Vi er netop kommet hjem fra en ferie pÃ¥ Strandhotellet i Sandvig. Det var en usandsynlig god oplevelse at vÊre der. Fantastisk beliggenhed. Smuk og Êstetisk indretning af bÃ¥de vÊrelser, receptions o... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Strandhotellet i Sandvig har vÊret rammerne for mig og mine 4 veninders fantastiske ophold - jeg sender min varmeste anbefaling, hvis du som os ð€ - elsker ro & natur - smuk nordisk indret... ãã£ãšèŠã
Et hotel der ligger fantastisk i Sandvig med udsigt til havnen og havet. Man fÃ¥r hvad man betaler for og de fleste vÊrelserne ligger i den billige ende prismÊssigt. Vi blev opgraderet til et bedre vÊr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vidunderlig oplevelse! :) Bestilte bord til 2 i baren, da humÞret var til Moules Frites. Det skuffede bestemt ikke - fantastiske rÃ¥varer og dampende varme fra kÞkkenet, Det skal ogsÃ¥ nÊvnes at de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Strandhotellet er et af nordbornholms Êldste hoteller; grundlagt i 1895. Vi råder over 45 hotelvÊrelser, restaurant, konferencefaciliteter og en smuk og imponerende balsal. Vi har åbent, så book dit vÊrelse, mÞdelokale eller bord i restauranten med det samme, så du har noget at glÊde dig til ⊠hele året rundt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super dejligt sted
Super dejligt sted. God betjening og kvalitets morgenmad.
Fantastisk dejlig hoteloplevelse
Weekend med dejlig mad, sÞde vÊrter og meget fine vÊrelser. Anbefalingen om at se fladfisk i nattemÞrke gav anledning til det kolde gys.
Storartet ophold på Strandhotellet i Sandvig
Vi er netop kommet hjem fra en ferie på Strandhotellet i Sandvig. Det var en usandsynlig god oplevelse at vÊre der. Fantastisk beliggenhed. Smuk og Êstetisk indretning af både vÊrelser, receptions og spiseområde. Meget delikat hjemmelavet morgenmad og velsmagende treretters aften-menu. Der var noget for alle sanser.
Og det bedste var det utroligt imÞdekommende og hjÊlpsomme vÊrtspar, som forstod at få alle gÊster til at fÞle sig vigtige. De havde tid til snak, tips og rÞverhistorier. Det lÞftede den samlede oplevelse helt til tops.
Vi kommer helt sikkert igen.
TÃ¥rnsuiten
Vi havde bestilt en overnatning i Tårnsuiten, og så frem til at nyde udsigten fra selve "tårnet" udover det åbne hav. Vi ankom fÞr tid, trods det blev vi modtaget meget varmt og kunne bare komme ind og få nÞgler. Dog fik vi at vide at vÊrelset ikke kunne blive varmt og derfor ville de foreslå os et andet vÊrelse eller varme det op med en elblÊser. For at vÊre på den sikre side, fik vi nÞglerne til 2 vÊrelser, hvis ikke elblÊseren kunne gÞre arbejdet. Det var super fin service!
ElblÊseren gjorde så sit arbejde perfekt - og vi nÞd udsigten hele eftermiddagen fra vÊrelset.
Generelt er vÊrelserne meget fine, med varmegulvet og kanon seng.
Alle forespÞrgsler blev modtaget åbent og der blev gjort meget for at vi fÞlte os tilpas.
I fÊlles lokalerne, bliver der spillet plader og der er en afslappet stemning. Morgenmaden var super flot, med det rette valg af varer - og igen til lyden af gode plader og udsigt i verdensklasse.
Vi anbefaler alle at tage på Strandhotellet, vi kommer klart igen.
Tusind tak for meget fin service.
NÞd beliggenhed og atmosfÊren pÃ¥âŠ
NÞd beliggenhed og atmosfÊren på hotellet.
Maden var suverÊn lÊkker og velsmagende. Elskede at der var skÞn musik fra en pladespiller under middagen. Personale imÞdekommende og smilende. Kommer gerne igen.
Vi kÞbte 4 pizzaer i går
Vi kÞbte 4 pizzaer ud af huset. Af 135 kr stk. Vi ville gerne have en ekstra lÊkker kvalitets pizza.
I dette tilfÊlde hang pris og kvalitet ikke sammen desvÊrre!
De havde ingen smag og kartoffel pizzaen var rå kartofler.
Bunde er altid smag og behag , men de var virkelig tÞrre. Alt i alt en ret utilfreds oplevelse og totalt overpriser. Vi fÞlte os egentlig noget taget ved râŠ..
Hilsen en Bornholmsk familie
En perle :)
En perle :)
Fantastisken nats spontan overnatning; spiste i gårdhaven og nÞd det glade personale ..
Tak
Vidunderligt ophold pÃ¥ Strandhotellet iâŠ
Et tredages ophold pÃ¥ Strandhotellet i Sandvig har vÊret aldeles fremragende, fantastisk service og nÊrvÊrende vÊrtskab. Det er pÃ¥ ingen mÃ¥de sidste gang familien Hein JÞrgensen kigger forbið€©
Vores ophold pÃ¥ Strandhotellet iâŠ
Vores ophold pÃ¥ Strandhotellet i Sandvig var en kÊmpe fornÞjelse. Her er en afslappet og rar atmosfÊre og helt utrolig pÊnt. Morgenmaden mÃ¥ man ikke gÃ¥ glip af ððŒ
Endnu et (5-stjernet) ophold pÃ¥ detâŠ
Endnu et (5-stjernet) ophold på det smukke hotel med den enestående stemning og de fineste folk. En Êstetisk perle med skÞn forplejning og unik beliggenhed. Kommer snart igen!
Fantastisk ophold
Fantastisk ophold prÊget af meget venligt og nÊrvÊrende vÊrtspar, skÞnne omgivelser og lÊkker mad. Vi kommer retur
Tak for en blÊsende efterÃ¥rsferie iâŠ
Tak for en blÊsende efterårsferie i smukke omgivelser hos jer. Vi har nydt den uformelle stemning på hotellet, et fantastisk nÊrvÊrende personale og den lÊkreste mad. VÊrelserne er stemningsfulde og man sover som en drÞm. Vi ses igen.
Det var ikke for godt
Vi ankom 4 prsoner og bestilte menu. Personalet supersÞde forretten med pil selv rejer og chili mayo ok.
Men så: lam. Lille stykke lam med
Sener og fedt. Noger pull lam. Neeeeej. Det var ikke fantastisk.
Deserten: friske jordbÊr med cremesouse og makroner. Nej, det var ikke serveringen. Vi fik en skål med bÊrsymfoni på en gammel creme. BÊrene var med bl.a. stikkelsbÊr, ribs m.m.
Men stikkelsbÊrene var MEGET sure og stort set uspiselige. Vi efterlod bordet med halvspiste deserter. Det var ikke pengene vÊrd

Strandhotel i topklasse
Tusinde tak for et helt fantastisk ophold.
En speciel tak til alle de sÞde unge arbejdende mennesker pÃ¥ hotellet, som var med til at skabe en afslappet stemning. Altid smilende og betÊnksomme. ð
Super lÊkker morgenmad og middag i restauranten. Vi kommer helt sikkert igen.
Kan pÃ¥ det varmeste anbefale Strandhotellet ðð»

Vidunderlig oplevelse
Vidunderlig oplevelse! :)
Bestilte bord til 2 i baren, da humÞret var til Moules Frites. Det skuffede bestemt ikke - fantastiske råvarer og dampende varme fra kÞkkenet,
Det skal ogsÃ¥ nÊvnes at den sÞde tjener i âbar-delenâ var dejligt imÞdekommende, humoristisk og kom med gode anmeldelser pÃ¥ vin - en stor del af at gÞre oplevelsen komplet. :)
Tak for i dag!

Strandhotellet ããã®åç
God mad men upassende personale
Vi fik en dejlig middag pÃ¥ vores sommerferie med en lÊkker rÞdspÊtte. OgsÃ¥ en super dejlig menu og fine lokaler. DesvÊrre trÊkker personalet dog meget ned. Samtlige ansatte var ungarbejdere alle med kasket indendÞrs og et skrÊkkeligt sprogbrug. Da vi spurgte om vinen fik vi at vide at denne var: âpissegodâ. Hertil bÊrer tjenerne hÊngerÞvsbukserâŠ

Strandhotellet ããã®åç
God service, god mad, fantastisk omgivelser og det smukkeste udsigt. Man kunne ikke spÞrge for mere.
Stedet var dejligt roligt, efter en fuld dag i FolkemÞdet, kun 2km vÊk fra stedet.
Businnes middag

Fest Weekend
Fest og weekend ophold for os selv og 40 gÊster med overnatning er netop afsluttetððŒ
ALT var så perfekt og gennemfÞrt!
Super vÊrelser med enten solterrasse eller udsigt over ÃstersÞen, Sandvig havn og Hammerknuden.
Morgenmaden på hotellet er helt unik - lÊkker, hj lavede nybagte boller, og lokale råvarer.
Fest middagen var intet mindre end fantastisk.
LÊkreste retter - veltilrettelagt, veltillavet, lokale og friske Þkologiske råvarer.
Gode vine. Personalet er imÞdekommende og hjÊlpsomme på alle tidspunkter og i alle sammenhÊnge.
Bookning og opfÞlgning forud for arrangementet har også fungeret upåklageligt.
Velkomst i Rosenhaven var så idyllisk og passede perfekt med middagen i den store smukke spisesal.
Strandhotellet anbefales til ferieophold, weekendophold, fest - men også som middags restaurant.
Jeg kommer heldigvis snart retur - og vil gerne holde flere arrangementer på Strandhotellet.
Tak Pia og Kasper for at gÞre denne weekend til noget helt sÊrligt for os og vores gÊsterððŒð
En super oplevelse!
En super oplevelse!
Vi var 3 generationer - alle var yderst tilfredse og hotellet var meget bÞrnevenligt.
Meget smagfuldt indrettede vÊrelser og rigtig godt
kÞkken.
Kommer HELT klart igen