ANWB Autoverkoopservice レビュヌ 19,970

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en snel afgehandeld. Werd netjes ontvangen, even rondje met mijn auto gereden.. alles was prima in orde. De papieren werden klaar gemaakt en de sleutels overhandigd. Mijn auto is... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Bij het bedrijf logicx in Rotterdam Prinsenland ben ik door Carola zeer goed en vriendelijk geholpen. De taxateur Lukas daarentegen nam een onprofessionele houding aan door bijv het woord “straffen”... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Via de ANWB Autoverkoopservice verkoop je simpel en snel je auto of motor tegen een gegarandeerde prijs. Zonder ongemakkelijke onderhandelingen met potentiële kopers of garages. Staat de geboden prijs je aan? Dan lever je het voertuig in bij één van de bij ANWB aangesloten inleverpunten door heel Nederland en dus niet bij de uiteindelijke koper. De ANWB werkt hierin samen met BCA Autoveiling.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Betrouwbaar, ontzorgend en de juiste opbrengst

Snel een realistisch en goed bod ontvangen, gemakkelijk om een afspraak in te plannen. Bijzonder vriendelijk en aangenaam inname proces. Afspraken punctueel nagekomen, administratie snel en correct geregeld en betaling snel conform afspraak. Alle rompslomp van particulier verkopen is je ontnomen. ANWB is en blijft betrouwbaar! Aanrader!

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en snel afgehandeld.

Goede service en snel afgehandeld.
De papieren werden klaar gemaakt en de sleutels overhandigd.

Mijn auto is overbodig geworden, de nieuwe eigenaar krijgt er een leuke auto aan.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle en goede service. Fijn dat alles naar wens is verlopen en we iemand blij hebben kunnen maken met je auto!

Prima ervaring

Prima ervaring. Zeer vriendelijke medewerker. Goed uitgelegd. En mooi bedrag voor de auto terug gekregen

2026幎4月16日

ANWB Autoverkoopservice からの回答

We zijn blij om te horen dat je tevreden bent, Michel!

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb een eerlijk bedrag voor mijn

Ik heb een eerlijk bedrag voor mijn auto gekregen die ik met pijn in mijn hart moest wegdoen na 56 jaar mijn rijbewijs moest inleveren ivm afkeuring op mijn ogen door het CBRterwijl ik van de oogkeuring nog een jaar mocht rijden

2026幎4月16日

ANWB Autoverkoopservice からの回答

We zijn blij om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad!

prima ervaring

prima ervaring, snelle reactie, eerlijke prijs, netjes en vlot afgehandeld

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Hallo, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring had!

Perfect geregeld

Perfect geregeld, ook toen er door mij een nodig papiertje van huis gehaald, geen paniek en dan alles voor elkaar. De Volvo werd direct door personeel als schitterend beoordeeld, leuke ontvangst dus.Een pluim voor de afhandeling. Bedankt

ANWB Autoverkoopservice からの回答

We vinden het leuk om te lezen dat we voor een fijne ervaring hebben kunnen zorgen!

Top!

Snelle reactie met goed bod en goede administratieve doorloop, afspraak wordt na gekomen, ook tav het inleverpunt Carline Almere.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

We zijn blij dat we onze afspraken zijn nagekomen, Monique!

5぀星のうち5の評䟡

Onlangs onze auto verkocht via de anwb

Onlangs onze auto verkocht via de anwb inkoop service. Communicatie ging vlot en op de inleverlocatie aardige en nette mevrouw die de auto voor inspectie een rondje meenam en daarna de papierwinkel in orde maakte. Via mail binnen no time het vrijwaringsbewijs ontvangen en de koopsom zal ook snel wordt overgemaakt. Natuurlijk ontvang je niet de hoofdprijs qua bod, maar de relaxtheid en geen ‘gedoe aan de deur’ maakt dat het voor mij meer dan waard.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

We zijn blij dat alles vlekkeloos is verlopen, Simon! Kon je er makkelijk afstand van doen?

Reëel bod

Reëel bod. Snelle reactie. Prima afhandeling. Kortom prima servicedienst.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Daar zijn we erg blij mee, Herman!

5぀星のうち4の評䟡

Snel geregeld

Snel, betrouwbaar en netjes geregeld. Goede ervaring met Hoogwoud Autoservice in Oostzaan.

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Hallo Hans, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat dat alles snel, betrouwbaar en netjes is verlopen. We waarderen je positieve ervaring met onze service!

5぀星のうち5の評䟡

Realistisch bod en vriendelijke afhandeling

Bij ANWB heb ik een realistisch bod ontvangen op mijn auto. De afhandeling bij ANWB Inname Roosendaal was vriendelijk, duidelijk en professioneel. Alles werd netjes uitgelegd en snel geregeld. Zeker een aanrader!”

2026幎2月27日

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Hallo Mark, bedankt voor je positieve reactie. Wat fijn om te lezen dat je een realistisch bod hebt ontvangen en dat de afhandeling zo prettig is verlopen. We zijn blij met je aanbeveling!

5぀星のうち3の評䟡

ANWB is eigenlijk BCA autoveiling

Ik heb gebruik gemaakt van deze service en was licht teleurgesteld in het aanbod dat zij deden tav mijn auto. Tot ik plots zag dat BCA eigenlijk de partij is waar je zaken mee doet. BCA ken ik al jaren, het is een grote voertuigen veiling in Barneveld. Prima bedrijf, geen oplichters of zoiets. Maar het is natuurlijk wel een veiling bedrijf. Dat betekend dat ze jouw auto kopen en daarna in de veiling doen in de hoop dat er meer voor wordt geboden dan dat zij betaald hebben. Dat is logisch en niets mis mee. Ik had nu wel begrip voor het bod dat zij hadden gedaan. Om zeker ervan de zijn dat zij geen miskoop doen en in moeten leveren op de prijs die zij betaald hebben gaan ze natuurlijk wel voor safety en bieden ze echt wel aan de ondergrens van de daadwerkelijke waarde van een auto. Dat verschil is zomaar een paar duizend. Het gemak is wel dat je niet loopt te leuren met je auto. Het lijkt er op dat de ANWB samenwerking met BCA alleen bestaat uit het gebruik van het merk ANWB, dat roept toch een bepaald vertrouwen op. Dat vertrouwen mag er best zijn want je wordt niet opgelicht maar je krijgt wel een erg lage prijs en daar mogen ze wel wat duidelijker over zijn.

自発的なレビュヌ

ANWB Autoverkoopservice からの回答

Hallo, bedankt voor je reactie. Inderdaad is BCA de partner voor de ANWB verkoopservice, net zoals bijvoorbeeld Ayvens een partner is als het gaat om private lease auto’s en zo zijn er meer samenwerkingen met externe partijen. In dit specifieke geval wordt de samenwerking met BCA ook diverse maken benoemd, zowel vooraf als na ontvangst van het voorstel.
De biedingen die worden gedaan zijn inderdaad voorstellen ‘bij verkoop aan professionele verkopers en garagehouders’. Zij willen natuurlijk iets aan de ingekochte voertuigen verdienen en moeten ook nog onderhoud uitvoeren en garantie geven. Het is meestal dezelfde waarde die bij inruil op een ‘volgende aankoop’ wordt afgegeven en ook dan moet de inkoper er iets aan verdienen. Wil je een hogere opbrengst dan is er maar een oplossing, de auto zelf verkopen, bijvoorbeeld via Markplaats. En deze manier van verkopen brengt ook iets meer werk en onzekerheid met zich mee. Als we inzoomen op de door jou aangevraagde auto, zien we een Peugeot 3008, die 2 jaar in het buitenland heeft gereden, voordat deze ‘grijs’ geïmporteerd is. De auto heeft een rest bpm van 500,- waar dat bij een origineel Nederlandse auto 1200,- zou moeten zijn. Dit zou kunnen duiden op een schadeverleden maar dat hoeft niet? Daarbij is deze auto uitgerust met een Pure Tech motor die berucht is i.v.m. overmatige slijtage en olieverbruik. Samenvattend: we snappen de teleurstelling over het gedane voorstel, maar we denken niet dat die ‘lage prijs’ te wijten is het ‘verkoopsysteem’ en/of samenwerking met onze partner BCA. De waarde heeft alles te maken met de kwaliteit en het verleden van deze Peugeot 3008. We hopen je hiermee iets meer duidelijk en achtergrondinformatie te hebben gegeven.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。