Beter Horen - Duiven レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Pastoriestraat 7, 6921 BX Duiven, Gelderland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Zeer vakkundig en behulpzaam geholpen door medewerkers, die kennis hebben van het product en begrip hebben voor de klant. De sfeer is: we hebben plezier in ons werk en de klant moet tevreden en correc... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Beetje opdringerig. Ons niet verteld dat er een proefperiode is. Moesten meteen alles tekenen ook of het gehoorapparaat beviel en hij kreeg ze net. Dus toen nog geen ervaring mee. Gehoorapparaat beva... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Via een kennis kwam ik bij beter horen terecht. Ik twijfelde al lang of ik echt wel een gehoorondersteuning nodig had. Omdat ik steeds vaker mijn hand achter mijn oor moest houden om mensen te verst... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik vind dat er uitgebreid tijd wordt genomen en vragen te stellen niets is overhaast. Bij navraag bij anderen die elders zijn geweest had ik misschien goedkoper uit geweest maar gezien het bovenstaan... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,431

レビューを書く

Aangepast

Mijn review betreft meerdere aspecten . De hoortoestellenzijn goed klein en geven mij een beter geluid . Vallen niet op . Een ander aspect is de medewerker !!! Wel correct maar totaal ongeschikt om dit werk te doen . Geeft lang niet alle informatie . Houd bewust zaken achter . Of weigert dit te doen . Een 10min voor service geven . Geeft je een week om te proberen . Geen flexibiliteit . En geen tijd om de app. : Ampliton goed uit te leggen . En mij te leren hoe het werkt . Heeft het te ‘druk’ .!!!???.

2023年10月24日

Beste Johan Fransen,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat vervelend om te horen dat u niet volledig tevreden bent over de service die u heeft ontvangen. Uw review is intern bekend gemaakt. Wij hebben contact met u opgenomen om uw review verder te bespreken. Voor verdere hulp bent u altijd welkom in onze winkel.

5つ星のうち5の評価

Ik kwam met enige terughoudendheid

Ik kwam met enige terughoudendheid op de afspraak omdat ik al ooit eens een gehoorapparaat had genomen. Sigrid heeft al mijn twijfels weggenomen en mij heel deskundig geadviseerd en nu ben ik heel blij met mijn Amplifon gehoorapparaat!

2023年5月15日

Beste Louise,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo deskundig bent geholpen en dat u tevreden bent met uw gehoorapparaat. Ik heb uw review gedeeld met Sigrid. We zien u graag terug in onze winkels.

Duiidelijke uitleg en klantvriendelijkheid

De duidelijke uitleg over het gebruik van de gehoorapparaten en de aftersales waren prima. Na een aantal weken de gehoorapparaten gebruikt te hebben, ben ik tevreden met het resultaat: ik hoor duidelijk beter in huis en visite en de omgevingsgeluiden zijn weer goed hoorbaar. Het blijft een hulpmiddel maar het geeft vertrouwen omdat je de mensen en (klein)kinderen weer beter hoort.

2023年4月5日
5つ星のうち5の評価

Bij de aanschaf van mijn nieuwe…

Bij de aanschaf van mijn nieuwe hoorapparaten werd ik goed geïnformeerd over de apparatuur en ook geadviseerd over mogelijk extra randapparatuur. De hoortoestellen zijn super afgesteld en er werd goed geluisterd naar mijn luisterwensen.

2023年4月24日
5つ星のうち1の評価

Absoluut waardeloze service

Absoluut waardeloze service, in Duiven kunnen ze hem niet eens opnieuw instellen, dan moet je naar Velp. Waardeloos

2022年6月2日
自発的なレビュー

Beste Ton Visser,

Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat onze service niet naar wens was. U bent inmiddels langs geweest bij ons in de winkel. Wij zullen uw review gebruiken om onze service te verbeteren.

Beetje opdringerig

Gehoorapparaat bevalt goed. Mijn vader kan er goed mee overweg. Hij is 91 jaar.

2022年12月6日

Beste Klant,

Bedankt voor uw review. Wij zullen uw ervaring gebruiken om onze service te verbeteren. We zijn blij dat het hoortoestel bevalt.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。