レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn vanuit Limburg gekomen naar Wijchen omdat we hele goeie verhalen hebben gehoord over Zen Lifestyle. Eenmaal aangekomen zijn we super goed geholpen door de verkoper (Olaf). Na veel twijfelen n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Diana. We zijn geslaagd voor de prachtige boekenkast en voor het tv meubel. We zijn goed geadviseerd en we kijken dan ook ontzettend uit om alle artikelen te ont... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeroen en Cor waren vriendelijk, correct. Hebben erkend dat er een terecht probleem was. Namen de tijd om de omwisseling te controleren. Checkten of we nu tevreden waren. En ons probleem is nu opgel... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ
  2. 寝宀家具店
  3. 家具店

圓該䌁業による蚘述

Bij Zen Lifestyle vind je meer dan 20.000m2 aan wooninspiratie voor elk(e) woonstijl en budget. Een groot deel van het assortiment bestaat uit de eigen unieke collectie; van stijlvolle kasten, trendy eetkamerstoelen tot hoogwaardige comfortabele banken. Naast onze prachtige showroom hebben we ook een uitgebreide webshop waar je terecht kunt voor onze unieke eigen collectie en diverse topmerken. Deze bestel je heel eenvoudig online. Veel van onze meubels zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor je jouw bestelling snel in huis hebt.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Slechte klantenservice, extreem lange levertijd

In december heb ik een bank besteld. Ik wist vooraf dat er 16 weken levertijd op zat. Dit zou betekenen dat ik eind maart mijn bank zou krijgen.
In maart kreeg ik netjes op tijd een mail dat de leveringsweek uitgesteld moest worden en dit nu 4 weken later zou plaatsvinden. In die 2e leverweek heb ik telefonisch contact opgenomen of ik mijn bank kon verwachten. Dit moest ik afwachten. Halverwege de week kreeg ik een mail dat de levering wederom met 4 weken uitgesteld moest worden, zonder enig uitleg. Alleen de vraag of ik wilde afwachten tot zij t.z.t. contact op zouden nemen. Ik heb via de mail om verduidelijking van de situatie gevraagd en aangegeven dat de levertijd nu wel erg oploopt, waardoor een compensatie mij op z’n plaats leek. Met enige moeite kreeg ik de bezorging gratis.
Gezien ik aan het einde van de 3e leverweek wederom niks vernomen had, heb ik hierover gemaild. Ik kreeg te horen dat de levering wéér twee weken uitgesteld werd en ik wel zou horen wanneer dit zou plaatsvinden. Op mijn overige vragen kreeg ik geen of een kort, nietszeggend antwoord.
Ik begrijp heel goed dat Zen afhankelijk is van hun leverancier, maar de klantenservice vind ik echt slecht. Ik had op z’n minst duidelijke communicatie en begrip verwacht, echter moet ik overal zelf achteraan.
Ik ben benieuwd of mijn bank ooit nog geleverd gaat worden. Ik bestel hier in ieder geval nooit meer.

2026幎5月23日
5぀星のうち3の評䟡

Niet complete levering

Eindelijk zouden wij vandaag onze nieuwe zitbank geleverd krijgen. Veel energie in de voorbereding gestoken, kregen we te horen dat de bank niet compleet is en dat de poten ontbreken. Wel jammer , de ervaring met Zen tot nu toe was erg positief. Nu is het dus onbekend hoelang we moeten wachten tot de poten binnen zijn...

2026幎5月21日

Daan had ons top geholpen

Daan had ons top geholpen

Beste Ab,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn dat Daan jullie goed heeft geholpen. We geven je complimenten aan hem door.

5぀星のうち5の評䟡

Bank gekocht en hoefde niet lang te

Bank gekocht en hoefde niet lang te wachten, want hij lag al te wachten in het magazijn. Waar we ook snel geholpen werden door daan. Helemaal top!!

Beste Ronny,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn dat jullie een bank hebben uitgezocht en hem dezelfde dag al konden ophalen in het magazijn. Fijn dat Daan jullie snel heeft kunnen helpen. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe bank en hopen jullie nog eens te zien.

Fijne en snelle aflevering

Fijne en snelle aflevering. Goed hulp en tips voor het in elkaar zetten van de meubels van Daan

Beste Vienna,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, daar zijn we heel blij mee! Wat goed om te horen dat Daan zulke goede hulp en tips heeft geboden. We geven je complimenten aan hem door.

Tv kast

We werden geholpen door een hele vriendelijke jongen Daan. Hij gaf ons goed advies over het monteren van de tv kast en hielp fijn met het inladen van de kast

2026幎5月15日

Beste Esmee,

Bedankt voor je leuke 5-sterrenreview! Wat fijn dat Daan jullie goed heeft geholpen. We geven je complimenten aan hem door.

5぀星のうち5の評䟡

Zo hoor je een klacht te behandelen

En ons probleem is nu opgelost

2026幎5月6日

Beste heer/mevrouw Jansen,

Bedankt voor de 5-sterrenreview! We zijn blij dat we de klacht naar wens hebben kunnen oplossen, bedankt voor het vertrouwen.

5぀星のうち5の評䟡

Daan heeft ons super vriendelijk

Daan heeft ons super vriendelijk geholpen met inladen

2026幎5月9日

Beste Erik en Lisanna,

Bedankt voor de 5-sterrenreview, daar zijn we heel blij mee! We wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe aankoop en hopen je in de toekomst nog eens te zien.

5぀星のうち1の評䟡

Levertijden op de website kloppen niet

Levertijden op de website kloppen niet. Wij zijn verhuisd en wilde een eetkamertafel met stoelen kopen voor ons nieuwe huis.

Direct kregen we al bericht dat de levertijd 4-7 weken was, in plaats van 2-4 weken. Vervolgens krijgen we ook nog bericht dat de levering vertraagd is door de fabrikant, waardoor we nog langer moeten wachten.

Zie je 2-4 weken staan? Verwacht dan maar gerust dat het er 10-15 worden met deze webshop...

2026幎5月8日

Beste Jesse,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de levertijd langer is geworden dan vooraf verwacht.

De aangegeven levertijden op de website zijn altijd een indicatie, maar helaas kunnen er vertragingen ontstaan vanuit de fabrikant of tijdens transport. In dit geval ging het om een eigen importtraject, waarbij levering via containers verloopt. Daardoor zijn we soms afhankelijk van externe factoren.

Om je toch zo snel mogelijk van een deel van de bestelling te voorzien, hebben we kosteloos een deellevering ingepland.

Excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

5぀星のうち5の評䟡

Jeroen en Luke waren onwijs vriendelijk

Jeroen en Luke waren onwijs vriendelijk en hebben ontzettend netjes gewerkt! Dank!

2026幎5月7日

Beste S.,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn dat de bezorging goed is verlopen, dat maakt ons blij.

We wensen jullie veel plezier met de nieuwe meubels.

5぀星のうち5の評䟡

Mooie meubels en vriendelijk personeel

Jeroen en Daan hebben de kasten en tv-meubel keurig geïnstalleerd en alles netjes achtergelaten. Vriendelijke en behulpzame bezorgers en installateurs!
Echte aanrader!

2026幎5月4日

Beste Antoinet,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Daar zijn we heel blij mee. We wensen je veel plezier met je nieuwe kasten en tv-meubel en hopen je in de toekomst nog eens te zien.

5぀星のうち5の評䟡

Nette en super vriendelijke heren

Nette en super vriendelijke heren! Fijn!

2026幎5月4日

Beste Anneloes,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, daar zijn we heel blij mee! We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop.

5぀星のうち5の評䟡

Zeer behulpzaam en snelle plaatsing

Zeer behulpzaam en snelle plaatsing! Deze 2 zijn echte toppers! Jeroen en Lars zijn een top duo.

2026幎4月30日

Beste Mees,

Bedankt voor je 5-sterrenreview, daar zijn we heel blij mee! Wat fijn dat de bezorging goed is verlopen en dat je zo tevreden bent. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Meubels Zen

Goede communicatie en fantastische bezorging en montage door Jeroen en Maino!

2026幎4月29日

Beste Tim,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat de communicatie en de bezorging goed zijn verlopen. We wensen je veel plezier met je nieuwe meubel(s) en hopen je in de toekomst nog eens te zien.

Jeroen en Jacob

Ik ben geholpen door Jeroen en Jacob. Twee vrolijke mannen met veel geduld. Spullen werden moeiteloos en zonder gedoe bezorgd en op de tweede verdieping geleverd. Dank!

2026幎4月23日

Beste Mauri,

Bedankt voor je 5-sterrenreview! We zijn blij om te horen dat de bezorging goed is verlopen. We wensen je veel plezier met de nieuwe meubels.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。