Meget frustrerende oplevelse med Vejle Kommune, sÊrligt i sager der omhandler bÞrn. Kommunikation og sagsbehandling har virket uoverskuelig, og det har vÊret svÊrt at fÃ¥ klare svar og fÞle sig ordentl... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
DesvÊrre som mange andre kommuner. Uduelige ansatte og elendige planlÊgning. Utroligt sÃ¥ mange penge der bare hÞldes ned i et stort hul. Sammen tid er de ved at gÞeer midtbyen bil fri, ved at... ãã£ãšèŠã
En del ekstremt meget uheldige oplevelser med Vejle Kommune bl.a. blev mine sygedagpenge taget fra mig i 9 mdr!!!! - hvor jeg ikke kuinne fÃ¥ kontanthjÊlp, desvÊrre er det ikke lykkedes mig at vinde sa... ãã£ãšèŠã
Har, igen, fÃ¥et en p afgift uden for min bopÊl. Denne gang pga overskreden p tilladelse... med en dag, ikke noget med en venlig henstilling, nej, dagen efter 510 kr. Har talt med den afstump... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vejle Kommune - tlf. 76 81 00 00 - post@vejle.dk, Skolegade 1, 7100 Vejle.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Brevstemme
Begrundelse:
1. Det tog over en halv time at få lov til at brevstemme. Hvad giver ikke flere unge mennesker lyst til at stemme da mange vil vÊlge at gå
2. Stod i et meget lille rum med mange mennesker og når man skal brevstemme kan der tit vÊre svage borgere i blandt. Her tÊnkes på Corona situationen
Max Bilde for prez
Max Bildes nye kommunale initiativer hiver helt klart byens standard op og han fortjener helt klart en borger pris.
Vejle er en god by.
Det er en god by. De laver gode isvafler og pasta bokse, godt nok til en lidt dyr pris, men man betaler for det man får.
DÃ¥rlig oplevelse med Vejle kommune
Den dårligeste ting er i nÊgter og hjÊlpe når det virkelig kommer til det punkt man virkelig har brug for hjÊlp! I vejleder folk forkert og i burde skamme jer for jeres vÊremåde overfor folk som virkelig står til nÞd at i bare gÞre det endnu vanskelig for en. Jeg håber jeg snart kan flytte fra den her dårlig kommune! FÞj
Nyt pas
Nyt pas. Hurtig og venlig service.
Bestilte pas torsdag kl 13.00 og det var klar til afhentning mandag morgen. Det kan vist ikke gÞres hurtigere.
Når man "bÞjer" naturlove - kan man at bÞje alt.
Jeg havde for år tilbage problemer med store vandmÊngder 750 kubikmeter pr. år, som lÞb over til min nabo fra min matrikel. Efter lange og mange overvejdelser valgte jeg at inddrage Vejle Kommune m.h.b. på at få kvalificeret rådgivning omkring problemets lÞsning. Det skulle jeg ikke have gjort. Jeg var faktisk også blevet frarådet at gå til kommunen, men troede, at der var hjÊlp at hente der. Efter besÞget fra kommunen stod jeg tilbage med et råd gående på, at sÊtte en prop i rÞret, hvor vandet kom ud - det ville lÞse problemet. Jeg påpegede at vand udfylder ethvert tilgÊngeligt rum og at det lÞber derhen, hvor det er lavest. Dette mente personen fra Landbrug og Vand ikke var korrekt. Efter denne oplevelse/erfaring kunne jeg aldrig fremadrettet, finde på at inddrage kommunen i mine anliggender, da jeg på ingen måde ser tingene i samme optik, som Vejle Kommune. Kan man bÞje naturlove, så kan man bÞje alt.
Knud Olsen
Knud Olsen Vejllemaleren Har drevet selvstÊndig virksomhed i Vejle siden
1994 jeg har haft mande kunder,private-virksomheder og det tidligere Vejle
Amt med institutioner i Vejle og Brejning . Men Vejle Kommune er et forbry-
der samfund med nogle kriminelle psykopater som er ansat i forvaltningen
som misbruger deres stilling til at udfÞre Þkonomisk kriminalitet imod min
person og min virksomhed i 17 år,grundlovsforbrydere , trafikmordere , landsforrÊdere , a `sociale samfunds skadelige narrÞve ,og man kan ikke
få dem til at rette en fejl som de selv har lavet i 2001 det har kostet mig over en million kr. + at de stjÊler 248.000 kr.efter at jeg er blevet folke-
pensionist ,jeg må ikke trÊkke driftomkostninger fra til lagerlokaler og så
kan jeg ikke få afsluttet en ombygning af mit hus , som nu har stået som
en byggeplads i 17 år og Fjerritslev deteilhandel har mistet 5,2 millioner
i omsÊtning fordi der ikke har boet nogen turister fra Dancenter
Firma i Vejle?
Ãnsker du en Kommune som er "venlig" for mindre erhvervsvirksomheder!
SÃ
DROP VEJLE !
Parkering Vejle = uÊrlig arrogant
Har, igen, fået en p afgift uden for min bopÊl.
Har talt med den afstumpede p vagt, har mÞdt kriminelle der har mere empati.
Arbejder selv ved det offentlige, forvalter regler, bedÞmmer andre menneskers formåen, og ved at anbefalingerne for offentlig service faktisk er beskrevet.. Og bliver fulgt, bare ikke af parkering Vejle.
Tyveri bliver normalt straffet når det bliver opdaget, undtaget her.
Der er en grund til at Vejle bliver bedÞmt dårligt her..
I Þvrigt er det uanstÊndigt at beboerne skal betale ekstra skat, for at parkere udenfor deres egen dÞr !
Affald genbrug
Hej
Jeg har i lÊngere tid kÊmpet med affald genbrug omkring deres tvangs affalds indsamlings ordning, jeg skal putte mit affald i super små poser som gÞr at det kan tage op til 15 min at komme af med en pizza bakke da den fÞrst skal klippes i små stykker - deres lÞsning er så at jeg kan kÞre 40 km for at hente stÞrre poser hos dem selv om jeg kan kÞbe stÞrre poser under 15m fra hvor jeg bor men de er ikke godkendte udover det vil de ikke tage mit affald på genbrugs pladsen pga. farven på poserne.
At vi lever i et land hvor vi skulle forstille at have frihed til at gÞre som vi gerne vil med vores liv finder jeg usandt når man ikke selv kan vÊlge stÞrrelsen på ens affalds poser, eller hvem man vil kÞbe dem af og hvis de tror det hjÊlper at forbyde sorte sÊkke tager de fejl man er bare nÞd til at vÊre kreativ for at komme af med dem.
Når man fjerne konkurrence parameteren fra en virksomhed går det ofte ud over kunde servicen og det er affald genbrug i vejle et rigtig godt eksempel på.
Lad os vÊlge jeres service fra hvis vi hellere vil noget andet - eller tag mit affald som jeg aflevere det, hvis i vil tvinge mig med!
Hvor blev servicen af?
Har boet i byen i flere år og haft en yderst svingene behandling i de forskellige sager jeg har haft hvor kommunen har vÊret involveret. DesvÊrre overskygger de dårlige sager de meget få positive - og generalt virker det som om at man skal fÞle sig heldig hvis man fanger lige prÊcis den medarbejder der brÊnder for sit arbejde og for borgerservicen. VÊrste tilfÊlde er en kommunal erstatningssag efter brud på nogle off ledninger - det tog 14 mdr at få oprettet sagen og derefter var der ikke andet en påskyldninger, påstande, lÞgne og tomme lÞfter gennem flere måneder og efter 1 års tid opgav jeg da det på det tidspunkt nÊrmede sig 2œ års sagsbehandling. Ydermer har jeg kÊmpet et måned med at få oprettet en byggesag i det online men det har endnu ikke fungeret de ca 50 gange jeg har forsÞgt..så nu slÊbes man gennem den manuelle langsomme metode - hvorfor så have det online når det ikke virker..... Meget få gange har jeg som sagt haft kontakt med en medarbejder der har gjort en forskel og lÞst forespÞrgslen....der er desvÊrre bar langt imellem dem efterhånden..
Ingen Empati eller forståelse. Ren kassetÊnkning
Har pt, en sag om pension/flexjob kÞrende med Vejle kommune. Blev arbejdsskadet i starten af 2009, og har kun opnået, at blive frataget sygedagpenge og ryge på kontanthjÊlp mod tilbagebetaling. Alt bliver trukket så meget i langdrag som det overhovedet er muligt, ingen i forvaltningen kan svare på tlf. spÞrgsmål, uden minimum at have drÞftet spÞrgsmålet med en eller oftest flere kolleger. Man får udskiftet den ene sagsbehandler efter den anden, og hver gang skal hele ens sygehistorie genfortÊlles, og opdateres. Der gik 11/2 år, fÞr jeg kom i min fÞrste arbejdsprÞvning, og det kun via pres fra fagforbund. Har indtil nu haft 6 forskellige sagsbehandlere.
Vejle kommune anvender lÊgekonsulenter til at underkende speciallÊgeudtalelser. Har diagnoser fra 5 speciallÊger der alle enslydende siger, jeg aldrig bliver job aktiv igen, og at tingene kun bliver vÊrre. Alligevel tager Vejle kommune lÊgekonsulentens opfattelse som gode varer, og anvender hans/hendes udtalelse, til at trÊffe afgÞrelser. Klart lovstridigt, men ingen tÞr tilsyneladende at gribe ind.
Måske man skulle prÞve med eksterne konsulenter, der ikke har interesse i om kommunen gÞr det ene eller det andet. Jeg tror da at vi alle fÞjer den der betaler ens lÞn, og den kunne jo Êndres for en lÊgekonsulent, der vurderer for meget mod kommunen.
Slapt, useriÞst og meget dyrt for mig, som står i situationen.
Ikke vÊrst igen
Dengang jeg boede i Vejle , fik man udmÊrket service hos kommunen. De var ikke altid lige hurtige, men altid venlige og et hurtigt svar fik man jo.
SÃ¥ en god anmeldelse herfra :)
Dejlige og behjÊlplige
Når man kommer på kommunen så har jeg i hvert fald aldrig haft problemer. Det eneste der trÊkker ned er ventetiden.
De har altid vÊret imÞdekommende og venlige
NedskÊringer og fortsÊtter alligevel à NDSVAGE PROJEKTER
kommunen prioriterer deres latterlige park projekt som jo så mange andre fucked up projekter der har vÊret i tidens lÞb frem for mennesker, eks. på handicap området, spare eks. bygden vÊk som faktisk er en kÊmpehjÊlp for både forÊldre og bÞrn, og bÞrnene kunne sgu lide at vÊre der, men nÊh nej, vÊk med det så vi kan få lavet alt muligt andet LORT!
Igen på handicap området bliver flere af de beskyttede arbejdspladser, kald dem hvad i vil, de bliver nÊsten hvert år tvunget til at fyre en medarbejder pga. nedskÊringer. Dog vÊlger personalet i stedet for at fyrer, at gå lidt ned i tid.
Pengespild i jobcentrene ved at tvinge de arbejdslÞse ud i noget så latterligt som aktivering. FINT NOK med aktivering, men send dog for helvede folk at sted til noget de kan bruge.
Opsig dog aftaler som TUCjob, Ballisager og andet pis. Jeg gad godt vide hvor mange penge i spilder på det.
Ã
bning af åen på dÊmningen, ved godt det er en stund siden, men var det virkeligt nÞdvendigt at smide de mange penge vÊk på det?
NedskÊringer på plejehjem, hjemmeplejen, generelt på hele området hos de Êldre.
Undskyld mig, men hvis man skal sparer, så spar dog for pokker der hvor der er mest spild.
SÊlg det skide kunst i har kÞbt for millioner til udsmykning, sÊlg de designer mÞbler der står rundt omkring på kontorene, stop det latterlige park projekt og brug dog for helvede pengene der hvor der er brug for dem frem for der, hvor der IKKE er brug for dem.
For langt til borgerne
Vejle har tilsyneladende glemt at kommunen strÊkker sig udover Vejles gamle bygrÊnse.
Vejles beslutning om at nedlÊgge jobs indenfor museumssektoren og sammenlÊgge museer vidner om meget ringe umhu og ringe viden om vÊrdien af den del at kulturlivet.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ