ANWB Autoverkoopservice レビュヌ

20,752
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Netjes ontvangen door Victor, goed uitgelegd wat de bedoeling was en zonder problemen het bod ontvangen dat vooraf was bepaald. We hadden de vragenlijst van tevoren zorgvuldig ingevuld en dat maakt de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Onze Kia Picanto hebben wij verkocht via de ANWB verkoopservice. Aanmelden via de site ging gemakkelijk. Alle foto's geupload en de beschadigingen benoemd. Binnen een paar uur al een reëel bod via de... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

連絡先

(20,752)

過去12か月のレビュヌ数: 2,096ä»¶

レビュヌを曞く

Gemakkelijk en snel

Ik had me niet voorgesteld dat het zo makkelijk ging.
Ik ging gemakkelijk en de prijs die werd geboden is ook fair in vergelijking met de directe concurrent.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Fijn dat het zo makkelijk ging en het bod fair voelde. Mooi als iets uiteindelijk beter uitpakt dan je vooraf had verwacht. We staan graag voor je klaar!

5぀星のうち5の評䟡

Diverse online inkopers benaderd en

Diverse online inkopers benaderd en ANWB kwam met het hoogste bod. Vanmiddag de auto ingeleverd in Leiden. Alles nagelopen wij hadden een zeer vriendelijke inkoper zonder de gladde praatjes. Ik was wel wat sceptisch van te voren maar het is echt boven verwachting soepel verlopen.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Hallo Angelique, fijn dat het boven verwachting soepel is verlopen. Mooi dat je zonder gedoe en met een goed gevoel hebt kunnen verkopen.

relaxte afhandeling

Het verkoopbedrag was wat aan de lage kant, maar hoger dan wat bedrijven ons boden. niet op de particuklieren markt gekeken. auto naar bedrijf gebracht. meneer bekeek de auto en heeft er een rondje mee gereden. heel relaxed allemaal en geen gedoe. even kijken wanneer het bedrag op onze rekening staat.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Hopelijk staat het snel op jullie rekening anders horen we het graag. Bedankt voor het delen van je ervaring!

Voldoen aan de belofte

Proces ging transparent en soepel. Het bedrijf dat de auto controleerde was ook behulpzaam en vlot. Binnen 2 werkdagen was het geld gestort op de rekening, zoals beloofd.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Bedankt voor de mooie review. Doet ons goed om te horen dat je zo te spreken bent over onze service.

Prima

Prima, snel, redelijke prijs en in de buurt

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Hallo Jaap, dat doet ons goed om te horen. Bedankt voor de mooie review.

Correcte afhandeling.

Fijne ontvangst, vlotte check, correcte afhandeling geheel volgens afspraak.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Hallo Ton, dat is een mooie omschrijving. We helpen je graag!

Behulpzaam ,snel toegankelijk en komen

Behulpzaam ,snel toegankelijk en komen afspraak na.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Wat fijn om te horen dat je onze service als behulpzaam en snel toegankelijk hebt ervaren! We stellen het zeer op prijs dat je benoemt dat we onze afspraken nakomen. Bedankt voor deze mooie beoordeling.

Fantastisch .

Fantastisch .. het gaat echt zoals het wordt beschreven ..geen gezeur 🏆

ANWB Autoverkoopservice からの回答

We zijn erg blij te horen dat alles naar wens is en dat je tevreden bent met onze service. Bedankt voor de mooie woorden, Bert!

Goed

Verkoop van auto makkelijk te regelen. Bij het wegbrengen zijn de medewerkers vriendelijk en wordt alles netjes afgehandeld.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Fijn dat je zonder gedoe alles hebt kunnen regelen. Bedankt voor je mooie review.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en uitleg gekregen en

Goede service en uitleg gekregen en alles werd snel en correct afgehandeld incl een lekker kopje koffie. Zeker een aanrader als je verder geen gedoe wil met particuliere verkoop en toch een redelijke prijs voor je auto krijgt

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Hallo Arnold, fijn dat alles zo makkelijk geregeld kon worden. En met een kop koffie erbij wordt wachten toch net wat leuker. We helpen je graag!

Geen gedoe

Geen gedoe. Gemakkelijk, duidelijke communicatie en een snelle en correcte afhandeling.

2026幎8月18日

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Mooi om te horen dat je precies de ervaring had waar je op hoopte. Bedankt voor je review!

5぀星のうち5の評䟡

snelle reactie met opgave prijs en

snelle reactie met opgave prijs en snelle inname en afwikkeling als je alles zelf goed hebt aangeleverd. Ik ben heel tevreden.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Hallo Wouter, mooi dat je het zo prettig hebt ervaren. Als alles goed is aangeleverd, kan de afhandeling lekker vlot door.

Zich aan prijsvoorstel gehouden

Zich aan prijsvoorstel gehouden; met kleine aftrek vanwege een defecte koplamp.
Professioneel gehandeld

2026幎8月20日

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Hallo Siep, fijn dat alles professioneel is afgehandeld en het prijsvoorstel netjes is aangehouden. Mooi dat het zo duidelijk verliep.

Ontzettende vriendelijke mijnheer

Ontzettende vriendelijke mijnheer, alles goed uitgelegd.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Wat fijn om te horen dat alles goed is uitgelegd en dat je onze collega als vriendelijk hebt ervaren. Dank je wel voor de mooie woorden!

5぀星のうち4の評䟡

Prettige ontvangst en goede uitleg

Prettige ontvangst en goede uitleg waarom de prijs iets lager geworden is dan verwacht.

2026幎8月26日

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Wat fijn om te horen dat de ontvangst prettig was en dat de uitleg over de prijs duidelijk was. Bedankt voor deze mooie review, Jack!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。