レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Sehr netter Kontakt und Inhaber. Weinauswahl gigantisch und 6 verschiedene Tappas auf Empfehlung des Inhabers bestellt. FÃŒr zwei "normalesser" ein sÀttigendes Mahl und das fÃŒr unter 50 Eur. inkl. Wein... もっず芋る

䌁業が回答したした

I dag onsdag d. 23. juli var jeg forbi denne dejlige tapas-perle, skjult et stenkast fra gÃ¥gaden. Stedet har et moderne koncept med et bredt udvalg af vine og tapas til gode priser. Stemningen... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi fik lÊkker mad, god vin og meget venlig betjening. DesvÊrre var der sÃ¥ meget stÞj i lokalet, at vi i de 3 timer besÞget varede, ikke kunne fÞre en samtale ved bordet. Det blev derfor ikke den hygge... もっず芋る

䌁業情報

1. ワむン バヌ
  2. タパス料理店
  3. ワむン専門店

圓該䌁業による蚘述

I Varde Vinhandel "Tapasserie og Vinbar" kÞber du ikke kun vin, men får også en god oplevelse med i kÞbet. Varde Vinhandel er indrettet som vinbutik med specialiteter, vinbar, tapasserie med fokus på hygge og afslapning. Hvor god vin, lÊkker tapas og godt humÞr hÊnger sammen. Vi forhandler "god vin til jyske priser" med fokus på de sydeuropÊiske vine, men med et par overraskelser i samlingen fra de "nye" vinlande.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

42件のレビュヌ

Det er et besÞg vÊrd

Vinen og maden var fantastisk 😍
Personalet var hÞflige og imÞdekommende

2025幎6月28日

Hey Tina

Tusinde tak for de sÞde ord.
HÃ¥ber snart vi ses igen.

Hurtigt ekspedition

Hurtigt ekspedition, alt som lovet.

2025幎6月16日

Heysa

Dejligt at hÞre.

HÃ¥ber vi ses snart igen.

Servicen var i top

Servicen var i top, sÞdt personale og rigtig lÊkker vin
:-DD

2025幎5月16日

Hejsa

Mange tak for jeres skriv herinde.

Stefan

Gourmet-tapas til "jyske priser"

Min kone og jeg spiste sen frokost på vinbaren. En anelse usikre på konceptet, men stedet virkede vÊldig hyggeligt, og med en vinsmagning i det store lokale, var der en god stemning ;-) Vi blev af Stefan anbefalet den 6 retters som delemenu. Med lidt hjÊlp udvalgte vi 6 af retterne, og vi blev virkelig positivt overraskede efterhånden som de små retter blev serveret af den unge tjener med en kompetent prÊsentation. Smukt anrettede og meget velsmagende og meget utraditionelle tapasanretninger. For os (pensionister) var der "mad nok", men andre kan bare bestille et par retter mere. Prisniveauet er lavt, taget i betragtning, at de små retter nÊrmest er på gourmet-niveau. UdmÊrket "koncept" med "jyske priser". Vi kommer garanteret igen, nÊste gang vi er forbi Varde.

2025幎5月2日

Heysa Ole

mange tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Det varmer utroligt meget at hÞres at I nÞd det hele :D :D

God oplevelse

God service, glad personale. LÊkkert anderledes tapas, måske lidt mere af det. Så var der lidt koldt i lokalet.

2025幎3月28日

Hejsa.

Tak fordi du tager dig tid til at skrive her :D

Vi anbefaler altid at starte med 3 stk Tapas pr. person til 130 kr. Det plejer de fleste at klare sig med. Men vi har også "HåndvÊrker tilbuddet" med 6 stk tapas til 210 kr.
De fleste siger der er masser af mad, Nok mad. Måske vi har lavet en fejl denne dag. ? Men da jeg ikke ved hvilke I havde bestilt ved jeg det desvÊrre ikke.

DesvÊrre har vores dÞre ikke automatisk luk og det kan mÊrkes en gang imellem når dÞren bliver holdt åben desvÊrre.

Igen mange tak for din besked.

Stefan

LÊkker tapas som take away

Nu har vi for anden gang fået tapas ud af huset - 8 forskellige retter.
Det var endnu engang en super oplevelse.
Maden var fantastisk, det blev leveret med en god forklaring, så det var nemt at anrette og servere.
Kanon oplevelse som vi helt klart kan anbefale.

2025幎3月8日

Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar" からの回答

Mange tak for de sÞde ord.

Super god ide I havde med at jeg sendte billeder til jer med anretning, det gjorde det noget nemmere da jeg skulle forklare anretningen.

Skål og god fredag :D

Super lÊkker tapas

Til et hold gÊster den 8. marts fik vi tapas ud af huset fra Varde Tapasserie & Vinbar.
Det var en anderledes, spÊndende og dejlig oplevelse.
Både gÊsterne og os havde stor ros til maden, så vi kan helt klart anbefale det.
Det var bare så godt.

2025幎3月8日

Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar" からの回答

Super duper tak for de sÞde ord og godt samarbejde til at klare det bedste mad til jer som "Take Away".

Glad for at hÞre det gik godt :D

stefan

Det mest fantastiske sted i Varde.

Det mest fantastiske sted i Varde.
Fantastiske vine, lÊkker tapas og dejlig hyggelig stemning.
Kan kun anbefales 😊

2025幎2月15日

Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar" からの回答

De mest fantastiske gÊster i hele Danmark.

stefan

Hyggelige omgivelser

Hyggelige omgivelser, stort udvalg af vine, lÊkker topas og ALTID god service

2025幎2月15日

Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar" からの回答

Service er nemt men fantastiske gÊste.
Når gÊster fÞles som venner er det hele amazing.

Velsmagende tapas

Dejlige delikatesser, gode vine og god betjening. Og så er prisniveauet fornuftigt. Vi kommer igen.

2025幎2月13日

Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar" からの回答

God vin og tapas til jyske priser som vi siger.

Tak for de sÞde ord. Vi glÊder os til at se jer igen :D

LÊkkert mad

LÊkkert mad, dejlige vine, god betjening og gode priser.
Kommer helt sikkert igen

2025幎2月12日

Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar" からの回答

Tak fordi du besÞgte os og tog tid til at skrive her.

Tak for dit gode humÞr, I fik et smil igang hos mig.

Stefan

Altid dejligt at komme på

Altid dejligt at komme pÃ¥ vinbaren🍷🍷skÞn og saglig betjening,skÞnne omgivelser ,skÞn mad og dejlige vine 🍷🍷vi kommer snart igen Knus Jytte og Leif

2025幎1月17日

Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar" からの回答

Tusind tak for jeres sÞde kommentar.

Og altid dejligt vÊsen, når I er forbi Vinbaren.

Skål og forsat god dag :D

Dejligt sted!!

SkÞnt sted med god betjening, hyggen er i hÞjsÊde og de forskellige tapas er lÊkre. HÃ¥ber mange andre fÃ¥r Þje for denne lille perle. Jeg fÃ¥r virkelig lyst til at lÊre at drikke rÞdvin, nÃ¥r jeg sidder her - heldigvis er der bÃ¥de kaffe og drinks til sÃ¥dan én som mig😄.
Idag står den på brunch

2024幎11月2日

Hey Lenette.

mange tak for de sÞde ord. GlÊder mig til at se jer igen.

Stefan

Portugisisk aften var igen en dejlig

Portugisisk aften var igen en dejlig oplevelse pÃ¥ Varde vinhandel. SpÊndende Menu med afstemte vine. God og sjov prÊsentation af menuen. Vi ses igen, igen 😁

2024幎9月28日

Heysa Ole

Mange tak for beskeden. Det varmer altid at lÊse. Tak for det og vi ses snart igen :D

Hygge og lidt vÊk fra travlheden

Vinbaren ligger i et dejligt hjÞrne af Varde centret hvor man kan nyde noget godt at spise og drikke, maden/tapas er nytÊnkte, innovativ og spÊndende, god til en fornuftig pris, betjeningen er kvik og behagelig. Man sidder i nogle gode mÞbler og slapper af efter nogle forhåbentlige gode indkÞb i byen. Der er servering både inde og ude, under trÊet overfor Kirken og parasoller. Der er også diverse underholdning/ arrangeret lÞbende, om aftenen og i Weekenden. Mange gode kombineret tapas/vin tilbud til både frokost og aften. Vin serveres på stedet men kan også kÞbes med hjemme og som gaver.

2024幎9月6日

Hejsa.

Mange tak for de sÞde ord.

med vin-lig hilsen
Wineninja