Zorgmatras レビュヌ 1,375

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Na enige aarzeling toch besloten om twee dekbedden met vaste overtrek patroon Nora te bestellen. Het werd snel geleverd en bleek een goede keuze te zijn, vederlicht maar toch aangenaam warm. En wat ee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb hier ongeveer 6 jaar geleden mijn eerste dekbedden zonder overtrek gekocht. Deze zijn nog steeds in super staat, ondanks dat ze elke week de was en (in de winter) de droger in gaan. In de zomer... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De bestelling was oké. Het dekbed voldoet aan de verwachtingen. Nog even afwachten hoe het zich gedraagt nadat het gewassen is. Een punt van aandacht is de verpakking. Het dekbed zat ontzettend strak... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Levering vlgs afspraak. En kunnen betalen als je geen internet bankieren hebt met overschrijving.

䌁業情報

1. 寝宀家具店

Zorgmatras に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Zorgmatras.com bied kwalitatief hoogwaardige (zorg)producten aan voor rondom het bed en de slaapkamer. Veel producten worden op bestelling geproduceerd en op maat geleverd voor de klant. Klanten service staat hoog in het vaandel bij zorgmatras.com. Veel verkochte producten zijn een dekbed zonder overtrek Ideaal voor mensen met reuma of andere klachten waardoor een dekbed overtrekken een moeilijke klus is.

Om een matras te beschermen tegen bijvoorbeeld incontinentie, bedplassen of huisstofmijten kunt u bij Zorgmatras.com terecht voor een matrasbeschermer waterdicht, wasbare onderlegger of een Waterdicht hoeslaken.

Verder bieden wij nog oplossingen bij nachtzweten zoals bijvoorbeeld een gekoeld matras of een koel kussen of een anti transpiratie matrastopper.

連絡先

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Geen losse stiksels, goed product

Snelle levering en een goed product. De 4 seizoenen is niet te dik of te zwaar en is goed afgewerkt, geen loszittende stiksels zoals bij die zelesta troep.

2025幎8月25日

Beste Steven H,

Bedankt voor uw positieve feedback, fijn om te horen dat u tevreden bent over het product!

5぀星のうち3の評䟡

ik moest een paar maanden wachten dat

ik moest een paar maanden wachten dat was iets leuk

2025幎8月26日

Beste Evert Krommendijk,

Bedankt voor uw feedback, dat klopt inderdaad maar dit heeft u als het goed is ook gelezen voordat u de bestelling heeft geplaatst, het ging namelijk om een pre order waar bij stond dat deze eind augustus geleverd zou worden en dat is ook gebeurt.

5぀星のうち5の評䟡

Na een misverstand een heerlijk

Na een misverstand een heerlijk hoeslaken
ontvangen. Kraakt niet en is niet warm

2025幎8月15日
自発的なレビュヌ

Beste Loes Schuurman,

Bedankt voor uw feedback, goed om te horen dat u na een misverstand uw producten in goede orde ontvangen heeft en tevreden bent over de kwaliteit!

Gewoon goed,

Gewoon goed,

2025幎8月25日

Beste MP,

Bedankt voor de positieve beoordeling!

Mooi product

Snelle levering. Enorm bij met ons nieuwe dekbed. Het is licht in gewicht en toch lekker warm. Inmiddels al een keer gewassen, snel droog en zo het bed weer op zonder gedoe met een overtrek. Een heel mooie prijs kwaliteitverhouding.

2025幎8月6日

Beste A Boom,

Hartelijk dank voor de goede beoordeling, dit stellen we zeer op prijs.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, doet wat het moet doen.

2025幎8月9日

Beste Klant,

Bedankt voor uw positieve feedback!

5぀星のうち4の評䟡

Het kussen helpt enorm tegen het

Het kussen helpt enorm tegen het nachtzweten. Echter vind ik het kussen wel erg dik en stug. Het is echt wennen.

2025幎8月8日

Beste Micha Peters,

Bedankt voor de beoordeling.
Het kan inderdaad even wennen zijn omdat de structuur van de Aero sloop heel anders is als andere kussens.

Het belangrijkste is dat het helpt dus dat is goed om te horen.

5぀星のうち2の評䟡

niet helemaal geruisloos

De nekventilatot zou geruisloos zijn, echter standen 1 en 3 maken een irritant fluitend geluid

2025幎8月4日

Beste Hans van den Wittenboer,

Bedankt voor uw beoordeling, wij hebben hierover contact met u opgenomen en zo kunnen vaststellen dat het in dit geval om een productiefout gaat en u daarom een vervangeng product krijgt.

Goed kussen ,mooie kwaliteit

Goed kussen ,mooie kwaliteit. en handig doormiddel van ritssluiting kussen vulling minder maken.

2025幎8月11日

Beste Wouter,

We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Decibels motor vallen tegen

De koelte is perfect...alleen het geluid van de motor valt me nogal tegen. Is luider dan een ventilator. Desalniettemin gebruik ik de koeltopper dagelijks. Steek oordopjes in!

2025幎8月6日

Beste Clara de Smet,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling.

Gewoon geweldig

De service is geweldig ,ik had zelf iets fout gedaan en het was geen probleem om het te veranderen dank je wel voor dit geweldig dekbed en overtrek in 1 .

2025幎8月17日
自発的なレビュヌ

Beste Hennie van der Heide,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service.

5぀星のうち3の評䟡

Alles bijna goed

Twee maal waren producten van de bestelling per ongeluk niet meegestuurd, maar de oplossing werd soepel geboden.
De producten zijn van uitstekende kwaliteit

2025幎8月1日

Beste J. Wolters,

Bedankt voor uw beoordeling, excuses dat u 2 keer een foute levering heeft moeten ontdekken gelukkig hebben we dit wel correct kunnen oplossen.

Snel, goed, wasbaar op 60 graden

De bestelling kwam snel, de voorraadinformatie klopte en de dekbedden bevallen goed. Zijn ook heet genoeg wasbaar ivm allergie erg fijn. Wat wil je nog meer.

2025幎7月30日

Beste Maike Simons,

We zijn blij dat u een prettige ervaring heeft gehad.

De Dekbedden zonder hoes slapen

De Dekbedden zonder hoes slapen heerlijk en zijn een lust voor het oog met de bijpassende onderlakens en slopen.
Snelle levering, goede service. Kortom heel tevreden.

2025幎8月5日

Beste Hans en Henny Arts,

Uw positieve reactie geeft ons veel motivatie.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。