Was niet eens van plan om iets te veranderen, maar deze lamp gaf mijn kamer toch een andere uitstraling. Alles voelt net iets mooier.
äŒæ¥ãåçããŸãã
De sunset lamp uit nieuwsgierigheid gekocht en het is eigenlijk best goed. Geeft een mooi effect zonder storend te zijn.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een wandlamp besteld en hij kwam iets later aan, maar alles zat netjes verpakt. Het product zelf ziet er goed uit dus prima.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hoewel de levertijd iets langer was dan ik had verwacht (ongeveer een week), was het product goed verpakt en in perfecte staat aangekomen. Dat gaf me toch veel vertrouwen in de zorg die ze nemen.
LLL Assets Limited, WeWork, 2 Dublin Landings, North Wall, Dublin, ã¢ã€ã«ã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 66ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Had iets simpels nodig voor mijn werkplek en dit doet precies wat het moet doen.
Het voelt niet overdreven ontworpen. Gewoon clean en makkelijk te combineren.
Voelt stevig aan, niet goedkoop. Heb slechtere gehad.

Verlichtingtrends ããã®åç
Zonder veel te checken gekocht en het werkt prima.

Verlichtingtrends ããã®åç
Vooral gekocht voor de uitstraling maar het is ook praktisch. Genoeg licht wanneer nodig.

Verlichtingtrends ããã®åç
Neemt weinig ruimte in en past goed in de hoek.

Verlichtingtrends ããã®åç
Niet overdreven, gewoon nette verlichting.

Verlichtingtrends ããã®åç
Wir haben eine led Leuchte bestellt, welche nach ein paar Tagen defekt war. Ich sollte eine online Gutschein im Wert der Lampe erhalten. Dieser funktioniert aber leider nicht. Auf Nachfrage wurde ich immer nur vertröstet, dass ich es immer wieder versuchen soll. 100⬠weg fÌr eine Lampe die nicht funktioniert. Kaufe dort Nix mehr.

Verlichtingtrends ããã®åç
Ik heb een lamp besteld bij Verlichtingtrends (â¬143,91), maar de levering is nog steeds onduidelijk terwijl de door hen zelf genoemde levertijd van 10â15 werkdagen inmiddels is verstreken.
Ik heb meerdere e-mails gestuurd om te vragen naar de status van mijn bestelling, maar ik krijg geen concrete antwoorden. Er wordt alleen steeds gevraagd om nog meer geduld te hebben.
Daarnaast werkt hun website niet naar behoren:
Ik kan niet inloggen op mijn account
Wachtwoord resetten werkt niet door een foutmelding
Track & trace is niet zichtbaar
De klantenservicepagina geeft een foutmelding
Ik heb meerdere keren gevraagd of zij contact willen opnemen met het logistieke bedrijf en mij duidelijkheid willen geven over de levering, maar daar krijg ik geen antwoord op.
Door het uitblijven van duidelijke communicatie en een niet-werkende website begin ik serieus te twijfelen aan de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Als er geen duidelijkheid komt, zal ik mijn bestelling annuleren.

Verlichtingtrends ããã®åç
Het artikel is beschadigd, hele slechte kwaliteit en heeft ons ruim 250 euro gekost. Kwam na een maand pas binnen. Dit bericht is om volgende mensen te waarschuwen. Het is dropshipping. Lees even het stuk retour op de website, klopt voor geen meter.
Ik heb 149 euro betaald voor een hele grote lamp. Heb een mini lampje ontvangen. Het ziet er niet uit ben zwaar teleurgesteld en probeer mijn geld terug te ontvangen.
Helaas een nepshop. Ik heb de bestelling binnen 14 dagen geannuleerd nadat deze niet verzonden werd en ik geen reactie kreeg op mijn mail. Ik heb terugbetaling aangevraagd en een reactie binnen 14 dagen. De 14 dagen zijn inmiddels voorbij en ik ga aangifte doen van oplichting.
Ik heb een lamp besteld van ⬠300. De lamp is niet compleet.
Mails worden niet beantwoord en de telefoon ook niet.
20 maart 2025: 2 maanden later dan de besteldatum, is het dan toch allemaal nog goed gekomen, de lamp is compleet.

Verlichtingtrends ããã®åç
Mijn lamp is een absolute blikvanger. De kwaliteit is perfect, en het lijkt wel alsof ze extra aandacht geven aan elk detail. Super tevreden met mijn aankoop.

Verlichtingtrends ããã®åç
De bestelling plaatsen was simpel, maar war ik vooral geweldig vond, was kleine handgeschreven 'bedankt'-notitie bij de levering. Dat geeft net dat extra persoonlijke gevoel!

Verlichtingtrends ããã®åç
Mijn keukenlamp gekocht bij Verlichting Trends, en helt voelt alsof de hele ruimte een upgrade heeft gekregen. Klant blij, en ik kom zeker terug!

Verlichtingtrends ããã®åç
Heel tevreden! De lamp straalt elegantie uit en is een prachtige toevoeging aan mijn interieur. Zeker een aanrader!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã