Beter Horen - Geldrop レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

Molenstraat 9, 5664 HV Geldrop, Limburg, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ben enige dagen geleden geholpen door een medewerker die al vele jaren daar werkte. Hij was vriendelijk kundig en duidelijk. Ik ben met de door hem aangemeten apertuur naar huis gegaan. Het is ‘n open... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Wat een ellende in Geldrop Ik blijkt een afspraak te hebben gemaakt voor een gehoortest ipv oordoppen aanmeten. Terwijl ik op de site zat van de oordoppen (-25%) Krijg van meneer eerst een volledig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Er is tijd voor mij genomen bij mijn eerste afspraak, fijne uitleg ook al kon ik het niet allemaal onthouden, maar dat ligt aan mij door gezondheidsproblemen. Goed advies en moest er wel aan wennen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Goede vakmanschap bij de gehoortest en van daaruit goede adviezen gekregen voor geschikte gehoorapparaten. Goed is de proefperiode met 2 verschillend typen gehoorapparaten; daaruit de juiste appar... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,519

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Heel goed, deskundig en vriendelijk geholpen.

Het aanmeten van nieuwe hoorapparaten is fijn verlopen. Men neemt er de tijd voor en alles wordt goed, deskundig en vriendelijk uitgelegd. Er wordt ook niets opgedrongen. Je geeft zelf aan wat je wilt.

2025年2月26日

Beste HS,

Bedankt voor uw bericht.

We zijn blij dat u tevreden bent met de hulp die u heeft ontvangen in onze winkel. Wij doen ons best om elke klant zo goed mogelijk te helpen in zijn/haar individuele behoeften.

Voor vragen of hulp staan wij altijd voor u klaar.

5つ星のうち5の評価

Er is de tijd genomen om mij op en top…

Er is de tijd genomen om mij op en top te helpen zodat ik zo goed mogelijk weer hoor, zelfs toen ik 't apparaat al had zijn ze doorgegaan om 't te verbeteren TOP.

2025年3月18日

Beste B.A.W. Timmermans,

Bedankt voor uw positieve reactie.

Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega in de Beter Horen winkel. Wij proberen altijd de tijd te nemen om elke klant zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij hopen dat u tevreden bent met uw hoortoestel en weer optimaal van uw gehoor gebruik kunt maken.

Mocht u nog vragen of hulp nodig hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen.

5つ星のうち4の評価

Prima service

Ik ben steeds vriendelijk geholpen en de uitleg was goed

2025年3月11日

Beste A.M.T.I.H Moosijk-Van Mierlo,

Bedankt voor uw bericht.

Wat fijn dat u goed geholpen bent door onze collega's en dat alles duidelijk was. Natuurlijk kunt u altijd bij ons terecht voor al uw vragen.

5つ星のうち5の評価

Beter horen in Geldrop heeft mij prima…

Beter horen in Geldrop heeft mij prima geholpen met de keuze van een hoortoestel. Ze hebben mij met de nodige toelichting door het keuze traject geholpen. Ook hebben ze mij fantastisch geholpen met het onderhoud van de hoortoestellen. Kortom de mensen daar namen zeker genoeg tijd voor mij.

2025年1月7日

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw compliment.

We zijn blij te horen dat we u goed hebben kunnen helpen bij de keuze van uw hoortoestel en dat onze uitleg tijdens het traject nuttig was. We streven er altijd naar om voldoende tijd en aandacht aan onze klanten te besteden.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

5つ星のうち5の評価

Fijne aandacht voor je hoorprobleem

Goed en rustig geholpen met veel aandacht voor de persoonlijke situatie. Goede uitleg over het hoorapparaat en de kosten. En geen pushen om aan te schaffen maar ruim de gelegenheid gegeven om het uit te proberen.
Ook aftersale ervaring is goed. Was wat irritatie in het oor na 2 weken dragen, wat snel verholpen werd door aanpassing van de schelp van het hoorapparaat.

2024年10月22日
5つ星のうち2の評価

niet aan de hans hoor

2024年7月16日

Beste E. Boellaard,

Bedankt voor uw review.

Uw review hebben wij doorgestuurd naar de desbetreffende Beter Horen winkel. Graag verwelkomen wij u weer.

Op de vraag of men 2 min tijd had

Op de vraag of men 2 min tijd had , werd er geantwoord nee, met 2pers. zijn we druk en hebben voorlopig geen tijd, maak maar een afspraak. Helaas door omstandigheden kan ik (bijna) geen afspraken maken (en me aan die afspraak houden!)
Bovendien moest ik op dat moment in Geldrop zijn.

2024年7月8日
自発的なレビュー

Beste Annemieke Walters,

Bedankt voor uw bericht. U heeft inmiddels al contact en een afspraak gehad met de winkel om u vragen te beantwoorden en op te lossen. U ben altijd van harte welkom bij uw Beter Horen winkel in Geldrop.

Met vriendelijke groet, Beter Horen

5つ星のうち4の評価

Na jaren controle toch maar eens de stap gewaagd

Al enkele jaren gratis controle gehad voor mijn gehoorsterkte.
Ik werd niet aangezet om een gehoortoestel aan te schaffen, maar men liet de keuze aan mij.
De keuze van de twee voorgestelde hoortoestellen was ondoorzichtig. Het eerste voorstel was onnodig geavanceerd en duur (€5000, verzekering vergoed niets), het tweede was acceptabel qua prijs maar een alternatief ontbrak.

2024年5月16日

afspraak

ik zit met een niet goed werkende hoortoestel.
wilde vandaag een afspraak maken in Geldrop.
kan daar 11 juli terecht .

2024年4月25日
自発的なレビュー

Beste jos Horijon,
Bedankt voor uw review. Onze welgemeende excuses voor uw ervaring. Helaas zijn door aanhoudende drukte de agenda’s momenteel erg vol. De audicien heeft contact met u opgenomen en kon u deze week alsnog een afspraak aanbieden.

Mocht u daar toch nog gebruik van willen maken dan kunt u altijd contact opnemen met uw Beter Horen winkel.

5つ星のうち3の評価

Een afspraak maken duurde wel ERG lang

Een afspraak maken duurde wel ERG lang, voorbereiding was prima ,ook de uitleg is oké.
Echter er is totaal geen nazorg, met name wordt het telefoontje (voor een paar vragen) niet beantwoord.

2024年3月19日

Beste Annemieke Walters,
Bedankt voor uw bericht. U heeft inmiddels contact gehad met de winkel en er staat een afspraak in de agenda. U bent van harte welkom in uw Beter Horen winkel in Geldrop.
Met vriendelijke groet, Beter Horen.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。