TypeTopia.com レビュー 2,801

TrustScore 5段階評価の4.5

4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Leuke typcursus met motiverende verhaallijn. Dyslexie variant in te stellen. Mijn zoon ervaart de cursus wel als erg lang. Daarnaast is het voor ernstig dyslecten lastig de 120 aanslagen per minuu... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Mijn zoon heeft ernstige dyslexie. Hierom zou een typcursus hem kunnen helpen. Typtopia heeft een stoere verhaallijn en heeft extra mogelijkheden voor kinderen met dyslexie. Onze zoon heeft echt baat... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hoe terug op het juiste spoor? Progressie wordt wekelijks geevalueerd door feedback van persoonlijke coach.Werkt motiverend.Nuttige informatie.Nadruk om letters trefzeker aan te slaan.Snelheid in... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Dochter met autisme en licht mentale beperking en DCD volgt de typcursus nu al een 3 weken. Ze oefent bijna elke dag en vindt het heel fijn. Ze kan al behoorlijk goed de letters vinden zonder te kijk... もっと見る

企業情報

1. 教育機関

さまざまな外部ソースから提供された情報

TypeTopia heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van typecursussen. Meer dan 180.000 kinderen hebben de typecursussen van TypeTopia inmiddels met succes afgesloten. Het slagingspercentage ligt nu bij TypeTopia op maar liefst 97,2 procent!

De spannendste typecursus van het universum!

当該企業による記述

Spelenderwijs leren blind typen
Serious gaming: meer dan een spelletje. TopiaTeam B.V. zet al sinds 2007 serious gaming in met als doel: De games prikkelen tot betere prestaties. Het reactievermogen wordt gestimuleerd. De games dagen uit om steeds beter te worden.
Inmiddels meer dan 180.000 geslaagden
Actieve begeleiding door een Persoonlijke Coach
Speciale dyslexie versie (al sinds 2007)
Juist voor kinderen met dyslexie is blind typen een enorme winst. Zij kunnen dan thuis of in de klas een laptop gebruiken.
Diploma garantie (niet gehaald = geld terug!)
TypeTopia biedt diplomagarantie. Uw kind behaalt gegarandeerd het typediploma en kan straks typen met minimaal 120 aanslagen per minuut.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Sommige opdrachten geven stress

Wanneer ik een vraag had kreeg ik snel antwoord op mijn vraag via de helpdesk, ze kijken en denken constructief mee. Zoon heeft deze typecursus gekozen na het bekijken van een aantal typecursussen
, deze sprak hem aan. De spel-setting spreekt hem aan. Toch merk ik dat hij regelmatig erg gefrustreerd wordt als hij een opdracht opnieuw moet doen door teveel fouten. Hij wordt daar boos om. Ook als ik zeg dat hij langzamer moet typen. Hij is wel gemotiveerd om ermee te oefenen, maar het is niet fijn als er zoveel druk op ligt. Mijn dochter heeft andere typecursus gekozen en daar hoef je niet meteen overnieuw, daar heb je de keus de opdracht opnieuw te doen bij veel fouten (en zie je wel je foutenpercentage). Dit werkt wel minder stressvol.
Reactie: we hebben de ouderchallenge ook gedaan. Ik kan zelf vlot typen, maar de 5 fouten die je maximaal mag hebben in een opdracht vind ik zelf ook best beperkt.

2025年2月13日

TypeTopia.com からの回答

Zoals ik al eerder schreef op uw eerdere review: Uw zoon zal echt rustiger moeten gaan typen. Als hij zo doorgaat blijft hij veel fouten maken en zal het systeem de oefening opnieuw aanbieden. Alleen zo zal het plezier in het oefenen terugkomen en hij zal merken dat hij de letters steeds makkelijker en sneller zal weten te vinden.
Neem contact op met de service desk, dan gaan we bekijken hoe we uw zoon het beste verder kunnen helpen.

5つ星のうち1の評価

Ik vind dat het systeem slecht af stemt…

Ik vind dat het systeem slecht af stemt op de kunde van het kind, daarin vertragend, versnellend of herhalend optreedt Dat is jammer.

2025年2月1日

TypeTopia.com からの回答

Jammer dat het tegenvalt. Vele duizenden kinderen hebben we kunnen helpen om een goede typevaardigheid te kunnen bereiken. Wellicht moeten we er dan maar mee stoppen. Laat ons weten of jullie de licentie willen annuleren. Ondanks dat de 14 dagen herroeping al verlopen zijn, zullen we het cursusgeld volledig retourneren zodat jullie iets kunnen uitzoeken wat beter bij jullie kind past.

Logran q aprendan jugando

Mi hija está muy ilusionada con las lecciones y veo como está aprendiendo sin darse cuenta. Enhorabuena por el método.

2025年2月20日

TypeTopia.com からの回答

Es fantástico saber que tu hija está aprendiendo a través del juego con TypeTopia.
Creemos que la motivación intrínseca de los niños es lo más importante. Esto garantiza que aprendan bien esta habilidad para que se beneficien de ella durante el resto de sus vidas.
Gracias por esta reseña positiva.
Equipo Topia

Snelle oplossing

We hadden problemen met inloggen door twee accounts, dit is heel snel opgelost en toen konden we aan de slag. Ouder en kind kunnen samen opgaan en dat werkt zeer motiverend voor het kind.

2025年1月15日

TypeTopia.com からの回答

Fijn dat jullie samen aan de slag zijn gegaan met TypeTopia en fijn dat u tevreden bent.

Veel succes met het doorlopen van het programma van TypeTopia!

Fijn lesvorming

Tot op heden, een fijne lesvorming - mijn dochter heeft nu 13 letters gehad, fijne uitleg, ze vind het helemaal geweldig (8 jaar). Ze kan alleen niet iedere dag oefenen, maar dat maakt niets uit, op het gemak, rustig aan...

2025年2月12日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor uw reactie en fijn dat u tevreden bent!

Iedere dag werken is voor meerdere kinderen inderdaad geen haalbare kaart, wel adviseren wij om minimaal 3 dagtaken per week af te ronden zodat er wel voldoende geoefend wordt en de letters niet "vergeten" worden. Uw dochter voldoet hier netjes aan dus zij kan inderdaad zo doorgaan, hartstikke goed!

5つ星のうち5の評価

Heel leuke manier om kinderen te leren typen !

Heel leuke manier om kinderen te leren typen en gemotiveerd te houden. Mijn dochter kijkt er naar uit om een nieuwe les te mogen doen.

2025年1月14日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor het achterlaten van uw review en fijn dat u en uw dochter tevreden zijn! Ik zie in de voortgang dat ze netjes elke dag werkt aan de missies, hou dat zo vol dan gaat het helemaal goed komen!

Mi hija y yo vamos por el módulo 2

Mi hija y yo vamos por el módulo 2. Mi hija se lo pasa bien y tiene interés en volver a Typetopia todos los días. El hecho de que el aprendizaje se haga jugando esta bien para los niños. En mi caso como yo hago el curso en paralelo a mi hija, hace que estemos más motivadas las dos. Puntos negativos: aún no ha salido el curso dedicado a los adultos. Y, a veces estresan ciertos juegos por la rapidez que piden aunque supongo que es normal para que se pueda ir avanzando en rapidez.

2025年2月5日
5つ星のうち4の評価

Fijn programma met duidelijk instructie…

Fijn programma met duidelijk instructie en opdrachten. Makkelijk in je dagelijkse agenda in te passen.

2025年1月5日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor het achterlaten van jouw review, fijn te vernemen dat je tevreden bent!

5つ星のうち3の評価

Het is een mooi programma, maar met een kanttekening

Het is een mooi programma. Maar voor een kind van 9 is het behoorlijk frustrerend als je fouten maakt, alles opnieuw moet. Hierdoor verliest hij interesse. Misschien niet zo de nadruk leggen op fouten maken?

2025年1月2日

TypeTopia.com からの回答

Ik heb even gekeken hoe uw zoon het doet. Hij is volledig bezig om zo snel mogelijk te typen. Daardoor ontstaan veel fouten, dus dan start de oefening opnieuw.
Dit kan alleen doorbroken worden door rustiger te typen.
Neem contact op met de Service Desk zodat we kunnen bespreken of we een stukj e van de cursus opnieuw doen op een rustiger tempo.
Doe dit zo snel mogelijk, nu is het nog niet te laat.

5つ星のうち4の評価

Rare spullen in de kisten/boxen

Jammer dat je in die kisten accessoires voor je vliegtuig krijgt die minder mooi zijn dan die wat je al had aan het begin waardoor je je vliegtuig niet mooier kan maken maar juist minder mooi.

2025年1月8日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor het achterlaten van jouw review!

Hoe je jouw TypeWing het mooiste vindt is voor iedereen natuurlijk anders, gelukkig heb je de mogelijkheid om te wisselen tussen jouw oude en nieuwe onderdelen. Ook zie ik dat je nog in de beginfase van de cursus zit, je kunt nog heel veel boxen verdienen en daar zit vast wel iets tussen waar jouw TypeWing wel mooier wordt.

Veel succes weer met de volgende missies van TypeTopia!

5つ星のうち1の評価

Täuschung durch Verschweigen – Bezahlter Zugang wird einfach gesperrt!

TypeTopia ist eine einzige Mogelpackung! Ich habe den Kurs für meinen Sohn gekauft – 119 € EINMALIG bezahlt. Beim Bestellen wird klipp und klar mit „einmalig bezahlen“ geworben. Kein Wort davon, dass der Zugang nur ein Jahr hält!

Nach exakt einem Jahr wurde der Zugang einfach gesperrt. Mein Sohn hat den Kurs insgesamt 1 Stunde und 10 Minuten genutzt, weil er damals noch zu jung war. Jetzt, wo er ihn wirklich gebrauchen könnte – Ende, aus, vorbei!

Die ganze Masche im Überblick:
Auf der Bestellseite steht nichts von einer zeitlichen Begrenzung.
Die Zahlung ist „einmalig“ – aber der Zugang ist zeitlich limitiert.
Der entscheidende Punkt steht nur in den FAQ – wer liest die vor einem Kauf?
Keine besonderen Updates oder neuen Inhalte – es gibt keinen logischen Grund, den Zugang einfach zu sperren.
Statt klare Infos zu geben, wird man darauf verwiesen, dass man ja nett um eine Verlängerung bitten könne.
Warum muss ich um eine Verlängerung betteln, wenn ich den Kurs bereits bezahlt habe?!

FAZIT:
TypeTopia setzt darauf, dass niemand das Kleingedruckte durchforstet. Wer denkt, dass er hier einen echten Kurs mit langfristigem Zugriff kauft, wird bitter enttäuscht.

Ich rate jedem DRINGEND ab, sich auf diesen fragwürdigen Anbieter einzulassen.

FINGER WEG – Reine Abzocke!

EDIT: Ich habe den Kundenservice absichtlich vor meiner Bewertung über den Servicedesk ohne Antwort seitens des Anbieters kontaktiert. Die Bewertungen sauber zu halten ist scheinbar wichtiger und geht schneller wie der Kundenservice. Gerne teile ich meine Rechnungsnummer: OR347-348906

2025年1月28日

TypeTopia.com からの回答

Schade, dass Sie diese Bewertung anonym abgegeben haben, sonst hätte ich den Studierenden kostenfrei ausfindig machen und erneut aktivieren können. Dies hätten wir auch getan, wenn Sie uns einfach über unseren Service Desk kontaktiert hätten.
Wenn Sie also in Zukunft auf Probleme stoßen, folgen Sie einfach dem normalen Weg und wir helfen Ihnen weiter.
Wenn Sie den Kurs dennoch aktivieren möchten, wissen Sie, was zu tun ist. Und nein, Sie brauchen nicht zu betteln.
Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag,

Leukkk

Je leert snel alle letters en herhalen de letters goed. En het is heel motiverend

2025年1月3日

TypeTopia.com からの回答

Fijn om te vernemen dat je tevreden bent en bedankt voor het achterlaten van jouw review!

5つ星のうち3の評価

We moesten helaas nog een keer…

We moesten helaas nog een keer verlengen om het diploma af te ronden

2024年12月27日

TypeTopia.com からの回答

De geldigheid van een licentie is één jaar. In overleg verlengen we deze periode kosteloos met nog een jaar. Uw dochter is begonnen in mei 2022 en is na een lange pauze weer doorgegaan in november 2023. In 2024 heeft ze flink kunnen werken, maar in december is de licentie geautomatiseerd gearchiveerd.
Kortom, de licentie is al lang verlopen. Maar we zullen in dit geval voor deze verlenging een deel van het bedrag restitueren. Voor de verlenging rekenen we € 49.

Kortom als er wat aan de hand is, neem contact met ons op om samen te zoeken naar een oplossing. We hebben maar één doel, jouw kind leren blindtypen.

5つ星のうち3の評価

Tempo ligt voor dochters met dyslexie…

Tempo ligt voor dochters met dyslexie soms te hoog wat veel frustratie opleverd. En daarom ook minder gemotiveerd om te oefenen

2024年11月15日

Hallo,
Ik zie dat beide dochters proberen Max Verstappen in te halen. Gigantische snelheden met dus ook enorm aantal fouten. Hier wordt in de cursus herhaaldelijk voor gewaarschuwd. Type rustig in een vast tempo zoals ook bij de Reflex-oefeningen gedaan wordt.
Dit tempo houden ze echt niet vol. Beide zullen rustiger moeten typen om het aantal fouten omlaag te brengen en zo dus ontspannen naar de volgende oefening te kunnen. Het lijkt mij beter dat ze beide een nieuwe start maken want ze zijn nog maar net bezig, maar de basis moet goed zijn om verder te kunnen.
Ik wil u vragen om via ons ticketsysteem in de inlogomgeving hier een melding van te maken zodat mijn collega's de dochters kunnen helpen.

Leuk spelelement

Leuk spelelement, goede opvolging mogelijk voor de ouders, genoeg oefenmogelijkheden die aangepast kunnen worden aan de behoeften van het kind.

2025年1月20日

TypeTopia.com からの回答

Hartstikke fijn om te vernemen dat u tevreden bent over het programma van TypeTopia en bedankt dat u de moeite heeft genomen om deze review achter te laten!

Heel stabiel

Heel stabiel. Software werkt goed. Variatie goed. Mijn zoon leert snel typen. Echt een goede ervaring.

2024年12月29日

TypeTopia.com からの回答

Fijn dat om te vernemen dat u en uw zoon tevreden zijn over TypeTopia! Bedankt voor het achterlaten van uw review.

5つ星のうち5の評価

Un gran programa para aprender a…

Un gran programa para aprender a mecanografía, ya es el segundo de mis hijos y un tercero acaba de comenzar y es genial con la rapidez de aprendizaje. También está muy bien poder ver progresos por semanas y los esquemas del progreso .

2025年1月16日

Voor de kids

Voor kinderen is dit makkelijk vol te houden , ook het verhaal blijft boeien momenteel.

2024年12月12日

TypeTopia.com からの回答

Bedankt voor uw review en fijn te vernemen dat u tevreden bent over het programma van TypeTopia!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。