䌁業情報

1. りェブ ホスティング サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Protagonist B.V. biedt sinds 2000 internetdiensten aan met een focus op webhosting, (virtuele)serverhosting en domeinregistraties wereldwijd. Of het nu gaat om een persoonlijke website, een bedrijfspresentatie of complexe toepassingen wij zorgen ervoor dat het werkt. Zo kunt u zich concentreren op de inhoud van de website. Inmiddels meer dan tien jaar zorgen wij er voor dat er vele duizenden websites op het internet te vinden zijn. Protagonist B.V. is een onafhankelijk, schuldenvrij en winstgevend bedrijf. Protagonist staat voor continuïteit. Onze support is zes dagen per week geopend en telefonisch bereikbaar. De service houdt niet op bij het uitleveren van ons product. Een ieder van onze medewerkers is een enthousiaste professional met een jarenlange ervaring op zijn/haar eigen vakgebied.Protagonist webservers zijn ondergebracht in een groen-datacenter waar met innovatieve technologieën veel energie wordt bespaard en tevens uitsluitend wordt gewerkt met groene stroom. Lees meer over onze c02 neutrale aanpak. Binnen deze serverruimte bevindt zich ons volledig redundante netwerk. Protagonist controleert het gehele traject van server tot backbone zodat wij continue diesntverlening kunnen garanderen. Protagonist is een van de weinige provider in Nederland die standaard een SLA (Service Level Agreement) levert bij haar webhosting produkten, zo weet u wat u koopt. Wij zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.30 uur.

Protagonist BV Support

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Slechte customer service bij beëindiging dienstverlening

Dit bedrijf begrijpt niets van customer service. Een opzegging wordt gewoon niet verwerkt. Per nette e-mail is de dienstverlening opgezegd. De mail is in goede orde ontvangen maar als reactie krijg ik dat je schriftelijk moet opzeggen. Inmiddels is al lang duidelijk dat e-mail in nagenoeg alle gevallen gelijk gesteld is aan schriftelijk. Niet meer van deze tijd voor een online bedrijf. Je wordt verwezen naar een portal waarvan ik heb aangegeven geen toegang tot te krijgen.......kortom help je klant ook voor het stoppen van dienstverlening, je weet niet op hoeveel andere plekken hij nog van je diensten gebruik wil maken.

2021幎3月9日
protagonist.nl ロゎ

protagonist.nl からの回答

Hoi Jhon, wij werken inderdaad met een opzegformulier. Dit geeft ons de zekerheid dat de juiste diensten worden opgezegd. Je kunt inloggen in jouw klant portaal middels jouw mail adres. Wanneer je het wachtwoord bent vergeten kun een wachtwoord reset aanvragen via de knop 'wachtwoord vergeten'. Kom je er niet uit? Mail ons dan even, dan stuur ik jou het opzegformulier toe per mail.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden!

Zeer tevreden over Protagonist!
Staan zoals het hoort altijd voor je klaar!
Vandaag weer geweldig geholpen door Chris!
Nogmaals bedankt voor je geduld en kundig oplossen van de problemen.
Je krijgt van mij een 10+Chris

2020幎12月9日
5぀星のうち1の評䟡

Ik zie dat de meeste reviews op deze

Ik zie dat de meeste reviews op deze site al van enkele jaren geleden zijn. Ik ben klant bij protagonist sinds 2006. Toen was de support en de klantenservice uitstekend. Vragen werden onmiddellijk en zeer duidelijk beantwoord. Eventueel belde de helpdesk zelf de klant om meer verduidelijking via telefoon te kunnen verstrekken of samen een probleem op te lossen. De laatste jaren echter wordt er van de klant verwacht dat hij minimum 4 jaar IT gestudeerd heeft om de zeer summiere uitleg te kunnen begrijpen. Hulp bij problemen is er niet meer. Los het zelf op of betaal bij. Dat is niet de service die ik verwacht!

2020幎2月13日
5぀星のうち5の評䟡

Service zoals ik deze al lang niet ervaren heb.

Ik had wat problemen mbt de site van een vriend.
Het is pas als je problemen hebt dat je de echte service van een partij te weten komt. Ik werd in dit geval geholpen door Dennis.
Dennis nam rustig de tijd om me te helpen, en legde alles begrijpelijk uit. Aansluitend heb ik een gesprek gevoerd rondom de mogelijkheden om over te gaan stappen (ik zit zelf bij een andere partij).
Na deze enorm prettige ervaring ga ik serieus kijken om al mijn zaken te gaan verhuizen. Wat een verademing in hostingland waar service steeds minder belangrijk lijkt te worden.

2019幎5月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス