レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

The product (a teapot) was not available before Christmas due to delivery problems at a wholesaler. Customer service was very friendly and we found a solution together. The teapot has now arrived and... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede communicatie, goed geleverd. Het product wat ik besteld had was even niet leverbaar ofzo en dus mailde ze of ik nog even geduld had met het andere product. Als ik die eerder wou hebben zou ik te... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superschnelle Lieferung. Alles ohne SchÀden angekommen. Shop kann man nur empfehlen. Werde da sicherlich nochmals bestellen. Stitch-Knirps hat schon die erste HÀrteprÃŒfung hinter sich und hat auch sta... もっず芋る

䌁業情報

1. ホビヌショップ
  2. ギフト ショップ

圓該䌁業による蚘述

Met ons assortiment vol Disney, Marvel, Star Wars en Harry Potter. Proberen wij de magie in huis te brengen. StartedWithTheMouse is een webshop gericht op de leukste nieuwe en occasion producten en collectors items.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

gebrekkige communicatie

Had cadeaus voor 3 mensen gekocht.Bestelling werd op verkeerd adres geleverd, volgens mij fout van Started ....
De klantenservice is enkel via mail te bereiken, pas antwoord na herhaalde mails.
Vroeg om bestelling opnieuw uit te leveren ,wat niet mogelijk was,doordat niet alles op voorraad bleek te zijn.
Hebben uiteindelijk geld terug gestort, met als compensatie cadeaubon.
Ik vroeg om me te laten weten wanneer alles terug in voorraad was,zodat ik de bestelling opnieuw, kon plaatsen.
Na twee mails ,nog geen antwoord .
Als dit jullie idee van klantservice is ,dan hoeft het voor mij niet meer.
Er kan altijd iets fout lopen, maar wat het verschil maakt tussen een goede firma en en slechte , is de manier waarop dit probleem opgelost wordt.
Ik bestel niet meer bij jullie en zal dit ook afraden aan vrienden, collegaÂŽs en familie.

2025幎8月6日

Beste,

Wat jammer om te lezen dat uw ervaring zo negatief is. Helaas is er door een fout in het systeem het pakket naar een verkeerd adres verzonden en heeft de ontvanger helaas onrechtmatig besloten om het pakket toe te eigenen. Wij hebben geprobeerd via de verzendservice om uw pakket alsnog op de goede locatie te krijgen helaas is ons dit niet meer gelukt. Wel hebben wij regelmatig mail contact met u gehad om u zo goed mogelijk tegemoet te komen. Zo bent u volledig kosteloos gesteld en hebben wij zelfs een aanvullende vergoeding aangeboden. Wij streven er naar om iedereen met een magisch gevoel achter te laten het spijt ons daarom des te meer dat het zo is gelopen. Wij hebben ter vergeefs geprobeerd u meer maals te bellen en te mailen helaas zonder reactie. Wij zouden graag van u horen hoe u een passende oplossing anders voor u had gezien. Hopelijk leest u dit en krijgen wij de kans om toch met elkaar tot een magisch eind te komen! Met Magische Groetjes, Team StartedWithTheMouse

5぀星のうち5の評䟡

Super service en nette prijzen!

Ik kwam toevallig de Disney shopper livestream tegen en zag dat ze de favoriete trui van mijn vriend nog hadden in zijn maat. Direct naar hem gelinkt. Op zijn berichtje kreeg hij snel een reactie. De prijzen zijn enorm netjes en het was supersnel en zorgvuldig verzonden. Echt een aanrader!

2025幎7月25日

Startedwiththemouse からの回答

Dankjewel voor jouw magische review! Heel veel plezier met de trui. Wie weet tot snel bij ons in de webshop/showroom of tot de volgende magische live 🙏🏻

5぀星のうち5の評䟡

Leuk bedrijf/webshop voor de Disney fans

Ik heb net mijn pakket ontvangen met knuffels die zijn meegenomen uit disneyland parijs, contact ging makkelijk via instagram en pakket is snel geleverd, ik kreeg ook nog een paar leuke extra's (stickers&tas). Ik ben er echt super blij mee! Er is ook een leuke webshop met veel leuke producten

2025幎7月25日

Startedwiththemouse からの回答

Bedankt voor de magische feedback! Heel veel plezier met jouw producten. We hopen je gauw weer te kunnen helpen!

Echt super!

Zo blij met mijn aankoop via deze site! Super behulpzaam, klantvriendelijk en een geweldig aanbod! Kom graag terug!

2025幎6月22日

Startedwiththemouse からの回答

Heel graag gedaan! Tot de volgende magische bestelling
. 🙏🏻

Uitstekende service

Netjes en direct antwoord op mijn levering vraag. Daarna netjes geleverd, goed verpakt, alles keurig heel.
Top service!!

2025幎7月2日

Startedwiththemouse からの回答

Bedankt voor de magische feedback en tot de volgende bestelling! 🙌

5぀星のうち5の評䟡

Het beeldje dat ik nodig had was

Het beeldje dat ik nodig had was moeilijk te vinden. Gelukkig hebben ze het hier. Snel geleverd, goed ingepakt. Zo kwam het beeldje heel aan. Prijs was ook scherp.

2025幎5月27日

Startedwiththemouse からの回答

Bedankt voor uw feedback! Ons team doet zijn uiterste best om een magisch wisselend assortiment samen te stellen. Het compliment wordt dus enorm gewaardeerd.

5぀星のうち5の評䟡

Aanrader voor Disney fans!

Ik heb vrijwel meteen na mijn bestelling een email ontvangen om een tijd en datum af te spreken om mijn bestelling op te halen in de showroom. Hele fijne communicatie en hele vriendelijke mensen die hart hebben voor alles van Disney! Echt heel leuk en als je Disney fan bent een aanrader om StartedwiththeMouse te volgen en vooral wat items te kopen!

2025幎5月26日

Startedwiththemouse からの回答

Bedankt voor jouw magische review! heel veel plezier ven jouw bestelling en tot de volgende magische aankoop!

Groetjes,

Fijne winkel.

Duidelijke en vriendelijke communicatie.
Flexibel.
Reële prijzen.

2025幎4月23日

Startedwiththemouse からの回答

Bedankt voor de magische review! Wie weet tot snel.

Fijne ervaring

Duidelijke website, snelle service en de artikelen waren zeer goed verpakt. Absoluut voor herhaling vatbaar.

2025幎4月23日

Startedwiththemouse からの回答

Bedankt voor uw magische feedback! We hopen u gauw weer terug te zien.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, netjes verpakt.

2025幎3月11日

Startedwiththemouse からの回答

Bedankt voor uw magische review en wie weet tot de volgende bestelling.

Great website

Great website, great product, super-fast shipping! Thank you!

2025幎3月11日

Startedwiththemouse からの回答

Thank you for your magical feeedback! Hope to see you again in our online store.

Magical Regards,

Super ervaring

Snelle, nette levering. Geweldige service!

2025幎3月5日

Startedwiththemouse からの回答

Bedankt voor deze geweldige reactie! Dit is nou waarvoor wij het doen. Tot de volgende magische bestelling.

Djordy

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス