ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
FÃ¥r ingen info om leverans, har skickat meddelande till företaget ÀngÃ¥ende det hÀr men dom svarar inte. Har varit snart en vecka nu och bestÀllningen har inte skickats. Extremt dÃ¥lig kundservice och i... ãã£ãšèŠã
Fantastiskt service och nöjd med produkterna. God beskrivning och mångfaldiga bilder av produkterna uppskattas mycket för att kunna göra ett så bra köp som möjligt. VÀnligen Marie
Det fungerade bra. Storleken jag önskade fanns i och för sig inte på lager men jag blev erbjuden annat alternativ. Mottagaren blev nöjd!
äŒæ¥æ å ±
Support
Måndag - Söndag:
E-Post: info@veganhuset.se
Messenger
Veganhuset.se grundades sommaren 2019 med målet att förenkla inköp för veganer, genom att öka tillgÀngligheten, produktutbud samt köptrygghet för den vÀxande veganska marknaden. På Veganhuset.se hittar du endast veganska produkter, som blivit omsorgsfullt utvalda av oss på Veganhuset.
Se gÀrna vårt utbud av:
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Inte en enda stjÀrna ska de ha.JagâŠ
Inte en enda stjÀrna ska de ha.Jag bestÀllde en klÀnning och betalade pÃ¥ en gÃ¥ng,fick ett meddelande om bestÀllning pÃ¥ mail,allt vÀl sÃ¥ lÀnge. Men dagarna efterÃ¥t fick jag ett meddelande att pengarna för klÀnningen ska Ã¥terbetalas? Ingen förklaring varför. NÃ¥gon dag senare nÀr jag kontaktat Lowinas fick jag höra att den klÀnningen var slutsÃ¥ld. DÃ¥ kollade jag pÃ¥ deras sida och dÃ¥ stÃ¥r de fortfarande att de har 5 st kvar,6 st var de kvar nÀr jag bestÀllde. SÃ¥ dÃ¥ligt. Lowinas skyllde pÃ¥ att de bytt system. DÃ¥lig ordning skulle jag sÀga. ð
FÃ¥r ingen info om leverans
Får ingen info om leverans, har skickat meddelande till företaget Àngående det hÀr men dom svarar inte. Har varit snart en vecka nu och bestÀllningen har inte skickats. Extremt dålig kundservice och information. Handla inte hÀr. 0/5 StjÀrnor.
Skönt med en icke-animalisk webbshopâŠ
Skönt med en icke-animalisk webbshop med bra utbud och priser. Vi Àr vÀldigt nöjda med vårat köp.
Bra kvalite o service!
Bra kvalite o service!! Mkt nöjd att finna sÃ¥ mÃ¥nga produkter för en vegan ð
Full belåtenhet.
Ãlskar denna fÀrg
Ãlskar denna fÀrg, men tyvÀrr sitter den inte sÃ¥ lÀnge pÃ¥ grÃ¥ utvÀxt
Snabb leverans och hÀrligt produkt!
Snabb Ã¥ smidig leveransð
Det fungerade bra
ni har priser ,kvalitet
UtmÀrkta köp
VÀnligen
Marie
JÀttebra service!
En butik med bara schyssta grejer!
Pålitligt företag
Snabbt frakt, bra saker och bra kundservice!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ