レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bezahlung sehr gut . In der Abteilung ,beim Herrn brogos Parlo ist Kindergarten ,das man sich ÃŒberhaupt bewegen darf ist alles . Man soll sich an Regeln halten ,aber die Àlteren dÃŒrfen n... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥liga köpesvillkor för bla företag. Att inte erbjuda öppet köp eller returrÀtt för företagskunder Àr riktigt trÃ¥kigt. Leveransen var förövrigt försenad. Okunnig support dÃ¥ jag ringde 4 gÃ¥nger och f... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥ligt fungerande hemsida och ordern skickad dubbelt, vilket blev mitt problem att lösa. Slutade med tvÃ¥ timmars vÀntande i butik för ett fel som inte var mitt. NÀr jag sedan öppnar mina lÃ¥dor Àr gre... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

SÀmre service och mer okunnig personal fÃ¥r man leta efter. Var i butiken 20 min utan att fÃ¥ hjÀlp. Kommer aldrig mer att köpa nÃ¥got frÃ¥n er!!! NÀr sÃ¥ Àntligen nÃ¥gon kom,blev man mer eller mindr... もっず芋る

1.3

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Bezahlung sehr gut .

Bezahlung sehr gut .
Man soll sich an Regeln halten ,aber die Àlteren dÃŒrfen natÃŒrlich machen was die wollen ... Und auch mobben obwohl die dich nicht mal kennen/ geschweige wie man heißt .
Diese Abteilung ist das letze ...
Dann wird man im BÌro angehalten ,sich an zu passen ... Achso mobben/ lÀstern statt einfach arbeiten !

Keiner von den anderen Abteilungen möchte da hoch ? Komisch oder ?
Sind aber immer die anderen .
Man wird doof angemacht,wenn man sein Job ohne große Probleme macht ...
Wegen einer Schere wo ich nur die Ecke vom Barcode abgemacht habe,dee Rest mit meinen gemachten NÀgeln !
Unfassbar der Typ und der laden .
TL wird man nur wenn man droht
..und andere unterdrÃŒcken tut...
Das die ander TL sich gegenseitig null unterstÃŒtzen merkt man auch schnell ,jeder ist auf jeden angepisst!
Aber einige können auch machen was die wollen!

2025幎5月28日
5぀星のうち1の評䟡

Bei Bewerbung wurde man nur vertröstet

Bei Bewerbung wurde man nur vertröstet, niemand hat sich bemÌht, zustÀndige Personen war nie anwesend.Personalchefin hat gesagt dass sie zurÌckruft, das war leider nie der Fall. Ehrlichkeit ist ein Fremdwort , nach wochenlangem Warten sagte Personalchefin dass sie sich bereits gemeldet hat, obwohl das nicht der Fall war, obwohl die Stelle bereits vom AMS ausgeschrieben war. Versprochene Termine fÌr VorstellungsgesprÀche haben wir nie erhalten

2023幎10月23日
5぀星のうち1の評䟡

Har aldrig varit nöjd med min upplevelse hos SIBA

Har handlat hos SIBA några får gånger men har aldrig riktigt kÀnnt mig bekvÀm hos dem. Flera av deras försÀljare Àr sliskiga och i vissa fall förnedrande (emot min mor nÀr hon ville köpa videokamera).

Dyra priser och vÀldigt fattiga returer eller icke existerande.

2021幎1月25日
5぀星のうち2の評䟡

Köpte en PC av SIBA för nÃ¥gra Ã¥r sen en

Köpte en PC av SIBA för några år sen en HP men locket slÀppte på de vÀgrade hjÀlpa mig trots att datorn var 2 månader gammal. KÀndes som de inte hade råd eller fått direktiv att inte ta tillbaka trasiga varor??? DÀr kommer jag inte köpa något mer. Hellre Elgiganten i sånna fall.

2018幎11月5日
5぀星のうち1の評䟡

Har handlat tre datorer hos Siba som krånglat

En av datorerna hade anvÀnts nÀr jag köpte den, de sade att den var rensad men nÀr jag kom en stod det ett annat namn pÃ¥ inloggnings skÀrmen och det fanns kvar filer och mappar. En annan dator jag köpte hade problem med nÀtverks kortet nÀr jag nyss köpt den. Trasiga datorer som lÀmnas in pÃ¥ reparation hos Siba Mobilia Malmö lagas inte alls. Över huvud taget. LÀmnat in samtliga datorer och de har Ã¥terkommit med samma fel/problem

Siba ni borde skÀmmas! FortsÀtter detta kommer jag anmÀla er till allmÀnna reklamationsnÀmnden!

Handla INTE hÀr!

2017幎2月14日

DÃ¥lig service

Idag körde jag 2 mil. för att köpa en Nokia 130 som visades online att den finns i lagret i Malmö butik. NÀr jag kom på plats fick jag veta av en leende kille att visas fel i webbutiken. Så roligt tÀnkte jag. Förlust: 1 timme + lite brÀnsle. Vem bryr sig. SÀkert inte anstÀllda på Siba i Malmö...

2017幎2月8日

luredrejeri

NÀr man ska handla så i kundvagnen Àndrar de priset från den jag köpte det för i sista sekunden, tur man la mÀrke till det då det var flera hundra kronor...opålitliga!

2017幎2月8日
5぀星のうち1の評䟡

Får inte min leverans konstig system på siba

Hej det ni inte ska göra med siba Àr följande
BestÀll inga saker tillsammmans på ordrarna

BestÀllde min nes / dosa / Pokémon Go armband 1 första augusti 2016 vÀntar på armbandet som ska komma först men det blir senare o senare det ska slÀppas.
BestÀmmer mig i november att jag ska ringa o avbestÀlla armbandet göra det den 1 november 2016 går jÀtte bra att avbestÀlla armbandet .
Så nu bara mini nes o dosa kvar ska slÀppas snart blir försenat Ànnu mer till nÀsta år 2017.
Ringer in nu i januari 2017 till siba för o kolla nÀr konsollen ska komma Ps har hört att många har börjat o fått spelet
Får svar från siba att det Àr konstigt att jag inte har fått konsollen för dom som bestÀllde i slutet av augusti 2016 har fått sina konsoler
Får svar konstigt ska kolla upp det o återkomma senare under dag
Det var igår o ingen ringe upp till mig lite irriterad som man Àr nu ringer jag nÀsta dag o frågar vad som hÀnder
Får prata med kundtjÀnst hon vet inte vad som Àr fel får vÀnta ett tag i telefonen seda kommer hon tillbaka med svar
Får svar dÀrför du hade bestÀll Pokémon go armbandet och avbestÀlla det i 1 november blir ordern från november så konsollen hamnar lÀngre bak i kön
Jag blir jÀtte sur så jag nÀstan skrattar frågar vad för system dom anvÀnder
Ps nÀr jag bestÀllde sa dom att nÀr sakerna skulle slÀppas så skulle dom komma i olika paket att jag inte skulle behöva vÀnta på sakerna så Reledatumet spelade ingen roll
Men tydligen har siba ett konstigt system som jag aldrig har råkat ut för
För brukar vara så att Àr det olika relesdatum kommer sakerna nÀr dom slÀpps inte behöver man vÀnta på att allt ska komma brukar dom flesta företag ha som standar inkluderat siba som har så
Så konstigt nÀr sakerna inte kommer och man avbestÀller dom så flyttas jag fram i kön på mina andra saker som inte kommit ?
Blir tydligen annorlunda svar nÀr man nu vÀntar på sina saker och dom sÀger att dom inte kan göra något men jag står på mig o vÀntar på en chef som ska ringa upp
Ps kommer ett inlÀgg om vad som hÀnder nu

Mvh arg kund på siba

2017幎1月18日
5぀星のうち5の評䟡

UtmÀrkt service på Siba Backaplan

Hörde av mig till Siba för att lÀgga undan en produkt som var kraftigt nedsatt. TyvÀrr fanns inte varan kvar i lager men istÀllet ordnade de riktigt bra rabatt på en likvÀrdig produkt. Som vanligt utmÀrkt service på Siba Backaplan med söt och trevlig kassa personal :)

2016幎12月31日

Riktigt dåliga köpesvillkor

Dåliga köpesvillkor för bla företag. Att inte erbjuda öppet köp eller returrÀtt för företagskunder Àr riktigt tråkigt.
Leveransen var förövrigt försenad. Okunnig support då jag ringde 4 gånger och försökte byta epostadress men det gick aldrig riktigt igenom förens varan var framme.

2016幎12月30日

BEDRÖVLIGT!!!

BestÀllde Sony lurar men tillbehören i paketet saknades, har kontaktat kundtjÀnst ( ringt två gånger och mailat en gång ) men de nonchalerar mig totalt, så det var sista gången jag handlade av SIBA - FY F-N

2016幎12月9日
5぀星のうち1の評䟡

De stÞreste snyder og lÞgner

Siba og medarbejderne er verdens stÞrste snyder og lÞgner de få jer til at skrive under på forkerte aftaler og når man klager siger de at du selv var med til det. Du beder om noget og de giver dig helt noget andet og du kan ikke gÞr noget :(. Jeg skulle kÞbe air board på kredit og de giver mig en abonnement, hvor jeg skal betale 5000 kr mere. Jeg fik ingenting at vide bare at jeg var godkendt hos telenor. Ingenting om abonnement. Jeg vil råde jer at hold jer vÊk fra Siba, de har virkelige gode medarbejder, som lyver for sine kunder. Jeg har vidner på det, men de erkender ikke sit fejl.

2016幎12月1日
5぀星のうち1の評䟡

VÀrdelöst företag!! SÀmst kundservice!

BestÀllde en vara från Siba på nÀtet och fick vÀnta en vecka på leveransen, vilket tycker jag Àr mycket i sig. NÀr sedan varan levererades i min brevlåda var det vadderade brevet tomt. Då hade Siba glömt att tillsluta brevet och skickat ivÀg det öppet!!Ringde då kundservice och fick lyssna på en irriterande melodi i 30-45 min innan dom svarar och sÀger att de skulle skicka en ny vara på en gång, bra tÀnkte jag. VÀntade sedan ytterliggare en vecka utan att jag har fått min bestÀllning, fick då ringa upp Ànnu en gång till kundservicen men bestÀmde då att jag inte vill ha med dom att göra så jag krÀvde mina pengar tillbaka.

2016幎12月1日

Hemska!

Jag har fått sån oerhört dålig service att jag inte vet vad jag ska ta mig till!!!! De jÀvlas med en och Àr allmÀnt otrevliga. Fy faaan! Jag valde expressbud men har fortfarande inte efter tre arbetsdagar fått min vara! SÀttet de behandlar en på inom kundtjÀnsten Àr makalös. Oseriöst! Aldrig igen!!

2016幎11月29日
5぀星のうち1の評䟡

Fel på produkt, påstods att det aldrig var något fel, jag blev plötsligt skyldig dem massa pengar

Har aldrig handlat från Siba sjÀlv men fick en PS3 i födelsedagspresent för tre år sedan som betedde sig vÀldigt konstigt. Den lÀt för det första extremt högt (flÀkten eller vad det nu Àr), och det lÀt Àven som att skivan hakade upp sig och satt och discjockade för sig sjÀlv inne i PS3an. Hade en PS3 då sen tidigare i vardagsrummet så jag vet mycket vÀl hur de egentligen ska låta och det var verkligen inte såhÀr. Vi tog dÀrför kontakt med Siba och de gick med på att lÀmna in den på lagning efter att vi förklarat problemet. Efter en och en halv vecka fick vi reda på att det enligt dem inte var något fel på den, utan den fungerade helt felfritt och att vi dÀrmed var tvungna att betala 500kr för att den skickades ivÀg på lagning i onödan. Hade snarare förvÀntat mig en ersÀttning av dem då de sÀljer produkter det var fel på men så blev det då alltså inte.

Överklagade givetvis detta och blev dÀrmed inte skyldig dem nÃ¥gonting, men de blev inte heller skyldiga oss nÃ¥got enligt dem och dÀrmed har vi nu en PS3 hemma som lÃ¥ter som den vilken sekund som helst ska utveckla egna helikopter vingar och flyga helt Ã¥t hlvete. KÀnns inte helt optimalt dÃ¥ det ÀndÃ¥ Àr en produkt som kostade nÃ¥gra tusen.

2016幎11月2日
5぀星のうち1の評䟡

TV trasig ett halvår efter garantitidens slut.

Jag fick en TV; Andersson, 40 tum, i 50-årspresent i januari 2013. Man hade betalt för extra garantitid till januari 2016. Det har kanske inte varit vÀrldens bÀsta kvalitet: halvdåligt ljud, ljusa hörn i bilden mm. Men den har Àndå fyllt sin funktion. Jag knÀpper alltid av och på TVn via knappen för detta. För knappt 2 veckor sedan började det spraka nÀr jag gjorde detta, vilket alltså Àr ett drygt halvår sedan den förlÀngda garantin gått ut. Det blev vÀrre och vÀrre och svårare och svårare att öht få på TVn. Jag ringer SIBAs kundtjÀnst, men får naturligtvis till svar att det Àr inget att göra, då garantin gått ut. Jag får rådet att kan lÀmna in till dem och får betala för felsökning samt för det fel de kommer fram till att det Àr.
Mellan raderna framkommer, att de fÃ¥r in reklamationer pÃ¥ denna TV med detta fel, EN GÅNG I VECKAN!!! DVS 52 STYCKEN PER ÅR! Ganska mÃ¥nga kan jag tycka!!! Och ÀndÃ¥ har man glatt fortsÀtta sÀlja dem:-(.
Naturligtvis slutade det med att TVn helt slocknade. Mest troligt har det med av-på-knappen att göra, ngn slags utmattning av lödning/elkabel till/från denna knapp.
SÅ med detta vill jag varna alla för att köpa Andersson LED4031FD/PVR på Siba!!!!
//Helena B

2016幎9月9日