TypeTopia.com レビュー 2,801

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Leuke typcursus met motiverende verhaallijn. Dyslexie variant in te stellen. Mijn zoon ervaart de cursus wel als erg lang. Daarnaast is het voor ernstig dyslecten lastig de 120 aanslagen per minuu... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Mijn zoon heeft ernstige dyslexie. Hierom zou een typcursus hem kunnen helpen. Typtopia heeft een stoere verhaallijn en heeft extra mogelijkheden voor kinderen met dyslexie. Onze zoon heeft echt baat... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hoe terug op het juiste spoor? Progressie wordt wekelijks geevalueerd door feedback van persoonlijke coach.Werkt motiverend.Nuttige informatie.Nadruk om letters trefzeker aan te slaan.Snelheid in... もっと見る

企業情報

1. 教育機関

さまざまな外部ソースから提供された情報

TypeTopia heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van typecursussen. Meer dan 180.000 kinderen hebben de typecursussen van TypeTopia inmiddels met succes afgesloten. Het slagingspercentage ligt nu bij TypeTopia op maar liefst 97,2 procent!

De spannendste typecursus van het universum!

当該企業による記述

Spelenderwijs leren blind typen
Serious gaming: meer dan een spelletje. TopiaTeam B.V. zet al sinds 2007 serious gaming in met als doel: De games prikkelen tot betere prestaties. Het reactievermogen wordt gestimuleerd. De games dagen uit om steeds beter te worden.
Inmiddels meer dan 180.000 geslaagden
Actieve begeleiding door een Persoonlijke Coach
Speciale dyslexie versie (al sinds 2007)
Juist voor kinderen met dyslexie is blind typen een enorme winst. Zij kunnen dan thuis of in de klas een laptop gebruiken.
Diploma garantie (niet gehaald = geld terug!)
TypeTopia biedt diplomagarantie. Uw kind behaalt gegarandeerd het typediploma en kan straks typen met minimaal 120 aanslagen per minuut.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Top!!!

Vlot, speels, uitnodigend om verder te doen en je kan “dieren sparen”

2025年12月26日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review, fijn te vernemen dat u tevreden bent!

5つ星のうち5の評価

De cursus is kindvriendelijk en is…

De cursus is kindvriendelijk en is aantrekkelijk voor de jonge beginnende "typer". Leuke spelletjes maakt het voor de kinderen beter behapbaar en interessant.

2025年12月21日

TypeTopia.com からの回答

Fijn dat u de moeite heeft genomen om deze positieve review achter te laten!

5つ星のうち5の評価

Dochter met autisme en licht mentale…

Dochter met autisme en licht mentale beperking en DCD volgt de typcursus nu al een 3 weken. Ze oefent bijna elke dag en vindt het heel fijn. Ze kan al behoorlijk goed de letters vinden zonder te kijken. We zijn zelf verbaasd hoe snel ze het kan automatiseren. In vergelijking met alles op school en andere handelingen die raken moeilijk geautomatiseerd en deze typcursus lijkt toch wel effectief te werken.
Handig is dat je de dyslexie functie kan aanzetten zodat alles ook wordt voorgelezen. Dit is ook zeer handig voor kinderen met autisme.

2025年12月22日

TypeTopia.com からの回答

Wat super fijn om te vernemen om te vernemen dat uw dochter het zo goed afgaat met ons programma! Ik heb ook even meegekeken in haar resultaten en ze doet in het inderdaad erg goed, probeer dat vol te houden!

5つ星のうち5の評価

Super duidelijk en ons kind heeft er…

Super duidelijk en ons kind heeft er veel plezier in ook is het soms moeilijk door de leuke verhaallijn blijft ze gemotiveerd

2025年11月27日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor het achterlaten van uw positieve review en fijn om te vernemen dat uw kind gemotiveerd is om het programma van TypeTopia helemaal te doorlopen!

5つ星のうち5の評価

Aanrader! Ook om als ouder mee te doen

Ik doe samen met mijn kinderen (9 en 12) de cursus. Ieder heeft een eigen planning en ritme in het leren. Het blijft leuk! Goede afwisseling in nieuwe toetsen, herhalen en spelenderwijs leren (vliegtuigjes neerschieten)

2025年9月8日

TypeTopia.com からの回答

Fijn dat jullie samen aan de slag zijn gegaan en goed om te horen dat jullie tevreden zijn!

Fijne cursus

Mijn dochter is begonnen toen ze 7 jaar jaar oud was. (Groep 4) Binnen een half jaar had ze haar type diploma. Omdat ze op school de computer nog niet veel gebruikte zakte haar snelheid een beetje. Na een jaar heb ik de laatste 10 modules opnieuw open laten zetten. Dit viel nog binnen de termijn van de cursus. Haar snelheid ligt nu zelfs hoger dan de eerste keer.

2025年11月7日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor het achterlaten van uw review!

Wij zien dat uw dochter het inderdaad weer goed heeft opgepakt en door te blijven trainen zullen de typesnelheid en vaardigheid zich blijven ontwikkelen. Dit kan natuurlijk straks ook nog door een stukje tekst uit een boek over te typen.

Speelse opleiding op niveau

Mijn dochter was niet zo enthousiast over blind typen, maar de verhaallijn en spellen maken het interessant voor haar. Meestal kijk ik mee, dat vindt ze gezellig. Ze zet de KPM altijd lager, want ik merk dat het haar veel stress geeft, al typt ze echt super. Het zelfvertrouwen moet nog groeien. Het enige minpuntje vind ik de grote hoeveel heid mails die ik ontvang mbt haar voortgang.

2025年12月1日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor het achterlaten van uw review en fijn om te vernemen dat uw dochter inmiddels enthousiast is.

Het is helemaal niet erg om de snelheid omlaag te zetten bij de oefeningen, we hebben liever dat er netjes wordt getypt dan té snel. De snelheid komtnamelijk vanzelf. Met betrekking tot de mails kan er een onderscheid gemaakt worden tussen de voortgangs-mails voor ouders, dit is er 1 per module met af en toe een extra mail en de cursus-mails voor uw dochter. Dit zijn er met name in de eerste 9 modules veel om de cursist te enthousiasmeren en dit zullen er, naarmate de cursus vordert, minder worden.

Erg fijne typecursus

Erg fijne typecursus, nu mijn derde zoon die eraan is begonnen.

2025年11月3日

TypeTopia.com からの回答

Een groter compliment kunnen we niet krijgen! Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen, we zijn er trots op dat we nu ook de derde zoon mogen leren blindtypen. Bedankt voor het achterlaten van uw review!

Funciona muy bien

Funciona muy bien. Mi hija está super motivada y aprende rapido

2025年9月2日

TypeTopia.com からの回答

Es fantástico ver que TypeTopia está haciendo lo que se supone que debe hacer. Ofrece a los niños un tiempo divertido y educativo en la computadora, donde aprenden una habilidad que les será útil el resto de sus vidas.
Gracias por esta excelente reseña; la aprecio mucho.
Atentamente,
El equipo de Topia

5つ星のうち4の評価

De oefeningen werken bij het leren…

De oefeningen werken bij het leren typen van mijn erg slimme zoon. Stickers werkten niet voor hem omdat hij uit zijn hoofd leerde welke kleur sticker welke letter was. Nu leert hij echt blind tikken, met soms wat frustratie omdat hij te snel wil tikken.

2025年10月28日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor het achterlaten van uw review!

Wij hebben de BlindBox inderdaad speciaal ontwikkeld omdat je met stickers op je toetsenbord nog steeds naar de toetsen kunt kijken en dus niet écht leert blindtypen. Fijn dat dit zo nog even bevestigd wordt!

Wij wensen uw zoon veel succes met de missies van TypeTopia, en inderdaad probeer het nu nog even rustig en op het eigen tempo te doen. Het gaat in de aanleerfase enkel om de trefzekerheid en de snelheid komt verderop in de cursus vanzelf!

5つ星のうち4の評価

Mooie en leuke leeromgeving met het…

Mooie en leuke leeromgeving met het leren op een speelse manier.
Extra opties voor dyslexie wat prettig is.
Nadeel is dat het toch veel lezen is voor iemand met dyslexie.

2025年10月24日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor het achterlaten van deze review!

Het verhaal kan voor sommige cursisten inderdaad soms best veel zijn om doorheen te komen, gelukkig bieden we het avontuur wel in stripverband aan waardoor het voor de meeste kinderen toch wel goed te doen is. Mocht het echt teveel zijn dan kan het verhaal met de spatiebalk worden doorgeklikt, uw kind krijgt dan nog wel de plaatjes te zien waardoor zij toch een idee kunnen krijgen van het verhaal.

Aanrader voor gemotiveerde kinderen

Heel motiverende manier om een gemotiveerd kind te leren blind typen. Daarnaast is er een zeer vlotte communicatie met het Typetopia team bij eventuele vragen.

2025年10月28日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor uw review en fijn te vernemen dat u tevreden bent over ons programma en onze klantenservice!

Aanrader

Leuk dat je een eigen naam kan bedenken. Kaasblokje2016 heet mijn zoon. Veel afwisseling. Leuk ontworpen voor de kinderen. Enig nadeel is dat je ziet hoeveel foutjes je nog mag maken, dit leidt mijn zoon heel erg af en frustreert hem enorm. Want als je “je foutjes” op hebt moet de hele opdracht opnieuw.
En nog een kleine tegenvaller: je krijgt een kartonnen bord wat je over je toetsenbord moet zetten. Deze is niet echt stevig. Mijn zoon typt op een extern toetsenbord waar alle letters onzichtbaar zijn en voorzien van kleurtjes. Dus we gebruiken dat karton niet.

2025年11月14日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor het achterlaten van deze review en fijn dat u tevreden bent.

Wij zullen uw tips doorgeven aan de betreffende afdeling zodat zij hiermee aan de slag kunnen gaan.

5つ星のうち3の評価

Gutes Program mit viel Verbesserungspotential

Meine 2 Kinder haben innert 4 Monaten das 10 Fingersystem gelehrnt. Es ist an und für sich ein gutes Programm. Auch wenn es einiges gibt, was zu verbessern wäre!
1. Der Kundenservice, ist wirklich nicht gut, auf die Fragen wartete ich zum Teil über 14 Tage und auch dann kam nur eine schnelle Antwort wo nicht mal jede Frage beantwortet wurde. So musste ich immer und immer wieder nachfragen, auf viele Fragen warte ich noch immer.
2. Das Programm hängt, es mag mit der Tippgeschwindigkeit meiner Kinder bei einigen Übungen nicht nach.
3. Einige Texte sind für Kinder verstörend, z.B (Chaos) ebenso wie die Bilder, ausserdem sind sehr viele komplizierte Namen, die man kaum aussprechen kann im Programm integriert.
4. Die versprochenen Videos sind nicht auf der Plattform! Meine Kinder mussten die neuen Zeichen "ergoogeln"
Auch mehrmaliges Nachfragen änderte nichts!
Noch immer fehlt eine Stellungsnahme von Type Topia, konkret geht es un die Videos vom doppel ss und apastroph, welche nicht vorhanden sind.
5. 24/7 Servicedesk ist ein Witz.

2025年11月14日
5つ星のうち4の評価

Mijn dochter leerde goed typen

Mijn dochter leerde goed typen, maar vond de game-achtige verhalen heel saai, en tijdverspilling. Je zou het ook moeten kunnen afzetten.

2025年10月21日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor deze review.

Wat jammer dat er voor de cursus van uw dochter niet even contact met ons is gezocht. We hebben namelijk ook een 13+ versie, dit is een versie zonder verhaallijn tussen en tijdens de oefeningen en ook met aangepaste oefenteksten, we hadden dit zo om kunnen zetten. Wij zien dat uw dochter inmiddels wel haar getuigschrift heeft behaald en dat is natuurlijk hartstikke fijn! Uw zoon wensen we veel succes en plezier met het avontuur van TypeTopia!

Muchas gracias!

Muchas gracias, un excelente curso, mi hija ha estado encantada, y ha aprendido mucho. La dinámica, un éxito, y el equipo, maravilloso, no podría estar más agradecida. Totalmente recomendable!

2025年11月10日
5つ星のうち5の評価

Dochter van 8 vindt het erg leuk om…

Dochter van 8 vindt het erg leuk om dagelijks lessen te doen. De methode werkt goed om snel letters aan te leren. Ook oudere kinderen die enkele jaren terug hun diploma gehaald hebben kunnen nog steeds goed blind typen.

2025年10月19日

TypeTopia.com からの回答

Wat fijn om deze positieve review te mogen ontvangen!

5つ星のうち5の評価

Usar typetopia ha sido una gran experiencia educativa

Usar typetopia ha sido una gran elección. Se aprende de manera fácil, lúdica y divertida. Se obtienen resultados muy rápido y no se hace pesado. Lo usaremos con nuestros otros hijos seguro.

2025年11月7日

TypeTopia.com からの回答

¡Muchas gracias por esta excelente reseña! Nos alegra saber que su hijo/a lo está disfrutando y progresando bien. Aprender a escribir a máquina suele ser una actividad tediosa con mucha repetición. Al convertir el aprendizaje en una aventura en línea, los niños mantienen la curiosidad por saber qué les depara la siguiente tarea.

Le deseamos a su hijo/a que se divierta mucho aprendiendo con las próximas tareas de TypeTopia.

5つ星のうち4の評価

makkelijk op sommige momenten of…

makkelijk op sommige momenten of moeilijk. En het super snel alle letters typen

2025年10月8日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor het achterlaten van jouw review!

Wij zien dat je soms een paar dagen tussen jouw oefenmomenten laat zitten, het nadeel daarvan is dat je altijd weer even moet nadenken en het extra moeite kost om weer op niveau te komen. Wat jou kan helpen is door op de momenten dat je het moeilijk vindt, eerst even te starten met de Extra Oefeningen in het Menu en daarna pas weer starten met de missies.

Veel succes weer als je aan de slag gaat met TypeTopia!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。