TypeTopia.com レビュー 2,801

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Leuke typcursus met motiverende verhaallijn. Dyslexie variant in te stellen. Mijn zoon ervaart de cursus wel als erg lang. Daarnaast is het voor ernstig dyslecten lastig de 120 aanslagen per minuu... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Mijn zoon heeft ernstige dyslexie. Hierom zou een typcursus hem kunnen helpen. Typtopia heeft een stoere verhaallijn en heeft extra mogelijkheden voor kinderen met dyslexie. Onze zoon heeft echt baat... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hoe terug op het juiste spoor? Progressie wordt wekelijks geevalueerd door feedback van persoonlijke coach.Werkt motiverend.Nuttige informatie.Nadruk om letters trefzeker aan te slaan.Snelheid in... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dochter met autisme en licht mentale beperking en DCD volgt de typcursus nu al een 3 weken. Ze oefent bijna elke dag en vindt het heel fijn. Ze kan al behoorlijk goed de letters vinden zonder te kijk... もっと見る

企業情報

1. 教育機関

さまざまな外部ソースから提供された情報

TypeTopia heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van typecursussen. Meer dan 180.000 kinderen hebben de typecursussen van TypeTopia inmiddels met succes afgesloten. Het slagingspercentage ligt nu bij TypeTopia op maar liefst 97,2 procent!

De spannendste typecursus van het universum!

当該企業による記述

Spelenderwijs leren blind typen
Serious gaming: meer dan een spelletje. TopiaTeam B.V. zet al sinds 2007 serious gaming in met als doel: De games prikkelen tot betere prestaties. Het reactievermogen wordt gestimuleerd. De games dagen uit om steeds beter te worden.
Inmiddels meer dan 180.000 geslaagden
Actieve begeleiding door een Persoonlijke Coach
Speciale dyslexie versie (al sinds 2007)
Juist voor kinderen met dyslexie is blind typen een enorme winst. Zij kunnen dan thuis of in de klas een laptop gebruiken.
Diploma garantie (niet gehaald = geld terug!)
TypeTopia biedt diplomagarantie. Uw kind behaalt gegarandeerd het typediploma en kan straks typen met minimaal 120 aanslagen per minuut.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Typetopia is het het bestuhhh

Typetopia is zegmaar waar je moet blind typen en het is super leuk beter dan ik had verwacht ik ben nu bezig met de proef examen 1 en als je hierop reageert word ik super blij Typersupertopia bedankt dat jou advertenties mij iets goeds zijn overkomen (eerste goede advertentie ooitttt) Vriendelijke groet cursist James de rest zeg ik niet anders loggen mensen met mij in doei lieve topia!! .

2025年8月27日

Hey SuperTyper!

Heel fijn dat jij TypeTopia zo leuk hebt gevonden! Het zit er bijna op want je doet bijna examen. Tip: ga niet te gehaast typen tijdens het examen, type gewoon zoals je het tijdens het oefenen hebt gedaan. Dan komt het helemaal goed want ik zie echt een heel goed cursusresultaat bij jou.
Wist je dat we ook een vervolgavontuur hebben. Kijk maar helemaal onder in de cursusomgeving.
Bedankt voor deze hele leuke review!

Fantastisch programma

Fantastisch programma! Zowel inhoudelijk als qua vormgeving zit dit enorm goed in elkaar. Onze 10-jarige dochter is heel gemotiveerd dankzij de leuke spelletjes. Aanrader!

2025年8月24日

TypeTopia.com からの回答

Wat zijn we blij met dit soort reviews! Enorm fijn dat jullie tevreden zijn en bedankt voor het achterlaten van deze review!

5つ星のうち5の評価

Een appart traject voor kinderen met…

Een appart traject voor kinderen met dyslexie is super !!!

2025年7月28日

TypeTopia.com からの回答

De ervaringen die we opgedaan hebben in de periode dat we nog wekelijks les gaven op scholen, hebben een grote rol gespeeld bij het ontwerpen van de dyslexie versie van TypeTopia. Ik herinner mij nog die jongen in Houten die zijn vriendjes stoorde tijdens de les. Uiteindelijk ben ik naast hem gaan zitten en liet hem de tekst voorlezen die hij moest overtypen. Dat heeft mijn ogen geopend dat het voor kinderen die dyslexie hebben een enorme uitdaging is om deze vaardigheid te leren. Daarom hebben we alles uit de kast getrokken om de ondersteuning bij TypeTopia optimaal in te richten voor deze kinderen.

Maar let op, ook met alle hulp die we bij TypeTopia bieden, blijft het een enorme uitdaging voor hen. Dus motiveren, stimuleren en vooral regelmatig trainen om zo vooruitgang te boeken.

Dank voor deze fijne review!

Super tof

Super tof ! Op een speelse manier leren blind typen!

2025年8月18日

TypeTopia.com からの回答

Wat fijn om te vernemen dat u tevreden over TypeTopia!

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze positieve review achter te laten!

5つ星のうち3の評価

Leuk, maar hoe motivatie vasthouden

Voor mijn dochter ziet het er aantrekkelijk uit, maar omdat ze het best lastig vind is het lastig gemotiveerd te blijven.

2025年7月27日

TypeTopia.com からの回答

Ik zie waarom zij het lastig vindt. Ze wil veel te snel typen waardoor veel fouten ontstaan. Alleen wanneer zij rustiger gaat typen, zal ze het goed oppakken. Neem even contact op met de Service Desk. Dan bespreken we wat we kunnen doen. 09.00 - 13.00 uur telefonisch 0343 493222. Of via een ticket in de inlogomgeving.
Mvg,

5つ星のうち5の評価

Het team achter TypeTopia is super

Het team achter TypeTopia is super! Behulpzaam, meedenkend én... zeer commercieel. top!

de login gaat vlot en is duidelijk. gebruiksvriendelijk programma! TIP: begin er jong genoeg aan. wacht niet tot het middelbaar zoals wij.

2025年8月14日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor uw positieve review en fijn dat u tevreden bent over ons programma!

Het is inderdaad belangrijk om "vroeg" te starten met leren typen, het is namelijk makkelijker om meteen iets nieuws aan te leren dan dat je eerst iets moet afleren en dan pas iets nieuws kan gaan aanleren :-)

Gamificación excepcional

Gamificación excepcional que hace que los niños se sientan motivados a aprender. Diversión, aprendizaje y motivación son los tres ingredientes que hacen que las horas pasen volando y aprendan de manera divertida. Ya podía haber aprendido yo así¡

2025年8月12日

TypeTopia.com からの回答

Para eso lo hacemos: para que los niños se sientan felices con algo que al principio les resultaba aburrido. La motivación intrínseca es el motor de TypeTopia. ¡Gracias por esta fantástica reseña!

5つ星のうち4の評価

Onze jongens vinden het leuk.

Onze jongens vinden het leuk.

2025年7月14日

TypeTopia.com からの回答

Wat super fijn om te vernemen dat uw zoons blij zijn met TypeTopia en fijn dat u de moeite heeft genomen om deze positieve review bij ons achter te laten!

Resultaat boven verwachting

Liefst had ik mijn zoon een klassikale typecursus gegeven, maar dat bestaat hier in de buurt niet meer. Ik was zeer sceptisch over wat ik hiervan kon verwachten, maar hij typt nu blind en automatisch en al best snel terwijl hij nog niet klaar is. Hoewel het heel lang duurt voor je bij het examen bent, is motivatie geen probleem.

2025年8月11日

TypeTopia.com からの回答

Super om te horen dat uw zoon goede vorderingen maakt. Het voordeel van TypeTopia is dat we foutpatronen herkennen en daar direct op in kunnen grijpen. Dat gaat met een klassikale cursus niet lukken.
Veel leerplezier bij het voltooien van de typecursus van TypeTopia.

5つ星のうち4の評価

Fijne manier van werken maar

Het is een fijne manier van leren maar ik geeft ze geen 5 sterren omdat je in een les oneindig door moet gaan als het niet lukt zo kan je uren bezig zijn dat is wel echt een nadeel

2025年7月21日

TypeTopia.com からの回答

Ik zie in de resultaten van de oefeningen dat jij heel vaak opnieuw moet beginnen. Dat komt omdat je véél te snel wilt typen waardoor je ook veel fouten maakt. Type wat rustiger zodat je zeker weet dat je de juiste letter aanslaat. Dan zul je merken dat je veel sneller met de oefeningen klaar bent. Als je liever op deze manier opnieuw wilt beginnen, laat het ons weten via de service desk in de inlogomgeving van de cursus. Dan helpen we je graag.
Bedankt voor je leuke review!

Een aanrader!

Fantastische service, flexibel en super behulpzaam! Topcursus met échte meerwaarde.

2025年8月4日

TypeTopia.com からの回答

Wat leuk dat jullie onze service zo waarderen. Je dochter bleek nog wat te jong te zijn, dus dan bevriezen we de cursus even tot zij er klaar voor is. We zijn pas tevreden als je dochter goed heeft leren blindtypen en goed voorbereid is op haar digitale toekomst.
Bedankt voor deze leuke review!

5つ星のうち3の評価

Beetje saai

op zich wel oké, maar ik heb eerlijk gezegd niet het idee dat mijn typevaardigheid er op vooruit is gegaan, ik heb nog steeds de nijging om te kijken, de hoeveelheid games is schaars en de verhaallijn onduidelijk. Bovendien is het voor wat je krijgt erg prijzig... En de herinnerings berichten zijn irritant

2024年8月29日

TypeTopia.com からの回答

Ik wilde de cursusgegevens even raadplegen om te zien wat de resultaten zijn, maar kon geen Eline Kamphuis vinden. Jammer want dan zouden we kunnen evalueren wat er gebeurt is. Neem even contact op met de Service Desk zodat we kunnen helpen.

Aprende jugando. Excelente.

A mi hijo con 11 años le está encantando. No hace falta decirle que tiene que practicar, todos los días a primera hora se pone un ratito. La verdad es que está muy bien pensada la metodología, aprende jugando.
Lo recomiendo 100%.
gery2013

2025年7月23日

TypeTopia.com からの回答

Muchas gracias por esta excelente reseña. Me alegra que a tu hijo le vaya tan bien. La motivación del niño es la esencia de TypeTopia. No es responsabilidad de los padres; simplemente tiene que ser lo suficientemente divertido como para que el niño participe.
¡Mucha suerte con los próximos proyectos de TypeTopia!

DIVERTIDO Y MUY ÚTIL

Es increíble lo bien que lo pasa y lo rápido que aprende. Genial!

2025年7月7日

TypeTopia.com からの回答

¡Gracias por esta excelente reseña! Esto es lo que buscamos: que los niños se diviertan frente al teclado, donde aprendan una habilidad que les beneficiará el resto de sus vidas.
Un niño satisfecho = un padre satisfecho = un TopiaTeam satisfecho.

We love it!

We wanted some course for my 9 years old to learn proper typing on the computer and we found Typetopia. It is great that he could do a test lesson and he loved it so we decided to go for it. We did not regret, he loves his lessons and he is making progress, so it is perfect!!

2025年7月9日

TypeTopia.com からの回答

Thank you for your positive feedback.

We wish your son lots of fun and good luck with the upcoming missions of TypeTopia!

Kind regards,

Trustpilot エクスペリエンス