Jeg har lige fået leveret min seng fra Schwarz, og den er bare fantastisk lækker og skøn at ligge i. Jeg gik til Schwarz, fordi jeg havde set, at de havde en konkret seng, jeg havde tænkt mig at kø... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Købte en ny seng - Villy Nørgård retro. Var forinden til en rygtest, da jeg gerne ville sikre mig korrekt madras, da problemet var akut (da jeg fik smerter af min gamle seng). Utrolig professionel,... もっと見る
Købte for ca 10 år siden Dunlopillo elevationsseng med kyndig og god vejledning fra Schwarz Senge. Er fortsat meget glad for sengen. Ringede i dag om et mindre problem med sengen (kunne ikke huske hvo... もっと見る
Fik en rigtig god vejledning i butikken, så jeg valgte den rigtige seng for mig. Også levering og montering var meget professionel og dog skete der desværre et par uheld. En af montørerne fik slået hu... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Schwarz Senge er en traditionsrig specialforretning med stort S. Her finder du unikke senge, madrasser og meget mere, og du bliver grundigt vejledt af specialuddannede og erfarne medarbejdere. Vores sortiment er nøje sammensat af en række kvalitetsmærker som bl.a. Carpe Diem, Röwa, Dunlopillo, Getama, Jensen Beds og Saffron, så vi har senge og madrasser til alle typer af mennesker. Hos Schwarz Senge hjælper vores specialister dig med at finde frem til netop den seng eller madras, som opfylder dine individuelle behov. Kig forbi vores store forretning på Østerbro, hvis du længes efter sengen, der tager kvaliteten af din søvn til et helt nyt niveau.
Århusgade 85 , st., 2100, København Ø, デンマーク
- schwarz@schwarz.dk
- www.schwarz.dk
Kvalitet og viden
Kvalitetsprodukter - stor specialviden - mange års erfaring med og kendskab til bedste sengemærker - specialforretning i allerbedste "gammeldags" forstand!

Altid super service
Altid super service, og kompetente medarbejdere. Har købt madras og seng her 2-3 gange, og har været yders tilfreds med servicen hver gang

Fantastisk Service
Fantastisk Service
Troede næsten ikke det fandtes mere, men hos Schwarz får man god, personlig, frisk og professionel rådgivning og service. Alt i processen kørte som det skulle. Der var en lille fejl på topmadrassen men også her var servicen i top, alt blev ordnet og mere til. En klart anbefalelsesværdig forretning

Super service og topmadrassen
Super service og topmadrassen, som var temperaturfølsom, var en god investering.

Schwarz Senge からの回答
It was a great experience and the bed…
It was a great experience and the bed we bought there is one of the best beds I have ever heard. They were very flexible on the delivery and I highly recommend

Schwarz Senge からの回答
Noget af den mest professionelle…
Noget af den mest professionelle service man kan ønske sig; sådan!

Venlig
Venlig, grundig og tålmodig vejledning, hvor man blev klogere på sengekomfort og køb af madras. Levering til tiden og i det hele taget problemfrit.

The really helped us
The really helped us. Reliable and good company with good products.

God og ærlig service
God og ærlig service. Oplevede ikke at man forsøgte at binde mig noget på, men blot rådgive og sælge det, jeg havde brug for. Priser meget rimelige - særligt når man tager i betragtning af, at der findes fysisk butik og dermed gode muligheder for råd og afprøvning.

Første klasse
Da jeg skulle have en ny seng, så jeg mig omkring på nettet, og endte hos Schwarz Senge. De har en rigtig fin hjemmeside, som er meget informativ og let at navigere i, så jeg var godt forberedt, og vidste, hvad jeg ønskede mig, da jeg tog afsted til forretningen i Århusgade. Den personlige rådgivning og rygtesten bekræftede mig i mit valg - men jeg blev også så klog (uden overhovedet at blive presset), at jeg tog skridtet fuldt ud, så jeg endte med at købe en komplet seng, og ikke blot bund og madras. Det hele blev leveret og monteret som aftalt af et par meget venlige og kompetente unge mænd. Et par dage efter modtagelsen af sengen, købte jeg også den anbefalede hovedpude og jeg sover som en drøm. Min bedste anbefaling til Schwarz Senge!

Schwarz Senge からの回答
Det kan ikke gøres meget bedre
Det kan ikke gøres meget bedre. Ærlig snak, lyttende og god gammeldags service.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。