レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb inmiddels meerdere keren gereisd met de AMICE Original reiskoffer en ben echt positief verrast. Ik heb van meerdere mensen complimenten gekregen over het design, het ziet er gewoon lu... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

De beloofde bezorging was een dag te laat waardoor te laat voor een verjaardag. De koffers lijken enorm sterk, echter het cabine koffer was, nadat deze toch onverwacht mee het ruim in moest, gedeukt.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dag mannen van Amice, ik reis momenteel door Azië en ben superblij met mn cabine koffer. Ik overweeg een ruim koffer ook van aluminium te kopen. Ik hoop dat jullie een goede start maken met jullie bed... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

de bestelde Aluminium koffer van Amice is van zeer hoge kwaliteit ,vergelijkbaar met Rimowa. Hij is er in verschillende kleuren ,als Hand bagageos voor in het Ruim , dan is de Koffer voor twee wek... もっず芋る

䌁業情報

1. バッグず旅行かばんの店

圓該䌁業による蚘述

AMICE verkoopt premium aluminium reiskoffers. Sterk, tijdloos en gemaakt om jarenlang mee te reizen. We geloven in een eerlijke prijs, echte kwaliteit en persoonlijke service. Jouw ervaring betekent alles voor ons. Deel gerust hoe jouw reis met AMICE is verlopen, we lezen elke review en leren er iedere keer van.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 58ä»¶

レビュヌを曞く

Zeer tevreden over AMICE

Zeer tevreden over AMICE. Ik werd constant op de hoogte gehouden over het verloop van mijn bestelling. Ook tijdens de ietwat vertraging van de levering werd ik zeer netjes op de hoogte gehouden. Levering van beide koffers was op tijd voor de aangegeven datum van de vakantie die gepland stond. Nazorg en betrokkenheid was geweldig. Aanrader dus. Kwaliteit is zeer goed en netjes afgewerkt zoals in de advertentie staat vermeld. Zal dit product zeker aanbevelen bij vrienden en familie. Mvg. Roger

2025幎11月27日

Mooie koffer

Mooie koffer, keurig snel geleverd. Er zitten op beide helften afdekkingen die je met klitteband kunt vastmaken. Dit vindt ik niet handig, want de banden lopen er ook nog onderdoor.

2025幎11月6日

Amice doet wat het zegt

Amice doet wat het zegt, snelle en correcte levering van een mooi product!!!
Bij een andere leverancier heb ik dat wel eens anders meegemaakt.
Ik geef dan ook een positief advies voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goed en mooi aluminium koffer Amice te bezoeken.

2025幎11月22日
5぀星のうち3の評䟡

werkelijkheid is toch anders

ondanks actieve en enthousiaste verkoop praatjes op social media viel het product bij ontvangst tegen.
toch heel plastic achtig, het zag eruit alsof op het de markt in Bangkok gekocht was. Handgreep zit totaal niet vast en heeft enorm speling, sloten en andere losse items zien eruit alsof het plastic is en voelt zeker niet robuust. Ik moet er nog mee reizen maar eerste indruk viel tegen. Communicatie via mail is er niet. Meermalen een email gestuurd met vragen echter geen antwoord. Wel reclame mails sturen. IK heb het vermoeden dat de koffer het niet lang vol houd. Maar we zullen zien. Het is iig geen prijs kwaliteit verhouding

2025幎11月20日
Amice travel ロゎ

Amice travel からの回答

Goedendag Erik,
Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het oprecht jammer om te lezen dat je eerste indruk van onze koffer tegenviel. Dat is uiteraard niet het gevoel dat wij met AMICE willen overbrengen.

We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze producten en communicatie verder te verbeteren.

Wat betreft de e-mailcommunicatie: wij hebben in de afgelopen periode geen berichten van je kunnen terugvinden. Het is zeker niet onze bedoeling om vragen onbeantwoord te laten. Mocht er iets zijn misgegaan, dan staan we uiteraard voor je klaar.
Je kunt ons altijd bereiken via info@amicetravel.nl

Mocht je nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, weet dat we je graag verder helpen.

Levi Pater
Eigenaar AMICE

5぀星のうち5の評䟡

Gratis mee als handbagage bij de KLM

De formaten van handbagage bij vliegtuig maatschappijen zijn weer veranderd. Voor mij is het belangrijk dat ik mijn dure Macbook met al mijn werk erop niet kwijt raakt. Dus ik moet een koffer vinden die mee mag in de handbagage. De gave Alu koffer van Amice is de enige die aan de huidige secs voldoet van alle vliegtuigmaatschappijen. Yes we kunnen zonder stress op reis! Super bedankt Amice!

2025幎11月12日
自発的なレビュヌ

Goede services

Goede services, betrouwbaar, prachtig koffer ook al heb ik nog niet gebruikt. Kan niet wachten. Mooie korting en een persoonlijk berichtje van het bedrijf mochten er dingen zijn waar je tegenaan loopt.

2025幎10月21日
5぀星のうち5の評䟡

Snel en netjes verpakt geleverd

Snel en netjes verpakt geleverd, na een prettig contact gehad te hebben met een van de eigenaren. De trolley ziet er mooi en stevig afgewerkt uit. Of het systeem aan de binnenkant zo handig is, moet ik nog uitvinden.

2025幎11月5日
自発的なレビュヌ